2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

çok sevindim canım çok şükür ultrasonuda temiz çıkacak inşallah. dinlen sende şimdi. bizde bgn aşımızı olduk Mert bide grip gibi burnu tıkalı mız mız ağlıo ememiyo burnunu bir türlü açamadık. Allahtan Ateşi olmadı şimdilik. 9 da gece uykusuna yatan bebeğim şimdi zorla uyudu ağlaya ağlaya
düzenimiz bozulmaz inş.

Cok cok gecmis olsun canim. Biran once sagligina kavusur ida . Bizdede bir ishal bir kabiz bazi yediklerini aynen cikariyor tuhaf birsey var . Dur bakim doktor ne diyecek. Sende bol bol uyu dinlen canim. Yemedigi birsey varsa ısrar etmeden baska zaman tekrar denemek lazimmis. Benimki ozellikle uykusu varsa memeden baska birsey almiyor. Genelde uykudan uyaninca dene canim.

http://www.e-bebek.com/joie-mimzy-mama-sandalyesi_JOI-H1013APD000

baby2go mama sandalyesi tam aldim gelecek derken urun hataliymis yollamadilar. Parayi yatirmadilar beklerken sonunda yatti ve bugun ebebekte kampanya vardi. Parma hatta magazada gorup begenmisti. Joie mimzyy mama sandalyesi sadece bugune ozel 165tl kizlar.

Bir sorun cikmazsa siparisi verdim. Almak isterseniz ebebek e bir bakin derim. Sadece bugun gecerli kampanya.

Son düzenleme:
Günaydın kızlar herkes nasıl bakalım ??

Canım her şey onun ileride daha rahat yaşayabilmesi için neyse ki yarım gün çalışıyorum öğlen gidip doya doya sarılıyorum kuzuma :)
Canım ben sağıp buzluğa atıyorum fazla olduğunda, kv bize 10 dakikalık mesafede süt erimiyor gidene kadar erise de sorun değil zaten o gün içecek , sabah 9 dan öğlen 13e kadar 150 ml süt yetiyor gibi ayrıca yumurta yiyor çok çok acıkırsa meyve falan idare edebilir artık büyüdü bebişlerimiz Bu arada oğlum meyveninde cevizi çok seviyor misal cevizli muz ya da cevizli avakado yedirirken sonraki lokmayı hemen istiyor yaramaz
Geçmiş olsun canım yabancıya emanet etmek çok zor ya...
Canım geçmiş olsun çok üzüldüm İdoşuma ... Ama ishal olmuşsa kabağı ertele biraz kabak hazmı kolaylaştırır... patates haşlayabilirsin ve pirinç verebilirsin lapa gibi yapabilirsin....

Bozulmaz canım takılma çok bazen oğlum da geç yatıyor hatta öyle güzel oturuyor ki bizle neredeyse sohbet edecekmiş gibi ben de uyusun diye zorlamıyorum çünkü zorlarsam sadece ben strese giriyorum kazanan yine o oluyor ben de onun keyfine bıraktım artık

biz cok guzel arkadaslıklar kurduk..ıyı gunumuzde,kotu gunumumzde hep dınledık bırbırımızı..tabıkı merak edıcez idamızı...idoşumuza ıyı bak annesı..sen de kendıne cok ıyı bakk..yorgunluk senıde dusurmesın..en kısa zmanda gulucuklerele gerı donun...
şükür,masllahhh!tez zmanda ıyılesırsınız...
http://www.wimp.com/bestcoin/

Videoyu izleyince içim açıldı kızlar. Günün gündeminden, kasvetinden çok sıkılmıştım iyi geldi...
viyola sesıne bayılırım..ben gecde olsa ızledım...gecmısı okuyorum,yaklasık bı 120 sayfam var..:)) okurken acıp dınlerım artık...

Canım inşallah böbreklerde de bir sorun çıkmayacak...200gr.ı da bir iyileşsin daha da fazlasını alacak.yeter ki sağlıklı olsun yavrularımız...kendinize iyi bakın canım.böbreklerden de bizi habersi bırakma...

Ben de dün netten kraft tango aldım.sabah geldi hızlı bir şekilde bakalım daha kuramadım babamızı bekliyorum.inşallah çikom sıkılmaz üstünde hayırlı olsun canım sandalyeniz

Ben de dün netten kraft tango aldım.sabah geldi hızlı bir şekilde bakalım daha kuramadım babamızı bekliyorum.inşallah çikom sıkılmaz üstünde hayırlı olsun canım sandalyeniz

Sagol canim. Sizinkide hayirli olsun. Severler insallah. Bizimki ana kucagini seviyordu rahat ediyordum. Sandalyelerinde de mutlu vakit gecirirlerse super olur :)

geçmiş olsun canım minik kuzunun iyi, olmasına çok sevindim

cevizi toz yapıpta mı veriyorsun merak ettim

bu arada kızlar kuzularınıza armut u nasıl veriyorsunuz

ben sipariş verdim nasıldır acaba pişman olur muyum

ben cevizi ezip sbhki kahvaltı karışımıb içine ekliyorum bardak altı ile ezebilirsin. armutu cam rende ile rendeleyip direkt yediriyorum. arada da tülbentle süzüp suyunu içiriyorum. içine havuç da çok yakışıyor.
ben henüz muz yedirmedim cevizi muz ve armutlada veriyorlar

Cam rendede rendeleyip veriyorum zaten yumuşak bi meyve bazen elmayla karıştırıyorum ben daha denemedim ama muz verdiysen onla da karıştırabilirsin..Ben muzdan tırsıyorum biraz

Evet aşağı yukarı ben de o kadar bırakırım 3te evde olucam meyve püresi ve sebze çorbası yiyor zaten sabah da emziririm bu ara ek gıda istemiyor öğünlerden sonra süte sarıyoruz ama bence de yeter 150 160cc..Geçmiş olsun dileğin için saol canım yabancıya emanet etmek zor gerçekten ama annem gelir hafta sonuna kadar inş..

insallah olmayiz canim. Parma magazasinda gormus begenmisti. Hem ona guvenerek hemde ozellikleri fiyati uygun diye aldim.

Canim sabah ben alirken vardi. Kararsiz kalmistim. Esimde kirmiziyi al deyince kirmizi aldim. Sen bilirsin canim cokta pespembe degil. Tekrar 23subatta indirimi var. Tekrar gelirmi kalanlara mi indirim yaparlar bilmem. Plus ta indirim yok heralde gorme sansin varsa ebebek magazalarinada bakabilirsin. Burada malesef yok.

Parmecim mama sandalyeniz geldi mi??

Geldi Canim geldi inci cok sevdi guzel guzel kullanıyoruz :))

Harika fiyat valla ben cok beğenmiştim bunu benim aldığım tangodan özellik olarak tek farkı tepsiyi çıkarına koltuğunun yanında koltuğu yok . Eger bu fiyata düşeceğini bilseydim bunu alırdım bende :)

A hayırlı olsun güle güle kullanın :))

Ben CE olmazsın gayet guzel bir ürün :)

ya diğer rengi daha güzeldi aslında ben alırken stokta yoktu kırmızı güzeldir inşallah

Sadece ayakları pembe idi hatırladığım kadarı ile ama cok önemli degildi ben de düşünmüştüm oğlum olursa da kullanılır demiştim kendi kirmizi elma desenli Himm iştah açıcı :)

Parma gormus begenmis. :)) tekrardan yazinca icim rahatladi. Pisman olmayacam. Kirmizi aldim guzeldir ne kadar kotu olabilir. :)

Parmacim incinin mama sandalyeside hayirli olsun ne guzel sevmis. Ek gidayada basladi yarasin kuzuna.

Parma gormus begenmis. :)) tekrardan yazinca icim rahatladi. Pisman olmayacam. Kirmizi aldim guzeldir ne kadar kotu olabilir. :)

Parmacim incinin mama sandalyeside hayirli olsun ne guzel sevmis. Ek gidayada basladi yarasin kuzuna.

ikimizinki de aynı kırmızı bakalım sevecekler mi minikler

Tüh yaa bitceğini bilsem hemen sipariş verirdim..23 şubatı bekliyeyim o zaman ana kucağında yemeye devam edicez yine çünkü joie çok güzel bence de e bebek bizde de yok bakma şansım olsa daha iyi tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…