Sadece ayakları pembe idi hatırladığım kadarı ile ama cok önemli degildi ben de düşünmüştüm oğlum olursa da kullanılır demiştim kendi kirmizi elma desenli Himm iştah açıcı :)
Tüh yaa bitceğini bilsem hemen sipariş verirdim..23 şubatı bekliyeyim o zaman ana kucağında yemeye devam edicez yine çünkü joie çok güzel bence de e bebek bizde de yok bakma şansım olsa daha iyi tabi.
ama 23 şubatta joie nin bebek arabalarında indirim sanırım kırmızısı hala var onu beğenmedin mi
ikimizinki de aynı kırmızı bakalım sevecekler mi minikler
Sadece ayakları pembe idi hatırladığım kadarı ile ama cok önemli degildi ben de düşünmüştüm oğlum olursa da kullanılır demiştim kendi kirmizi elma desenli Himm iştah açıcı :)
Tüh yaa bitceğini bilsem hemen sipariş verirdim..23 şubatı bekliyeyim o zaman ana kucağında yemeye devam edicez yine çünkü joie çok güzel bence de e bebek bizde de yok bakma şansım olsa daha iyi tabi.
severler canim. Benim yegenlerim kiz kirmiziya bayiliyorlar. Birinde halam bu corap yirtilmis niye giydin dedim. Ama hala kirmizi kirmizi dedi. Kirmizi corap mi aldin sanki dedi. :)) gidip kirmizi corap almistik. :))
bencede kirmizi kirmizi elmalar :)) onlari yemeye calisirsa hic sasmam .
Ara bir sor canim stoktakilerimi satacaklar yenileri gelecek mi ? Ona gore karar verirsin kirmizi vardi o dami bitmis.
Parma gormus begenmis. :)) tekrardan yazinca icim rahatladi. Pisman olmayacam. Kirmizi aldim guzeldir ne kadar kotu olabilir. :)
Parmacim incinin mama sandalyeside hayirli olsun ne guzel sevmis. Ek gidayada basladi yarasin kuzuna.
ikimizinki de aynı kırmızı bakalım sevecekler mi minikler
Evet deseni çok tatlı,ayakları ve tepsisi pembe sanırım sen kırmızısını mı görmüştün canım erkeğe gider mi ki kafam karıştı çok
Ah Canim ins gelince icine siner cok beğenirsin ve guzel guzel yemeğini yer sever :) teşekkür ederim su ana kadar sorun yok ins böyle devam eder hatta elmaya bayıldı önlüğüne dökülenleri yemeye çalıştı cok komikti :))
İnsallah Canim ben sevdiği bor oyuncağı verdik eline ilk oturduğunda bir de cam kenarına koydum dışarı izledi once :)
İnsallah Canim
Ohhh ne guzel arkasindan aglamadi mi arkasindan aglayincada kiyamiyorsun . Bende senin gibi yapayim. Ilk deneyim onemli pencere kenarina oyuncagi ile oturtayim. Sagol canim.
Ya ben renkleri cok takmıyorum bir de sadece ayaklar olduğu icin cok gözüme takılmadı ben kullanurdim ama seni bilmem Canim cok önemsiyorsan sorun olabilir .
Bu arasa diğer havucu deseni turuncu yesil o da güzeldi
severler canim. Benim yegenlerim kiz kirmiziya bayiliyorlar. Birinde halam bu corap yirtilmis niye giydin dedim. Ama hala kirmizi kirmizi dedi. Kirmizi corap mi aldin sanki dedi. :)) gidip kirmizi corap almistik. :))
bencede kirmizi kirmizi elmalar :)) onlari yemeye calisirsa hic sasmam .
Ara bir sor canim stoktakilerimi satacaklar yenileri gelecek mi ? Ona gore karar verirsin kirmizi vardi o dami bitmis.
Kızlar geçmişi okuyamadım daha sonra okurum,ananemizdeyiz.doktordan geliyoruz, boyumuz kilomuz gayet iyiymiş.sandığım gibi değilmiş sütüm yetiyormuş ama biz yine de ek gıdaya geçiyoruz nihayet😃 yarın elmayka başlıyoruzdemir ilacı biZde alerji yapmıştı kullanma 6.ayın sonunda çorbalarına kıyma katarız doğal yollardan takviye yaparız dedi.destekli oturabilirmişki biz oturuyorduk zaten.salıncak kullanabilirsin dedi ama yürüteç önermiyorum hiç bir yararı yok dedi.atopik dermatit devam ediyor dedim 1 yaşına kadar geçer çok artmadığı sürece kortizonlu ilaç kullanma dedi cildi inceltiyormuş ve daha dişlerimiz çıkmıyormuş...ek gıdaya geçtik artık tecrübelerinizden bol bol faydalanırım
Evet deseni çok tatlı,ayakları ve tepsisi pembe sanırım sen kırmızısını mı görmüştün canım erkeğe gider mi ki kafam karıştı çok
Ya ben renkleri cok takmıyorum bir de sadece ayaklar olduğu icin cok gözüme takılmadı ben kullanurdim ama seni bilmem Canim cok önemsiyorsan sorun olabilir .
Bu arasa diğer havucu deseni turuncu yesil o da güzeldi
Kızlar geçmişi okuyamadım daha sonra okurum,ananemizdeyiz.doktordan geliyoruz, boyumuz kilomuz gayet iyiymiş.sandığım gibi değilmiş sütüm yetiyormuş ama biz yine de ek gıdaya geçiyoruz nihayet😃 yarın elmayka başlıyoruzdemir ilacı biZde alerji yapmıştı kullanma 6.ayın sonunda çorbalarına kıyma katarız doğal yollardan takviye yaparız dedi.destekli oturabilirmişki biz oturuyorduk zaten.salıncak kullanabilirsin dedi ama yürüteç önermiyorum hiç bir yararı yok dedi.atopik dermatit devam ediyor dedim 1 yaşına kadar geçer çok artmadığı sürece kortizonlu ilaç kullanma dedi cildi inceltiyormuş ve daha dişlerimiz çıkmıyormuş...ek gıdaya geçtik artık tecrübelerinizden bol bol faydalanırım
Agladi hic ağlamaz mı çeyrek elma rendelemistim hepsini verdim sonra gaddar anne olarak daha fazla vermedim :)
Aslında cok oyunla bagdastirmasi cok iyi degil bence yemek masası gibi duşun onun icin masada sadece yemek yenmeli ama ilk oturduğunda kotu bir izlenim olmasın diye elinde oyuncağı ile birlikte oturttum . Dene bakalım belki sizde de ise yarar
Parmecim ben de sen tavsiye ettiğinde incelemiş ve çok beğenmiştim. Daha yeni gördüm indirime girdiğini. Kırmızı modelini beğenmemiştim ama burayı okuyunca rahatladım 23 veya 26 Şubat'ı iple çekiyorum inşallah yeşilli turuncu olanı da girer çünkü benim kızım turuncuya bayılıyor ve mutfak eşyalarım yeşil( biraz takıntılıyım:))) ayyyy çok mutlu oldum ya. Inşallah 23 ünde girer izmire gitmişken mağazadan alır geliriZ . Amin
Ohh ne guzel hersey yolundaymis. Yeni tatlara sizde basliyorsunuz yesin yesi et olsun canim. :)
Canim ben yemek vakti disinda da oturtmayi dusunuyorum. Ben is yaparken yanimda olmayi seviyor ama yatmaktan sikildi. Yanimda benimle olsun istiyorum. Yemek zamanida masaya getiririm yemek vakti oldugunu anlar. Birde benim zilli kasesini kasigini hatta cam rendesini bile taniyor gorunce tutamiyorum zaten yemek yemeyi seviyor. Tabi sandalyesini gelsinde severse :))
Arastam canım çok geçmiş olsun Mert de bu şekilde oldu 1 haftalıktı ama Mert bizde idrar böbreğe kaçak çıktı. inş sizde bişey yoktur içini ferah tut çok şükür ki farkedildi sistit tedavi olur bişi yoktur. sadece bebek oldukları için araştırıyorlar. doktorunuz kim hangi hast?
Gunaydinn kizlar...ARASTACM cok gecmis olsun kiyamam idosa carcabuk iyilessn inss ...sabah 6dan beri ayaktayizz :-(
Canım çok geçmiş olsun.. Sizin icin dua ediyorum. Inşallah böbrekler temiz çıkacak. Icini ferah tut lütfen...
Allah korusun... Tüylerim diken diken oldu, Allah anasına babasına kuvvet versin, kuzuya da iyileşmeyi nasib etsin inşallah...
çok geçmişolsun canımmm.inş. temiz çıkackk böbrek ultrasunuu..
allh güç ve sabır versin ailesine. kuzuckk daha minickk yaaa
Ben kullanıyorum canım bayadır. bizede hediye gelmişti, Selim de çok seviyor. 4. Viteste ilerliyor ferrarisinde
Sanırım yürüteçteyken kendini daha özgür hissediyor. Benim doktorumda önermemişti ama ben kullanıyorum.
Eki Görüntüle 965169
Geçmiş olsun canım, en yakın sürede iyileşir umarım.
canımm sen hep içini temiz tutan bir insansın....bunu da kolay bir şekilde atlatacaksınız.... çok çok geçmiş olsun İdoş'a da sana da
ayyy Allah'ım dermansız dert vermesin... ne hale gelmiştir anne-babası ....kıyamam yaa
Anaamm yerler bu Selim'i ama ferrarisi de varmış :) ben de 5er dk koyuyorum şimdilik bakalım sonumuz ne olacak :)
oy oy oyy bakalım bizimkiler ayaklanınca durum ne olacak :) ben Alptuğ'un hiç uslu bir çocuk olacağını düşünmüyorum, gözler şimdiden fıldır fıldır :)offf bir çok konuda olduğu gibi bu konuda da farklı 2 görüş var maalesef
Arastacım çok geçmiş olsun canım inşallah böbrekleri temiz çıkar idoşumun
Merhaba kızlar nasılsınız buralar fena soğudu yeni yeni kış geldi sanırım donuyoruuuuummmmmm sırtımda hep bir buz kütlesi var sanki kim koyduysa artık
Alışamıyorsun ki ayrı kalmaya çok zor çok zor kim olsa gözün arkada kalıyor bir tek anneme güveniyorum ... O da her zaman gelemiyor işte bazen kv bırakmak zorunda kalıyorum ...
Oyle duygulandım ki okurken ahhh ahhhh
Çok şükür bir sorun çıkmadı canım geçmiş olsun :)
Ben hep havasını alıyordum fazla yer kaplamıyor hem de daha hızlı çözülüyor kendimi takdir ettim şimdi
Hoşgeldin canım :)
Ayran dene birazcık belki daha az yoğun olunca sever cadıııııııı
Ben senin o minnak parmaklarını yerim koskocaman olmuşsun maşallah sana :)
Allah korusun o bebeğin annesine sabırlar diliyorum ...
Ben çıkıyorum kızlar oğluma kavuşayım artık hepinizi öpüyoruz ... Arasta geçmiş olsun ....
Canim benim geçmiş olsun. Hem ida ya hem de sana. Insallah ilerlememistir bobreklere falan. Acil şifalar diliyorum.
Iyi ki yazdin canim. Ben de gece cok bunaldim bir saat uyandi uyumadi. Yeter artik kafayi yicem diye bagirdim. Simdi cok utandım kendimden. Allah korusun canim bebeklerimizi. Çok dikkatli olmak gerek.
cnm bende suyunu verıyorum ama arada rendeleyıp puturlu puturlu verıyorum alıssın dıye yıyo
cok gecmıs olsunn cnm ıns temız cıkar
walla cnm bende bır ıkı haftadır az az koyuyorum gezıyo walla ısım olunca koyuyorum yoksa kucagım da bnm yegenım de yurutecde buyudu ne zamankı sıralamaya basladı bıdaha koymadılar bır ıkı ay sonra yasındada yurudu bıseycık olmadı bende ondan cesaretlenerek koydum
cok gecmıs olsun cnm
selam kızlar biz daha yeni kahvaltı yaptık
arasta çok geçmiş olsun umarım kısa zamanda atlatırsınız ve böbrekleri temiz çıkar idanın..
o minik bebeğin ailesine Allah sabır versin bebeğe de acil şifalarçok üzüldüm gerçekten de...
suloz selim yine her zaman ki gibi çok mu çok tatlı :) onun arabası vaaarr güzel mi güzel bastımı gazaaa gider mi gider
yaww kızlar bu arada size bir sorum olicek
ben doğumdan sonra 2 kez adet oldum 3. sünün günü geçti sizlerde durum nasıl? böyle düzensizlikler olabilir mi ? yoksa korkmaya başlamalımıyım?
teşekkr edrimm canımm. güzell paylaşımm her zamn ki gibii..
Arastadan haber var mıı.. ne yaptılar acabaa. inş. kötüü bişey ykturr
Öncelikle bir yemek yeme saati çizelgesi oluşturun. Çocuğunuz eğer yemek yemeyi reddederse bir sonraki yemek saatine kadar bekleyin. Aralarda ekstra yemek saatlerine, atıştırmalara izin vermeyin.
Yemek saati yaklaştıkça açlıktan, acıkmaktan söz edebilirsiniz. Yemek sonrasında ise doymaktan bahsedersiniz. Böylelikle açlık-tokluk hissini söze dökerek daha fazla farkındalık kazandırmış olursunuz.
Midesini erkenden doldurmamak için öncelikle katı besinlerle başlayın, daha sonra sıvılara geçin.
Yemek zamanı yediği miktara takılmayın. Eğer yemeğim bitti, doydum diyorsa sofrayı kaldırın.
Yemek masasında öncelikle kendi kendine yiyebileceği yemeklerle yemeğe başlamasına izin verin. Örneğin, bir parça ekmek, biskuvi, muzu kendi kendine yiyebilir.
Kaşıkla yemeğe karşı direnç geliştirdiyse, başka yollarla yemesine izin verebilirsiniz. Örneğin, pipetle, eliyle de içip, yiyebilir.
O yemek yerken siz de bir şeyler yiyin. Yemek yemek bir yandan da sosyal bir aktivitedir.
Yemek yeme yeri masa ve yemek sandalyesi olmalıdır. Oturma odasında, yatağında, vs. yemek yemesine izin vermeyin.
Eğer tabağı, çatalı, fincanı atmaya başlarsa, onları masadan kaldırın ve net bir şekilde memnuniyetsizliğinizi belirtin.
Kendi kendine yemek istediği her zaman ona fırsat verin. Dökülmesinden, üzerinin kirlenmesinden tedirgin olmamak için yemek sırasında bir önlük bağlamayı unutmayın.
Yemek zamanını otuz dakika ile sınırlandırın.
Oyun zamanı ile yemek zamanını birbirinden ayırın. Yemekte oyun oynamamaya, oyun sırasında da yemek yememeye özen gösterin.
İstenmeyen davranışlarına tepki verirken duygularınıza ve sözlerinize dikkat edin. Gereksiz duyarlılık ve aşırı tepkilerden kaçının.
Siz de yemek zamanı ritüellerine uyun. Zamanında masaya oturun. Yemek sırasında televizyonu kapatın.
yarın aşımız var. Mert bugünden huysuz
Arastamm nasılsın idoşum nasıl ne yaptınız bugün.
Umarım herşey yolundadır. Bugün hiçyoksa 10 kez girdim bu sayfaya size bakmaya. Meraktayızzzz😳
slm kızlar dün 6. ay aşımızı olduk rahattı şükür 1 haftadır köpek dişi sıkıntıydı 3 gündürde kabız(( ne çekti yavrum ama bugün çoookkkk kötüydü kakayı yaparken ağlamaya başladı fitil aldık koyarken aman allahım yavrum elleriyle başını tutarak büyük kız gibi ağladı tabi ben ve kızkardeşimde dayanamadık eşimde çok kötü oldu nasıl içleniyor ve sonra tekrar altını açtığımda yine fitil vercem sandı ellerini başına götürdü bittimm bittimm nasıl üzüldüm Allahhım kimsenin yavrusuna hastalık vermesin ne zormuş bi kabızda bile böle üzüldüm yavrumun ağlamasına parçalandım Rabbim şifa dileyen tüm annelere ve bebeklerine şifa versin hatta herkese versin kimse hasta olmasın (üzülmesin.anne olmak denilen tanımı bugün çok ii anladım hala pek kaka yapamadı ama bi daha herhalde asla fitil veremem çok üzüldüm o haline ve aklıma küçük bebeklere işkence edenler tecavüz edenler geldi Allah onlara da vicdan versin vermiyorsada kahretsinnn. çokkkk duygusala bağlamışım demi ama napım yavruma çok üzüldüm hepimizin bebişleri inşallah hep gülerler ve acı çekmezler ve ağlamazlar ve üzülmezler veveve....hepinizi çok seviyorum giremiyorum bu aralar ama dönecem en kısa zamanda inşallah, herkese hayırlı cumalar ii geceler kuzucanlarım ha bu arada kabız için denemediğim kalmadı zeytin yağı kayısı suyu armut suyu karnına yağ ile masaj popoya zyagı vs vs öneriniz varsa acilen bekliorum bide eşim bana kızıo çok yemek veriosun die pufff ne çoğu bu gün sabah çok az peynir fındık kadar tereyağı pekmez yedi öğlende kerevizli kabaklı ıspanaklı püre tarzı bişe ama az bişe akşam vermedim korkudan ek olarak bazen muhallebi meyve püresi bal kabağı avakado falan 3 öğün veriorum çok mu sizce?ufff ii dolmuşumm
Cok gecmis olsun canim. Bizde bir kabiz bir ishal oluyoruz. Ne yapacagimi sasirdim. Disten mi ek gidadan mi bilmiyorum. Yazik kuzucuklarimiza insan kiyamiyor dayanamiyor.
Gecmis olsun canim. Sistit cok kotu biz zor dayaniyoruz. Yazik yavruma cani yaniyordur annesi gecer gider insallah. Canim guclu ol sen annesin Allah hepimize guc ve sabir versin.
Ahh o testler. Bende ilk oldum sonra olmadim. Sonunda bu ay oldum ve rahatladim. Hep duzenli olsa yoksa surekli hamilemiyim kuşkusu yer bitirir beni.
Aşı olacak bebislerimiz atessiz ve huzursuzlanmadan atlatirlar insallah.
Kizlar birde ek gidaya gecince kakasini hic öğütmeden cikardigi oluyor mu ? Bizim ki özellikle elmayi aynen cikartiyor. 12sinde kontrolumuz var soracam bakalim.
Çok geçmiş olsn Arasta temiz çıkar böbrekleri inş,bizim canlarımız onlar inş.çarçabuk iyileşir İda Helen
Size de çok geçmiş olsun canım minicik bedenleriyle sıkıntılarla savaşıyorlar yavrularımız...Amin canım kimsenin yavrusuna hastalık vermesin Rabbim...Verdiğimiz katı gıda az aslında ama o bile kabız yapıyor işte..Bizimki de dün hiç yapamadı sabah böyle baya katı bi şekilde azıcık yapabilmiş hiç öyle olmamıştı bi yandan iştahsız ek gıdayı reddediyor.bi yandan mızmız,bi de kabızlık var...Off hep iyi olsun onlar ya...
Selam kızlar biz aşımızı olduk geldik. Düşündüğümden daha az ağladı kuzum. Bakalım inşallah ateş falan olmaz. Eğer huzursuz olursa ateş olmasını bekleme Calpol ver dedi hemşire, şimdilik iyiyiz uyuyoruz şimdi. İyi dilekleriniz için dualarınız için sağolun kızlar. Seviyoruz siziiiiiii😍
Kızlarrr nerdesiniz yahu kimsecikler yok benim uykusuzluktan pertim çıkmış durumda arastadanda haber yok galiba merak ettim
Ben de arastayı meraklardayım...ara ara giriyorum belki gelmiştir diye ama yokumarım kötü bişey yoktur...benim uslu çikom da bir mıZmız bu aralar sanırım diş geliyo...
aşıya geldik sıramızı bekliyoruz. inş ateşsiz geçer. calpol verdim gelmeden.
arastam merak ediyorum seni
Nasilsiniz kizlar?
Bir kac gundur ugrayamadim herkes iyidir ins.
Biz iyiz cok sukur.Bu hafta geceleri daha rahat gecti.
Salincagimzda geldi simdik pek durmasada alsacak ins.
Durusel gecmis olsun canim kabiz olmus minik kusunsimdi nasil?
Arasta cok gecmis olsun.Dedigin gibi geldimi ust uste geliyor.İns.temiz cikmistir tahlil sonucunuz.
Seyyah cok icime dokundu yazdiklarin cok zor birakip ise gitmek ama onun gelecegi icin fedakarlik yapiyorsun canim, zamanla alisacaksin hatta iyiki calisiyorum diyeceksin.Cok arkd.var bunlari yasayan onlardan goruyorum.
Aşımızı olduk kızlar yıktı ortalığı. arabaya biner binmez uyudu. babası gezdiriyor arabada uyanmasın diye. sorunsuz geçer inş.
İda' yı ben de çok merak ediyorum kızlar inşallah iyidir. Annesiyle uykusuz geçen gecelerin acısını çıkartıp mışıl mışıl uyuyorlardır inşallah.
Hamileyken esimle sohpet ederken okuyorum anne-baba olunca bebegin gazina,kakasina sevinip yapsin diye dua ediyorlarmis dedim guldum.
Tabi insan yasamayinca anlamiyor meger ne kadar onemliymis.Simdi birak isten gelmesini daha telefonda anlatiyorum su kadar kaka yapti yok gazi vardi vs.
İdosta sistit cikmis canim ayrica bobreklerle ilgili tahlil yapacaklarmis.
İns.istedigin gibi uzatirsin sureyi biraz daha uzun kalirsin meleginin yaninda.
Kizlar nabrr...gecmise bakamadim ....ARASTADAN HABER YOK GALIBA HALA..IDOS NASIL OLDU ACABA
bütün gün kaç defa girdim senden haber var mı diye bilmiyorum canım...iyi olduğuna sevindim :) ayrıntıları bekliyoruzz :)
😍 canım benim çoook merak ettik seni.. İda'nın iyi olmasına çok sevindim. Ayrıntıları bekliyoruuuzzzz
ohh çok şükür korkulacak bir şey yok demek ki
e hadi gözünüz aydın canım çok geçmiş olsun
Iyi olmasini sevindim canim. Icimiz rahatladi. Bizde seni seviyoruz canim.
Aman ii olun cnm gecmis olsun bu arada msjini yeni gordum msj kutun dolu bi ara temizle kuzum
Gelmiş geçmiş olsun inşallah.. İda'ya acil şifalar sana da bol dinlenme fırsatları diliyorum canım
Kaç gündür ne çekmişti İdacık iyi olmanıza çok sevindim canım inş. daha da toparlanırsınız..Çok geçmiş olsun..
çok sevindim canım çok şükür ultrasonuda temiz çıkacak inşallah. dinlen sende şimdi. bizde bgn aşımızı olduk Mert bide grip gibi burnu tıkalı mız mız ağlıo ememiyo burnunu bir türlü açamadık. Allahtan Ateşi olmadı şimdilik. 9 da gece uykusuna yatan bebeğim şimdi zorla uyudu ağlaya ağlaya
düzenimiz bozulmaz inş.
Cok cok gecmis olsun canim. Biran once sagligina kavusur ida . Bizdede bir ishal bir kabiz bazi yediklerini aynen cikariyor tuhaf birsey var . Dur bakim doktor ne diyecek. Sende bol bol uyu dinlen canim. Yemedigi birsey varsa ısrar etmeden baska zaman tekrar denemek lazimmis. Benimki ozellikle uykusu varsa memeden baska birsey almiyor. Genelde uykudan uyaninca dene canim.
Günaydın kızlar herkes nasıl bakalım ??
Canım her şey onun ileride daha rahat yaşayabilmesi için neyse ki yarım gün çalışıyorum öğlen gidip doya doya sarılıyorum kuzuma :)
Canım ben sağıp buzluğa atıyorum fazla olduğunda, kv bize 10 dakikalık mesafede süt erimiyor gidene kadar erise de sorun değil zaten o gün içecek , sabah 9 dan öğlen 13e kadar 150 ml süt yetiyor gibi ayrıca yumurta yiyor çok çok acıkırsa meyve falan idare edebilir artık büyüdü bebişlerimizBu arada oğlum meyveninde cevizi çok seviyor misal cevizli muz ya da cevizli avakado yedirirken sonraki lokmayı hemen istiyor yaramaz
Geçmiş olsun canım yabancıya emanet etmek çok zor ya...
Canım geçmiş olsun çok üzüldüm İdoşuma ... Ama ishal olmuşsa kabağı ertele biraz kabak hazmı kolaylaştırır... patates haşlayabilirsin ve pirinç verebilirsin lapa gibi yapabilirsin....
Bozulmaz canım takılma çok bazen oğlum da geç yatıyor hatta öyle güzel oturuyor ki bizle neredeyse sohbet edecekmiş gibi ben de uyusun diye zorlamıyorum çünkü zorlarsam sadece ben strese giriyorum kazanan yine o oluyor ben de onun keyfine bıraktım artık
biz cok guzel arkadaslıklar kurduk..ıyı gunumuzde,kotu gunumumzde hep dınledık bırbırımızı..tabıkı merak edıcez idamızı...idoşumuza ıyı bak annesı..sen de kendıne cok ıyı bakk..yorgunluk senıde dusurmesın..en kısa zmanda gulucuklerele gerı donun...
şükür,masllahhh!tez zmanda ıyılesırsınız...
viyola sesıne bayılırım..ben gecde olsa ızledım...gecmısı okuyorum,yaklasık bı 120 sayfam var..:)) okurken acıp dınlerım artık...
Canım inşallah böbreklerde de bir sorun çıkmayacak...200gr.ı da bir iyileşsin daha da fazlasını alacak.yeter ki sağlıklı olsun yavrularımız...kendinize iyi bakın canım.böbreklerden de bizi habersi bırakma...
geçmiş olsun canım minik kuzunun iyi, olmasına çok sevindim
cevizi toz yapıpta mı veriyorsun merak ettim
bu arada kızlar kuzularınıza armut u nasıl veriyorsunuz
Âmin Canim âmin :) benim mutfağımda yesil ve mama sandalyem turuncu gercekten yakıştı mutfağa haklisin :))
Cam rendesini mı tanıyor . Bu cocuklar bir harika dostum :) bu arada ben de yemek yaparken falan oturtuyorum eline de kasığı ile kâsesini veriyorum oynuyor :)
Az once e bebeke tekrar uğradım sadece ayaklar degil tepsi de pembe ama pembesi bildigimiz kiz pembesi degil yavruagzina dönük bir pembe o yüzden cok dikkat çekmiyor ama emin degilsen bekle bence .
Herkese çok çok çoook teşekkürler yeniden :)) Aşı olanlara geçmiş olsun inşallah sorunsuz geçer, kabızlık ishal çekenlere de geçmiş olsun 6 ay aşısı ishal yapabiliyomuş hani şu ağızdan verilen kızlar !! doktordan iyi haberler alanlar gözünüz aydın maşallah iyi gidiyor bebişlerimiz yaaa
Biz bugün iyiydik kızlar çok şükür nerdeyse 11 e kadar uyudum tabi idoş 7 civarı kalktı emiştik oynadık biraz ama o da yorgundu yavrum uyudu ben de dinlendim enikonu :) Hava güzeldi babamız, çestır abimiz, İdoş ve ben bahçe keyfi yaptık biraz :)) İda muzunu bahçede yedi :)) İshal devam ediyor ama o mızırtı gitti kızlar çok şükür 4 gün sonra kendime dinlenmeye vakit ayırdım :)
Yarın tüm gün yokum merak etmeyin canlarım sabah kahvaltıya ordan da dolaşmaya gidicez. Kendinize çok iyi bakın pazartesi görüşmek üzüre
Sizi çok seviyorum
Herkese çok çok çoook teşekkürler yeniden :)) Aşı olanlara geçmiş olsun inşallah sorunsuz geçer, kabızlık ishal çekenlere de geçmiş olsun 6 ay aşısı ishal yapabiliyomuş hani şu ağızdan verilen kızlar !! doktordan iyi haberler alanlar gözünüz aydın maşallah iyi gidiyor bebişlerimiz yaaa
Biz bugün iyiydik kızlar çok şükür nerdeyse 11 e kadar uyudum tabi idoş 7 civarı kalktı emiştik oynadık biraz ama o da yorgundu yavrum uyudu ben de dinlendim enikonu :) Hava güzeldi babamız, çestır abimiz, İdoş ve ben bahçe keyfi yaptık biraz :)) İda muzunu bahçede yedi :)) İshal devam ediyor ama o mızırtı gitti kızlar çok şükür 4 gün sonra kendime dinlenmeye vakit ayırdım :)
Yarın tüm gün yokum merak etmeyin canlarım sabah kahvaltıya ordan da dolaşmaya gidicez. Kendinize çok iyi bakın pazartesi görüşmek üzüre
Sizi çok seviyorum
Kendinize gelin canım gezin dinlenin tekrar geçmiş olsun sen dermatoloğa göründün mü peki?
Caanim senden haber vaarmi diye bakmak icin acmistim. Cok sevindim Idosun daha iyi olmasina. Zor gunler atlatmissiniz. Dinlenip gezmek kafa dagitmak hakkindir tatlim. Gupguzel pazarlar sizin olsun cok opuldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?