güzeller güzeli nasya ve dünya tatlısı ela ile de tanıştım
Eki Görüntüle 969935
Geçmiş olsun canım yaa evet aşılar zor ama işte napalım sağlık için katlanıyoruz 🚑👶arastam çok sevindim iyi olmanıza. Mert de ishal oldu aşırı mızmız neymiş bu aşılar böle dün bgn dirliğimiz yok. ağlaya ağlaya uyudu.
sebze püresi tarifleri istiyorum kızlar mert sevmedi bi tarhana sevio yoğurt yiyo bide meyve, meyve suyu kahvaltı.
herkese mutlu pazarlar.
Sağol canım geçirdik çok şükür iyi geldi pazar gezmesi. Barış da yıkanınca rahatlamış çok şükür canım bu hafta tüm bebişler mızmız anlaşıldı😕Arastacim cok sukur hersey duzene girmis.
Bugun mutlu,mesut bir pazar geciryorsundur masallah size.
Barisimda su saate kadar mizmizdi.
Kv geldi yikadik uyuyor simdi ins.bir kac saat uyurda bende dinlenirim gece yine kotu gecmisti.
Sana da iyi pazarlar angym Busecim biran önce rahatlar umarım😟Iyi pazarlarr kimse yok topikte..eylulde cok miz miz bugun...ufff bu dis olayi bzu mahvetti :-(
Canım bu hafta hepsinde bir haller var of yaa ne zormuş bu aylar insan kendini düşünmüyor ki bebeği huzursuz olan her anne üzülüyor maalesefherkes iyidir inş.. muhteşmm bir hafatsonu geçirmişsnzdirr umarımm.. b,z,m kötü geçiyorr. derin çok mızmızz herşeye ağlıyorr. hiçbieşey yemiyor.. zaten doğru düzgün emmiyorduu.. emmeyi bırakackk diye korkuyorumm..gece de hiç uyuyamıyor mızırdanıp duruyorr ne yapcğımı bilemyrmm bazenn, neyse bunlarda geçecekk.. :) yarında aşımız var çokk korkuyorumm bunu da atlatırsakk ne mutluu bizeee..
hepinizi seviyrzz.
herkese iyi gecelerrr..
Sağol tatlım bugün iyice yok oldu yüzümdeki şey gerek kalmadı :)gerçekten de stresmiş :) anne olmak kolay olur mu yaa kedimize canımızı emanet ettik bedenimizden koparıp :)Sen de öylesin canım benim..Strestendir o anne olmak kolay değil ki onlara bişey olmasın içimiz kıyılıyor canımızdan canlar yavrularımız..Sen görün yine de her ihtimale karşı canım geçmiş olsunnnn
güzeller güzeli nasya ve dünya tatlısı el a ile de tanıştım
Eki Görüntüle 969935
Geçmiş olsun canım yaa evet aşılar zor ama işte napalım sağlık için katlanıyoruz 🚑👶
Sağol canım geçirdik çok şükür iyi geldi pazar gezmesi. Barış da yıkanınca rahatlamış çok şükür canım bu hafta tüm bebişler mızmız anlaşıldı😕
Sana da iyi pazarlar angym Busecim biran önce rahatlar umarım😟
Canım bu hafta hepsinde bir haller var of yaa ne zormuş bu aylar insan kendini düşünmüyor ki bebeği huzursuz olan her anne üzülüyor maalesefaşıyı da atlatıp sağlığınıza kavuşursunuz umarım canım Derinciğim de derin derin uykular uyur inşallah rahatlar da:)
Sağol tatlım bugün iyice yok oldu yüzümdeki şey gerek kalmadı :)gerçekten de stresmiş :) anne olmak kolay olur mu yaa kedimize canımızı emanet ettik bedenimizden koparıp :)
Ay ama ben şuan çok fina kıskandım ay bu ne yaa çok çok çoook tatlısınız Incimle ELoşum Nasyoşumla Parmişim ne güzel bir dörtlü olmuş yaa ben de istiyorum ühühüü. Harikasınız 4 güzel fıstığı görünce tüm günün yorgunluğu gitti güzellerim benim maşallah size
Guzel,saglikli,sorunsuz,musmutlu bir hafta olsun insssssss.
Kizlar baris grip oldu sanirim(((
Oksuruk,hapsirma ve burun akintisi var.
Gecede tikaliydi burnu nefes almakta zorlaniyor ve aglayarak uyaniyor.(
Off icim yandi ya bugun dr.goturucem.
Kv de diline dolamis gecen biryere cikmistim uzerine battaniye almadin o yuzden usuttu diyip duruyor boyle olacagini bilsem almazmiydim(
Bakalim dr.ne diyecek.
Ayrica bizimde disler geliyor.Ucu parmagimi kesmeye basladi.Jel suruyorum sorunsuz atlatirim umarim.
Bu sekilde ucu gorundugunde ne zaman cikar?
Nasya,parmis simdi ben sizin gibi guzeller guzeli anneleremi yorum yapayim yoksa sizden cok cok daha guzel,tatlimi tatli meleklerinizemi
Harikasinizzzzz masallah size bu vesile ile dostlugunuz daim olur ins.Sevgiler...
Minkm ohh ne guzel vakit gecirmissin bende cok ozledim eski gunlerdeki gibi gezip,alisveris yapmayi.
Nazlibebis senin o dunyalar tatlisi lokumunu yerim masallah.
Deniz,sareya Allah yardimciniz olsun ins gunleriniz su gibi akip gider aksamlari bebislerinizle bol bol vakit gecirirsiniz.
Ne güzel düşünmüşsün canım yaa pastayı kendin yapmak iyi cesaret valla şahsen ben cesaret edemezdim ya olmazsa diyeVay vay vay çooookk tatlısınız ama siz �� dünya ne kadar küçük diyesim geldi siz buluşuncayaa ben şimdiden konsept arayışına başladım canım herşeyi kendi ellerimle hazırlamak istiyorum ama bu işleri yapan tanıdıklarım da var ama ist.da...pasta yapmayı öğrenip onu bile kendim yapmak istiyorum nasip olursa
Oh canım yarasınıyı aksamlar kızlar herkes pazar gezmesındeydı sanırım bende bugun görümcemle carsı pazar avm alt ust ettık sagolsun kvde baktı ogluma görümcemde bnnle yasıt sayılır kafa dengi ondan cıktı fıkır esımde calısıyordu cocuksuz gezmk bana eskı günlerımı hatırlattı bı ıyı geldı kı aksama kadar gezdk tozduk yedık ıctık cok mutlu oldum oglusumuda cok özledım tabı hasret gıderdık sımdı mısıl mısıl uyuyor asılarımızı olmustuk ama bırde agızdan damla varmıs o kalmadıgı ıcın pztsıne cagırdılar yarın damla ıcın götürcem acaba o da ates yapar mı cok etkılemez ıns asıları vuruldugu ıcın sadece damla pek etkılemez gıbı gelıyo ama bakalım hepınızı öpüyorum bu arada arastacım ıyı olmanıza sevındım. Nasya parme cok tatlısınız siz ve bebeklerınıze kocamamn masallah güzel anneler
Canım sebze püresi, yoğurt ve meyve püresi gibi şeylerle başladık biz. 1çay kaşığı ile başla giderek artır. Bir de sabahları fındık büyüklüğünde yumurta sarısı ve labne peyniri veriyoruzHerkese iyiakşamlaaar.. Muhtemelen daha önce konuşuldu ama artık eskisi gibi takip edemiyorum sizi o yğzden sormak istediğim bikaç bişey var ekgıdaya geçen arkadaşlardan yardım istiyorum yardımcıı olursanız çoook mutlu olurum..
Oğlum 6 aylık oldu ekgıdalara başlıcaz yavaş yavaş ama doktor herhangi bi açıklama yapmadı sadece neler vermemem gerektiğini söyledi.. Şukadar yoğurtla başla püreyle başla yada suyuyula başla vs. Hiçbişey sölemedi.. Şimdi ilk başta meyvelerin suyunumu vereyim? Sebze çorbasına ilk başladığım gibi pirinç koyabilirmiyim? Kahvaltıya hemen başladınız mı peynir, yumurta vermeye başlamalımıyım? İlk ay verilenler 1 çay bardağını geçmemeli diye okudum doğrumudur sizlerde öyle mi yaptınız? Bunun gibi şeyler işte.. Çok acemi kaldım bu konuda bana yardımcı olurmusunuuz? Hepinizi öpüyoruz oğluşumla beraber.. Buda size akşam lokumu :)Eki Görüntüle 969977
Ah canım yaa eminim çok zordur ama öğrencilerine kuzucuklarım diyebilen bir öğretmen hemen adapte olur bu duruma kanımca :)) Eminim Mavi bu konuda annesini anlayacaktır ve inan bana sürekli evde kalsan çalışmaya can atarsın :))Yaaa kızlar okullar açılıyorilk işe başladığımda olduğu gibi yine bunalımdayım ben... Biliyorum yarın kuzucuklarımı gördüğümde daha iyi hissedeceğim ama 15 gündür Mavi'yle olmak harikaydı. Çalışmak zorunda olmayanları çok kıskanıyorum��
Sizleri öpüyorum, bize dua edin de zorlanmayalım ana kız... ��
Kıyamam yaaa 6 ay zormuş canım bence hepsidir o saydıklarının. İnşallah en kısa zamanda atlatır rutine dönersiniz Kurbişim. Bebişler de biz de perişan oldukArastam bittim yorgunluktan sonunda uyudu ay atakmı evremi dişmi aşımı nedir böle bu mızmızlık bnde sızıyorum az uyanmalı bir gece diliyorum herkese.
bizde toplanırıs İzmirli'ler bi dğm günü yaparız ��
Diğer arkdşlarıda davet ederis topikçe��������
Canım benim kolay gelsin umarım sen de çabucak adapte olursun. İşten eve geldiğinde bol bol hasret giderirsin kuzunla. Allah yardımcınız olsun zor gerçekten ama hep söylüyorum ev de belli bir zamandan sonra bunaltıyor mallesefKızlar yarın okullar açılıyor ve ben de başlıyorum artık..6 ay kaldım yavrumla günlerin nasıl geçtiğini anlamadım bile şimdi içim çok buruk oğluşumdan ayrılmak istemiyorum,bütün gün onsuz geçicek alışmam lazım ama kokusunu özlücem bebeğiminEvde kaldığım günlerde sanki yalnız değilmişim gibi yoldaş oldunuz bana hepinizi çok seviyorum,inş yarın zaman çabuk geçer iyi uykular size ve meleklerinize..
Not:Nasya ve parme siz ve kızçeleriniz çoook güzelsiniz,maşallah
Kv de diline dolamis gecen biryere cikmistim uzerine battaniye almadin o yuzden usuttu diyip duruyor boyle olacagini bilsem almazmiydim(
Herkese iyiakşamlaaar.. Muhtemelen daha önce konuşuldu ama artık eskisi gibi takip edemiyorum sizi o yğzden sormak istediğim bikaç bişey var ekgıdaya geçen arkadaşlardan yardım istiyorum yardımcıı olursanız çoook mutlu olurum..
Oğlum 6 aylık oldu ekgıdalara başlıcaz yavaş yavaş ama doktor herhangi bi açıklama yapmadı sadece neler vermemem gerektiğini söyledi.. Şukadar yoğurtla başla püreyle başla yada suyuyula başla vs. Hiçbişey sölemedi.. Şimdi ilk başta meyvelerin suyunumu vereyim? Sebze çorbasına ilk başladığım gibi pirinç koyabilirmiyim? Kahvaltıya hemen başladınız mı peynir, yumurta vermeye başlamalımıyım? İlk ay verilenler 1 çay bardağını geçmemeli diye okudum doğrumudur sizlerde öyle mi yaptınız? Bunun gibi şeyler işte.. Çok acemi kaldım bu konuda bana yardımcı olurmusunuuz? Hepinizi öpüyoruz oğluşumla beraber.. Buda size akşam lokumu :)Eki Görüntüle 969977
Günaydın güzel anneler... Angysangel, Suba85, Parmeparme, Ayseerb, Arasta hepinize çok teşekkür ederim.. İlk defa yoğurt mayaladım oğluşuma bakalım inşallah tutar :)
maşallah size harikasınız. gelicem sonra Mert aşırı mız mız. uyutmaya çalışıyorum
Geçmiş olsun canım yaa evet aşılar zor ama işte napalım sağlık için katlanıyoruz 🚑👶
Sağol canım geçirdik çok şükür iyi geldi pazar gezmesi. Barış da yıkanınca rahatlamış çok şükür canım bu hafta tüm bebişler mızmız anlaşıldı😕
Sana da iyi pazarlar angym Busecim biran önce rahatlar umarım😟
Canım bu hafta hepsinde bir haller var of yaa ne zormuş bu aylar insan kendini düşünmüyor ki bebeği huzursuz olan her anne üzülüyor maalesefaşıyı da atlatıp sağlığınıza kavuşursunuz umarım canım Derinciğim de derin derin uykular uyur inşallah rahatlar da:)
Sağol tatlım bugün iyice yok oldu yüzümdeki şey gerek kalmadı :)gerçekten de stresmiş :) anne olmak kolay olur mu yaa kedimize canımızı emanet ettik bedenimizden koparıp :)
Ay ama ben şuan çok fina kıskandım ay bu ne yaa çok çok çoook tatlısınız Incimle ELoşum Nasyoşumla Parmişim ne güzel bir dörtlü olmuş yaa ben de istiyorum ühühüü. Harikasınız 4 güzel fıstığı görünce tüm günün yorgunluğu gitti güzellerim benim maşallah size
Kızlar yarın okullar açılıyor ve ben de başlıyorum artık..6 ay kaldım yavrumla günlerin nasıl geçtiğini anlamadım bile şimdi içim çok buruk oğluşumdan ayrılmak istemiyorum,bütün gün onsuz geçicek alışmam lazım ama kokusunu özlücem bebeğiminEvde kaldığım günlerde sanki yalnız değilmişim gibi yoldaş oldunuz bana hepinizi çok seviyorum,inş yarın zaman çabuk geçer iyi uykular size ve meleklerinize..
Bakalim dr.ne diyecek.
Ayrica bizimde disler geliyor.Ucu parmagimi kesmeye basladi.Jel suruyorum sorunsuz atlatirim umarim.
Nasya,parmis simdi ben sizin gibi guzeller guzeli anneleremi yorum yapayim yoksa sizden cok cok daha guzel,tatlimi tatli meleklerinizemi
Harikasinizzzzz masallah size bu vesile ile dostlugunuz daim olur ins.Sevgiler...
Minkm ohh ne guzel vakit gecirmissin bende cok ozledim eski gunlerdeki gibi gezip,alisveris yapmayi.
Deniz,sareya Allah yardimciniz olsun ins gunleriniz su gibi akip gider aksamlari bebislerinizle bol bol vakit gecirirsiniz.
Kizlar..musmutly bi gun olsun...NASYA PARME cok tatlisinz sekerler elos ve inciyi hic demiyorum bile...NAZLIBEBIS masallah kuzucun cok tatli..ise baslicak arkadaslar gun cabucak gecsin yavrulariniza kavusun...SUBACIM barisima gecmis olsun dislerde hayrli olsun sorunsz atlatr ins
inşallah bugünü çabucak geçirirsin ve oğluşuna kavuşursun bir an önce canım :) seni bekleyen diğer yavrularına kavuşuyorsun... yeni eğitim öğretim döneminiz hayırlı olsun...maraton başladı...Kızlar yarın okullar açılıyor ve ben de başlıyorum artık..6 ay kaldım yavrumla günlerin nasıl geçtiğini anlamadım bile şimdi içim çok buruk oğluşumdan ayrılmak istemiyorum,bütün gün onsuz geçicek alışmam lazım ama kokusunu özlücem bebeğiminEvde kaldığım günlerde sanki yalnız değilmişim gibi yoldaş oldunuz bana hepinizi çok seviyorum,inş yarın zaman çabuk geçer iyi uykular size ve meleklerinize..
Barış'a çok geçmiş olsun canım...dişleriniz de hayırlı olsun... işte sinir etmek parayla değil, sen sanki hasta olmasını istersin, dediğin gibi bilsen öyle çıkar mıydın ki ama konuşmasalar olmazz...Guzel,saglikli,sorunsuz,musmutlu bir hafta olsun insssssss.
Bakalim dr.ne diyecek.
ohhh afiyet olsun İdoş'a.. biz de 12de elma yiyeceğizzz :)Günaydın kızlar :)) Yeni bir haftaya giriş yaptık. Herkese iyi haftalar diliyorum
BUGÜNKÜ MENÜ
Sabah: Yumurta, peynir
Öğlen: Kayısılı yoğurt(haşlanmış kuru kayısı ile hazırlayacağım, fikri bir panpa verdi))
Akşam:Havuçlu kereviz çorbası(düdüklü tencerenin içine kereviz ve havuç doğrayıp 1 çay bardağı kadar portakal suyu ve azıcık da su ilave edip haşlıycam ve tel süzgeçten geçirip zeytinyağı ekleyeceğim)
çookk geçmiş olsun canım size de...valla canım düzen bozuluyor gerçekten. biz ctesi ablamlardaydık orda kaldık..çikom beşiğini aradı çok zor uyudu. ayakta sallanmaktan nefret ediyor, kendisi uyuyamıyor arada kaldık. eşim bilseydim beşiğini de getirirdik dedi...ki bundan önce de kalıyorduk her ay 3-5 gün zorlanmıyorduk böyle. artık düzenleri iyice oturdu pıtırcıkların...Günaydın,sağlıklı bir hafta olsun herkese..
Bizde grip olduk İlker le ben aynı gece ateş baş ağrısı mahvoldum eşimde biraz hastaydı hasta hasta oğluma tek baktım ablam gelip alacaktı ama düzenimiz bozuluyor diye gitmedim ama çok zor 2 günü atlattık sayılır..
bizim konsept belli canım büyük ihtimalle 'little man' olacak. pastayı da önceden deneyeceğim canım.öyle paldır küldür o güne bırakmam...hatta diş buğdayı yaparsam o zaman da denemeyi düşünüyorum...Ne güzel düşünmüşsün canım yaa pastayı kendin yapmak iyi cesaret valla şahsen ben cesaret edemezdim ya olmazsa diyeHadi bakalım konsepti de bekliyoruz, zaten bişey belirlediğin zaman arkası çorap söküğü gibi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?