2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Alışır inş CNm şimdilik üstelemedim sevicek sevicek:)
Ahahaha anacugu Bugun inek sütünden mayalıcak bunuda sevmezse formül mamayla yapıcam dermişim ama yok be unu tutturamam sever sever inek iyidir
Emme boyunca bir annenin yüzü bu kadar incelenir mi arkadaş ama inceliyor işte bi de bir güzel yoluyor incelerken kızımdan şiddet görüyorum şikayetçiyim
Aynı sorun bizdede var tatlış ya tırnak kesmekten usandım jilet gibi ne çabuk uzuyor emerken bi eli belimde seviyor bi eli suratımda gecen gün gözümün tam yanına bir çizik attı gidiyordu göz valla kedi gibi bunlar
Anam grip oldum yatiyodm 2 gundr bugun biraz gozumu actim
Geçöiş olsun canımcım ya iyileşte bi an önce sohbete katlıl beya

Eki Görüntüle 914982 .
Günaydın kızlar yeni yılımız kutlu olsun bebişlerimiz ve biz çok mutlu olalım bu yeni yılda sağlıkla büyüsünler hepinizi ve özellikle miniklerini kucaklıyorum

Nasya koca genc kiz olmuş ya ela masallah cok guzel ya sabahım neselendi sayende :)

İşte bu da topiğin ikinci İncisi. Biraz minnak:)

Aman allahım inciiii sen ne guzel birseysin öyle ay cok mutlu oldum bütün bebekler güzelde inciler de ayri bir guzel oluyormuş Canim :))

Bu arada aynı bende senin gibi cok zor br sene geçirdim ancak dunyanın en guzel seyinde bu sene kavuştum yani kızıma :)

2013 anneleriii canımm annelerrr yılın son gününden hepinize günayyydddııınnn umarımm tümm yıllarımız yavrularımızı beklediğimiz kucağımıza aldığımız bu yıl gibi geçer içimiz yavrumuzu ilk kucağımıza aldığımız gibi huzurluuu mutlu olur. onların kadife tenleri gibi gülücükleri gibi mükemmel hatta müsmükemmel günlerimiz olurrr:) Rabbim yavrularımıza ve onlara bakabilmemiz için bizlere ailemize sağlık sıhhat versin inşallah hiççç ağlatmasın bizleri heeeppp güldürsünnnn aminnnnn:))))

he vallaa çok tatlılar bi de hep babalara benziyorlar:) ben de kızımın adaşını merak ettim ama şimdi :)

Bugün ne yemek yapsam sorunu varken bi de bugün ne yedirsem sorunu var di mi. Ay çok fena yaa

İdoşu da çekicem yarın Nasyacım bi sorun olmazsa :)) Ne macera ne macera
Ah kuzum ah sorma bugün ne yedircez napcas püreler muhallebiler çorbalar 1 ay sonra tam başlıcaz yaparız her türlü
saol canım. bu sene çok çok zor bir yıl yaşadım ama inci yüzümü güldürdü.Allah evlatlarımızı bize bağışlasın acılarını göstermesin
Unut gitsin CNm o günleri inci geldi ya inciden önce inciden sonra şimdi sonraya bak 2013 te allahım öle değerli bişey bi can hediye ettiki 2013 çok zorluklarla beraber sonucunun muhteşem bittiği bir yıl oldu 2014 dahada güzel dahada mutlu umutlu sağlıklı bi yıl olsun herkes için

İdoş da günaydın diyor teyzeleri :))

Eki Görüntüle 915051
Günaydın melek yüzlü helenikom tatlı cadım ya

Günaydın canım ne güzel dileklerde bulunmuşsun kocaman bi âmin diyorum 2014 güzel gel güzel git

he vallaa çok tatlılar bi de hep babalara benziyorlar:) ben de kızımın adaşını merak ettim ama şimdi :)

CAnım ben diğer topicte bolca paylaştığım icin biliyorsun sanmıştım . Aksama dogru ancak bizim resimler hazırlanacak inci çünkü kostüm giyecek :)

Âmin durucum âmin guzel dileklerine

Saol parmecim büyüsünler azıcık kışı büyüterek gezirelim yaza ayaklanacaklar allahın izniyle ben yazın hayelleriye yaşıyorum inan kızıma kova alıcak atıcaz kendimizi kumsallara kumdan kaleler yapıcaz deniz kenarında ah ah erken rezervasyonlarda başladı gelsin yaz gelsin tatillllll

İdoş da günaydın diyor teyzeleri :))

İdoşum sanada günaydın dünyalar tatlısı öperim

Eki Görüntüle 915051

Aminnn canım amin ne güzel dilekler bunlar katılıyorum aynen

Ay nasya öyle bir anlatmisin ki koşup bikinimi giyesim geldi . Bu kilolara giyilmen ya gerçi neyse :)

Aynen cucum yüzümü tanımaya çalışıyor dokunarak ama nasıl yolduğunun farkında değil kafamı yukarı kaldırıyorum bazen canımın acısına cadı kızım benim

Senin de yeni yılın kutlu olsun tatlım İkra ile ve kocişinle birlikte nice güzel mutlu yıllara canım. Ve güzel dilerkerine de aminnnnn

Ay nasya öyle bir anlatmisin ki koşup bikinimi giyesim geldi . Bu kilolara giyilmen ya gerçi neyse :)
Ah parmem anlatırken nasıl kanım kaynadı benımde bir görsen yazı öyle heyacanla beklıyorum kı allah sağlık versinde güzel günler görelim

Birde bende fazladan kalan 5 kilo ve maalesef karnımdaki çatlaklarla artık bikini hayal babaanne işi mayolara talim artık ne yapalım

Tanıyorum derken tanınmaz hale gelcez valla cadolozlar

Mayo iyidir ii bikini mi o da ne

hey yarrabim gülmeyi de bilirmiş:) maşallah:)

Oh oh kahvaltı yapmadan ben doydum valla bu sabah . Güzelliğe bak ozlemisim senin o guzel suratını kuzum benim bakışları değişmiş arasta büyümüşte büyümüş masallah

Günaydın melek yüzlü helenikom tatlı cadım ya

Günaydın canım ne güzel dileklerde bulunmuşsun kocaman bi âmin diyorum 2014 güzel gel güzel git

Teşekkürler teyzelerimiz :))

CAnım ben diğer topicte bolca paylaştığım icin biliyorsun sanmıştım . Aksama dogru ancak bizim resimler hazırlanacak inci çünkü kostüm giyecek :)

Marifetli arkadaşım benim kim bilir neler döktürdün yine ve İncime de pek yakışacağından eminim. Beklemedeyiz

Ay minik bikiniler de giydiririz onlara :))) Bi de hani şu üstü gölgelikli can simitleri var ya hep onla yüzerken hayal ediyorum idoşu. Bi de şişme havuz istiyorum ben yaa bahçeya ya da balkona koyup çıpı çıpı oynasın, çığlıklar atsın plastik ördekleri de atayım suya. Öyle hayal ediyorum hep

Pek bişey kalmamış emeklemeye başlayınca kesin verirsin canım baya koşturcaz.

Sen bes kilo fazla ile mayo diyorsan benim burkaya bürünmem lazım :)

Senin güzelliğin yeter ayrıca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…