cnm bende suyunu verıyorum ama arada rendeleyıp puturlu puturlu verıyorum alıssın dıye yıyogünaydınlar, kızlar ben merte meyveyi cam rendede rendeliyorum o şekilde veriyorum elma armut hacuç bazen avakado. arada da mu meyveleri rendeleyip tülbentten geçirip suyunu içiriyorum buharda yada suda haşlamadım hiç kabukları ile. vitamini kabuğunda diye duydum sizler nasıl yediriyorsunuz
cok gecmıs olsunn cnm ıns temız cıkarKızlar bu mızrdanmaya bir de idrar tahlili yaptıralım dedik sistit olmuşuz yine ,geldi mi üst üste te AllahımYarın idrar kültürü vericez Cuma günü de böbreklere bakılcak ultrasonla acaba böbreklere yayılma var mı diye Sıkıntıdan suratımda bişeyler çıkmaya başladı ben de dermatoloğa görüncem sanırım. Allahım bitsin bu kabus Şuan ayaklarımda sallıyorum
walla cnm bende bır ıkı haftadır az az koyuyorum gezıyo walla ısım olunca koyuyorum yoksa kucagım da bnm yegenım de yurutecde buyudu ne zamankı sıralamaya basladı bıdaha koymadılar bır ıkı ay sonra yasındada yurudu bıseycık olmadı bende ondan cesaretlenerek koydumkızlarr aranızda yürüteç kullanan var mı?? dün ve bugün 5er dk koydum çok eğlendi, alınca ağladı hatta...hediye gelmişti bize, kullanıp kullanmama konusunda kararsızdım. siz kullanmayı düşünüyor musunuz??
kızlar ben geldim. günebakancım ballı olan kaşık mamasıymış tahıllı arasta yediriyormuş kahvaltıda bende denicem. kist oluşmuş süt bezesi içi dolucuk. dr çekti sıvıyı rahatladı göğsüm şişiyordu patalojiye verildi ay sonunda sonuç çıkacak kötü bişey değil korkma dedi dr 1 ay sonra yine kontrol. hayırlısı
Aa salatalıkta iyi fikirmiş, benim hiç aklıma gelmemişti salatalık vermek. Tişikkirleer canımm
selam kızlar biz daha yeni kahvaltı yaptık
arasta çok geçmiş olsun umarım kısa zamanda atlatırsınız ve böbrekleri temiz çıkar idanın..
o minik bebeğin ailesine Allah sabır versin bebeğe de acil şifalarçok üzüldüm gerçekten de...
suloz selim yine her zaman ki gibi çok mu çok tatlı :) onun arabası vaaarr güzel mi güzel bastımı gazaaa gider mi gider
yaww kızlar bu arada size bir sorum olicek
ben doğumdan sonra 2 kez adet oldum 3. sünün günü geçti sizlerde durum nasıl? böyle düzensizlikler olabilir mi ? yoksa korkmaya başlamalımıyım?
arasta çok geçmiş olsun umarım kısa zamanda atlatırsınız ve böbrekleri temiz çıkar idanın..
o minik bebeğin ailesine Allah sabır versin bebeğe de acil şifalarçok üzüldüm gerçekten de...
suloz selim yine her zaman ki gibi çok mu çok tatlı :) onun arabası vaaarr güzel mi güzel bastımı gazaaa gider mi gider
ben doğumdan sonra 2 kez adet oldum 3. sünün günü geçti sizlerde durum nasıl? böyle düzensizlikler olabilir mi ? yoksa korkmaya başlamalımıyım?
korkma canımm düzensiz oluyor. bende bu ay 10 gün erken oldumm..
Bende duzenli oluyodum adeti..aralikta olmadim ocakta oldum cnm normal bnce....ama korkudan 2kere test yptim o ayri ;-)
:18: sanırım bende test yapıcam korkmamak elde değil valla olamadıkça iyice strese girdim
Evt insan korkuyo ben korkudan doktoruma gittim...bana ilk sorusu hamilemisin oldu ;-) adamdan utandim resmen.kan testide ypildi rahatladim duzenszlikler normal dedi
Geçmiş olsun canım
Çok güzelmiş oyuncağınız İdoş da bayılmış ne güzel
Evet canım anne-baba alerjik olunca kuşum da böyle oldu
Evet canım anında kabarıyor minik minik de değil kocaman
Hamileyken vardı bu bende şükür ki geçti
Ben fikrine güvendiğim bi arkadaşıma sordum. Bir umut içinde dururmu diye almıştım ama durmadı dediÇok faydalı bişey değil alma bence dedi. Onun oğlu şuan mama sandalyesini ters çevirip merdiven gibi üstüne çıkan, yaramaz kelimesinin çok hafif kalacağı bir çocuk :)
Ah canım ya kıyamam çok geçmiş olsunKimsenin yavrusunun canı yanmasın
slm kızlar kac gündür gıremıyorum esımın kardesı askere gıttı gelen gıden dünde balıkesıre teslım ettık geldık gıremedım gecmısı okuyamadım umarım herkes ıyıdır.bugun asımız vardı 6, ay asılarını vurulduk yavrum cok agladı umarım ates fln yapmaz 9 kılo 70 cm olmusuz dislerımızde heran gelebılır alttan beyazlama baslamıs bizaden durumlar böyle
Bugün pek yazamıyorum kızlar kimsecikler de yok topikte. Başım ağrıyor süt sağmam lazım nasıl üşeniyorum anlatamam
Canım teşekkürler.selam kızlar biz daha yeni kahvaltı yaptık
Gecmis olsun sut sağmak da gercekten cok zor ve gicik bir is .
Bugün pek yazamıyorum kızlar kimsecikler de yok topikte. Başım ağrıyor süt sağmam lazım nasıl üşeniyorum anlatamam
Kızlar yarın sabahtan aşıya gidiyoruz. Bize şans dileyin😁 benim küçük cadım yine sağlık ocağını yıkacak kesin☺️
Gunde kac kere sagiyorsun canım? 3 saatte bir sagin diyorlar ya benim vaktim olmuyor ancak oglen bir kere sagabiliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?