Alışır inş CNm şimdilik üstelemedim sevicek sevicek:)Allah gostermesın bebesılerımızde bu belırtılerı..allerjılerı olmasınlarda hapur hupur yesınler herseyı..annecıklerını uzmesınler :)))
Masallah duruyaa..alısır annesı.merak etme
diş geliyo gibi canım yaaa...AALLAH YARDIMCIN OLSUN..
Ahahahao suratı yerler yerlerr!"anneeee keçi mi buuu yeaa ben inek isterim inekkk!" ahahhaa severim onun ek gıdalı ağzını ben
ben de hiç yemedim yaa merak ediyorum çok :44: :)
ahh yaaa zaten duygusal biriydim anne olduktan sonra tavan yaptı resmen :)
bu arada hoş geldin.. topiğin ikinci İncisi ile tanışmak isteriz ilk fırsatta
imza : Selimzede anne Suloz
yaa aklını seveyim pratik, hamarat, eli iş görür hatun seni
iyidir yavrucumm senden naber diyecekken aldım cevabımı :) geçmiş olsun canım ya paçavra hastalığı diye boşuna dememişler bu grip için :S umarım daha da iyi olursun yarına
özetle; "Sabır...Sabır..Sabır" yaniAllah kolaylık versin hepimize..
salçalı ekmeğin katkısını da unutmaaa
her türlü kabulümdür hatta çöp kovasını bile paketleyebilir içinden bu çıkacaksa
son günlerde Arda efendi de benim kolyemle bozdu kafayıbir çekiyor ki boynumu koparacak zor ayırıyorum minicik parmaklarını
Aynı sorun bizdede var tatlış ya tırnak kesmekten usandım jilet gibi ne çabuk uzuyor emerken bi eli belimde seviyor bi eli suratımda gecen gün gözümün tam yanına bir çizik attı gidiyordu göz valla kedi gibi bunlarEmme boyunca bir annenin yüzü bu kadar incelenir mi arkadaş ama inceliyor işte bi de bir güzel yoluyor incelerken kızımdan şiddet görüyorum şikayetçiyim
Geçöiş olsun canımcım ya iyileşte bi an önce sohbete katlıl beyaAnam grip oldum yatiyodm 2 gundr bugun biraz gozumu actim
Eki Görüntüle 914982 .
Günaydın kızlar yeni yılımız kutlu olsun bebişlerimiz ve biz çok mutlu olalım bu yeni yılda sağlıkla büyüsünler hepinizi ve özellikle miniklerini kucaklıyorum
İşte bu da topiğin ikinci İncisi. Biraz minnak:)
Nasya koca genc kiz olmuş ya ela masallah cok guzel ya sabahım neselendi sayende :)
Aman allahım inciiii sen ne guzel birseysin öyle ay cok mutlu oldum bütün bebekler güzelde inciler de ayri bir guzel oluyormuş Canim :))
Bu arada aynı bende senin gibi cok zor br sene geçirdim ancak dunyanın en guzel seyinde bu sene kavuştum yani kızıma :)
Ah kuzum ah sorma bugün ne yedircez napcas püreler muhallebiler çorbalar 1 ay sonra tam başlıcaz yaparız her türlüBugün ne yemek yapsam sorunu varken bi de bugün ne yedirsem sorunu var di mi. Ay çok fena yaa
İdoşu da çekicem yarın Nasyacım bi sorun olmazsa :)) Ne macera ne macera
Unut gitsin CNm o günleri inci geldi ya inciden önce inciden sonra şimdi sonraya bak 2013 te allahım öle değerli bişey bi can hediye ettiki 2013 çok zorluklarla beraber sonucunun muhteşem bittiği bir yıl oldu 2014 dahada güzel dahada mutlu umutlu sağlıklı bi yıl olsun herkes içinsaol canım. bu sene çok çok zor bir yıl yaşadım ama inci yüzümü güldürdü.Allah evlatlarımızı bize bağışlasın acılarını göstermesin
Günaydın melek yüzlü helenikom
2013 anneleriii canımm annelerrr yılın son gününden hepinize günayyydddııınnn umarımm tümm yıllarımız yavrularımızı beklediğimiz kucağımıza aldığımız bu yıl gibi geçer içimiz yavrumuzu ilk kucağımıza aldığımız gibi huzurluuu mutlu olur. onların kadife tenleri gibi gülücükleri gibi mükemmel hatta müsmükemmel günlerimiz olurrr:) Rabbim yavrularımıza ve onlara bakabilmemiz için bizlere ailemize sağlık sıhhat versin inşallah hiççç ağlatmasın bizleri heeeppp güldürsünnnn aminnnnn:))))
he vallaa çok tatlılar bi de hep babalara benziyorlar:) ben de kızımın adaşını merak ettim ama şimdi :)
2013 anneleriii canımm annelerrr yılın son gününden hepinize günayyydddııınnn umarımm tümm yıllarımız yavrularımızı beklediğimiz kucağımıza aldığımız bu yıl gibi geçer içimiz yavrumuzu ilk kucağımıza aldığımız gibi huzurluuu mutlu olur. onların kadife tenleri gibi gülücükleri gibi mükemmel hatta müsmükemmel günlerimiz olurrr:) Rabbim yavrularımıza ve onlara bakabilmemiz için bizlere ailemize sağlık sıhhat versin inşallah hiççç ağlatmasın bizleri heeeppp güldürsünnnn aminnnnn:))))
Nasya koca genc kiz olmuş ya ela masallah cok guzel ya sabahım neselendi sayende :)
Aman allahım inciiii sen ne guzel birseysin öyle ay cok mutlu oldum bütün bebekler güzelde inciler de ayri bir guzel oluyormuş Canim :))
Bu arada aynı bende senin gibi cok zor br sene geçirdim ancak dunyanın en guzel seyinde bu sene kavuştum yani kızıma :)
İdoş da günaydın diyor teyzeleri :))
İdoşum sanada günaydın dünyalar tatlısı öperim
Eki Görüntüle 915051
CAnım ben diğer topicte bolca paylaştığım icin biliyorsun sanmıştım . Aksama dogru ancak bizim resimler hazırlanacak inci çünkü kostüm giyecek :)
Saol parmecim büyüsünler azıcık kışı büyüterek gezirelim yaza ayaklanacaklar allahın izniyle ben yazın hayelleriye yaşıyorum inan kızıma kova alıcak atıcaz kendimizi kumsallara kumdan kaleler yapıcaz deniz kenarında ah ah erken rezervasyonlarda başladı gelsin yaz gelsin tatillllll
Aminnn canım amin ne güzel dilekler bunlar katılıyorum aynen
CAnım ben diğer topicte bolca paylaştığım icin biliyorsun sanmıştım . Aksama dogru ancak bizim resimler hazırlanacak inci çünkü kostüm giyecek :)
Aynen cucum yüzümü tanımaya çalışıyor dokunarak ama nasıl yolduğunun farkında değil kafamı yukarı kaldırıyorum bazen canımın acısına cadı kızım benimAynı sorun bizdede var tatlış ya tırnak kesmekten usandım jilet gibi ne çabuk uzuyor emerken bi eli belimde seviyor bi eli suratımda gecen gün gözümün tam yanına bir çizik attı gidiyordu göz valla kedi gibi bunlar:
Ah parmem anlatırken nasıl kanım kaynadı benımde bir görsen yazı öyle heyacanla beklıyorum kı allah sağlık versinde güzel günler görelimAy nasya öyle bir anlatmisin ki koşup bikinimi giyesim geldi . Bu kilolara giyilmen ya gerçi neyse :)
Tanıyorum derken tanınmaz hale gelcez vallaAynen cucum yüzümü tanımaya çalışıyor dokunarak ama nasıl yolduğunun farkında değil kafamı yukarı kaldırıyorum bazen canımın acısına cadı kızım benim
Senin de yeni yılın kutlu olsun tatlım İkra ile ve kocişinle birlikte nice güzel mutlu yıllara canım. Ve güzel dilerkerine de aminnnnn
Ah parmem anlatırken nasıl kanım kaynadı benımde bir görsen yazı öyle heyacanla beklıyorum kı allah sağlık versinde güzel günler görelim
Birde bende fazladan kalan 5 kilo ve maalesef karnımdaki çatlaklarla artık bikini hayal babaanne işi mayolara talim artık ne yapalım
hey yarrabim gülmeyi de bilirmiş:) maşallah:)
Oh oh kahvaltı yapmadan ben doydum valla bu sabah . Güzelliğe bak ozlemisim senin o guzel suratını kuzum benim bakışları değişmiş arasta büyümüşte büyümüş masallah
Günaydın melek yüzlü helenikomtatlı cadım ya
Günaydın canım ne güzel dileklerde bulunmuşsun kocaman bi âmin diyorum2014 güzel gel güzel git
Saol parmecim büyüsünler azıcık kışı büyüterek gezirelim yaza ayaklanacaklar allahın izniyle ben yazın hayelleriye yaşıyorum inan kızıma kova alıcak atıcaz kendimizi kumsallara kumdan kaleler yapıcaz deniz kenarında ah ah erken rezervasyonlarda başladı gelsin yaz gelsin tatillllll
Ah parmem anlatırken nasıl kanım kaynadı benımde bir görsen yazı öyle heyacanla beklıyorum kı allah sağlık versinde güzel günler görelim
Birde bende fazladan kalan 5 kilo ve maalesef karnımdaki çatlaklarla artık bikini hayal babaanne işi mayolara talim artık ne yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?