2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Kızlar az önce eşime çok bunaldığımı söyledim o da dedi ki "bugün hastaneye bir hasta getirdiler, bebek salıncaktan kafa üstü düşmüş ve felç oldu daha 5 aylık Allah beterinden korusun " ve ben de bir kez daha şükür ettim ve hemen buraya yazma gereği gördüm. Bir an bile yüksek yerde tek başına bırakmayalım kızlar Allah korusun yaa

Arastam canım çok geçmiş olsun Mert de bu şekilde oldu 1 haftalıktı ama Mert bizde idrar böbreğe kaçak çıktı. inş sizde bişey yoktur içini ferah tut çok şükür ki farkedildi sistit tedavi olur bişi yoktur. sadece bebek oldukları için araştırıyorlar. doktorunuz kim hangi hast?

Gunaydinn kizlar...ARASTACM cok gecmis olsun kiyamam idosa carcabuk iyilessn inss ...sabah 6dan beri ayaktayizz :-(

Geçmiş olsun canım

Çok güzelmiş oyuncağınız İdoş da bayılmış ne güzel

Evet canım anne-baba alerjik olunca kuşum da böyle oldu

Baya belli oluyor o zaman İlker'inde çene etrafında çok minik ve hafif kızarıklıklar var ama bilemedim ne olduğunu

Evet canım anında kabarıyor minik minik de değil kocaman

Hamileyken vardı bu bende şükür ki geçti

Ben fikrine güvendiğim bi arkadaşıma sordum. Bir umut içinde dururmu diye almıştım ama durmadı dedi Çok faydalı bişey değil alma bence dedi. Onun oğlu şuan mama sandalyesini ters çevirip merdiven gibi üstüne çıkan, yaramaz kelimesinin çok hafif kalacağı bir çocuk :)

Ah canım ya kıyamam çok geçmiş olsun Kimsenin yavrusunun canı yanmasın

Canım çok geçmiş olsun.. Sizin icin dua ediyorum. Inşallah böbrekler temiz çıkacak. Icini ferah tut lütfen...

Allah korusun... Tüylerim diken diken oldu, Allah anasına babasına kuvvet versin, kuzuya da iyileşmeyi nasib etsin inşallah...

çok geçmişolsun canımmm.inş. temiz çıkackk böbrek ultrasunuu..

allh güç ve sabır versin ailesine. kuzuckk daha minickk yaaa

Ben kullanıyorum canım bayadır. bizede hediye gelmişti, Selim de çok seviyor. 4. Viteste ilerliyor ferrarisinde
Sanırım yürüteçteyken kendini daha özgür hissediyor. Benim doktorumda önermemişti ama ben kullanıyorum.

Geçmiş olsun canım, en yakın sürede iyileşir umarım.

canımm sen hep içini temiz tutan bir insansın....bunu da kolay bir şekilde atlatacaksınız.... çok çok geçmiş olsun İdoş'a da sana da

ayyy Allah'ım dermansız dert vermesin... ne hale gelmiştir anne-babası ....kıyamam yaa

Anaamm yerler bu Selim'i ama ferrarisi de varmış :) ben de 5er dk koyuyorum şimdilik bakalım sonumuz ne olacak :)

oy oy oyy bakalım bizimkiler ayaklanınca durum ne olacak :) ben Alptuğ'un hiç uslu bir çocuk olacağını düşünmüyorum, gözler şimdiden fıldır fıldır :)offf bir çok konuda olduğu gibi bu konuda da farklı 2 görüş var maalesef

Gunaydin kizlar hani su ikinciayda yapilan bir asi vardı galiba verem asisiydi doktor onun yeru yars olucak korkma demisti ama az oncebaktim ucunda iltihap gibi birsey var normal mi ?

günaydınlar, kızlar ben merte meyveyi cam rendede rendeliyorum o şekilde veriyorum elma armut hacuç bazen avakado. arada da mu meyveleri rendeleyip tülbentten geçirip suyunu içiriyorum buharda yada suda haşlamadım hiç kabukları ile. vitamini kabuğunda diye duydum sizler nasıl yediriyorsunuz

Cnm bnde cam rendede rendeleyip veriyorum...bde elma salatalik flan fileye koyup veriyrm emiyo suyunu ...

Merhaba kızlar nasılsınız buralar fena soğudu yeni yeni kış geldi sanırım donuyoruuuuummmmmm sırtımda hep bir buz kütlesi var sanki kim koyduysa artık
Alışamıyorsun ki ayrı kalmaya çok zor çok zor kim olsa gözün arkada kalıyor bir tek anneme güveniyorum ... O da her zaman gelemiyor işte bazen kv bırakmak zorunda kalıyorum ...
Oyle duygulandım ki okurken ahhh ahhhh
Çok şükür bir sorun çıkmadı canım geçmiş olsun :)
Ben hep havasını alıyordum fazla yer kaplamıyor hem de daha hızlı çözülüyor kendimi takdir ettim şimdi
Merhaba bayanlar
benim oglumda 2013 agustos dogumlu gezinurken bu topigi gordum sizlerden faydali bilgilet ogrenebilirim diye araniza gelmek istedim
Hoşgeldin canım :)
Kızlar yoğurt sevdirme konusunda her türlü öneriye açığım asla sevmedi çeneyi kilitliyoz pekmezli sevmedi, elmalı sevmedi. Avakadolu ve muzlu da deniycem ama bu arada başka fikirlere de açığım
Ayran dene birazcık belki daha az yoğun olunca sever cadıııııııı
Ben senin o minnak parmaklarını yerim koskocaman olmuşsun maşallah sana :)

Allah korusun o bebeğin annesine sabırlar diliyorum ...

Ben çıkıyorum kızlar oğluma kavuşayım artık hepinizi öpüyoruz ... Arasta geçmiş olsun ....

Cnm bnde cam rendede rendeleyip veriyorum...bde elma salatalik flan fileye koyup veriyrm emiyo suyunu ...

Dün dedesi kızıma file almış ilk kez denedik akşam

Şapka bulursan çok çok mutlu olurummmmm

Canım eşimin orda bi şapkacı var sordum eşime varmı diye var dedi. Gel sen bi bak tabi dedi Onun gözüne güven olmaz büyük şapkasıdır bebek sanmıştır falan

Canim benim geçmiş olsun. Hem ida ya hem de sana. Insallah ilerlememistir bobreklere falan. Acil şifalar diliyorum.
Iyi ki yazdin canim. Ben de gece cok bunaldim bir saat uyandi uyumadi. Yeter artik kafayi yicem diye bagirdim. Simdi cok utandım kendimden. Allah korusun canim bebeklerimizi. Çok dikkatli olmak gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…