2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

İşe başlayan anneler iş yerinde sağdığınız sütleri buzluğa mı koyuyorsunuz eve getirene kadar erir mi ki..Benim hiç süt stoğum yok anca oğlana yetiyor bendekiler.günlük sağıp ertesi gün vericem.yeter mi ki ptesi başlıyor maraton

Son düzenleme:

Saol cnm bugün daha iyi şükür ama yinede az yapti. Arastaya nolmus ida mi hasta gecmise bakamadim. Aynen seyyahin yazdiklarina içim yandi iznim hic bitmedin istiorum bi de ellere bırakacağım mecbur. Kv eşime diomus size pek faydamiz olmadi babanla gelip kizina bakalım die o da yok biz bakıcı tutcaz demis allahim mecbur etmesinde benden uzak olsunlar allah nasip ederse yemekte yaptıracam bakiciya gelince ilgilenirim yavrumla bide iznimi 3ay dsha uzatabilirsem süper olacak.

Aşımızı olduk kızlar yıktı ortalığı. arabaya biner binmez uyudu. babası gezdiriyor arabada uyanmasın diye. sorunsuz geçer inş.

Evet canım buzluğa koyuyorum donuyor buz kasedi de getiriyorum yanımda. Çıkarken buz kasediyle sütleri termos çantaya koyup götürüyorum. Yaklaşık birbuçuk saat çantada kalıyor yani ve hiç erimiyor. Zaten şuan hava soğuk yazın nasıl olacak bilemiyorum. Allah sana da yardım etsin canım bir bir başlıyoruz artık işe...

İda' yı ben de çok merak ediyorum kızlar inşallah iyidir. Annesiyle uykusuz geçen gecelerin acısını çıkartıp mışıl mışıl uyuyorlardır inşallah.

Hamileyken esimle sohpet ederken okuyorum anne-baba olunca bebegin gazina,kakasina sevinip yapsin diye dua ediyorlarmis dedim guldum.
Tabi insan yasamayinca anlamiyor meger ne kadar onemliymis.Simdi birak isten gelmesini daha telefonda anlatiyorum su kadar kaka yapti yok gazi vardi vs.
İdosta sistit cikmis canim ayrica bobreklerle ilgili tahlil yapacaklarmis.
İns.istedigin gibi uzatirsin sureyi biraz daha uzun kalirsin meleginin yaninda.

Amin canım gerçekten çok zor ağlayasım geliyor,babam da ameliyat oldu annem onun yanında eltime bırakcam ilk günden düzeni bozulcak yapcak bişey yok ama...Benim şimdi bi termos çanta bakmam lazım yani erimemesi için çok saol canım

Son düzenleme:
Telefondan giriyorum ida kucağımda tek tek alıntı yapamadım ama gözlerim doldu okurken herkes merak etmiş sormuş iyi ki varsınız sanal ailem, sizi çok seviyorum idoşu uyuttuğum gibi gelip ayrıntıları yazıcam. Iyi şuan merak etmeyin

bütün gün kaç defa girdim senden haber var mı diye bilmiyorum canım...iyi olduğuna sevindim :) ayrıntıları bekliyoruzz :)

😍 canım benim çoook merak ettik seni.. İda'nın iyi olmasına çok sevindim. Ayrıntıları bekliyoruuuzzzz

ohh çok şükür korkulacak bir şey yok demek ki
e hadi gözünüz aydın canım çok geçmiş olsun

Iyi olmasini sevindim canim. Icimiz rahatladi. Bizde seni seviyoruz canim.

Aman ii olun cnm gecmis olsun bu arada msjini yeni gordum msj kutun dolu bi ara temizle kuzum

Canlarım dün idanın kabızı ishale döndü. Dün gece sabaha kadar sancıyla uyandı çığlık attı kuzum ve ben de hiç uyuyamadım haliyle. Dün idrar kültürü için idrar alana kadar canım çıktı ve geçen gece de uyuyamadığı için uyuduğu her fırsatta ben de uyudum. Neyse bugün yine uykusuz geçen bir gecenin sabahıydı. Idanın ağlaması kesilmiyordu ve eşimi aradım başka bi sorunu var bu çocuğun diye. Giyinin gelip alayım dedi. Hazırlayana kadar canım çıktı ağla ağla. Sonra arabaya bindik tık yok hastaneye gittik herkese gülücükler saçıyor bıgır bıgır konuşuyor tabi ben şok 😨 evde ağlayıp duran ida gitti gülücükler saçan bi şebek geldi. Ayy neyse doktor abla muayene etti bağırsaklar hareketli ama onun haricinde bişey yok. Tabi sistiti saymazsak . Ishal ve sistit çok iştahsızlık yaptı 200 gr vermiş ida napalım alırız yine. Idrar kültürü temiz çıktı ama ultrason çekilecek her ihtimale karşı. Şuan hastanede radyolog yok gitmiş babamız başka bi tane ayarlıycak bakalım.
Ek gıdayı sevmediğinden bahsettim panik yapma ve denemeye devam et dedi illa alışacak dedi. Sevmediği şeylere Ara ver Bikaç gün sonra yine dene dedi. Antibiyotik de etkisini gösterdi şimdi daha iyi. Ishal için de toz verdi. Bu 6 ay aşısı ishal yapabiliyomuş mikrobik değil o yüzden ishali keselim dedi. Fırsat bu fırsat muz yedir dedi ben bi de kabak ekliycem 1 menüye o da îshali keser gibi geldi :)

Kızlar çok yorgunum uyanıkken rüya gördüm bugün durum o derece vahimdi. Şimdi ida uyurken biraz uyuyayım yarın yazdıklarınızı daha detaylı okuyacağım. Devrik cümlelerimi affedin kafa çok yorgun:) iyi geceler güzellerim

Gelmiş geçmiş olsun inşallah.. İda'ya acil şifalar sana da bol dinlenme fırsatları diliyorum canım

Kaç gündür ne çekmişti İdacık iyi olmanıza çok sevindim canım inş. daha da toparlanırsınız..Çok geçmiş olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…