zaten rutine binmişti kilo alımı hep 500 gr alıyrduu.. onu da alamadı bu ay. kiloya çok takılmıyrmm da iştahsız olması üzüyr benii. burdada doktor yok ki hep devlet hastanesine gidiyrmm.. gelecek ay mersine gidecemm orda götürmeyi düşünyrmm bakalımm..
zaten rutine binmişti kilo alımı hep 500 gr alıyrduu.. onu da alamadı bu ay. kiloya çok takılmıyrmm da iştahsız olması üzüyr benii. burdada doktor yok ki hep devlet hastanesine gidiyrmm.. gelecek ay mersine gidecemm orda götürmeyi düşünyrmm bakalımm..
Mutluluk ve Ecit cok sagolun kızlar iltifatlar icin :) Ecit gecmis olsun bugun aklıma gelemiştiniz inci napiyor acaba diye
Anetam verdigin bilgiler icin cok sagol uzun uzun yazmissin teşekkürler ve size de gecmis olsun bu sefer gecer insallah
mrb kızlar.Çok yoğunum bu aralar pek giremiyorum.umarım herkes iyidir.Biz grip oldukÖnce İnci'de başladı sonra ben ve babamız.Allaha şükür ateş kusma falan olmadı ama göğüsünde hırıldama oldu. Bu gün tamamen iyileşmiş gibi duruyor. Hastalık çok zormuş kendim hastalıktan kırıldım ama inanın İncinin hasta olması bana hastalığımı unutturdu. Anne olmak bebiş hastayken çok zormuş onu anladım.Bu gün işe başadım.Sabahtan iki saat dersim vardı. babaannesi ile dedesi baktı. ilk gün sorunsuz geçti darısı yarına.
Bu arada perma ve nasya çok güzelsiniz.bebişlerinize de bayıldım. Allahım korusun sizi...
Teşekkür ederim canım. Neeeee Little Man mi ayy çok orjinal fikir ahahah kimin aklına geldi kız. Nasıl şeyler yapacağını şimdiden çok merak ediyorum. Diş buğdayı pastasını da bizle paylaşırsan sevinirm canım merak ediyor olacağımohhh afiyet olsun İdoş'a.. biz de 12de elma yiyeceğizzz :)
bizim konsept belli canım büyük ihtimalle 'little man' olacak. pastayı da önceden deneyeceğim canım.öyle paldır küldür o güne bırakmam...hatta diş buğdayı yaparsam o zaman da denemeyi düşünüyorum...
İnşallh sorunsuz gçer canım çok geçmiş olsun. İnsan yapırınca rahatlıyor, sırtımdan büyük bir yük kalktı valla 9. aya kadar rahatızHerkese günaydın arkadaşlar.Sık sık giremiyorum ama sürekli takip etmeye çalışıyorum.Maşallah meleklerinize.Çok güzeller.Ne kadar hızlı büyüyorlar.Zaman ne çabuk geçiyor değil mi?Kim doğum yaptı diye konuşurken şimdi ek gıdada neler veriliyor diye konuşuyoruz.
Parme ve nasya maşallah size valla yalan yok kıskandım.Hatta eşimede gösterdim.Bak topikteki arkadaşlar tanışmış.Ben bu bilgisayar yüzünden sık giremiyorum ve hep geri kalıyorum dedim.Güldü.Tamam kendimizi biraz toparlayalım sana tablet alacağım dedi.Meleklerinizde çok güzel maşallah.Bizde elacığımın 6.ay aşılarını yaptırdık geldik.Şindi uyuyor.İnşallah bu gün zor geçmez.Başka aşı yaptıracak arkadaşlarda vardı.O arkadaşlarada Allah kolaylık versin.
Canım piştiği için sorun olmaz diye düşündüm. Seve seve de içti çorbasını hatta ilk kez bu kadar çok içtiSelam kizlar.
suba ve tondora gecmis olsun canim. Hasta olacaklari varmis kendinizi suclamayin. Bana da ne zaman disari cikarsam hasta olur bu cocuk diyorlar olmaz olmaz diyorum cok sukur olmadida. Bence cocuklar evde kalabalikta daha cok hasta oluyorlar. Suba disinizde hayirli olsun canim.
Nazlibebis kizin cok seker masallah. Tam boncuk :)
Arasta menunuz guzelmis. Portakal daha once denedin mi? Mandalina asitli oldugundan pisik yapmisti bizde. Gerci pisecek nasil olur. Pisik falan yapmazsa bende deneyeyim. Yarin 6 aylik oluyoruz bizde. :)
İşe baslayan arkadaslar gununuz cabucak gecer ve yavrucuklariniza kavusursunuz. Bizde bakici bakiyoruz ne zormus
Canım benim mama sandalyeniz de, ilk başlangıcınız da hayırlı olsun. Güzel güzel mamalr yesin yakışıklı jönümüz,popişine et olsunkızlar elmayla açılışımızı yaptık, çok sevdi çikom sanki yıllardır elma yiyormuş gibiydi hiçç yadırgamadı...sandalyesini de çok sevdi :)
Teşekkür ederim canım. Neeeee Little Man mi ayy çok orjinal fikir ahahah kimin aklına geldi kız. Nasıl şeyler yapacağını şimdiden çok merak ediyorum. Diş buğdayı pastasını da bizle paylaşırsan sevinirm canım merak ediyor olacağım))
Canım benim mama sandalyeniz de, ilk başlangıcınız da hayırlı olsun. Güzel güzel mamalr yesin yakışıklı jönümüz,popişine et olsun
Kuzucum şu tipe little man dan başka bir fikir bulamadım :)
Kuzucum şu tipe little man dan başka bir fikir bulamadım :)
slm kızlr aşıya gittik geldikkk.. aşımıız oldukk. tabii kyametii kopardı aşı olurken ama kucağıma alır almaz sustuu.. eve gelirkende yoldaa uyuduu.. şimdi uyandı kuzenleriyle oynuyorr.
derin zaten çok iştahsız bir bebişş, neredeysee emmeyii bırakckk zatenn..(o kadar bunalumlara girdimmm neler çektümm bu emme yüzendenn ama artıkk çok üzülmüyrmmne yapaymm ben elimden geleni yaptımm ) ve ek gıdayı da pek yemiyorr,, devam sütü de içmiyrdu doğru düzgünn,, doktora götürmüştm dişeten demiştii ama 1 ay oldu hala çıkmadı dişleriii..vitamin şurubu vermişti iştahı açılsın diyee polivit diye onuda pek sevmedi ama içiyrdu gene, fakat iştahında bir değişklkk olmadıı ve bu ay sadece 200 gr almışızz.. hemşire olabilir falan dedii.. ama çok sıkldımm.. başka bir doktora daha mı götürsem acaba.. 6 bucuk aylık 7,300 grmızz..
Of canım ataklar aşılar mahvolduk bu ay topikçe pertiz vallabizde ataklardayızz galibaaa. birr atlatsaydıkk şunlarııı..
nasya ve parmee çok güzell görünyrsunz bebişlerinzleee..
ve diğer fotosu paylaşılan tüm beişlere maşallh diyrmm..
arasta ve sülozz.. menülerinz çokk güzelmişşş.. topak topak et olsunn inş..
Ay sütaş görse ağlar yav hepimiz süt ve süt mamülleri tesisi olduk bi neviKızlar ben bu şekilde mayalıyorum inş sizinkide tutar. ilk önce sütü kaynatıyorum biraz ılıyınca yerine alıyorun 1.resim yeride ısınsun diye
sonra parmağım dayancak ısıya gelince 2 tatlı kaşığı yoğurt ekliyorum hafifçe altına doğru karıştırıyorun kapağını örtüyorum kavanazon ama sıkmıyorum sonra alttaki havluyu sarıp üzerinede başka havlu sarıyorum 4 saat bekliyor sonra 1 saat kapağı açık dışarda bekliyo sonra buzdolabına alıyorum ve misss 😃
Arkadaşlar bugün aile hekimi kahvaltıda devam sütü kullanıyorsan içine pekmez koyma.İçeriğini yitirir dedi.Ayrıca hem aile hekimi hemde çocuk doktoru bebe bisküvisini pek önermiyorum dedi.Katkı maddesi çok varmış.Bilginize.
Teşekkür ederim canımMerhaba,
Haftasonu sayfalar birikmiş yine:) Nihayet bitirdim okumayı...tek tek alıntı yapamadım...Bebişler çok tatlı maşallah insan bakmaya doyamıyor:)
Arastacım çok geçmiş olsun, sağlıklı olsun yavrularımız<3
İşe başlayanlara da sabır diliyorum..Ben de 40 günlükken çalışmaya başladım ama bir dil okulunda öğretmen olduğum için bir sınıf aldım ve sadece akşamları gidiyorum..onda bile her fırsatta oğlumun videolarını izliyorum:)
Böyle bir özlem yok gerçekten, Elimiz kolumuz gibi oldular onsuz bir şey yapınca kendimi yarım gibi hissediyorum..Ama yine onlar için çalıştığımızı düşünüp teselli etmeye çalışıyorum kendimi:)
6 aylık kontrolümüzde doktorum kahvaltıda kesinlikle bebe bisküvisi kullanmamı istemediğini belirtti, tam buğday unlu ekmeğin içini ufala dedi...Katkı maddesi olan ve hazır besinleri kullanmamı istemiyor..Labne peynir de bunlardan biri...Kesinlikle verme dedi..Yiyeceği kadar beyaz peyniri akşamdan suya koy tuzu gitsin öyle ver dedi...Pekmez olarak da üzüm pekmezi vermemi önerdi kan yapıcı özelliği nedeniyle...Tereyağı için çok erken, ağır gelir dedi..8. 9. ay gibi başlayacağız..
Meyve olarak portakal ve mandalin vermiyorum asitli diye dedim..sadece tattırabilirsin dedi...Bugün tattırdım ve malesef sanırım Yağızın reflüsü nedeniyle mideyi zorladı ve çok kustu oğlum..Hiç bu kadar kusmamıştı..
Sabah kahvaltıda peynir, yumurta sarısı, pekmez ve çok az ekmek içi veriyorum..Öğlen sebze çorbaları yapıyorum..Bugün tarhanayı deneyeceğim ilk defa..akşam üstü yoğurt ve arada meyve..
Bu arada kafadaki konağımız artık yaraya döndüğü için krem kullanmak zorunda kaldık ve kortizonlu krem ve antibiyotikli krem verdi..2 günde bir banyodan 15 dakika önce sürüp yıkıyorum iyi gelecek gibi..
Allah bebişlerimize sağlık versin..
Çok geçmiş olsun canım bugün daha iyiymiş çok şükür. Havalar çok garip yaa tam hastalık havasımrb kızlar.Çok yoğunum bu aralar pek giremiyorum.umarım herkes iyidir.Biz grip oldukÖnce İnci'de başladı sonra ben ve babamız.Allaha şükür ateş kusma falan olmadı ama göğüsünde hırıldama oldu. Bu gün tamamen iyileşmiş gibi duruyor. Hastalık çok zormuş kendim hastalıktan kırıldım ama inanın İncinin hasta olması bana hastalığımı unutturdu. Anne olmak bebiş hastayken çok zormuş onu anladım.Bu gün işe başadım.Sabahtan iki saat dersim vardı. babaannesi ile dedesi baktı. ilk gün sorunsuz geçti darısı yarına.
Bu arada perma ve nasya çok güzelsiniz.bebişlerinize de bayıldım. Allahım korusun sizi...
Ayy tipini yediğim şık salon erkeği modunda ahahah ayy bayıldım kıyafete filan. Çok iyi düşünmüşsün canım tam little manKuzucum şu tipe little man dan başka bir fikir bulamadım :)
İnşallh sorunsuz gçer canım çok geçmiş olsun. İnsan yapırınca rahatlıyor, sırtımdan büyük bir yük kalktı valla 9. aya kadar rahatız
Valla özledim sizi ya nasıl alışmışım bütün gün sanki çaylar kahveler eşliğinde sohbet ediyoduk...
Okulun ilk günü çok yoğundu, bir de üstüne belim tutuldu, geçmişi okuyamayacağım bile, Mavi'yi de uyuttum ben yatar. Biran önce iyileşmem lazım herkese iyi gecelerrrr, deliksiz uykular.. Minik meleklere tatlı tatlı rüyalar...
Valla özledim sizi ya nasıl alışmışım bütün gün sanki çaylar kahveler eşliğinde sohbet ediyoduk...
Okulun ilk günü çok yoğundu, bir de üstüne belim tutuldu, geçmişi okuyamayacağım bile, Mavi'yi de uyuttum ben yatar. Biran önce iyileşmem lazım herkese iyi gecelerrrr, deliksiz uykular.. Minik meleklere tatlı tatlı rüyalar...
Kızlar dün avmde alt değiştirirken 40 ı çıkmamış bi bebeği emzirmeye getirdi annesi bi o bebeğe ve bi de kucağımdaki koca danaya baktımAyyy ne miniklermiş ne çabuk büyümüşler o bebek İdoşun yarısıydı. Bizimki oynaya oynaya emiyo tabi öteki yavrum dünyadan haberi yok cok cok cok çekiyo
İişin özeti büyütmüşüz kızlar yav
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?