kızlar seviyorum sizi rahatladım valla demek yoğurt olunca sıkıntı yok süt olarak yasak çok teşekkür benim süt depresyon nedeniyle erkenden azaldı mecburen başladım ek besine vermem lazım yoğurdu bebeğimde reflü var sütü kusuyor eksik kalmasın
Canım ben tiii ne zaman reçel koymak için cam kaplar almıştım silikon kapakları var onlarda mayalamayı düşünüyorum İdaya:))
bende bu kaplardan almıstım.ama drmuz cam kapaklı cam kap bulacaksın dedi..yada tupperlarda mayalacaksın dedii..marka vermezse olmaz zaten.. :))
Eki Görüntüle 913951 Eki Görüntüle 913952
Kızlar an itibariyle bizim evin karşısında 2 keçi otluyor yakalayıp sağsam mı acaba
ne iyi olurdu valla ..butun topıgın sut ıhtıyacını karsılardı..yıyeceklerı ıkı kasık yogurt...
Eki Görüntüle 914013
Allah gostermesın bebesılerımızde bu belırtılerı..allerjılerı olmasınlarda hapur hupur yesınler herseyı..annecıklerını uzmesınler :)))Bebek alerji olduğunda hemen belirti verir.. Bunlarda bir yiyeceği ilk kez ya da ikinci kez denemenizde hemen bebekte alerji izlerine rastlarsınız. Alerjik belirtiler yüz, ağız, dilde veya vücutta kızarıklık, dudaklarda. veya gözlerde şişkinlik, burnun sürekli akması veya tıkanık olması, bulantı, kusma, ishal şeklinde olabilir. Daha ağır durumlarda, çocukta alerji hırıltı, zor nefes alma, halsizlik şeklinde de ortaya çıkabilir. Böyle bir durumda acilen doktorunuzdan yardım almalısınız.
Masallah duruyaa..alısır annesı.merak etmeişte bizden komik karelerrbir adet ekşimiş surat duru
Eki Görüntüle 914098
yılmak yok şimdi inek sütünden denicem bakalımm
diş geliyo gibi canım yaaa...AALLAH YARDIMCIN OLSUN..Sistit oldu canım aynen öyle huysuzluğu vardı bi idrar tahlili yaptırdık enfeksiyon çıktı kız bebeklerde çok sık oluyomuş kakalar öne çıkıyo ya. Ama o sorunu geçti gibi ve şuan anlam veremediğim bi huysuzluğu var ve o ısırma olayını çok yapıyor. Önlük takmaya yetiştiremiyorum önü şakır şakır su
Eki Görüntüle 914982 .
Günaydın kızlar yeni yılımız kutlu olsun bebişlerimiz ve biz çok mutlu olalım bu yeni yılda sağlıkla büyüsünler hepinizi ve özellikle miniklerini kucaklıyorum
Eki Görüntüle 914982 .
Günaydın kızlar yeni yılımız kutlu olsun bebişlerimiz ve biz çok mutlu olalım bu yeni yılda sağlıkla büyüsünler hepinizi ve özellikle miniklerini kucaklıyorum
Ay sabah sabah nasıl güzel bişey gördüm ben yaa. Çok sağol Nasyacım gözüm gönlüm açıldı çoook tatlı bebeğinSenin de yeni yılın kutlu olsun canım ailenle mutlu uzun ve sağlıklı nice mutlu yıllara :)))
İşte bu da topiğin ikinci İncisi. Biraz minnak:)
Ay canım benim neresi minnak annesi koca kız olmuş ayy maşallah sana inci tanesi. Gözler yeşil mi canım sanki bana öyle geldi
Eki Görüntüle 914982 .
Allahım nasıl güzel bişeysin sen nasya çok tatlı ya allahım esirgesinFotoda yan çıkmış idare edin artık hehe
2013 ün son gününde nostaljik bir şarkıyla günaydın demek istedim :)) Hadi uyanın hihihi
[video=youtube;y2eSRAyIi8U]http://www.youtube.com/watch?v=y2eSRAyIi8U#t=255[/video]
saol canım:) boyu annesi gibi kısa:) gözleri mavi
Allahım nasıl güzel bişeysin sen nasya çok tatlı ya allahım esirgesin
Mutlu umutlu sağlıklı huzurlu daha güzel bi dünya diliyorum hepimiz için
Uyan uyan uyan gönlüm uyannnayy 90 lar çok ii oldu kuzum bu noltalji mutlu yıllarrr
Saol cücüm aminnn bütün yavrulara maşallah durunun yeni yemek maceralarını beklıyoruz ayrıca
Âmin CNm :). Ayy yüklerim tabi sırada havuç var bikaç gün sonra yenileri gelirsizlerdende bekliyorum eladan ek gıda anıları ,sırada idoş var
Bende ekliycem bakalım bugün ne yedirsem düşnüyorum idoşumuzda başlasın artık yemek maceralarına merakla bekliyoruz
Allahım allahım sabah sabah şekerlemeler mi gelmiş bize çok tatlı CNm çok. Maşallah nazarlardan korusun Rabbim
saol canım. bu sene çok çok zor bir yıl yaşadım ama inci yüzümü güldürdü.Allah evlatlarımızı bize bağışlasın acılarını göstermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?