2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Tatlım benim ya Canim akıllı kizim benim nasil da ilgisini çekmiş . İlk oyuncak olarak bunu cok öneriyorlar . Cok iyi yapmissin ben almadım daha ama kesin alcam .

Kutu icine atılan sekilli logolardan aldım . İlgisini çekti oynuyor tesadüf olarak uc kere eleştirip icine bile attı tesadüfde olsa cok mutlu oldum :)

kızlarr aranızda yürüteç kullanan var mı?? dün ve bugün 5er dk koydum çok eğlendi, alınca ağladı hatta...hediye gelmişti bize, kullanıp kullanmama konusunda kararsızdım. siz kullanmayı düşünüyor musunuz??

Salyası uzun zamandır var zaten canım evet ondanda olabilir diye okumuştum ama alerji falanmı diyede düşündüm değildir heralde

Bizde de oluyor canım, ben ona bağladığım için pek dert etmedin ek gıdaya da başlamadık zaten.siz ek gıdaya geçtiyseniz tabi bilemem gerçi biz alerjiğiz normalde de sürtününce kızarıyoruz hemen.

ARASTA ne guzel oynuyo kuzum bnm kocaman olnus idosum masallh ..KURABIYE cnm gecmis olsun

geçmişolsun canmmm.. inş. sonuçta temiz çıkacakk. iyice raatt edrsnnn..

Merhaba bayanlar
benim oglumda 2013 agustos dogumlu gezinurken bu topigi gordum sizlerden faydali bilgilet ogrenebilirim diye araniza gelmek istedim
hoşgeldinnn canımm.. geçmişş olunnnn .
Kızlar yoğurt sevdirme konusunda her türlü öneriye açığım asla sevmedi çeneyi kilitliyoz pekmezli sevmedi, elmalı sevmedi. Avakadolu ve muzlu da deniycem ama bu arada başka fikirlere de açığım
cicibeli güzell oluyorr.. :))

ben çokk istyorum ama bizimmm büyüükk şehrimizdee yok maalaeseff. bulamadıkkk.. 1 tane almıştım ben oturma kısmı hiç rahat değildiii.. derinin göğsüü ön kısma geliyorduu.. öne doğruu eğiliyrduu hep düz dyramıyrdu, geri verdikk.. daha rahatını bulunca hemen alacmmm.. :)

Bizde de oluyor canım, ben ona bağladığım için pek dert etmedin ek gıdaya da başlamadık zaten.siz ek gıdaya geçtiyseniz tabi bilemem gerçi biz alerjiğiz normalde de sürtününce kızarıyoruz hemen.

aslında geçtik diyemem birkaç kere elma verdim 2 kere yoğurt verdim.ama armut veriyorum 5 gündür kabızlık sebebiyle..

Sahi bende onu soracaktım sana canım kilosu fazlaydı çikonun 6.ayın dolmasını mı bekliyorsunuz sizde ? dolduğunda neler vereceksin ?

Evet canım çiko biraz tontik o yüzden sütümün yetmemeye başladığını hissediyorum.gerçi bu ay da 400-500gr aldı gibi ama bakalım ctesi doktor kontrolümün var ne diyecek doktorumuz.ne vereceğime gelince de hem doktora sorarım hem önceden de demiştim annem ebe benim o ne derse onu uygularım.ilk keçi yoğurdu mayalarız diyordu...bakalım ctesi belli olacak

Aynen.. Bende kesin var bu kaygı bozukluğu ama bende insanlara karşı. Mavi'yi birisi severken hep bi müdahale etme ihtiyacı, ona zarar verecek duygusu.. Ne yapsam kurtulamıyorum. Ama insanlar bazen gerçekten çok düşüncesiz olabiliyor, sürekli dudaklarına parmak vurarak seven dede mi dersin, hoplata hoplata çocuğun kafasını arkadaki duvara vuran babaanne mi dersin, parfüm sıkıp yeğen sevmeye gelen teyze mi dersin hepsi bende. Beni bu hale getirdiler resmen. Bir de alıngan bu insanlar laf söylemeye gelmiyor. Tek hedefim kızım birgün anne olduğunda bu hassasiyetlerini anlayıp ona destek olmak ve psikolojik yükünü de hafifletmek için yanında olabilmek... Allah bana güç versin de ben hep onun yanında olabileyim.. Ayyyy ne çok dolmuşum🙈🙉🙊

Valla aynı durumdayız canım bize de hediye geldi chicco nun hemde. Bir iki kere koyduk çok mutlu oldu kahkahalar attı.. Ama bilemiyorum doğru mu? Doktorlar önermiyor ama büyükler 'sizi hep böyle büyüttük birşey olmaz' diyor. Arada kaldım ben de..

Herkese iyiakşamlaar.. Oğlum 3 gündür resmen başka bi çocuuk oldu.. Çok mız mız sürekli ağlıyo, gce uykusunda defalarca uyanıyo.. Şimdi bu atak haftasını görünce dikkat ettimde bşzde tam 26. Haftamızın içindeyiz rastlantı olamaz heralde atak o zaman bizimkide :)

İyi akşamlar Canim , bizde 26. Hafta içindeyiz 23. Hafta veya 26. Hafta atak haftasiymis . Benim kizim da bu hafta cok huzursuzdu .

Cok yakınlara birşey diyemiyorum cok ta takmıyorum onların öpmesini ama ikinci dereceden olanlar falan benimde canımı sıkıyor .

Parmecim yine güzel bir paylaşımda bulunmuşsun teşekkürler😉

Denizimvebiz valla canım ben söylüyorum elinizi ağzına sokmayın, yüzünüzü yalatmayın,sürtünmeyim ve hatta ve hatta kucağınıza almayın o yerde daha mutlu diyorum.benim titizlendiğimi bildikleri için ailem parfüm kullanmıyor çikomun yanında...ama bazen yeter be sen de deyip alıp kucaklarına öpüyorlar....e o kadarı da hakları diyorum
Yürüteç konusunda beni de annem gaza getirdi koy bakalım 5dk diye.çikom da çok mutlu oldu bilemedim ne yapsam ben de.ctesi doktoruma sorcam bakalım öneriyor mu??

Kızlar bu mızrdanmaya bir de idrar tahlili yaptıralım dedik sistit olmuşuz yine ,geldi mi üst üste te Allahım Yarın idrar kültürü vericez Cuma günü de böbreklere bakılcak ultrasonla acaba böbreklere yayılma var mı diye Sıkıntıdan suratımda bişeyler çıkmaya başladı ben de dermatoloğa görüncem sanırım. Allahım bitsin bu kabus Şuan ayaklarımda sallıyorum

Bu kadar olur sende de mı ben cuma gunu icin randevu aldım bile

Rica ederim tatlım ben sana teşekkür ederim :)

Ama ben bunu yerim yaaaa maşallah sana kırkbin milyon kere������

yerim onu ben maşallah uslu idoşum

ARASTA ne guzel oynuyo kuzum bnm kocaman olnus idosum masallh ..KURABIYE cnm gecmis olsun

Bu kadar olur sende de mı ben cuma gunu icin randevu aldım bile

Çok teşekkür ederim kızlar bi de şu haftayı atlatsak iyileşsek yine capcanlı aranızda olabilsem. O kadar aylık Ağustos annesiniym ben böyle çile görmedim Geçecek biliyorum da insan cidden yoruluyo bi de bünye alışık değil bilirsiniz İdoş genelde uslu bir bebekti, yine uslu hakkını yemiyim kızımın sadece minik canı yanıyor yoksa ağlamaz ki o

Parmişim oyuncaklarıyla bol bol oynasın İnci tanem güle güle kullanın canım. Faydalı bilgiler için de teşekkürler :) Strestendir canım diş+atak haftası+aşı+sistit buna nasıl can dayansın Nasyacım mutlaka tavsiye ederim çok faydalı bir oyuncak canım :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…