2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

slm kızlar kac gündür gıremıyorum esımın kardesı askere gıttı gelen gıden dünde balıkesıre teslım ettık geldık gıremedım gecmısı okuyamadım umarım herkes ıyıdır.bugun asımız vardı 6, ay asılarını vurulduk yavrum cok agladı umarım ates fln yapmaz 9 kılo 70 cm olmusuz dislerımızde heran gelebılır alttan beyazlama baslamıs bizaden durumlar böyle

cnm bende suyunu verıyorum ama arada rendeleyıp puturlu puturlu verıyorum alıssın dıye yıyo
cok gecmıs olsunn cnm ıns temız cıkar
walla cnm bende bır ıkı haftadır az az koyuyorum gezıyo walla ısım olunca koyuyorum yoksa kucagım da bnm yegenım de yurutecde buyudu ne zamankı sıralamaya basladı bıdaha koymadılar bır ıkı ay sonra yasındada yurudu bıseycık olmadı bende ondan cesaretlenerek koydum

cok gecmıs olsun cnm

selam kızlar biz daha yeni kahvaltı yaptık
arasta çok geçmiş olsun umarım kısa zamanda atlatırsınız ve böbrekleri temiz çıkar idanın..
o minik bebeğin ailesine Allah sabır versin bebeğe de acil şifalar çok üzüldüm gerçekten de...

suloz selim yine her zaman ki gibi çok mu çok tatlı :) onun arabası vaaarr güzel mi güzel bastımı gazaaa gider mi gider

yaww kızlar bu arada size bir sorum olicek
ben doğumdan sonra 2 kez adet oldum 3. sünün günü geçti sizlerde durum nasıl? böyle düzensizlikler olabilir mi ? yoksa korkmaya başlamalımıyım?

korkma canımm düzensiz oluyor. bende bu ay 10 gün erken oldumm..

Bende duzenli oluyodum adeti..aralikta olmadim ocakta oldum cnm normal bnce....ama korkudan 2kere test yptim o ayri ;-)

:18: sanırım bende test yapıcam korkmamak elde değil valla olamadıkça iyice strese girdim

Evt insan korkuyo ben korkudan doktoruma gittim...bana ilk sorusu hamilemisin oldu ;-) adamdan utandim resmen.kan testide ypildi rahatladim duzenszlikler normal dedi

Evt insan korkuyo ben korkudan doktoruma gittim...bana ilk sorusu hamilemisin oldu ;-) adamdan utandim resmen.kan testide ypildi rahatladim duzenszlikler normal dedi

ayyy ben doktoruma gidemem herhalde utanırım senin gibi :))
önce idrar tahlili yapayım bari :18: püfff

alerjik durum demek hemen belli oluyor .. geçmiş olsun canım

merhaba kızlar arasta geçmiş olsun ida nasıl şimdi?

Bende İlker'in doktorunu aradım muayene edilmesi lazım,belki anne sütü yetmiyordur kilo alımına falan bakılsın dedi.ona göre beslenme porgramı uygulanacakmış. sütümün azaldığını hissediyorum bu aralar ama bakalım belki diştendir diş çıkarmada kabızlık yapar dedi kayınvalidem. 16.30 da randevu aldım bakalım ne dicek dr.

Bugün pek yazamıyorum kızlar kimsecikler de yok topikte. Başım ağrıyor süt sağmam lazım nasıl üşeniyorum anlatamam

Allah kavuştursun canım hayırlı teskereler :) Maşallah çok büyümüş kuzucukun

Canım ben 1 kere oldum daha da olmadım hala :18:

Canım teşekkürler.
Adet konusunda da panik yapma hemen. Bende doğumdan sonra 1 kere oldum bir daha olmadım. Hatta bende panik yapıp test yaptım, çok şükür negatif çıktı. İçin rahatlasın istiyorsan sende yap çünkü hergün bekle bekle stres yapıyor insan.

Kızlar yarın sabahtan aşıya gidiyoruz. Bize şans dileyin😁 benim küçük cadım yine sağlık ocağını yıkacak kesin☺️

Gunde kac kere sagiyorsun canım? 3 saatte bir sagin diyorlar ya benim vaktim olmuyor ancak oglen bir kere sagabiliyorum.

Çoğu zaman 2 kez sağıyorum canım 12.30 ve 15.30 da. 10.00 da da sağmak istiyorum, arada sağıyorum ama her zaman fırsat olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…