2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Sadece ayakları pembe idi hatırladığım kadarı ile ama cok önemli degildi ben de düşünmüştüm oğlum olursa da kullanılır demiştim kendi kirmizi elma desenli Himm iştah açıcı :)

Evet deseni çok tatlı,ayakları ve tepsisi pembe sanırım sen kırmızısını mı görmüştün canım erkeğe gider mi ki kafam karıştı çok

Tüh yaa bitceğini bilsem hemen sipariş verirdim..23 şubatı bekliyeyim o zaman ana kucağında yemeye devam edicez yine çünkü joie çok güzel bence de e bebek bizde de yok bakma şansım olsa daha iyi tabi.

ama 23 şubatta joie nin bebek arabalarında indirim sanırım kırmızısı hala var onu beğenmedin mi

ama 23 şubatta joie nin bebek arabalarında indirim sanırım kırmızısı hala var onu beğenmedin mi

Hayır canım kırmızısı çok güzel ama ayakları ve tepsisi pembe diye tereddüt ettim kızım olsa hiç düşünmez hemen alırdım..

ikimizinki de aynı kırmızı bakalım sevecekler mi minikler

severler canim. Benim yegenlerim kiz kirmiziya bayiliyorlar. Birinde halam bu corap yirtilmis niye giydin dedim. Ama hala kirmizi kirmizi dedi. Kirmizi corap mi aldin sanki dedi. :)) gidip kirmizi corap almistik. :))

Sadece ayakları pembe idi hatırladığım kadarı ile ama cok önemli degildi ben de düşünmüştüm oğlum olursa da kullanılır demiştim kendi kirmizi elma desenli Himm iştah açıcı :)

bencede kirmizi kirmizi elmalar :)) onlari yemeye calisirsa hic sasmam .

Tüh yaa bitceğini bilsem hemen sipariş verirdim..23 şubatı bekliyeyim o zaman ana kucağında yemeye devam edicez yine çünkü joie çok güzel bence de e bebek bizde de yok bakma şansım olsa daha iyi tabi.

Ara bir sor canim stoktakilerimi satacaklar yenileri gelecek mi ? Ona gore karar verirsin kirmizi vardi o dami bitmis.

Kırmızısı var canım pembe detaylarına takıldım yoksa çok güzel bi de eşim gelince ona göstereyim karasızımm

Parma gormus begenmis. :)) tekrardan yazinca icim rahatladi. Pisman olmayacam. Kirmizi aldim guzeldir ne kadar kotu olabilir. :)

Parmacim incinin mama sandalyeside hayirli olsun ne guzel sevmis. Ek gidayada basladi yarasin kuzuna.

Ah Canim ins gelince icine siner cok beğenirsin ve guzel guzel yemeğini yer sever :) teşekkür ederim su ana kadar sorun yok ins böyle devam eder hatta elmaya bayıldı önlüğüne dökülenleri yemeye çalıştı cok komikti :))

ikimizinki de aynı kırmızı bakalım sevecekler mi minikler

İnsallah Canim ben sevdiği bor oyuncağı verdik eline ilk oturduğunda bir de cam kenarına koydum dışarı izledi once :)

İnsallah Canim

Evet deseni çok tatlı,ayakları ve tepsisi pembe sanırım sen kırmızısını mı görmüştün canım erkeğe gider mi ki kafam karıştı çok

Ya ben renkleri cok takmıyorum bir de sadece ayaklar olduğu icin cok gözüme takılmadı ben kullanurdim ama seni bilmem Canim cok önemsiyorsan sorun olabilir .
Bu arasa diğer havucu deseni turuncu yesil o da güzeldi

Ohhh ne guzel arkasindan aglamadi mi arkasindan aglayincada kiyamiyorsun . Bende senin gibi yapayim. Ilk deneyim onemli pencere kenarina oyuncagi ile oturtayim. Sagol canim.

Ohhh ne guzel arkasindan aglamadi mi arkasindan aglayincada kiyamiyorsun . Bende senin gibi yapayim. Ilk deneyim onemli pencere kenarina oyuncagi ile oturtayim. Sagol canim.

Agladi hic ağlamaz mı çeyrek elma rendelemistim hepsini verdim sonra gaddar anne olarak daha fazla vermedim :)

Aslında cok oyunla bagdastirmasi cok iyi degil bence yemek masası gibi duşun onun icin masada sadece yemek yenmeli ama ilk oturduğunda kotu bir izlenim olmasın diye elinde oyuncağı ile birlikte oturttum . Dene bakalım belki sizde de ise yarar

Ya ben renkleri cok takmıyorum bir de sadece ayaklar olduğu icin cok gözüme takılmadı ben kullanurdim ama seni bilmem Canim cok önemsiyorsan sorun olabilir .

Evet o iyi olurdu ama bitmiş canım İncinin ek gıda macerası güzel başlamış maşallah ona

Furuzan aradım canım 26 şubatta yine indirime gircekmiş ama ne renk girer bilemeyiz dediler ben beklcem canım olmadı baby plus alırım 200yukarısı vermek istemiyorum çünkü..

Son düzenleme:
Kızlar geçmişi okuyamadım daha sonra okurum,ananemizdeyiz.doktordan geliyoruz, boyumuz kilomuz gayet iyiymiş.sandığım gibi değilmiş sütüm yetiyormuş ama biz yine de ek gıdaya geçiyoruz nihayet😃 yarın elmayka başlıyoruz demir ilacı biZde alerji yapmıştı kullanma 6.ayın sonunda çorbalarına kıyma katarız doğal yollardan takviye yaparız dedi.destekli oturabilirmişki biz oturuyorduk zaten.salıncak kullanabilirsin dedi ama yürüteç önermiyorum hiç bir yararı yok dedi.atopik dermatit devam ediyor dedim 1 yaşına kadar geçer çok artmadığı sürece kortizonlu ilaç kullanma dedi cildi inceltiyormuş ve daha dişlerimiz çıkmıyormuş...ek gıdaya geçtik artık tecrübelerinizden bol bol faydalanırım

Gözün Aydın ne guzel her şeyin yolunda olmasına cok sevindim :)

Az once e bebeke tekrar uğradım sadece ayaklar degil tepsi de pembe ama pembesi bildigimiz kiz pembesi degil yavruagzina dönük bir pembe o yüzden cok dikkat çekmiyor ama emin degilsen bekle bence .

Parmecim ben de sen tavsiye ettiğinde incelemiş ve çok beğenmiştim. Daha yeni gördüm indirime girdiğini. Kırmızı modelini beğenmemiştim ama burayı okuyunca rahatladım 23 veya 26 Şubat'ı iple çekiyorum inşallah yeşilli turuncu olanı da girer çünkü benim kızım turuncuya bayılıyor ve mutfak eşyalarım yeşil( biraz takıntılıyım:))) ayyyy çok mutlu oldum ya. Inşallah 23 ünde girer izmire gitmişken mağazadan alır geliriZ . Amin

Ohh ne guzel hersey yolundaymis. Yeni tatlara sizde basliyorsunuz yesin yesi et olsun canim. :)

Canim ben yemek vakti disinda da oturtmayi dusunuyorum. Ben is yaparken yanimda olmayi seviyor ama yatmaktan sikildi. Yanimda benimle olsun istiyorum. Yemek zamanida masaya getiririm yemek vakti oldugunu anlar. Birde benim zilli kasesini kasigini hatta cam rendesini bile taniyor gorunce tutamiyorum zaten yemek yemeyi seviyor. Tabi sandalyesini gelsinde severse :))

Âmin Canim âmin :) benim mutfağımda yesil ve mama sandalyem turuncu gercekten yakıştı mutfağa haklisin :))

Cam rendesini mı tanıyor . Bu cocuklar bir harika dostum :) bu arada ben de yemek yaparken falan oturtuyorum eline de kasığı ile kâsesini veriyorum oynuyor :)

Gunaydinn kizlar...ARASTACM cok gecmis olsun kiyamam idosa carcabuk iyilessn inss ...sabah 6dan beri ayaktayizz :-(

Canım çok geçmiş olsun.. Sizin icin dua ediyorum. Inşallah böbrekler temiz çıkacak. Icini ferah tut lütfen...

Allah korusun... Tüylerim diken diken oldu, Allah anasına babasına kuvvet versin, kuzuya da iyileşmeyi nasib etsin inşallah...

çok geçmişolsun canımmm.inş. temiz çıkackk böbrek ultrasunuu..

allh güç ve sabır versin ailesine. kuzuckk daha minickk yaaa

Arastacım çok geçmiş olsun canım inşallah böbrekleri temiz çıkar idoşumun

Ben çıkıyorum kızlar oğluma kavuşayım artık hepinizi öpüyoruz ... Arasta geçmiş olsun ....

teşekkr edrimm canımm. güzell paylaşımm her zamn ki gibii..

Arastadan haber var mıı.. ne yaptılar acabaa. inş. kötüü bişey ykturr

yarın aşımız var. Mert bugünden huysuz
Arastamm nasılsın idoşum nasıl ne yaptınız bugün.

Umarım herşey yolundadır. Bugün hiçyoksa 10 kez girdim bu sayfaya size bakmaya. Meraktayızzzz😳

Kızlarrr nerdesiniz yahu kimsecikler yok benim uykusuzluktan pertim çıkmış durumda arastadanda haber yok galiba merak ettim

Ben de arastayı meraklardayım...ara ara giriyorum belki gelmiştir diye ama yok umarım kötü bişey yoktur...benim uslu çikom da bir mıZmız bu aralar sanırım diş geliyo...

aşıya geldik sıramızı bekliyoruz. inş ateşsiz geçer. calpol verdim gelmeden.
arastam merak ediyorum seni

Aşımızı olduk kızlar yıktı ortalığı. arabaya biner binmez uyudu. babası gezdiriyor arabada uyanmasın diye. sorunsuz geçer inş.

İda' yı ben de çok merak ediyorum kızlar inşallah iyidir. Annesiyle uykusuz geçen gecelerin acısını çıkartıp mışıl mışıl uyuyorlardır inşallah.

Kizlar nabrr...gecmise bakamadim ....ARASTADAN HABER YOK GALIBA HALA..IDOS NASIL OLDU ACABA

bütün gün kaç defa girdim senden haber var mı diye bilmiyorum canım...iyi olduğuna sevindim :) ayrıntıları bekliyoruzz :)

😍 canım benim çoook merak ettik seni.. İda'nın iyi olmasına çok sevindim. Ayrıntıları bekliyoruuuzzzz

ohh çok şükür korkulacak bir şey yok demek ki
e hadi gözünüz aydın canım çok geçmiş olsun

Iyi olmasini sevindim canim. Icimiz rahatladi. Bizde seni seviyoruz canim.

Aman ii olun cnm gecmis olsun bu arada msjini yeni gordum msj kutun dolu bi ara temizle kuzum

Gelmiş geçmiş olsun inşallah.. İda'ya acil şifalar sana da bol dinlenme fırsatları diliyorum canım

Kaç gündür ne çekmişti İdacık iyi olmanıza çok sevindim canım inş. daha da toparlanırsınız..Çok geçmiş olsun..

geçmiş olsun canım minik kuzunun iyi, olmasına çok sevindim

cevizi toz yapıpta mı veriyorsun merak ettim

bu arada kızlar kuzularınıza armut u nasıl veriyorsunuz

Herkese çok çok çoook teşekkürler yeniden :)) Aşı olanlara geçmiş olsun inşallah sorunsuz geçer, kabızlık ishal çekenlere de geçmiş olsun 6 ay aşısı ishal yapabiliyomuş hani şu ağızdan verilen kızlar !! doktordan iyi haberler alanlar gözünüz aydın maşallah iyi gidiyor bebişlerimiz yaaa

Biz bugün iyiydik kızlar çok şükür nerdeyse 11 e kadar uyudum tabi idoş 7 civarı kalktı emiştik oynadık biraz ama o da yorgundu yavrum uyudu ben de dinlendim enikonu :) Hava güzeldi babamız, çestır abimiz, İdoş ve ben bahçe keyfi yaptık biraz :)) İda muzunu bahçede yedi :)) İshal devam ediyor ama o mızırtı gitti kızlar çok şükür 4 gün sonra kendime dinlenmeye vakit ayırdım :)

Yarın tüm gün yokum merak etmeyin canlarım sabah kahvaltıya ordan da dolaşmaya gidicez. Kendinize çok iyi bakın pazartesi görüşmek üzüre

Sizi çok seviyorum

Aynen taniyor elime alip birsey rendeledimmi himm himm yapiyor heyecandan eli ayagi oynuyor. Miz miz yapiyorsa rendeyi gosteriyorum basliyor heycanimeyvesini hazirliyip veriyorum hemen :) bunlar cok sasirtacak bize :)

Ne güzel canım herşey yolundaymış böyle zamanlarda insan derin bi oh çekiyor ek gıdanız da hayırlı olsun..

Az once e bebeke tekrar uğradım sadece ayaklar degil tepsi de pembe ama pembesi bildigimiz kiz pembesi degil yavruagzina dönük bir pembe o yüzden cok dikkat çekmiyor ama emin degilsen bekle bence .

Evet canım tepsi de pembe beklicem ben de inş.indirime girer

Kendinize gelin canım gezin dinlenin tekrar geçmiş olsun sen dermatoloğa göründün mü peki?

Caanim senden haber vaarmi diye bakmak icin acmistim. Cok sevindim Idosun daha iyi olmasina. Zor gunler atlatmissiniz. Dinlenip gezmek kafa dagitmak hakkindir tatlim. Gupguzel pazarlar sizin olsun cok opuldun

Kendinize gelin canım gezin dinlenin tekrar geçmiş olsun sen dermatoloğa göründün mü peki?

İzinliydi görünemedim canım yaa ama bugün stresim geçince kabarıklık da söndü biraz stresten çıktı büyük ihtimal tatlım. Eşim de baktı dermatite benziyor dedi ama yine de işin uzmanı görse iyi olurdu eğer iyileşmezse göstericem. Ne tatlısın yaa unutmamışsın

Caanim senden haber vaarmi diye bakmak icin acmistim. Cok sevindim Idosun daha iyi olmasina. Zor gunler atlatmissiniz. Dinlenip gezmek kafa dagitmak hakkindir tatlim. Gupguzel pazarlar sizin olsun cok opuldun

Ah canım benim sağol günebakancım yaa çok mahçup ettiniz valla beni nasıl bir aile olmuşuz biz yaa İyi canım şükürler olsun ishal ya kaka yaparken sesler biraz yüksek çıkıyo poposunda oyun sanıp gülüyo yavrum Toz kullanıyoruz bakalım onun da yarın etki etmesini bekliyoruz yine de geçmeme ihtimaline karşı yanıma bir sürü alt alıcam mecburen yoksa bi yaptı mı her yer pert

Size de iyi pazarlar canım. Herkesin pazarı iyi geçer umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…