Kızlar bu mızrdanmaya bir de idrar tahlili yaptıralım dedik sistit olmuşuz yine ,geldi mi üst üste te AllahımYarın idrar kültürü vericez Cuma günü de böbreklere bakılcak ultrasonla acaba böbreklere yayılma var mı diye Sıkıntıdan suratımda bişeyler çıkmaya başladı ben de dermatoloğa görüncem sanırım. Allahım bitsin bu kabus Şuan ayaklarımda sallıyorum
Hosbuldm arkadaslar
ben 2 gun once tiroid ameliyati oldum suan cok sik latolamiyabilirim muhabbetlete ama suan herfirsatta duzelince de gelecegim devamli
yogurt vermeye bende basladim bazen benimkide yemiyor 2-3 gun ara veriyorum bende tektar yiyor falan simfilik oyle geciuor yogurt fasli zaten 3 hafta oldu vermeye baslayali
Ahaha çok sevdik :))Eki Görüntüle 964652 Eki Görüntüle 964655
asu kuş da alerjik olacak sanırım...dermatit de vardı di mi sizde... bizim de olmaz inşallah canım yaa
geçmiş olsun canım... her zaman bekleriz :)
anaaamm idoşa bak kocaman olmuş da oyuncakla oynuyormuş :) nerden aldın canım bunu.... geçenlerde bizim de teyzemiz şu kare,üçgen atılan şekilli oyuncaktan almıştı ama hiç dikkat etmemiş sarı kırmızı diye babamız geri yolladı :)
Baya belli oluyor o zaman İlker'inde çene etrafında çok minik ve hafif kızarıklıklar var ama bilemedim ne olduğunu
Hepimiz zaman zaman evham yapıyoruz degil mı ?
http://www.bebek.com/makale/evhamli_anne_sendromu_nedir
kızlarr aranızda yürüteç kullanan var mı?? dün ve bugün 5er dk koydum çok eğlendi, alınca ağladı hatta...hediye gelmişti bize, kullanıp kullanmama konusunda kararsızdım. siz kullanmayı düşünüyor musunuz??
Kızlar bu mızrdanmaya bir de idrar tahlili yaptıralım dedik sistit olmuşuz yine ,geldi mi üst üste te AllahımYarın idrar kültürü vericez Cuma günü de böbreklere bakılcak ultrasonla acaba böbreklere yayılma var mı diye Sıkıntıdan suratımda bişeyler çıkmaya başladı ben de dermatoloğa görüncem sanırım. Allahım bitsin bu kabus Şuan ayaklarımda sallıyorum
Kızlar az önce eşime çok bunaldığımı söyledim o da dedi ki "bugün hastaneye bir hasta getirdiler, bebek salıncaktan kafa üstü düşmüş ve felç oldu daha 5 aylık Allah beterinden korusun " ve ben de bir kez daha şükür ettim ve hemen buraya yazma gereği gördüm. Bir an bile yüksek yerde tek başına bırakmayalım kızlar Allah korusun yaa
çok geçmişolsun canımmm.inş. temiz çıkackk böbrek ultrasunuu..Kızlar bu mızrdanmaya bir de idrar tahlili yaptıralım dedik sistit olmuşuz yine ,geldi mi üst üste te AllahımYarın idrar kültürü vericez Cuma günü de böbreklere bakılcak ultrasonla acaba böbreklere yayılma var mı diye Sıkıntıdan suratımda bişeyler çıkmaya başladı ben de dermatoloğa görüncem sanırım. Allahım bitsin bu kabus Şuan ayaklarımda sallıyorum
Kızlar az önce eşime çok bunaldığımı söyledim o da dedi ki "bugün hastaneye bir hasta getirdiler, bebek salıncaktan kafa üstü düşmüş ve felç oldu daha 5 aylık Allah beterinden korusun " ve ben de bir kez daha şükür ettim ve hemen buraya yazma gereği gördüm. Bir an bile yüksek yerde tek başına bırakmayalım kızlar Allah korusun yaa
Ben kullanıyorum canım bayadır. bizede hediye gelmişti, Selim de çok seviyor. 4. Viteste ilerliyor ferrarisindekızlarr aranızda yürüteç kullanan var mı?? dün ve bugün 5er dk koydum çok eğlendi, alınca ağladı hatta...hediye gelmişti bize, kullanıp kullanmama konusunda kararsızdım. siz kullanmayı düşünüyor musunuz??
Geçmiş olsun canım, en yakın sürede iyileşir umarım.Kızlar bu mızrdanmaya bir de idrar tahlili yaptıralım dedik sistit olmuşuz yine ,geldi mi üst üste te AllahımYarın idrar kültürü vericez Cuma günü de böbreklere bakılcak ultrasonla acaba böbreklere yayılma var mı diye Sıkıntıdan suratımda bişeyler çıkmaya başladı ben de dermatoloğa görüncem sanırım. Allahım bitsin bu kabus Şuan ayaklarımda sallıyorum
canımm sen hep içini temiz tutan bir insansın....bunu da kolay bir şekilde atlatacaksınız.... çok çok geçmiş olsun İdoş'a da sana daKızlar bu mızrdanmaya bir de idrar tahlili yaptıralım dedik sistit olmuşuz yine ,geldi mi üst üste te AllahımYarın idrar kültürü vericez Cuma günü de böbreklere bakılcak ultrasonla acaba böbreklere yayılma var mı diye Sıkıntıdan suratımda bişeyler çıkmaya başladı ben de dermatoloğa görüncem sanırım. Allahım bitsin bu kabus Şuan ayaklarımda sallıyorum
ayyy Allah'ım dermansız dert vermesin... ne hale gelmiştir anne-babası ....kıyamam yaaKızlar az önce eşime çok bunaldığımı söyledim o da dedi ki "bugün hastaneye bir hasta getirdiler, bebek salıncaktan kafa üstü düşmüş ve felç oldu daha 5 aylık Allah beterinden korusun " ve ben de bir kez daha şükür ettim ve hemen buraya yazma gereği gördüm. Bir an bile yüksek yerde tek başına bırakmayalım kızlar Allah korusun yaa
Anaamm yerler bu Selim'i ama ferrarisi de varmış :) ben de 5er dk koyuyorum şimdilik bakalım sonumuz ne olacak :)Ben kullanıyorum canım bayadır. bizede hediye gelmişti, Selim de çok seviyor. 4. Viteste ilerliyor ferrarisinde
Sanırım yürüteçteyken kendini daha özgür hissediyor. Benim doktorumda önermemişti ama ben kullanıyorum.
Eki Görüntüle 965169
oy oy oyy bakalım bizimkiler ayaklanınca durum ne olacak :) ben Alptuğ'un hiç uslu bir çocuk olacağını düşünmüyorum, gözler şimdiden fıldır fıldır :)offf bir çok konuda olduğu gibi bu konuda da farklı 2 görüş var maalesefBen fikrine güvendiğim bi arkadaşıma sordum. Bir umut içinde dururmu diye almıştım ama durmadı dediÇok faydalı bişey değil alma bence dedi. Onun oğlu şuan mama sandalyesini ters çevirip merdiven gibi üstüne çıkan, yaramaz kelimesinin çok hafif kalacağı bir çocuk :)
Normal bizdede o şekilde oldu korkmaGunaydin kizlar hani su ikinciayda yapilan bir asi vardı galiba verem asisiydi doktor onun yeru yars olucak korkma demisti ama az oncebaktim ucunda iltihap gibi birsey var normal mi ?
günaydınlar, kızlar ben merte meyveyi cam rendede rendeliyorum o şekilde veriyorum elma armut hacuç bazen avakado. arada da mu meyveleri rendeleyip tülbentten geçirip suyunu içiriyorum buharda yada suda haşlamadım hiç kabukları ile. vitamini kabuğunda diye duydum sizler nasıl yediriyorsunuz
Aa salatalıkta iyi fikirmiş, benim hiç aklıma gelmemişti salatalık vermek. Tişikkirleer canımmCnm bnde cam rendede rendeleyip veriyorum...bde elma salatalik flan fileye koyup veriyrm emiyo suyunu ...
Alışamıyorsun ki ayrı kalmaya çok zor çok zor kim olsa gözün arkada kalıyor bir tek anneme güveniyorum ... O da her zaman gelemiyor işte bazen kv bırakmak zorunda kalıyorum ...Misafir vardi bir haftadir giremedim. Herkes iyidir umarim. Kaba taslak baktim sayfalara tumunu okumaya kalksam cikamiyacam. Sizleri özledim kizlar.
Bebislere bayildim masallah. Pirasa yiyen havuc yiyen kahvalti yiyen kendikendine uyuyan hepinize bayildim. Benim kide pirasayi cok sevdi pirasali ilk pozu biz verdik. :))Kurabiye ve nasya sizlerde cok guzel annelersiniz.
Parme baban eve cikmis iyi olmasina sevindim. Tamamen kurtulur sagligina kavusur insallah. Inci de ek gidaya baslamis ne guzel. Mama sandalyenizde hayirli olsun.
Arasta bende bugun kahvalti tatirdim. Ayni senin gibi parmagimla verdim. Birde suluguna keciboynuzu pekmezini sulandirdim onu icirdim. Himmm himm yaparak yedi icti. Ben kahvaltiyi mama gibi vermeyi dusunmuyorum. Tek tek tadini alsin. Bizle kahvalti yapsin.Doktorumuz ne der bilmiyorum.
Seyyah ve gunebakan alismak zor dimi. Yine guvendiginiz ellerde iciniz rahattir.Bende 5 ay sonra basliyacam. Yazin annem gelip bakacak. Sonra bakici nasil birakacam nasil bakacaklar simdiden dusunmeye basladim.
Kizlar aklımda kalan bunlar okuyamadiklarimda var kusuruma bakmayin.
Oyle duygulandım ki okurken ahhh ahhhh
Çok şükür bir sorun çıkmadı canım geçmiş olsun :)kızlar ben geldim. günebakancım ballı olan kaşık mamasıymış tahıllı arasta yediriyormuş kahvaltıda bende denicem. kist oluşmuş süt bezesi içi dolucuk. dr çekti sıvıyı rahatladı göğsüm şişiyordu patalojiye verildi ay sonunda sonuç çıkacak kötü bişey değil korkma dedi dr 1 ay sonra yine kontrol. hayırlısı
Ben hep havasını alıyordum fazla yer kaplamıyor hem de daha hızlı çözülüyor kendimi takdir ettim şimdiKızlar size yaptığım bir hatayı anlatayım belki içinizde benim yaptığımı yapan vardır. Ben işe başladığım zaman stok bulunsun diye ilk zamandan itibaren süt sağıp derin dondurucuya koyuyordum. 3 ay falan geçince bir poşeti çıkarıp denemek istedim fakat sütün bozulmuş olduğunu farkettim. Metalik bir tat oluşmuştu. Dedim herhalde palavra 6 ay dayanıyor diyorlar ya :) İlk koyduklarımdan çıkardım hep aynı durum. Biraz daha zaman geçti işe başlamama 1 ay kadar var yakın tarihli sütlerden bir daha denedim durum yine aynı. Prospektüs vs okumaya bayılan ben süt saklama poşetlerinin kullanım kılavuzunu okumayı hiç akıl edemedim. İşe başlamadan önce aldığım yeni poşet paketinde okudum ilk kezMeğerse benim sütler buzdan yanıyormuş. Poşetlerin içinde hava bırakmamak gerekirmiş. Ben direkt sütü koyup kilitliyordum havasını almak falan aklıma gelmemişti. Şimdi havasını güzelce alıp, yan yatırarak koyuyorum
Hoşgeldin canım :)Merhaba bayanlar
benim oglumda 2013 agustos dogumlu gezinurken bu topigi gordum sizlerden faydali bilgilet ogrenebilirim diye araniza gelmek istedim
Ayran dene birazcık belki daha az yoğun olunca sever cadııııııııKızlar yoğurt sevdirme konusunda her türlü öneriye açığım asla sevmedi çeneyi kilitliyozpekmezli sevmedi, elmalı sevmedi. Avakadolu ve muzlu da deniycem ama bu arada başka fikirlere de açığım
Ben senin o minnak parmaklarını yerim koskocaman olmuşsun maşallah sana :)Ahaha çok sevdik :))Eki Görüntüle 964652 Eki Görüntüle 964655
Cnm bnde cam rendede rendeleyip veriyorum...bde elma salatalik flan fileye koyup veriyrm emiyo suyunu ...
Şapka bulursan çok çok mutlu olurummmmm
Canim benim geçmiş olsun. Hem ida ya hem de sana. Insallah ilerlememistir bobreklere falan. Acil şifalar diliyorum.Kızlar bu mızrdanmaya bir de idrar tahlili yaptıralım dedik sistit olmuşuz yine ,geldi mi üst üste te AllahımYarın idrar kültürü vericez Cuma günü de böbreklere bakılcak ultrasonla acaba böbreklere yayılma var mı diye Sıkıntıdan suratımda bişeyler çıkmaya başladı ben de dermatoloğa görüncem sanırım. Allahım bitsin bu kabus Şuan ayaklarımda sallıyorum
Iyi ki yazdin canim. Ben de gece cok bunaldim bir saat uyandi uyumadi. Yeter artik kafayi yicem diye bagirdim. Simdi cok utandım kendimden. Allah korusun canim bebeklerimizi. Çok dikkatli olmak gerek.Kızlar az önce eşime çok bunaldığımı söyledim o da dedi ki "bugün hastaneye bir hasta getirdiler, bebek salıncaktan kafa üstü düşmüş ve felç oldu daha 5 aylık Allah beterinden korusun " ve ben de bir kez daha şükür ettim ve hemen buraya yazma gereği gördüm. Bir an bile yüksek yerde tek başına bırakmayalım kızlar Allah korusun yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?