2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Geçmiş olsun canım yaa evet aşılar zor ama işte napalım sağlık için katlanıyoruz 🚑👶
Arastacim cok sukur hersey duzene girmis.
Bugun mutlu,mesut bir pazar geciryorsundur masallah size.

Barisimda su saate kadar mizmizdi.
Kv geldi yikadik uyuyor simdi ins.bir kac saat uyurda bende dinlenirim gece yine kotu gecmisti.
Sağol canım geçirdik çok şükür iyi geldi pazar gezmesi. Barış da yıkanınca rahatlamış çok şükür canım bu hafta tüm bebişler mızmız anlaşıldı😕
Iyi pazarlarr kimse yok topikte..eylulde cok miz miz bugun...ufff bu dis olayi bzu mahvetti :-(
Sana da iyi pazarlar angym Busecim biran önce rahatlar umarım😟
Canım bu hafta hepsinde bir haller var of yaa ne zormuş bu aylar insan kendini düşünmüyor ki bebeği huzursuz olan her anne üzülüyor maalesef aşıyı da atlatıp sağlığınıza kavuşursunuz umarım canım Derinciğim de derin derin uykular uyur inşallah rahatlar da:)
Sağol tatlım bugün iyice yok oldu yüzümdeki şey gerek kalmadı :)gerçekten de stresmiş :) anne olmak kolay olur mu yaa kedimize canımızı emanet ettik bedenimizden koparıp :)
güzeller güzeli nasya ve dünya tatlısı el a ile de tanıştım
Eki Görüntüle 969935

Ay ama ben şuan çok fina kıskandım ay bu ne yaa çok çok çoook tatlısınız Incimle ELoşum Nasyoşumla Parmişim ne güzel bir dörtlü olmuş yaa ben de istiyorum ühühüü. Harikasınız 4 güzel fıstığı görünce tüm günün yorgunluğu gitti güzellerim benim maşallah size

Yarın alıntılara kaldığım yerden devam edeceğim şimdi uyku vakti güzellerim benim, yavru kurtlarım benim gibi oldu Meleklerinize de size de tatlı rüyalar

Arastam bittim yorgunluktan sonunda uyudu ay atakmı evremi dişmi aşımı nedir böle bu mızmızlık bnde sızıyorum az uyanmalı bir gece diliyorum herkese.
bizde toplanırıs İzmirli'ler bi dğm günü yaparız 😃
Diğer arkdşlarıda davet ederis topikçe😃😀😃😀

Kızlar yarın okullar açılıyor ve ben de başlıyorum artık..6 ay kaldım yavrumla günlerin nasıl geçtiğini anlamadım bile şimdi içim çok buruk oğluşumdan ayrılmak istemiyorum,bütün gün onsuz geçicek alışmam lazım ama kokusunu özlücem bebeğimin Evde kaldığım günlerde sanki yalnız değilmişim gibi yoldaş oldunuz bana hepinizi çok seviyorum,inş yarın zaman çabuk geçer iyi uykular size ve meleklerinize..

Not:Nasya ve parme siz ve kızçeleriniz çoook güzelsiniz,maşallah

Guzel,saglikli,sorunsuz,musmutlu bir hafta olsun insssssss.

Kizlar baris grip oldu sanirim(((
Oksuruk,hapsirma ve burun akintisi var.
Gecede tikaliydi burnu nefes almakta zorlaniyor ve aglayarak uyaniyor.(
Off icim yandi ya bugun dr.goturucem.
Kv de diline dolamis gecen biryere cikmistim uzerine battaniye almadin o yuzden usuttu diyip duruyor boyle olacagini bilsem almazmiydim(
Bakalim dr.ne diyecek.
Ayrica bizimde disler geliyor.Ucu parmagimi kesmeye basladi.Jel suruyorum sorunsuz atlatirim umarim.
Bu sekilde ucu gorundugunde ne zaman cikar?

Nasya,parmis simdi ben sizin gibi guzeller guzeli anneleremi yorum yapayim yoksa sizden cok cok daha guzel,tatlimi tatli meleklerinizemi
Harikasinizzzzz masallah size bu vesile ile dostlugunuz daim olur ins.Sevgiler...

Minkm ohh ne guzel vakit gecirmissin bende cok ozledim eski gunlerdeki gibi gezip,alisveris yapmayi.

Nazlibebis senin o dunyalar tatlisi lokumunu yerim masallah.

Deniz,sareya Allah yardimciniz olsun ins gunleriniz su gibi akip gider aksamlari bebislerinizle bol bol vakit gecirirsiniz.

Kizlar..musmutly bi gun olsun...NASYA PARME cok tatlisinz sekerler elos ve inciyi hic demiyorum bile...NAZLIBEBIS masallah kuzucun cok tatli..ise baslicak arkadaslar gun cabucak gecsin yavrulariniza kavusun...SUBACIM barisima gecmis olsun dislerde hayrli olsun sorunsz atlatr ins

Günaydın kızlar :)) Yeni bir haftaya giriş yaptık. Herkese iyi haftalar diliyorum

BUGÜNKÜ MENÜ
Sabah: Yumurta, peynir
Öğlen: Kayısılı yoğurt(haşlanmış kuru kayısı ile hazırlayacağım, fikri bir panpa verdi))
Akşam:Havuçlu kereviz çorbası(düdüklü tencerenin içine kereviz ve havuç doğrayıp 1 çay bardağı kadar portakal suyu ve azıcık da su ilave edip haşlıycam ve tel süzgeçten geçirip zeytinyağı ekleyeceğim)

Günaydın kızlar gzel sözleriniz için çok teşekkür ederiz güzel bir buluşma oldu arkadaşlıklarımız daim olur inşallah

Suba geçmiş olsun canım doktordan gelince haber ver mutlaka

Arasta menü güzelmiş afiyet olsun elada ıkı gündür kabız gibi ıkınarak zar zor top şeklinde kaka yapıyor dün gece bir felaketti yine bizim için sabaha kadar hiç uyumadı yatağıma yattığımda sabah oluyodu nerdeyse üzüntmden içimi çeke çeke ağlayarak uyuyakalmışım bi kaç saat uyku yine ağlama krizleri zaman geçsin hemen bitsin şu huysuzluk uykusuzluk

Günaydın,sağlıklı bir hafta olsun herkese..

Bizde grip olduk İlker le ben aynı gece ateş baş ağrısı mahvoldum eşimde biraz hastaydı hasta hasta oğluma tek baktım ablam gelip alacaktı ama düzenimiz bozuluyor diye gitmedim ama çok zor 2 günü atlattık sayılır..

Canım ben daha öncede yaşadığımız için vede daha yeni doktora getirdiğim için tekrar hastaneye götürmedim,doktoru aradım günde 3 defa bir çay kaşığı peditus verdim.ateşlenincede 1 kere calpol verdim iyikide vermişim ateşi 37.8 idi calpolden sonra 38.4 çıkmıştı.ama yavaş yavaş düştü şükür.aman ateşe dikkat et canım çok geçmiş olsun . he dişlerde yaklaşık 1 hafta 10 gün sonra baya gösteriyor kendini :) hayırlı olsun dişlerin Barışcıkk :))

Ne güzel düşünmüşsün canım yaa pastayı kendin yapmak iyi cesaret valla şahsen ben cesaret edemezdim ya olmazsa diye Hadi bakalım konsepti de bekliyoruz, zaten bişey belirlediğin zaman arkası çorap söküğü gibi gelir
Oh canım yarasın Ne iyi olmuş ve görümceni de takdir ettim ne güzel düşünmüş. Sresini atmışsın ohhh
Canım sebze püresi, yoğurt ve meyve püresi gibi şeylerle başladık biz. 1çay kaşığı ile başla giderek artır. Bir de sabahları fındık büyüklüğünde yumurta sarısı ve labne peyniri veriyoruz Akşam lokumunu sabah gördüm ama tatlıyı kestiğim için yemeyceğim ama zor tuttum kendimi bilesin
Ah canım yaa eminim çok zordur ama öğrencilerine kuzucuklarım diyebilen bir öğretmen hemen adapte olur bu duruma kanımca :)) Eminim Mavi bu konuda annesini anlayacaktır ve inan bana sürekli evde kalsan çalışmaya can atarsın :))
Kıyamam yaaa 6 ay zormuş canım bence hepsidir o saydıklarının. İnşallah en kısa zamanda atlatır rutine dönersiniz Kurbişim. Bebişler de biz de perişan olduk
Canım benim kolay gelsin umarım sen de çabucak adapte olursun. İşten eve geldiğinde bol bol hasret giderirsin kuzunla. Allah yardımcınız olsun zor gerçekten ama hep söylüyorum ev de belli bir zamandan sonra bunaltıyor mallesef

Canım benim geçmiş olsun Barışımıza. Umarım basit bir soğuk algınlığıdır hemen grip olmaz ya sakin ol canım. Kv de otursun oturduğu yere kendisi çocuklarını hiç hasta etmeden mi büyütmüş acaba Hepimizinkiler hasta oluyo ne çok biliyolar yav

Son düzenleme:
Günaydın güzel anneler... Angysangel, Suba85, Parmeparme, Ayseerb, Arasta hepinize çok teşekkür ederim.. İlk defa yoğurt mayaladım oğluşuma bakalım inşallah tutar :)

günaydınnnnn mızıklı bir sabah bizde.
herkese bol gülücüklü bir hafta diliyorum.
Kahvaltı : labne peynir 2 cici bebe yumurta ,pekmez 1 çay kaşığı , yarım ceviz . azcık tereyağı üzerine ıslancak kadar rezene.
birazdan armut havuç suyu..

Lokumu yerim yerim maşallah

maşallah size harikasınız. gelicem sonra Mert aşırı mız mız. uyutmaya çalışıyorum

Herbirinize ayri ayri sonsuz teşekkürler :) dediğiniz gibi insallah daim olur arkadaşlıklarımız sagolun

inşallah bugünü çabucak geçirirsin ve oğluşuna kavuşursun bir an önce canım :) seni bekleyen diğer yavrularına kavuşuyorsun... yeni eğitim öğretim döneminiz hayırlı olsun...maraton başladı...

Barış'a çok geçmiş olsun canım...dişleriniz de hayırlı olsun... işte sinir etmek parayla değil, sen sanki hasta olmasını istersin, dediğin gibi bilsen öyle çıkar mıydın ki ama konuşmasalar olmazz...

ohhh afiyet olsun İdoş'a.. biz de 12de elma yiyeceğizzz :)

çookk geçmiş olsun canım size de...valla canım düzen bozuluyor gerçekten. biz ctesi ablamlardaydık orda kaldık..çikom beşiğini aradı çok zor uyudu. ayakta sallanmaktan nefret ediyor, kendisi uyuyamıyor arada kaldık. eşim bilseydim beşiğini de getirirdik dedi...ki bundan önce de kalıyorduk her ay 3-5 gün zorlanmıyorduk böyle. artık düzenleri iyice oturdu pıtırcıkların...

bizim konsept belli canım büyük ihtimalle 'little man' olacak. pastayı da önceden deneyeceğim canım.öyle paldır küldür o güne bırakmam...hatta diş buğdayı yaparsam o zaman da denemeyi düşünüyorum...

Herkese günaydın arkadaşlar.Sık sık giremiyorum ama sürekli takip etmeye çalışıyorum.Maşallah meleklerinize.Çok güzeller.Ne kadar hızlı büyüyorlar.Zaman ne çabuk geçiyor değil mi?Kim doğum yaptı diye konuşurken şimdi ek gıdada neler veriliyor diye konuşuyoruz.
Parme ve nasya maşallah size valla yalan yok kıskandım.Hatta eşimede gösterdim.Bak topikteki arkadaşlar tanışmış.Ben bu bilgisayar yüzünden sık giremiyorum ve hep geri kalıyorum dedim.Güldü.Tamam kendimizi biraz toparlayalım sana tablet alacağım dedi.Meleklerinizde çok güzel maşallah.Bizde elacığımın 6.ay aşılarını yaptırdık geldik.Şindi uyuyor.İnşallah bu gün zor geçmez.Başka aşı yaptıracak arkadaşlarda vardı.O arkadaşlarada Allah kolaylık versin.

Günaydııın..
Hepiniz, bebişleriniz iyisinizdir umarım kızlar. Geçmişi okuyamadım. Bizde ataklardayız bu ara çıldırmanın eşiğinde yazıyorum size

Bizde menümüzü yazalım fikir olsun :
Kahvaltı: 2 Ad. bebe bisküvisi, 1 çay kaşığı pekmez, 1 çay kaşığı labne, 1/2 yumurta sarısı, 1 Ad. zeytin, 1 çay kaşığı tereyağ (Devam sütüyle bulamaç yapıyorum)
Öğle: Brokoli çorbası ( Brokoli, havuç, irmik birlikte pişirip sonradan z.yağı ekliyorum)
Akşam Üzeri: Tarçınlı elma püresi
Akşam: Yoğurt

Afiyet olsun kuzulara

Selam kizlar.

suba ve tondora gecmis olsun canim. Hasta olacaklari varmis kendinizi suclamayin. Bana da ne zaman disari cikarsam hasta olur bu cocuk diyorlar olmaz olmaz diyorum cok sukur olmadida. Bence cocuklar evde kalabalikta daha cok hasta oluyorlar. Suba disinizde hayirli olsun canim.

Nazlibebis kizin cok seker masallah. Tam boncuk :)

Arasta menunuz guzelmis. Portakal daha once denedin mi? Mandalina asitli oldugundan pisik yapmisti bizde. Gerci pisecek nasil olur. Pisik falan yapmazsa bende deneyeyim. Yarin 6 aylik oluyoruz bizde. :)

İşe baslayan arkadaslar gununuz cabucak gecer ve yavrucuklariniza kavusursunuz. Bizde bakici bakiyoruz ne zormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…