Kizlar ii gcler işten eve gelip koşuştrmacadan eskisi gibi girip o güzel tavsiye ve tariflerini pek okuyamiyorum artik..bi sıkıntım var daha dogrusu sıkıntmı onuda kestiremiyorum..ateşi hergün emzirip cikiorum annem 9 gibi uyutuo 11 11.30 gibi kalkio tosunum sonra kahvalti veriyor.öğlenden sonra çorba veriyorum çorbasini 4 5 yaprak ıspanak orta boy patates 1 havuç bi çicek brokoli Yarim kabak koyuyom 1 yemek kasigi pirincide cezvede haslayip ezip sütümle kivamina getirip bi cay kasigida z.yagi koyup yedirioruz.sonra 6 ya dogruda yogurt veriyoruz.hepsini yiyor.uyku durumuna görede yarim meyve veriyorum.sıkıntım bu durumun rutine dönmesi çorbayı çeşitlendiremiyorum yani bu hergün böyle.yani nasil çeşitlendirebilirim Bana yaptiğiniz denediginiz corbalari meyve pürelerini vs alintilayarak yazarmisiniz ben yarin yada bu gece müsait oldukca bakip okuyayim..hepinizi öpüyorum..
onlarıda verdimm ama pek ışık yokk bakalımm yılmadann denemeye devmmm :)canım üzülme sağlıklı olsun varsın bu ay kg almasın diğer ay alır. devam sütü verdinmi hiç bide onu denesen. belki sever kaşık maması vs.
teşkrler canmm. inş. dediğin gibi olurrsıkma canını canım kilolu bebek sağlıklıdır diye bir şey yok ki...sağlıklı olsunlar da gerisi boş... hem artık öyle çok kilo alamayacaklar hareketlenmeye başlıyorlar.hem iştahlanır annesi yeni yeni alışıyorlar farklı tatlara....
Kuzucum şu tipe little man dan başka bir fikir bulamadım :)
Herkese selam ;
Bugun yakın bir arkadasımızın oğlunun 2. Yas gunu icin kahvaltı organizasyonu vardı . Cok guzel gecti . Annesi bir sürü şey hazırlamış kurabiyeler , pasta , cupcake , cikolata , magnet, peceteler, su , ani kagidi , resim icin buyuk sus, sinevizyon yok yoktu yani . İnsan cok özeniyor cok degil altı ay sonra bizde bu hazırlıkları yapıyor olacağız . Ne heyecan verici ...
Bugun başka heyecan verici bir durum daha vardı . Sevgili nasya ile tanışmamız :) tıpkı buradaki gibi dünya tatlisi biri nasyacim ve dünya guzeli ela :) inci ile ikisini de cok sevdik . Foto mü az sonra :))
güzeller güzeli nasya ve dünya tatlısı ela ile de tanıştım
Eki Görüntüle 969935
Vay vay vay çooookk tatlısınız ama siz �� dünya ne kadar küçük diyesim geldi siz buluşuncayaa ben şimdiden konsept arayışına başladım canım herşeyi kendi ellerimle hazırlamak istiyorum ama bu işleri yapan tanıdıklarım da var ama ist.da...pasta yapmayı öğrenip onu bile kendim yapmak istiyorum nasip olursa
Herkese iyiakşamlaaar.. Muhtemelen daha önce konuşuldu ama artık eskisi gibi takip edemiyorum sizi o yğzden sormak istediğim bikaç bişey var ekgıdaya geçen arkadaşlardan yardım istiyorum yardımcıı olursanız çoook mutlu olurum..
Oğlum 6 aylık oldu ekgıdalara başlıcaz yavaş yavaş ama doktor herhangi bi açıklama yapmadı sadece neler vermemem gerektiğini söyledi.. Şukadar yoğurtla başla püreyle başla yada suyuyula başla vs. Hiçbişey sölemedi.. Şimdi ilk başta meyvelerin suyunumu vereyim? Sebze çorbasına ilk başladığım gibi pirinç koyabilirmiyim? Kahvaltıya hemen başladınız mı peynir, yumurta vermeye başlamalımıyım? İlk ay verilenler 1 çay bardağını geçmemeli diye okudum doğrumudur sizlerde öyle mi yaptınız? Bunun gibi şeyler işte.. Çok acemi kaldım bu konuda bana yardımcı olurmusunuuz? Hepinizi öpüyoruz oğluşumla beraber.. Buda size akşam lokumu :)Eki Görüntüle 969977
Kızlar yarın okullar açılıyor ve ben de başlıyorum artık..6 ay kaldım yavrumla günlerin nasıl geçtiğini anlamadım bile şimdi içim çok buruk oğluşumdan ayrılmak istemiyorum,bütün gün onsuz geçicek alışmam lazım ama kokusunu özlücem bebeğiminEvde kaldığım günlerde sanki yalnız değilmişim gibi yoldaş oldunuz bana hepinizi çok seviyorum,inş yarın zaman çabuk geçer iyi uykular size ve meleklerinize..
Not:Nasya ve parme siz ve kızçeleriniz çoook güzelsiniz,maşallah
Günaydın kızlar :)) Yeni bir haftaya giriş yaptık. Herkese iyi haftalar diliyorum
BUGÜNKÜ MENÜ
Sabah: Yumurta, peynir
Öğlen: Kayısılı yoğurt(haşlanmış kuru kayısı ile hazırlayacağım, fikri bir panpa verdi))
Akşam:Havuçlu kereviz çorbası(düdüklü tencerenin içine kereviz ve havuç doğrayıp 1 çay bardağı kadar portakal suyu ve azıcık da su ilave edip haşlıycam ve tel süzgeçten geçirip zeytinyağı ekleyeceğim)
kızlar elmayla açılışımızı yaptık, çok sevdi çikom sanki yıllardır elma yiyormuş gibiydi hiçç yadırgamadı...sandalyesini de çok sevdi :)
Kızlar ben bu şekilde mayalıyorum inş sizinkide tutar. ilk önce sütü kaynatıyorum biraz ılıyınca yerine alıyorun 1.resim yeride ısınsun diye
sonra parmağım dayancak ısıya gelince 2 tatlı kaşığı yoğurt ekliyorum hafifçe altına doğru karıştırıyorun kapağını örtüyorum kavanazon ama sıkmıyorum sonra alttaki havluyu sarıp üzerinede başka havlu sarıyorum 4 saat bekliyor sonra 1 saat kapağı açık dışarda bekliyo sonra buzdolabına alıyorum ve misss 😃
Kuzucum şu tipe little man dan başka bir fikir bulamadım :)
Valla özledim sizi ya nasıl alışmışım bütün gün sanki çaylar kahveler eşliğinde sohbet ediyoduk...
Okulun ilk günü çok yoğundu, bir de üstüne belim tutuldu, geçmişi okuyamayacağım bile, Mavi'yi de uyuttum ben yatar. Biran önce iyileşmem lazım herkese iyi gecelerrrr, deliksiz uykular.. Minik meleklere tatlı tatlı rüyalar...
Kızlar dün avmde alt değiştirirken 40 ı çıkmamış bi bebeği emzirmeye getirdi annesi bi o bebeğe ve bi de kucağımdaki koca danaya baktımAyyy ne miniklermiş ne çabuk büyümüşler o bebek İdoşun yarısıydı. Bizimki oynaya oynaya emiyo tabi öteki yavrum dünyadan haberi yok cok cok cok çekiyo
İişin özeti büyütmüşüz kızlar yav
Bugünün ilk günaydını miniğimle benden gelsin.Koccaman günaydınlaaaar.Kızızm kahvaltısını yaptı.Birşey soracağım.Sizin yavrucuklar kahvaltıda doyuyormu?Ela doymuyor.Dün itibari ile kahvaltıda bebe bisküvisini artık yedirmiyorum.Tek yaptığım ıhlamur yada rezenenin içine 1 çay kaşığı labne, üzüm pekmezi, yarım yumurtasarısı koyup veriyorum.Ama kuzum bu kadarcık şeyle nasıl doysun.Arkasından devam sütü veriyorum.Çünkü kızım 2 hafta önce emmeyi komple bırtaktı.Zaten sütümde gıdım gıdım geliyordu.Olanda gitti.Şimdi kahvaltı sırası bende.Bu arada söylemesi ayıptır resmen bir dana oldum.Bugün itibari ile rejime giriyorum.Emzirmeyip bana arkadaş olmak isteyen varsa sevinirim.Yalnız kalmamış olurum.Bugün kızımı teyzesi ile birlikte doktora götüreceğiz.Kan ilacı için kan tahlili yapılacak.Birde idrar testi istedi.İdrarında koku vardı.İnşallah bu günüde rahat atlatırız.Hepinizi ve miniklerinizi şu anda çığırmakta olan minik prensesimle kocaman öpüyoruz.
Teşekkür ederiz canımmgüzel menüü yarasın bal şeker olsun selimime
Afiyet bal olsun ida kuşumaKızlar İda ilk kez 8 kaşık yoğurt yedi, bebeği yoğurt sevmeyen annelere kayısılı yoğurdu denemelirini tavsiye ederim. Veee yarım kase çorbayı da ilk kez içti İdoş. Portakallı, havuçlu kereviz işe yaradı bugün :))
Ayyy çok yakışıklısın tatlım senn.Kuzucum şu tipe little man dan başka bir fikir bulamadım :)
Canım ben şimdiye kadar yaptığım çorbaları yazayım sana.Kizlar ii gcler işten eve gelip koşuştrmacadan eskisi gibi girip o güzel tavsiye ve tariflerini pek okuyamiyorum artik..bi sıkıntım var daha dogrusu sıkıntmı onuda kestiremiyorum..ateşi hergün emzirip cikiorum annem 9 gibi uyutuo 11 11.30 gibi kalkio tosunum sonra kahvalti veriyor.öğlenden sonra çorba veriyorum çorbasini 4 5 yaprak ıspanak orta boy patates 1 havuç bi çicek brokoli Yarim kabak koyuyom 1 yemek kasigi pirincide cezvede haslayip ezip sütümle kivamina getirip bi cay kasigida z.yagi koyup yedirioruz.sonra 6 ya dogruda yogurt veriyoruz.hepsini yiyor.uyku durumuna görede yarim meyve veriyorum.sıkıntım bu durumun rutine dönmesi çorbayı çeşitlendiremiyorum yani bu hergün böyle.yani nasil çeşitlendirebilirim Bana yaptiğiniz denediginiz corbalari meyve pürelerini vs alintilayarak yazarmisiniz ben yarin yada bu gece müsait oldukca bakip okuyayim..hepinizi öpüyorum..
Günaydın canım. Kahvaltıda doymuyorlar elbette şuan için. Daha yeni ek gıdaya adapte oluyorlar o yüzden direk ek gıda ile karın doyurmak doğru olmaz bence. Bir miktar kahvaltı arkasından emziriyorum ben. Öğle, Akşam öğünlerinde de aynı. Sütünün gitmiş olmasına üzüldüm. Sende öğünler arkasından devam sütü vermelisin bence. Aldığı gıdanın tamamı katı olursa kabızlık sorunu yaşayabilir. Tahliliniz de iyi çıkar umarım.Bugünün ilk günaydını miniğimle benden gelsin.Koccaman günaydınlaaaar.Kızızm kahvaltısını yaptı.Birşey soracağım.Sizin yavrucuklar kahvaltıda doyuyormu?Ela doymuyor.Dün itibari ile kahvaltıda bebe bisküvisini artık yedirmiyorum.Tek yaptığım ıhlamur yada rezenenin içine 1 çay kaşığı labne, üzüm pekmezi, yarım yumurtasarısı koyup veriyorum.Ama kuzum bu kadarcık şeyle nasıl doysun.Arkasından devam sütü veriyorum.Çünkü kızım 2 hafta önce emmeyi komple bırtaktı.Zaten sütümde gıdım gıdım geliyordu.Olanda gitti.Şimdi kahvaltı sırası bende.Bu arada söylemesi ayıptır resmen bir dana oldum.Bugün itibari ile rejime giriyorum.Emzirmeyip bana arkadaş olmak isteyen varsa sevinirim.Yalnız kalmamış olurum.Bugün kızımı teyzesi ile birlikte doktora götüreceğiz.Kan ilacı için kan tahlili yapılacak.Birde idrar testi istedi.İdrarında koku vardı.İnşallah bu günüde rahat atlatırız.Hepinizi ve miniklerinizi şu anda çığırmakta olan minik prensesimle kocaman öpüyoruz.
Günaydın canım. Atlatmışsınız hadi gözünüz aydın. atağınız ne alemde onu atlatabildiniz mi?günaydın kızlar aşımızı sorunsuz atlattık çokk şükürr. şu dişleirmizde bi çıksaydııı.. :))
arastacmm çokk teşkkr ederimm canımmm orumların içimi rahatlattı
Canım bence tüm sebzeleri böyle karıştırıp vermesen daha iyi olur. Ben de saydığın tüm sebzeleri kullanıyorum ama ayrı ayrı. Mesela kabağı püre şeklinde ver tarçınlı- zeytinyağlı, brokolili patatesli çorba, ıspanağı ayrı bir gün havuçla birlikte pişir, ben çorbalarda hiç pirinç kullanmıyorum mesela ya irmik ya da bulgur. Dün portakallı havuçlu kereviz çorbası yaptım bayıla bayıla yedi. Böyle ayırırsan hem her gün farklı bir vitamin almış olur hem de hep aynı şeyi yemekten sıkılmaz. Zaten kahvaltı ve yoğurt hepimizde aynı. Ben İdoş yemediği için kuru kayısıyı haşlayıp yopurtla birlikte blendırdan geçirip veriyorum. Hergün de değişik bir meyve vermeye çalışıyorum. Sen de bu şekilde verebilirsinKizlar ii gcler işten eve gelip koşuştrmacadan eskisi gibi girip o güzel tavsiye ve tariflerini pek okuyamiyorum artik..bi sıkıntım var daha dogrusu sıkıntmı onuda kestiremiyorum..ateşi hergün emzirip cikiorum annem 9 gibi uyutuo 11 11.30 gibi kalkio tosunum sonra kahvalti veriyor.öğlenden sonra çorba veriyorum çorbasini 4 5 yaprak ıspanak orta boy patates 1 havuç bi çicek brokoli Yarim kabak koyuyom 1 yemek kasigi pirincide cezvede haslayip ezip sütümle kivamina getirip bi cay kasigida z.yagi koyup yedirioruz.sonra 6 ya dogruda yogurt veriyoruz.hepsini yiyor.uyku durumuna görede yarim meyve veriyorum.sıkıntım bu durumun rutine dönmesi çorbayı çeşitlendiremiyorum yani bu hergün böyle.yani nasil çeşitlendirebilirim Bana yaptiğiniz denediginiz corbalari meyve pürelerini vs alintilayarak yazarmisiniz ben yarin yada bu gece müsait oldukca bakip okuyayim..hepinizi öpüyorum..
Canm ben Avmlerde koca koca çocukları görüyorum ağlarken boşver ağlıycak tabi bırak her ortama alışsın. Ben gece müzikli, eğlenceli yere bile götürdüm. Hatta çocuk doktoru da ne iyi yapıyosun her yere alışsın demişti o akşam :)) Bırak kasma ağlar ağlar susar. Çevir pusetini geleni geçeni görsün ve sen de gezmenin tadını çıkarArastacim büyüdülerde sanirim bi bende var bu fobi ben ateşle disarı cikarken hep huzursuzum yok cocugun uyumasi lazmdi yok gazi tutcak yok işedi falan falan resmen fobi haline dönüştü ateşin dısarda aglama durumu bende..yanimda annem falan varsa iim ama onun disinda derya ates ben cikarsak hep panik korku halindaim dolayisiyla gözümü atesten alamadiigimdan cikinca keyif almiyorum artik..=(( sizlerinde böyle deil mi ya duruomu sizinkiler disarda falan ben o duran bebeklere hayran hayran bakarak gecirdim su 6.5 ayi ne zaman geçcek bu durum bilemiyorum...
Bugünün ilk günaydını miniğimle benden gelsin.Koccaman günaydınlaaaar.Kızızm kahvaltısını yaptı.Birşey soracağım.Sizin yavrucuklar kahvaltıda doyuyormu?Ela doymuyor.Dün itibari ile kahvaltıda bebe bisküvisini artık yedirmiyorum.Tek yaptığım ıhlamur yada rezenenin içine 1 çay kaşığı labne, üzüm pekmezi, yarım yumurtasarısı koyup veriyorum.Ama kuzum bu kadarcık şeyle nasıl doysun.Arkasından devam sütü veriyorum.Çünkü kızım 2 hafta önce emmeyi komple bırtaktı.Zaten sütümde gıdım gıdım geliyordu.Olanda gitti.Şimdi kahvaltı sırası bende.Bu arada söylemesi ayıptır resmen bir dana oldum.Bugün itibari ile rejime giriyorum.Emzirmeyip bana arkadaş olmak isteyen varsa sevinirim.Yalnız kalmamış olurum.Bugün kızımı teyzesi ile birlikte doktora götüreceğiz.Kan ilacı için kan tahlili yapılacak.Birde idrar testi istedi.İdrarında koku vardı.İnşallah bu günüde rahat atlatırız.Hepinizi ve miniklerinizi şu anda çığırmakta olan minik prensesimle kocaman öpüyoruz.
Çorba tarifini çok beğendim not alıyorum canım teşekkürler
Rica ederim canım hee bak sana tavsiyem şu fundaardanın tavsiye ettiği şarkı grubu var ya ben onu açıp oturtuyorum karşısına ona baka baka yiyor yoksa yemiyor İdoş illa dikkatini çekecek bişeyler olmalı. Sen de öyle dene bakalım napacak :))günaydın kızlar aşımızı sorunsuz atlattık çokk şükürr. şu dişleirmizde bi çıksaydııı.. :))
arastacmm çokk teşkkr ederimm canımmm orumların içimi rahatlattı
Afiyet bal olsun ida kuşuma
Canım ben şimdiye kadar yaptığım çorbaları yazayım sana.
İlk Çorba: Havuç, patates, bir avuç irmik.Pişirip zeytinyağı ekliyorum.
Brokoli Çorbası: Brokoli, havuç, bir avuç irmik. Pişirip zeytinyağı ekliyorum.
Kereviz Çorbası: Kereviz, patates, havuç, bir avuç irmik. Pişirik zeytinyağı ekliyorum.
Bezelye Çorbası: Bezelye, patates, havuç, bir avuç irmik. Pişirip zeytinyağı yine.
Merhaba arkadaslar dun internetimde bir sorun vardi giremedim.
Baris iyi cok sukur.Soguk alginligiymis peditus ve balgam sokturucu verdi.
Atesi yok cok sukur.
Gece burnu tikaliydi ne kadar ceksemde oluyor ve cok kiziyor spreyi sikip cekmeme.
Minkm sagol canim tavsiyen icin ben uzanirken sikiyordum.
Ang,nasya,tondora,arasta,ayserb,furuzan,mutluluk cok tesek.ederiz gecmis olsun dilekleriniz icin.
Ayserb masallah cikoya cok tatli cikmisayrica elmayi sevmis afiyet olsun kuzuma...
Kurabiye mert yogurdu cok sevmis resimden belli gulucukler saciyor.
Benim yogurtta tutuyor bir kere tutmadi onuda kocise tarif etmistim ben barisi uyutugum icin oda sut sicakken yapmis olmamisti.
Günaydın... Güzel haberlerle dönün inşallah canım
Günaydın canım. Kahvaltıda doymuyorlar elbette şuan için. Daha yeni ek gıdaya adapte oluyorlar o yüzden direk ek gıda ile karın doyurmak doğru olmaz bence. Bir miktar kahvaltı arkasından emziriyorum ben. Öğle, Akşam öğünlerinde de aynı. Sütünün gitmiş olmasına üzüldüm. Sende öğünler arkasından devam sütü vermelisin bence. Aldığı gıdanın tamamı katı olursa kabızlık sorunu yaşayabilir. Tahliliniz de iyi çıkar umarım.
Kızlar biz de dün doktordaydık. Haberlere nerden başlasam bilemiyorum. Moralim bozuk biraz. Öncelikle bundan önce kızım kanlı ishal olduğunda acil olarak gittiğim doktora ve ona güvendiğim için kendime çok kızgınım. O zaman ben süt alerjisi olabileceğini düşündüm ama doktor çatlak var ondan olmuştur diyip beni ikna etmişti. Tabi o zamanlar daha ek gıdaya geçmediğimiz için gözle görülür belirtilerimiz yoktuNeyse o dönemden sonra Asumun gelişimi baya yavaşladı. Kilo durumunu tahmin ediyordum zaten çok da kurtlu olduğu için hiç kilo almıyor. Dün tartıldık ve evet hiç kilo almamış hatta en son yanlış ölçülmediyse 50 gr zayıflamış. Boyumuz 65,5 cm kilomuz 6.250 gr. Doktor bize özel zayıf bebek listesi verdi. Çorbalara kıyma tavuk koymaya başlıycaz hemen. Ben süt ürünlerini tamamen kesiyorum. Asuya da keçi sütü bazlı formül mama, keçi sütünden yoğurt çökelek vericez. Anne sütü almaya devam tabi bunların yanında
Günaydın canım ben emziriyorum ama rejime başladım daha doğrusu dengeli beslenmeye başladım. Bir ara ne güzel dikkat ediyodum kilo vermeye başlamıştım ki yine saldım kendimi ve tatlıya çok abandım maaelsef. Dengeli beslenince tatlı krizleri daha az geliyor. Biraz zaman alıcı oluyor ama istediğim kiloya gelene dek bu kez pes etmeden rejim yapıcam. Haftada 3 gün spor yapıcam veee hafta sonu 1 gün kendime ödül vericem o gün herşey serbest :)))) Dün ilk karın kası egzersizimi yaptım kendimi çok iyi hissediyorum
Kızlar biz de dün doktordaydık. Haberlere nerden başlasam bilemiyorum. Moralim bozuk biraz. Öncelikle bundan önce kızım kanlı ishal olduğunda acil olarak gittiğim doktora ve ona güvendiğim için kendime çok kızgınım. O zaman ben süt alerjisi olabileceğini düşündüm ama doktor çatlak var ondan olmuştur diyip beni ikna etmişti. Tabi o zamanlar daha ek gıdaya geçmediğimiz için gözle görülür belirtilerimiz yoktuNeyse o dönemden sonra Asumun gelişimi baya yavaşladı. Kilo durumunu tahmin ediyordum zaten çok da kurtlu olduğu için hiç kilo almıyor. Dün tartıldık ve evet hiç kilo almamış hatta en son yanlış ölçülmediyse 50 gr zayıflamış. Boyumuz 65,5 cm kilomuz 6.250 gr. Doktor bize özel zayıf bebek listesi verdi. Çorbalara kıyma tavuk koymaya başlıycaz hemen. Ben süt ürünlerini tamamen kesiyorum. Asuya da keçi sütü bazlı formül mama, keçi sütünden yoğurt çökelek vericez. Anne sütü almaya devam tabi bunların yanında
Sağolun arkadaşlar.
Canım inşallah en kısa zamanda normal kilosuna döner.
Bende egzersizlere evde yapmaya çalışacağım.Spora gidemem.Yakınımda spor salonu yok maalesef.Bakalım sporsuz ne kadar vereceğim.
Canım geçmiş olsun. Bu kadar üzme kendini sağlığı yerinde olsun da çok kilolu br bebek olmasa da olur.Kızlar biz de dün doktordaydık. Haberlere nerden başlasam bilemiyorum. Moralim bozuk biraz. Öncelikle bundan önce kızım kanlı ishal olduğunda acil olarak gittiğim doktora ve ona güvendiğim için kendime çok kızgınım. O zaman ben süt alerjisi olabileceğini düşündüm ama doktor çatlak var ondan olmuştur diyip beni ikna etmişti. Tabi o zamanlar daha ek gıdaya geçmediğimiz için gözle görülür belirtilerimiz yoktuNeyse o dönemden sonra Asumun gelişimi baya yavaşladı. Kilo durumunu tahmin ediyordum zaten çok da kurtlu olduğu için hiç kilo almıyor. Dün tartıldık ve evet hiç kilo almamış hatta en son yanlış ölçülmediyse 50 gr zayıflamış. Boyumuz 65,5 cm kilomuz 6.250 gr. Doktor bize özel zayıf bebek listesi verdi. Çorbalara kıyma tavuk koymaya başlıycaz hemen. Ben süt ürünlerini tamamen kesiyorum. Asuya da keçi sütü bazlı formül mama, keçi sütünden yoğurt çökelek vericez. Anne sütü almaya devam tabi bunların yanında
Oo menü süper.Günaydın kızlar :)) Herkese mutlu günler. Hemencik menüyü veriyorum
TİKKAT TİKKAT
SABAH1/4 yumurta sarısı, tam tahıllı, ballı muhallebi (5 kaşık yedi :))
ÖĞLENBrokoli çorbası (suloz arkadaşımızın verdiği tariften :))
ARA ÖĞÜN Tarçınlı elma püresi
AKŞAMKayısılı, pekmezli yoğurt.
Sağolun arkadaşlar.
Canım inşallah en kısa zamanda normal kilosuna döner.
Bende egzersizlere evde yapmaya çalışacağım.Spora gidemem.Yakınımda spor salonu yok maalesef.Bakalım sporsuz ne kadar vereceğim.
Canım çok geçmiş olsun asuma inşallah hemen kilo almaya başlar güzel güzel yemeklerini yer minnoş
Canım ben de netten video buldum ordan yapıyorum doğum sonrası karın egzersizleri de çıkıyor. Haftada 3 gün spor yapacak olmamın sebebi de şu; kaslar dinlenince daha çok sertleşiyorŞuan ihtiyacım olan karın kası ve popiş kası yapmak Popiş kası için de 20 kez yarım köprü kuruyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?