2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Saol cnm insan hic dayanamiyor 3 dis cikardik boyle olmamisti cnm inşallah gecer

geçmiş olsun.
erik kaynatıp içirdin mi canım?

Saolun kizlar erigi denicem hemen kivami koyu ve az yapıyor dun cok agkadi yaparken

Günaydın kızlar nasılsınız ?? Ben bugün oğlumu kv bırakırken çok üzüldüm işe de geç kaldım halen de boğazım düğüm düğüm ... SAbah oğlum uyanmak istemedi uykusu vardı ay o tatlı uykudan kaldırdım gözleri kızarmış bana bile bakamıyordu yavrum giydirdim temizledim arabaya binerken bir baktım yüzüne nasıl ağladım çok zor çokkkk ...
Varsa çok sevinirim yaa....
Bugün pek yazamıyorum kızlar kimsecikler de yok topikte. Başım ağrıyor süt sağmam lazım nasıl üşeniyorum anlatamam
Ben de süt sağmaya üşeniyorum (sanırım onu bırakmak istemediğimden ) ben sadece geceleri sağıyorum çünkü gündüz o kadar fazla sütüm olmuyor anca bebeğime kadar ..

Canım Aren de bazen hazımsızlık çekiyor kaka yapmak için ıkındığında hemen bezini açıyorum klozete oturtur gibi bacaklarından tutuyorum alt açma bezine kakasını kolayca yapıyor aklında bulunsun Oturma odası ,mutfak, yatak odası hiç farketmiyor bize her yer tuvalet

Şapkaya pazartesi bakıcam canım aklımda Biz bütün gün emişemiyoruz. 6.45 gibi emziriyorum sabah çıkmadan. Sonra taa 19.15 de kavuşuyoruz Bazen aklıma gelince göğüslerim sızlıyo sanki yoğun bir emzirme isteği duyuyorum. Size de oluyor mu?

Dun en son salonun ortasina yapti cnm öyle tutunca:) esime diyorumki yapsinda agzima yapsin hihi

Selam kızlar biz aşımızı olduk geldik. Düşündüğümden daha az ağladı kuzum. Bakalım inşallah ateş falan olmaz. Eğer huzursuz olursa ateş olmasını bekleme Calpol ver dedi hemşire, şimdilik iyiyiz uyuyoruz şimdi. İyi dilekleriniz için dualarınız için sağolun kızlar. Seviyoruz siziiiiiii😍

Kızlar burda birkaç kişide okumuştum yanlış hatırlamıyorsam. Sebze püresine tereyağ katılıyor muydu? Tereyağ için erken mi acaba?

Süper!! Çok sevindim inşallah bize de ateş yapmaz.. 🙏🙏🙏

http://www.wimp.com/bestcoin/

Videoyu izleyince içim açıldı kızlar. Günün gündeminden, kasvetinden çok sıkılmıştım iyi geldi...

Oh cidden iyi geldi teşekkürler :)

Önemli olan bebeklere yemek yiyebilecegi düzeni saglamak ona eşlik etmek Canim sandalye bence de sart degil , aparat gerekli ısı görür bencede

Hadi gecmis olsun :)

Pureye zeytinyağı koyuyorlardı kahvaltıda tereyağı veriyorlardı sanki

Evet ben de öyle yapıyorum ama şimdi araştırdım biraz tereyağ da 6. Aydan sonra çok faydalıymış. Tabi kilolu bebeklerde dikkat edilmesi gerekiyormuş kalorisi çok olduğu için. Bu yüzden biraz daha beklemeye karar verdim. Kilodan hala dönebilmiş bile değiliz çünkü☺️

Kızlarrr nerdesiniz yahu kimsecikler yok benim uykusuzluktan pertim çıkmış durumda arastadanda haber yok galiba merak ettim

Kızlarrr nerdesiniz yahu kimsecikler yok benim uykusuzluktan pertim çıkmış durumda arastadanda haber yok galiba merak ettim

Ben de arastayı meraklardayım...ara ara giriyorum belki gelmiştir diye ama yok umarım kötü bişey yoktur...benim uslu çikom da bir mıZmız bu aralar sanırım diş geliyo...

Nasilsiniz kizlar?
Bir kac gundur ugrayamadim herkes iyidir ins.
Biz iyiz cok sukur.Bu hafta geceleri daha rahat gecti.
Salincagimzda geldi simdik pek durmasada alsacak ins.

Durusel gecmis olsun canim kabiz olmus minik kusun simdi nasil?

Arasta cok gecmis olsun.Dedigin gibi geldimi ust uste geliyor.İns.temiz cikmistir tahlil sonucunuz.

Seyyah cok icime dokundu yazdiklarin cok zor birakip ise gitmek ama onun gelecegi icin fedakarlik yapiyorsun canim, zamanla alisacaksin hatta iyiki calisiyorum diyeceksin.Cok arkd.var bunlari yasayan onlardan goruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…