Canım o diş çıkaracağı zaman tükürükten de oluyormuş.ağzının suyu akıyor mu?Baya belli oluyor o zaman İlker'inde çene etrafında çok minik ve hafif kızarıklıklar var ama bilemedim ne olduğunu
Ahaha çok sevdik :))Eki Görüntüle 964652 Eki Görüntüle 964655
Canım o diş çıkaracağı zaman tükürükten de oluyormuş.ağzının suyu akıyor mu?
Salyası uzun zamandır var zaten canım evet ondanda olabilir diye okumuştum ama alerji falanmı diyede düşündüm değildir heralde
geçmişolsun canmmm.. inş. sonuçta temiz çıkacakk. iyice raatt edrsnnn..kızlar ben geldim. günebakancım ballı olan kaşık mamasıymış tahıllı arasta yediriyormuş kahvaltıda bende denicem. kist oluşmuş süt bezesi içi dolucuk. dr çekti sıvıyı rahatladı göğsüm şişiyordu patalojiye verildi ay sonunda sonuç çıkacak kötü bişey değil korkma dedi dr 1 ay sonra yine kontrol. hayırlısı
hoşgeldinnn canımm.. geçmişş olunnnn .Merhaba bayanlar
benim oglumda 2013 agustos dogumlu gezinurken bu topigi gordum sizlerden faydali bilgilet ogrenebilirim diye araniza gelmek istedim
cicibeli güzell oluyorr.. :))Kızlar yoğurt sevdirme konusunda her türlü öneriye açığım asla sevmedi çeneyi kilitliyozpekmezli sevmedi, elmalı sevmedi. Avakadolu ve muzlu da deniycem ama bu arada başka fikirlere de açığım
kızlarr aranızda yürüteç kullanan var mı?? dün ve bugün 5er dk koydum çok eğlendi, alınca ağladı hatta...hediye gelmişti bize, kullanıp kullanmama konusunda kararsızdım. siz kullanmayı düşünüyor musunuz??
Bizde de oluyor canım, ben ona bağladığım için pek dert etmedin ek gıdaya da başlamadık zaten.siz ek gıdaya geçtiyseniz tabi bilememgerçi biz alerjiğiz normalde de sürtününce kızarıyoruz hemen.
aslında geçtik diyemem birkaç kere elma verdim 2 kere yoğurt verdim.ama armut veriyorum 5 gündür kabızlık sebebiyle..
Sahi bende onu soracaktım sana canım kilosu fazlaydı çikonun 6.ayın dolmasını mı bekliyorsunuz sizde ? dolduğunda neler vereceksin ?
Hepimiz zaman zaman evham yapıyoruz degil mı ?
http://www.bebek.com/makale/evhamli_anne_sendromu_nedir
kızlarr aranızda yürüteç kullanan var mı?? dün ve bugün 5er dk koydum çok eğlendi, alınca ağladı hatta...hediye gelmişti bize, kullanıp kullanmama konusunda kararsızdım. siz kullanmayı düşünüyor musunuz??
İnş. bulaşmaz canım yaa aklına kötü şeyler getirme
Devam canım normalde 7 de uyuyan sabaha kadar bi kere uyanan kız 10 da uyudu 11.30 da kalktı ve tekrar uyutabildiğimde 1 i geçiyodu. Sabaha kadar da sık sık uyandı. 26. hafta atak haftasıymış baktım bu kadar değişikliğin başka bir açıklaması olamaz. Neyse bu da geçecek sağlıklı olsunlar da
Herkese iyiakşamlaar.. Oğlum 3 gündür resmen başka bi çocuuk oldu.. Çok mız mız sürekli ağlıyo, gce uykusunda defalarca uyanıyo.. Şimdi bu atak haftasını görünce dikkat ettimde bşzde tam 26. Haftamızın içindeyiz rastlantı olamaz heralde atak o zaman bizimkide :)
Aynen.. Bende kesin var bu kaygı bozukluğu ama bende insanlara karşı. Mavi'yi birisi severken hep bi müdahale etme ihtiyacı, ona zarar verecek duygusu.. Ne yapsam kurtulamıyorum. Ama insanlar bazen gerçekten çok düşüncesiz olabiliyor, sürekli dudaklarına parmak vurarak seven dede mi dersin, hoplata hoplata çocuğun kafasını arkadaki duvara vuran babaanne mi dersin, parfüm sıkıp yeğen sevmeye gelen teyze mi dersin hepsi bende. Beni bu hale getirdiler resmen. Bir de alıngan bu insanlar laf söylemeye gelmiyor. Tek hedefim kızım birgün anne olduğunda bu hassasiyetlerini anlayıp ona destek olmak ve psikolojik yükünü de hafifletmek için yanında olabilmek... Allah bana güç versin de ben hep onun yanında olabileyim.. Ayyyy ne çok dolmuşum🙈🙉🙊
Kızlar bu mızrdanmaya bir de idrar tahlili yaptıralım dedik sistit olmuşuz yine ,geldi mi üst üste te AllahımYarın idrar kültürü vericez Cuma günü de böbreklere bakılcak ultrasonla acaba böbreklere yayılma var mı diye Sıkıntıdan suratımda bişeyler çıkmaya başladı ben de dermatoloğa görüncem sanırım. Allahım bitsin bu kabus Şuan ayaklarımda sallıyorum
Parmecim yine güzel bir paylaşımda bulunmuşsun teşekkürler😉
Denizimvebiz valla canım ben söylüyorum elinizi ağzına sokmayın, yüzünüzü yalatmayın,sürtünmeyim ve hatta ve hatta kucağınıza almayın o yerde daha mutlu diyorum.benim titizlendiğimi bildikleri için ailem parfüm kullanmıyor çikomun yanında...ama bazen yeter be sen de deyip alıp kucaklarına öpüyorlar....e o kadarı da hakları diyorum
Yürüteç konusunda beni de annem gaza getirdi koy bakalım 5dk diye.çikom da çok mutlu oldu bilemedim ne yapsam ben de.ctesi doktoruma sorcam bakalım öneriyor mu??
Ama ben bunu yerim yaaaa maşallah sana kırkbin milyon kere������
Kurabiyem geçmiş olsun canım
Savaş5482 arkadaşım sanada geçmiş olsun allah acil şifalar versin
Arastacım o oyuncak benımde aklımda ıkeada görmüştüm en kısa zamanda alıcak bende idoşta kocaman olmuş çok tatlıcık ne güzel oynuyo
Bende geceden uykusuzum ama bugün eloşu uyanık tutmayı başardım bakalım bu gecemiz nasıl geçicek çünkü gece çok sık uyanıp erkenden kalktığından uykularını gündüz tamalıyor bide kızlar bugüün kmşum geldi kızı var 1,5 yaşında aman allahım saniye durmuyor herşeye el atıyo kız hiç oturmadan onun peşinde koşmaktan yoruldu bütün gün öyle imiş bugünlerinin kıymetini bil yürümeye başlayınca inanılmaz zor diyo amanin
yerim onu ben maşallah uslu idoşum
cok gecmis olsun. Kotu birsey yoktur doktorunun dedigi gibi.
yazik olmus kiz sutlere. Benim hic dolaba koyacak sutum olmadi. Dökmek te zor gelir simdi sag koy sakla çöpe gitsin.
Hos geldin ve gecmis olsun.
Belki ekşi yogurt sever ekşi yince ver :)) cok açkendemi yemiyor. Dene bakalim elbet yer.
Ohh ne guzel oynuyor. Masallah kocaman kiz olmus. Benim kiz hic birseyle oynamiyor agzina sokuyor. Ayaklarini bile agzina sokuyor. Corap dayanmiyor. Bizim kiz ne zaman oynayacak acaba
Tatlım benim ya Canim akıllı kizim benim nasil da ilgisini çekmiş . İlk oyuncak olarak bunu cok öneriyorlar . Cok iyi yapmissin ben almadım daha ama kesin alcam .
Kutu icine atılan sekilli logolardan aldım . İlgisini çekti oynuyor tesadüf olarak uc kere eleştirip icine bile attı tesadüfde olsa cok mutlu oldum :)
Hepimiz zaman zaman evham yapıyoruz degil mı ?
http://www.bebek.com/makale/evhamli_anne_sendromu_nedir
ARASTA ne guzel oynuyo kuzum bnm kocaman olnus idosum masallh ..KURABIYE cnm gecmis olsun
Bu kadar olur sende de mı ben cuma gunu icin randevu aldım bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?