Cok gecmis olsun canim. Bizde bir kabiz bir ishal oluyoruz. Ne yapacagimi sasirdim. Disten mi ek gidadan mi bilmiyorum. Yazik kuzucuklarimiza insan kiyamiyor dayanamiyor.
Gecmis olsun canim. Sistit cok kotu biz zor dayaniyoruz. Yazik yavruma cani yaniyordur annesi gecer gider insallah. Canim guclu ol sen annesin Allah hepimize guc ve sabir versin.
Ahh o testler. Bende ilk oldum sonra olmadim. Sonunda bu ay oldum ve rahatladim. Hep duzenli olsa yoksa surekli hamilemiyim kuşkusu yer bitirir beni.
Aşı olacak bebislerimiz atessiz ve huzursuzlanmadan atlatirlar insallah.
Kizlar birde ek gidaya gecince kakasini hic öğütmeden cikardigi oluyor mu ? Bizim ki özellikle elmayi aynen cikartiyor. 12sinde kontrolumuz var soracam bakalim.
geçmiş olsun.
erik kaynatıp içirdin mi canım?
Arkadaşlar inşallah aşıları sorunsuz atlatırsınız geçmiş olsun şimdiden.
Asu hep bizimle masada. Yalnız bizim hala mama sandalyemiz yok. Haftanın büyük bölümü annemde olduğumuz için ben sanırım şu sandalyeye bağlanan aparatlardan alıcam
Hadi bakalım ek gıdanız hayırlı olsun canım :)
Canım ya çok geçmiş olsun kıyamam onun gözyaşlarınaVerdiğin ek gıda çok değil bence. Bizimki de rutine bağladı artık 3 günde 1 yapıyor. Kızlar kabız diyorsunuz ya katı mı çıkarıyor dışkısını? Bizimki koyu kıvamlı ama katı değil. O yüzden kabız diye düşünmüyorum ben. Çıkarma zamanı gelince gayet güzel yapıyor çünkü kendisi :26:
Çok geçmiş olsn Arasta temiz çıkar böbrekleri inş,bizim canlarımız onlar inş.çarçabuk iyileşir İda Helen
Size de çok geçmiş olsun canım minicik bedenleriyle sıkıntılarla savaşıyorlar yavrularımız...Amin canım kimsenin yavrusuna hastalık vermesin Rabbim...Verdiğimiz katı gıda az aslında ama o bile kabız yapıyor işte..Bizimki de dün hiç yapamadı sabah böyle baya katı bi şekilde azıcık yapabilmiş hiç öyle olmamıştı bi yandan iştahsız ek gıdayı reddediyor.bi yandan mızmız,bi de kabızlık var...Off hep iyi olsun onlar ya...
Varsa çok sevinirim yaa....Dün dedesi kızıma file almış ilk kez denedik akşam
Canım eşimin orda bi şapkacı var sordum eşime varmı diye var dedi. Gel sen bi bak tabi dediOnun gözüne güven olmaz büyük şapkasıdır bebek sanmıştır falan
Ben de süt sağmaya üşeniyorum (sanırım onu bırakmak istemediğimden ) ben sadece geceleri sağıyorum çünkü gündüz o kadar fazla sütüm olmuyor anca bebeğime kadar ..Bugün pek yazamıyorum kızlar kimsecikler de yok topikte. Başım ağrıyor süt sağmam lazım nasıl üşeniyorum anlatamam
slm kızlar dün 6. ay aşımızı olduk rahattı şükür 1 haftadır köpek dişi sıkıntıydı 3 gündürde kabız(( ne çekti yavrum ama bugün çoookkkk kötüydü kakayı yaparken ağlamaya başladı fitil aldık koyarken aman allahım yavrum elleriyle başını tutarak büyük kız gibi ağladı tabi ben ve kızkardeşimde dayanamadık eşimde çok kötü oldu nasıl içleniyor ve sonra tekrar altını açtığımda yine fitil vercem sandı ellerini başına götürdü bittimm bittimm nasıl üzüldüm Allahhım kimsenin yavrusuna hastalık vermesin ne zormuş bi kabızda bile böle üzüldüm yavrumun ağlamasına parçalandım Rabbim şifa dileyen tüm annelere ve bebeklerine şifa versin hatta herkese versin kimse hasta olmasın (üzülmesin.anne olmak denilen tanımı bugün çok ii anladım hala pek kaka yapamadı ama bi daha herhalde asla fitil veremem çok üzüldüm o haline ve aklıma küçük bebeklere işkence edenler tecavüz edenler geldi Allah onlara da vicdan versin vermiyorsada kahretsinnn. çokkkk duygusala bağlamışım demi ama napım yavruma çok üzüldüm hepimizin bebişleri inşallah hep gülerler ve acı çekmezler ve ağlamazlar ve üzülmezler veveve....hepinizi çok seviyorum giremiyorum bu aralar ama dönecem en kısa zamanda inşallah, herkese hayırlı cumalar ii geceler kuzucanlarım ha bu arada kabız için denemediğim kalmadı zeytin yağı kayısı suyu armut suyu karnına yağ ile masaj popoya zyagı vs vs öneriniz varsa acilen bekliorum bide eşim bana kızıo çok yemek veriosun die pufff ne çoğu bu gün sabah çok az peynir fındık kadar tereyağı pekmez yedi öğlende kerevizli kabaklı ıspanaklı püre tarzı bişe ama az bişe akşam vermedim korkudan ek olarak bazen muhallebi meyve püresi bal kabağı avakado falan 3 öğün veriorum çok mu sizce?ufff ii dolmuşumm
Günaydın kızlar nasılsınız ?? Ben bugün oğlumu kv bırakırken çok üzüldüm işe de geç kaldım halen de boğazım düğüm düğüm ... SAbah oğlum uyanmak istemedi uykusu vardı ay o tatlı uykudan kaldırdım gözleri kızarmış bana bile bakamıyordu yavrum giydirdim temizledim arabaya binerken bir baktım yüzüne nasıl ağladım çok zor çokkkk ...
Varsa çok sevinirim yaa....
Ben de süt sağmaya üşeniyorum (sanırım onu bırakmak istemediğimden ) ben sadece geceleri sağıyorum çünkü gündüz o kadar fazla sütüm olmuyor anca bebeğime kadar ..
Canım Aren de bazen hazımsızlık çekiyor kaka yapmak için ıkındığında hemen bezini açıyorum klozete oturtur gibi bacaklarından tutuyorum alt açma bezine kakasını kolayca yapıyor aklında bulunsunOturma odası ,mutfak, yatak odası hiç farketmiyor bize her yer tuvalet
Günaydın kızlar nasılsınız ?? Ben bugün oğlumu kv bırakırken çok üzüldüm işe de geç kaldım halen de boğazım düğüm düğüm ... SAbah oğlum uyanmak istemedi uykusu vardı ay o tatlı uykudan kaldırdım gözleri kızarmış bana bile bakamıyordu yavrum giydirdim temizledim arabaya binerken bir baktım yüzüne nasıl ağladım çok zor çokkkk ...
Varsa çok sevinirim yaa....
Ben de süt sağmaya üşeniyorum (sanırım onu bırakmak istemediğimden ) ben sadece geceleri sağıyorum çünkü gündüz o kadar fazla sütüm olmuyor anca bebeğime kadar ..
Canım Aren de bazen hazımsızlık çekiyor kaka yapmak için ıkındığında hemen bezini açıyorum klozete oturtur gibi bacaklarından tutuyorum alt açma bezine kakasını kolayca yapıyor aklında bulunsunOturma odası ,mutfak, yatak odası hiç farketmiyor bize her yer tuvalet
Saolun kizlar erigi denicem hemen kivami koyu ve az yapıyor dun cok agkadi yaparken
kızlar bız bugun ası olduk korktugum gıbı olmadı ates fln yapmadı sukur sadece bıraz ıstahsızlık dısında sorun yok yarın asısı olanlar ıcın soylemek ıstedım korkmayın o kadar etkılemedı yavrumu ıns sızın kuzucuklarda sorunsuz atlatır
http://www.wimp.com/bestcoin/
Videoyu izleyince içim açıldı kızlar. Günün gündeminden, kasvetinden çok sıkılmıştım iyi geldi...
Arkadaşlar inşallah aşıları sorunsuz atlatırsınız geçmiş olsun şimdiden.
Asu hep bizimle masada. Yalnız bizim hala mama sandalyemiz yok. Haftanın büyük bölümü annemde olduğumuz için ben sanırım şu sandalyeye bağlanan aparatlardan alıcam
Hadi bakalım ek gıdanız hayırlı olsun canım :)
Canım ya çok geçmiş olsun kıyamam onun gözyaşlarınaVerdiğin ek gıda çok değil bence. Bizimki de rutine bağladı artık 3 günde 1 yapıyor. Kızlar kabız diyorsunuz ya katı mı çıkarıyor dışkısını? Bizimki koyu kıvamlı ama katı değil. O yüzden kabız diye düşünmüyorum ben. Çıkarma zamanı gelince gayet güzel yapıyor çünkü kendisi :26:
Selam kızlar biz aşımızı olduk geldik. Düşündüğümden daha az ağladı kuzum. Bakalım inşallah ateş falan olmaz. Eğer huzursuz olursa ateş olmasını bekleme Calpol ver dedi hemşire, şimdilik iyiyiz uyuyoruz şimdi. İyi dilekleriniz için dualarınız için sağolun kızlar. Seviyoruz siziiiiiii😍
Kızlar burda birkaç kişide okumuştum yanlış hatırlamıyorsam. Sebze püresine tereyağ katılıyor muydu? Tereyağ için erken mi acaba?
Pureye zeytinyağı koyuyorlardı kahvaltıda tereyağı veriyorlardı sanki
Kızlarrr nerdesiniz yahu kimsecikler yok benim uykusuzluktan pertim çıkmış durumda arastadanda haber yok galiba merak ettim
aşıya geldik sıramızı bekliyoruz. inş ateşsiz geçer. calpol verdim gelmeden.
arastam merak ediyorum seni
Kızlar burda birkaç kişide okumuştum yanlış hatırlamıyorsam. Sebze püresine tereyağ katılıyor muydu? Tereyağ için erken mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?