İzinliydi görünemedim canım yaa ama bugün stresim geçince kabarıklık da söndü biraz stresten çıktı büyük ihtimal tatlım. Eşim de baktı dermatite benziyor dedi ama yine de işin uzmanı görse iyi olurdu eğer iyileşmezse göstericem. Ne tatlısın yaa unutmamışsın
Ah canım benim sağol günebakancım yaa çok mahçup ettiniz valla beni nasıl bir aile olmuşuz biz yaaİyi canım şükürler olsun ishal ya kaka yaparken sesler biraz yüksek çıkıyo poposunda oyun sanıp gülüyo yavrum Toz kullanıyoruz bakalım onun da yarın etki etmesini bekliyoruz yine de geçmeme ihtimaline karşı yanıma bir sürü alt alıcam mecburen yoksa bi yaptı mı her yer pert
Size de iyi pazarlar canım. Herkesin pazarı iyi geçer umarım
İzinliydi görünemedim canım yaa ama bugün stresim geçince kabarıklık da söndü biraz stresten çıktı büyük ihtimal tatlım. Eşim de baktı dermatite benziyor dedi ama yine de işin uzmanı görse iyi olurdu eğer iyileşmezse göstericem. Ne tatlısın yaa unutmamışsın
Ah canım benim sağol günebakancım yaa çok mahçup ettiniz valla beni nasıl bir aile olmuşuz biz yaaİyi canım şükürler olsun ishal ya kaka yaparken sesler biraz yüksek çıkıyo poposunda oyun sanıp gülüyo yavrum Toz kullanıyoruz bakalım onun da yarın etki etmesini bekliyoruz yine de geçmeme ihtimaline karşı yanıma bir sürü alt alıcam mecburen yoksa bi yaptı mı her yer pert
Size de iyi pazarlar canım. Herkesin pazarı iyi geçer umarım
Herkese selam ;
Bugun yakın bir arkadasımızın oğlunun 2. Yas gunu icin kahvaltı organizasyonu vardı . Cok guzel gecti . Annesi bir sürü şey hazırlamış kurabiyeler , pasta , cupcake , cikolata , magnet, peceteler, su , ani kagidi , resim icin buyuk sus, sinevizyon yok yoktu yani . İnsan cok özeniyor cok degil altı ay sonra bizde bu hazırlıkları yapıyor olacağız . Ne heyecan verici ...
Bugun başka heyecan verici bir durum daha vardı . Sevgili nasya ile tanışmamız :) tıpkı buradaki gibi dünya tatlisi biri nasyacim ve dünya guzeli ela :) inci ile ikisini de cok sevdik . Foto mü az sonra :))
güzeller güzeli nasya ve dünya tatlısı ela ile de tanıştım
Eki Görüntüle 969935
Canım parmecim seni sizi tanımak bizide çook mutlu etti senin gibi biriyle tanıştığım içn çok memnun oldum sen çok güzel bir insansın ailende öyle canım benim mutluluklar hep sizinle olsun incimide seni de öpüyorum fotomuzda pek tatlı çıkmış
Eki Görüntüle 969935
herkes iyidir inş.. muhteşmm bir hafatsonu geçirmişsnzdirr umarımm.. b,z,m kötü geçiyorr. derin çok mızmızz herşeye ağlıyorr. hiçbieşey yemiyor.. zaten doğru düzgün emmiyorduu.. emmeyi bırakackk diye korkuyorumm..gece de hiç uyuyamıyor mızırdanıp duruyorr ne yapcğımı bilemyrmm bazenn, neyse bunlarda geçecekk.. :) yarında aşımız var çokk korkuyorumm bunu da atlatırsakk ne mutluu bizeee..
hepinizi seviyrzz.
herkese iyi gecelerrr..
Eki Görüntüle 969935
herkes iyidir inş.. muhteşmm bir hafatsonu geçirmişsnzdirr umarımm.. b,z,m kötü geçiyorr. derin çok mızmızz herşeye ağlıyorr. hiçbieşey yemiyor.. zaten doğru düzgün emmiyorduu.. emmeyi bırakackk diye korkuyorumm..gece de hiç uyuyamıyor mızırdanıp duruyorr ne yapcğımı bilemyrmm bazenn, neyse bunlarda geçecekk.. :) yarında aşımız var çokk korkuyorumm bunu da atlatırsakk ne mutluu bizeee..
hepinizi seviyrzz.
herkese iyi gecelerrr..
Ohh ne guzel canim eglenmissiniz. Anali kizli ne guzelsiniz siz. Ela ve incide tanismis. Masallah kizlar
Bizimde cok guzel sayilmaz. Hastanede bebek ziyaretine bir gittik. Onun disinda evdeydik. Bu aralar hep miz mizlar ya disten yada ek gidadan... sorunsuz asinizida atlatirsiniz insallah. Bizim asida sali gunu bakalim.
Vay vay vay çooookk tatlısınız ama siz �� dünya ne kadar küçük diyesim geldi siz buluşuncayaa ben şimdiden konsept arayışına başladım canım herşeyi kendi ellerimle hazırlamak istiyorum ama bu işleri yapan tanıdıklarım da var ama ist.da...pasta yapmayı öğrenip onu bile kendim yapmak istiyorum nasip olursa
Cok sagol aysecim . Dünya küçük valla dogru söylüyorsun . Bu arada bugun arkadasım bugun pastayı falan herseyi kendi elleri ile yapmış pepeyi bile bire bir yapmış kursa falan gitmeden .El becerisi olan yapıyor demek ki . Sen de bir cesaret dene bence
ıyı aksamlar kızlar herkes pazar gezmesındeydı sanırım bende bugun görümcemle carsı pazar avm alt ust ettık sagolsun kvde baktı ogluma görümcemde bnnle yasıt sayılır kafa dengi ondan cıktı fıkır esımde calısıyordu cocuksuz gezmk bana eskı günlerımı hatırlattı bı ıyı geldı kı aksama kadar gezdk tozduk yedık ıctık cok mutlu oldum oglusumuda cok özledım tabı hasret gıderdık sımdı mısıl mısıl uyuyor asılarımızı olmustuk ama bırde agızdan damla varmıs o kalmadıgı ıcın pztsıne cagırdılar yarın damla ıcın götürcem acaba o da ates yapar mı cok etkılemez ıns asıları vuruldugu ıcın sadece damla pek etkılemez gıbı gelıyo ama bakalım hepınızı öpüyorum bu arada arastacım ıyı olmanıza sevındım. Nasya parme cok tatlısınız siz ve bebeklerınıze kocamamn masallah güzel anneler
Herkese iyiakşamlaaar.. Muhtemelen daha önce konuşuldu ama artık eskisi gibi takip edemiyorum sizi o yğzden sormak istediğim bikaç bişey var ekgıdaya geçen arkadaşlardan yardım istiyorum yardımcıı olursanız çoook mutlu olurum..
Oğlum 6 aylık oldu ekgıdalara başlıcaz yavaş yavaş ama doktor herhangi bi açıklama yapmadı sadece neler vermemem gerektiğini söyledi.. Şukadar yoğurtla başla püreyle başla yada suyuyula başla vs. Hiçbişey sölemedi.. Şimdi ilk başta meyvelerin suyunumu vereyim? Sebze çorbasına ilk başladığım gibi pirinç koyabilirmiyim? Kahvaltıya hemen başladınız mı peynir, yumurta vermeye başlamalımıyım? İlk ay verilenler 1 çay bardağını geçmemeli diye okudum doğrumudur sizlerde öyle mi yaptınız? Bunun gibi şeyler işte.. Çok acemi kaldım bu konuda bana yardımcı olurmusunuuz? Hepinizi öpüyoruz oğluşumla beraber.. Buda size akşam lokumu :)Eki Görüntüle 969977
Herkese iyiakşamlaaar.. Muhtemelen daha önce konuşuldu ama artık eskisi gibi takip edemiyorum sizi o yğzden sormak istediğim bikaç bişey var ekgıdaya geçen arkadaşlardan yardım istiyorum yardımcıı olursanız çoook mutlu olurum..
Oğlum 6 aylık oldu ekgıdalara başlıcaz yavaş yavaş ama doktor herhangi bi açıklama yapmadı sadece neler vermemem gerektiğini söyledi.. Şukadar yoğurtla başla püreyle başla yada suyuyula başla vs. Hiçbişey sölemedi.. Şimdi ilk başta meyvelerin suyunumu vereyim? Sebze çorbasına ilk başladığım gibi pirinç koyabilirmiyim? Kahvaltıya hemen başladınız mı peynir, yumurta vermeye başlamalımıyım? İlk ay verilenler 1 çay bardağını geçmemeli diye okudum doğrumudur sizlerde öyle mi yaptınız? Bunun gibi şeyler işte.. Çok acemi kaldım bu konuda bana yardımcı olurmusunuuz? Hepinizi öpüyoruz oğluşumla beraber.. Buda size akşam lokumu :)Eki Görüntüle 969977
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?