Canlarım dün idanın kabızı ishale döndü. Dün gece sabaha kadar sancıyla uyandı çığlık attı kuzum ve ben de hiç uyuyamadım haliyle. Dün idrar kültürü için idrar alana kadar canım çıktı ve geçen gece de uyuyamadığı için uyuduğu her fırsatta ben de uyudum. Neyse bugün yine uykusuz geçen bir gecenin sabahıydı. Idanın ağlaması kesilmiyordu ve eşimi aradım başka bi sorunu var bu çocuğun diye. Giyinin gelip alayım dedi. Hazırlayana kadar canım çıktı ağla ağla. Sonra arabaya bindik tık yok hastaneye gittik herkese gülücükler saçıyor bıgır bıgır konuşuyor tabi ben şok 😨 evde ağlayıp duran ida gitti gülücükler saçan bi şebek geldi. Ayy neyse doktor abla muayene etti bağırsaklar hareketli ama onun haricinde bişey yok. Tabi sistiti saymazsak . Ishal ve sistit çok iştahsızlık yaptı 200 gr vermiş ida napalım alırız yine. Idrar kültürü temiz çıktı ama ultrason çekilecek her ihtimale karşı. Şuan hastanede radyolog yok gitmiş babamız başka bi tane ayarlıycak bakalım.
Ek gıdayı sevmediğinden bahsettim panik yapma ve denemeye devam et dedi illa alışacak dedi. Sevmediği şeylere Ara ver Bikaç gün sonra yine dene dedi. Antibiyotik de etkisini gösterdi şimdi daha iyi. Ishal için de toz verdi. Bu 6 ay aşısı ishal yapabiliyomuş mikrobik değil o yüzden ishali keselim dedi. Fırsat bu fırsat muz yedir dedi ben bi de kabak ekliycem 1 menüye o da îshali keser gibi geldi :)
Kızlar çok yorgunum uyanıkken rüya gördüm bugün durum o derece vahimdi. Şimdi ida uyurken biraz uyuyayım yarın yazdıklarınızı daha detaylı okuyacağım. Devrik cümlelerimi affedin kafa çok yorgun:) iyi geceler güzellerim
Canlarım dün idanın kabızı ishale döndü. Dün gece sabaha kadar sancıyla uyandı çığlık attı kuzum ve ben de hiç uyuyamadım haliyle. Dün idrar kültürü için idrar alana kadar canım çıktı ve geçen gece de uyuyamadığı için uyuduğu her fırsatta ben de uyudum. Neyse bugün yine uykusuz geçen bir gecenin sabahıydı. Idanın ağlaması kesilmiyordu ve eşimi aradım başka bi sorunu var bu çocuğun diye. Giyinin gelip alayım dedi. Hazırlayana kadar canım çıktı ağla ağla. Sonra arabaya bindik tık yok hastaneye gittik herkese gülücükler saçıyor bıgır bıgır konuşuyor tabi ben şok 😨 evde ağlayıp duran ida gitti gülücükler saçan bi şebek geldi. Ayy neyse doktor abla muayene etti bağırsaklar hareketli ama onun haricinde bişey yok. Tabi sistiti saymazsak . Ishal ve sistit çok iştahsızlık yaptı 200 gr vermiş ida napalım alırız yine. Idrar kültürü temiz çıktı ama ultrason çekilecek her ihtimale karşı. Şuan hastanede radyolog yok gitmiş babamız başka bi tane ayarlıycak bakalım.
Ek gıdayı sevmediğinden bahsettim panik yapma ve denemeye devam et dedi illa alışacak dedi. Sevmediği şeylere Ara ver Bikaç gün sonra yine dene dedi. Antibiyotik de etkisini gösterdi şimdi daha iyi. Ishal için de toz verdi. Bu 6 ay aşısı ishal yapabiliyomuş mikrobik değil o yüzden ishali keselim dedi. Fırsat bu fırsat muz yedir dedi ben bi de kabak ekliycem 1 menüye o da îshali keser gibi geldi :)
Kızlar çok yorgunum uyanıkken rüya gördüm bugün durum o derece vahimdi. Şimdi ida uyurken biraz uyuyayım yarın yazdıklarınızı daha detaylı okuyacağım. Devrik cümlelerimi affedin kafa çok yorgun:) iyi geceler güzellerim
Canım her şey onun ileride daha rahat yaşayabilmesi için neyse ki yarım gün çalışıyorum öğlen gidip doya doya sarılıyorum kuzuma :)Nasilsiniz kizlar?
Bir kac gundur ugrayamadim herkes iyidir ins.
Biz iyiz cok sukur.Bu hafta geceleri daha rahat gecti.
Salincagimzda geldi simdik pek durmasada alsacak ins.
Durusel gecmis olsun canim kabiz olmus minik kusunsimdi nasil?
Arasta cok gecmis olsun.Dedigin gibi geldimi ust uste geliyor.İns.temiz cikmistir tahlil sonucunuz.
Seyyah cok icime dokundu yazdiklarin cok zor birakip ise gitmek ama onun gelecegi icin fedakarlik yapiyorsun canim, zamanla alisacaksin hatta iyiki calisiyorum diyeceksin.Cok arkd.var bunlari yasayan onlardan goruyorum.
Canım ben sağıp buzluğa atıyorum fazla olduğunda, kv bize 10 dakikalık mesafede süt erimiyor gidene kadar erise de sorun değil zaten o gün içecek , sabah 9 dan öğlen 13e kadar 150 ml süt yetiyor gibi ayrıca yumurta yiyor çok çok acıkırsa meyve falan idare edebilir artık büyüdü bebişlerimizİşe başlayan anneler iş yerinde sağdığınız sütleri buzluğa mı koyuyorsunuz eve getirene kadar erir mi ki..Benim hiç süt stoğum yok anca oğlana yetiyor bendekiler.günlük sağıp ertesi gün vericem.yeter mi ki ptesi başlıyor maraton
Geçmiş olsun canım yabancıya emanet etmek çok zor ya...Amin canım gerçekten çok zor ağlayasım geliyor,babam da ameliyat oldu annem onun yanında eltime bırakcam ilk günden düzeni bozulcak yapcak bişey yok ama...Benim şimdi bi termos çanta bakmam lazım yani erimemesi için çok saol canım
Canım geçmiş olsun çok üzüldüm İdoşuma ... Ama ishal olmuşsa kabağı ertele biraz kabak hazmı kolaylaştırır... patates haşlayabilirsin ve pirinç verebilirsin lapa gibi yapabilirsin....Canlarım dün idanın kabızı ishale döndü. Dün gece sabaha kadar sancıyla uyandı çığlık attı kuzum ve ben de hiç uyuyamadım haliyle. Dün idrar kültürü için idrar alana kadar canım çıktı ve geçen gece de uyuyamadığı için uyuduğu her fırsatta ben de uyudum. Neyse bugün yine uykusuz geçen bir gecenin sabahıydı. Idanın ağlaması kesilmiyordu ve eşimi aradım başka bi sorunu var bu çocuğun diye. Giyinin gelip alayım dedi. Hazırlayana kadar canım çıktı ağla ağla. Sonra arabaya bindik tık yok hastaneye gittik herkese gülücükler saçıyor bıgır bıgır konuşuyor tabi ben şok 😨 evde ağlayıp duran ida gitti gülücükler saçan bi şebek geldi. Ayy neyse doktor abla muayene etti bağırsaklar hareketli ama onun haricinde bişey yok. Tabi sistiti saymazsak . Ishal ve sistit çok iştahsızlık yaptı 200 gr vermiş ida napalım alırız yine. Idrar kültürü temiz çıktı ama ultrason çekilecek her ihtimale karşı. Şuan hastanede radyolog yok gitmiş babamız başka bi tane ayarlıycak bakalım.
çok sevindim canım çok şükür ultrasonuda temiz çıkacak inşallah. dinlen sende şimdi. bizde bgn aşımızı olduk Mert bide grip gibi burnu tıkalı mız mız ağlıo ememiyo burnunu bir türlü açamadık. Allahtan Ateşi olmadı şimdilik. 9 da gece uykusuna yatan bebeğim şimdi zorla uyudu ağlaya ağlaya
düzenimiz bozulmaz inş.
biz cok guzel arkadaslıklar kurduk..ıyı gunumuzde,kotu gunumumzde hep dınledık bırbırımızı..tabıkı merak edıcez idamızı...idoşumuza ıyı bak annesı..sen de kendıne cok ıyı bakk..yorgunluk senıde dusurmesın..en kısa zmanda gulucuklerele gerı donun...Telefondan giriyorum ida kucağımda tek tek alıntı yapamadım ama gözlerim doldu okurkenherkes merak etmiş sormuş iyi ki varsınız sanal ailem, sizi çok seviyorum idoşu uyuttuğum gibi gelip ayrıntıları yazıcam. Iyi şuan merak etmeyin
şükür,masllahhh!tez zmanda ıyılesırsınız...Canlarım dün idanın kabızı ishale döndü. Dün gece sabaha kadar sancıyla uyandı çığlık attı kuzum ve ben de hiç uyuyamadım haliyle. Dün idrar kültürü için idrar alana kadar canım çıktı ve geçen gece de uyuyamadığı için uyuduğu her fırsatta ben de uyudum. Neyse bugün yine uykusuz geçen bir gecenin sabahıydı. Idanın ağlaması kesilmiyordu ve eşimi aradım başka bi sorunu var bu çocuğun diye. Giyinin gelip alayım dedi. Hazırlayana kadar canım çıktı ağla ağla. Sonra arabaya bindik tık yok hastaneye gittik herkese gülücükler saçıyor bıgır bıgır konuşuyor tabi ben şok 😨 evde ağlayıp duran ida gitti gülücükler saçan bi şebek geldi. Ayy neyse doktor abla muayene etti bağırsaklar hareketli ama onun haricinde bişey yok. Tabi sistiti saymazsak . Ishal ve sistit çok iştahsızlık yaptı 200 gr vermiş ida napalım alırız yine. Idrar kültürü temiz çıktı ama ultrason çekilecek her ihtimale karşı. Şuan hastanede radyolog yok gitmiş babamız başka bi tane ayarlıycak bakalım.
viyola sesıne bayılırım..ben gecde olsa ızledım...gecmısı okuyorum,yaklasık bı 120 sayfam var..:)) okurken acıp dınlerım artık...http://www.wimp.com/bestcoin/
Videoyu izleyince içim açıldı kızlar. Günün gündeminden, kasvetinden çok sıkılmıştım iyi geldi...
Canım inşallah böbreklerde de bir sorun çıkmayacak...200gr.ı da bir iyileşsin daha da fazlasını alacak.yeter ki sağlıklı olsun yavrularımız...kendinize iyi bakın canım.böbreklerden de bizi habersi bırakma...Canlarım dün idanın kabızı ishale döndü. Dün gece sabaha kadar sancıyla uyandı çığlık attı kuzum ve ben de hiç uyuyamadım haliyle. Dün idrar kültürü için idrar alana kadar canım çıktı ve geçen gece de uyuyamadığı için uyuduğu her fırsatta ben de uyudum. Neyse bugün yine uykusuz geçen bir gecenin sabahıydı. Idanın ağlaması kesilmiyordu ve eşimi aradım başka bi sorunu var bu çocuğun diye. Giyinin gelip alayım dedi. Hazırlayana kadar canım çıktı ağla ağla. Sonra arabaya bindik tık yok hastaneye gittik herkese gülücükler saçıyor bıgır bıgır konuşuyor tabi ben şok 😨 evde ağlayıp duran ida gitti gülücükler saçan bi şebek geldi. Ayy neyse doktor abla muayene etti bağırsaklar hareketli ama onun haricinde bişey yok. Tabi sistiti saymazsak . Ishal ve sistit çok iştahsızlık yaptı 200 gr vermiş ida napalım alırız yine. Idrar kültürü temiz çıktı ama ultrason çekilecek her ihtimale karşı. Şuan hastanede radyolog yok gitmiş babamız başka bi tane ayarlıycak bakalım.
http://www.e-bebek.com/joie-mimzy-mama-sandalyesi_JOI-H1013APD000
baby2go mama sandalyesi tam aldim gelecek derken urun hataliymis yollamadilar. Parayi yatirmadilar beklerken sonunda yatti ve bugun ebebekte kampanya vardi. Parma hatta magazada gorup begenmisti. Joie mimzyy mama sandalyesi sadece bugune ozel 165tl kizlar.
Bir sorun cikmazsa siparisi verdim. Almak isterseniz ebebek e bir bakin derim. Sadece bugun gecerli kampanya.
Ben de dün netten kraft tango aldım.sabah geldi hızlı bir şekildebakalım daha kuramadım babamızı bekliyorum.inşallah çikom sıkılmaz üstünde hayırlı olsun canım sandalyeniz
Günaydın kızlar herkes nasıl bakalım ??
Canım her şey onun ileride daha rahat yaşayabilmesi için neyse ki yarım gün çalışıyorum öğlen gidip doya doya sarılıyorum kuzuma :)
Canım ben sağıp buzluğa atıyorum fazla olduğunda, kv bize 10 dakikalık mesafede süt erimiyor gidene kadar erise de sorun değil zaik ten o gün içecek , sabah 9 dan öğlen 13e kadar 150 ml süt yetiyor gibi ayrıca yumurta yiyor çok çok acıkırsa meyve falan idare edebilir artık büyüdü bebişlerimizBu arada oğlum meyveninde cevizi çok seviyor misal cevizli muz ya da cevizli avakado yedirirken sonraki lokmayı hemen istiyor yaramaz
Geçmiş olsun canım yabancıya emanet etmek çok zor ya...
Canım geçmiş olsun çok üzüldüm İdoşuma ... Ama ishal olmuşsa kabağı ertele biraz kabak hazmı kolaylaştırır... patates haşlayabilirsin ve pirinç verebilirsin lapa gibi yapabilirsin....
Bozulmaz canım takılma çok bazen oğlum da geç yatıyor hatta öyle güzel oturuyor ki bizle neredeyse sohbet edecekmiş gibi ben de uyusun diye zorlamıyorum çünkü zorlarsam sadece ben strese giriyorum kazanan yine o oluyor ben de onun keyfine bıraktım artık
Canım hayırlı olsun ben de çok sevindim görünce ama kırmızı renk güzel de pembe bölümleri de var erkek adama gider mi ki:) diğer rengi stokta yok ben baby plus mı alsam sizce nasıl kızlar
http://www.e-bebek.com/baby_plus_mama_sandalyesi_LEB-ZW4
baby2go mama sandalyesi tam aldim gelecek derken urun hataliymis yollamadilar. Parayi yatirmadilar beklerken sonunda yatti ve bugun ebebekte kampanya vardi. Parma hatta magazada gorup begenmisti. Joie mimzyy mama sandalyesi sadece bugune ozel 165tl kizlar.
Bir sorun cikmazsa siparisi verdim. Almak isterseniz ebebek e bir bakin derim. Sadece bugun gecerli kampanya.
geçmiş olsun canım minik kuzunun iyi, olmasına çok sevindim
cevizi toz yapıpta mı veriyorsun merak ettim
bu arada kızlar kuzularınıza armut u nasıl veriyorsunuz
geçmiş olsun canım minik kuzunun iyi, olmasına çok sevindim
cevizi toz yapıpta mı veriyorsun merak ettim
bu arada kızlar kuzularınıza armut u nasıl veriyorsunuz
Günaydın kızlar herkes nasıl bakalım ??
Canım her şey onun ileride daha rahat yaşayabilmesi için neyse ki yarım gün çalışıyorum öğlen gidip doya doya sarılıyorum kuzuma :)
Canım ben sağıp buzluğa atıyorum fazla olduğunda, kv bize 10 dakikalık mesafede süt erimiyor gidene kadar erise de sorun değil zaten o gün içecek , sabah 9 dan öğlen 13e kadar 150 ml süt yetiyor gibi ayrıca yumurta yiyor çok çok acıkırsa meyve falan idare edebilir artık büyüdü bebişlerimizBu arada oğlum meyveninde cevizi çok seviyor misal cevizli muz ya da cevizli avakado yedirirken sonraki lokmayı hemen istiyor yaramaz
Geçmiş olsun canım yabancıya emanet etmek çok zor ya...
Canım geçmiş olsun çok üzüldüm İdoşuma ... Ama ishal olmuşsa kabağı ertele biraz kabak hazmı kolaylaştırır... patates haşlayabilirsin ve pirinç verebilirsin lapa gibi yapabilirsin....
Bozulmaz canım takılma çok bazen oğlum da geç yatıyor hatta öyle güzel oturuyor ki bizle neredeyse sohbet edecekmiş gibi ben de uyusun diye zorlamıyorum çünkü zorlarsam sadece ben strese giriyorum kazanan yine o oluyor ben de onun keyfine bıraktım artık
ben sipariş verdim nasıldır acaba pişman olur muyum
]
Canım hayırlı olsun ben de çok sevindim görünce ama kırmızı renk güzel de pembe bölümleri de var erkek adama gider mi ki:) diğer rengi stokta yok ben baby plus mı alsam sizce nasıl kızlar
http://www.e-bebek.com/baby_plus_mama_sandalyesi_LEB-ZW4
Parmecim mama sandalyeniz geldi mi??
Ben de dün netten kraft tango aldım.sabah geldi hızlı bir şekildebakalım daha kuramadım babamızı bekliyorum.inşallah çikom sıkılmaz üstünde hayırlı olsun canım sandalyeniz
ben sipariş verdim nasıldır acaba pişman olur muyum
insallah olmayiz canim. Parma magazasinda gormus begenmisti. Hem ona guvenerek hemde ozellikleri fiyati uygun diye aldim.
Canim sabah ben alirken vardi. Kararsiz kalmistim. Esimde kirmiziyi al deyince kirmizi aldim. Sen bilirsin canim cokta pespembe degil. Tekrar 23subatta indirimi var. Tekrar gelirmi kalanlara mi indirim yaparlar bilmem. Plus ta indirim yok heralde gorme sansin varsa ebebek magazalarinada bakabilirsin. Burada malesef yok.
insallah olmayiz canim. Parma magazasinda gormus begenmisti. Hem ona guvenerek hemde ozellikleri fiyati uygun diye aldim.
Canim sabah ben alirken vardi. Kararsiz kalmistim. Esimde kirmiziyi al deyince kirmizi aldim. Sen bilirsin canim cokta pespembe degil. Tekrar 23subatta indirimi var. Tekrar gelirmi kalanlara mi indirim yaparlar bilmem. Plus ta indirim yok heralde gorme sansin varsa ebebek magazalarinada bakabilirsin. Burada malesef yok.
Geldi Canim geldi inci cok sevdi guzel guzel kullanıyoruz :))
Harika fiyat valla ben cok beğenmiştim bunu benim aldığım tangodan özellik olarak tek farkı tepsiyi çıkarına koltuğunun yanında koltuğu yok . Eger bu fiyata düşeceğini bilseydim bunu alırdım bende :)
A hayırlı olsun güle güle kullanın :))
Ben CE olmazsın gayet guzel bir ürün :)
Parma gormus begenmis. :)) tekrardan yazinca icim rahatladi. Pisman olmayacam. Kirmizi aldim guzeldir ne kadar kotu olabilir. :)
Parmacim incinin mama sandalyeside hayirli olsun ne guzel sevmis. Ek gidayada basladi yarasin kuzuna.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?