Canım geçmiş olsun. Bu kadar üzme kendini sağlığı yerinde olsun da çok kilolu br bebek olmasa da olur.
Oo menü süper.
Canım kaşık mamasının kalanını atıyor musun? Kaç cc sudan hazırlıyorsun sabah öğünü için?
Canım geçmiş olsun. Bu kadar üzme kendini sağlığı yerinde olsun da çok kilolu br bebek olmasa da olur.
Oo menü süper.
Canım kaşık mamasının kalanını atıyor musun? Kaç cc sudan hazırlıyorsun sabah öğünü için?
Hiiii süt alerjisi mi eyvah eyvah yaa iyi ki farketmiş şimdiki doktorun canım. Asucuğuma hep beraber kilo aldırırız burda inşallah sakın üzülme. Bak nerdeyse her gün tarifler paylaşıyoruz yapar yapar yedirirsin canım.
Şu oluyor canım havadayken iyice sıkıyosun popişi ve indiriyosun sonra bi daha aynı hareket. 20. kez bu hareketi yaparken biraz bu pozizyonda duruyosun iyice sıkıp 1 dak filan bekle :)))
Eki Görüntüle 972320
Orası öyle canım sağlıklı olsun yeter ki. Sağlığı yerinde olunca yedikleri de yarar mutlaka.
Evet bol bol besleyici çorbalar yediricem artık tariflere açığım :) Tabi dikkatli olmam gerekicek başka şeylere de alerjisi çıkabilir.
Günaydın canım. Atlatmışsınız hadi gözünüz aydın. atağınız ne alemde onu atlatabildiniz mi?
geçmiş olsun canımm.. yalnız değilsin bizde sadece 200 gr almışız bu ay.. ve hiç bişey yemiyrr. çok zorlmak da istemyrmm ama bakalımm ne yapcz.Kızlar biz de dün doktordaydık. Haberlere nerden başlasam bilemiyorum. Moralim bozuk biraz. Öncelikle bundan önce kızım kanlı ishal olduğunda acil olarak gittiğim doktora ve ona güvendiğim için kendime çok kızgınım. O zaman ben süt alerjisi olabileceğini düşündüm ama doktor çatlak var ondan olmuştur diyip beni ikna etmişti. Tabi o zamanlar daha ek gıdaya geçmediğimiz için gözle görülür belirtilerimiz yoktuNeyse o dönemden sonra Asumun gelişimi baya yavaşladı. Kilo durumunu tahmin ediyordum zaten çok da kurtlu olduğu için hiç kilo almıyor. Dün tartıldık ve evet hiç kilo almamış hatta en son yanlış ölçülmediyse 50 gr zayıflamış. Boyumuz 65,5 cm kilomuz 6.250 gr. Doktor bize özel zayıf bebek listesi verdi. Çorbalara kıyma tavuk koymaya başlıycaz hemen. Ben süt ürünlerini tamamen kesiyorum. Asuya da keçi sütü bazlı formül mama, keçi sütünden yoğurt çökelek vericez. Anne sütü almaya devam tabi bunların yanında
Rica ederim canım umarım İdoş gibi Asuş da sever
Rica ederim canım hee bak sana tavsiyem şu fundaardanın tavsiye ettiği şarkı grubu var ya ben onu açıp oturtuyorum karşısına ona baka baka yiyor yoksa yemiyor İdoş illa dikkatini çekecek bişeyler olmalı. Sen de öyle dene bakalım napacak :))
Tişikkirler Suloz teyzesiBugün ben de brokoli çorbası yapacağım buradaki tariften
Nursery Rhymes canımneydi o videonun adı canımm. bende bir deneyeyimm....
bide yatırarak mı yediyrrsunuz yoksa mama sandalyesnde mii.. ben bazen arabasına koyuyorum yastıkla dik durmasını sağlıyorumm(mama sandlyemz yokk) bazende yatırarak ama ağzını bile zor açıyorr yaa
Nursery Rhymes canımMama sandalyesi şart değil canım bebek arabasını iyi düşünmüşsün hafif yatık pozisyona getir ekranı görebilsin. Sonra çizgifilmin ilgisini çekmesini sağla ve ondan sonra yedirmeyi dene :)
[video=youtube;md8y86xtmP4]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=md8y86xtmP4#t=927[/video]
Canım kereviz verirken ilk başta çok az yedir çünkü alerjen bir madde var kerevizde ben dün ilk kez yedirdim İdoşda olmadı çok şükür. Sen dene eğer alerji yapmazsa o zman miktarı artırırsın
teşekkr ederim canmm..aşıyıı atlattık ama atağı atlatamıyoruzz. artık çözemyrmm diş mi atak mı bilemyorumm. belki de kendi kendimii kandırıyorumm :)
hiç bişey yemiyorr ne yapacğımı bilemyrmm vallaa..
geçmiş olsun canımm.. yalnız değilsin bizde sadece 200 gr almışız bu ay.. ve hiç bişey yemiyrr. çok zorlmak da istemyrmm ama bakalımm ne yapcz.
neydi o videonun adı canımm. bende bir deneyeyimm....
bide yatırarak mı yediyrrsunuz yoksa mama sandalyesnde mii.. ben bazen arabasına koyuyorum yastıkla dik durmasını sağlıyorumm(mama sandlyemz yokk) bazende yatırarak ama ağzını bile zor açıyorr yaa
Arastacım saol paylaşımın için bende yedirirıen durmadan mini mini bir kuş donmuştuyu söyleyip duruyordum çocukta baydı artık konuşabilse anne değiştir şu şarkıyı artık derdi yani bende bunu izleticem
Birde dün regl oldum çookk rahatladım valla dünya varmış sinirim düzeldi resmen ve bir iyi haber daha yavaşta olsa kilo vermeye başladım 60 tan aşağıya inememiştim aylardır bu sabah baktım 58 kilodayım hedefim 54 az kaldı ha gayret senin şu egzersizleride yapıcam eski kıyafetlerime tekrar girebilmek ve fit bi anne olmak istiyom gariEki Görüntüle 972366 buda bir keltoş eloş resmidir umarım yan çıkmamıştır nedense ben düz koyuyorum foto yan çıkıyo
Tamam canım azıcık yapayım ben ne olur ne olmaz.
Canım bizimkinin yemesi güzel maşallah diyeyim. Ek gıdaya yeni geçerken oluyo öyle düzelir alışır yemeye sen canını sıkma.
Çok güzel bi kızın var maşallah nasyacım pamuk şeker
Gecmise bakamadim. Kizimin mama sandalyesi geldi. Ilk pencere onunde oyuncakli deneyimi. Ilk mamik sandalyesinde tadina baktigi sey ne olabilir. :))
bu resimler niye yan yukleniyor. Duzeltmeyi bilen var mi
Kızlar ben bu şekilde mayalıyorum inş sizinkide tutar. ilk önce sütü kaynatıyorum biraz ılıyınca yerine alıyorun 1.resim yeride ısınsun diye
sonra parmağım dayancak ısıya gelince 2 tatlı kaşığı yoğurt ekliyorum hafifçe altına doğru karıştırıyorun kapağını örtüyorum kavanazon ama sıkmıyorum sonra alttaki havluyu sarıp üzerinede başka havlu sarıyorum 4 saat bekliyor sonra 1 saat kapağı açık dışarda bekliyo sonra buzdolabına alıyorum ve misss 😃
kızlar direk konuya dalıyorum az sonra da geçmişe dalıcam
siz bebişlerinize avokado verdiniz mi????
ben dün rendeleyip ilk denemeyi yaptım yemedi tiksindi titredi falan en sonra kusacak gibi olunca bıraktım bugün de elma suyu ile tatlandırıp biraz da kıvamını incelttim bayıla bayıla yedi hatta daha versem yicekti de dokunur diye fazlasını vermedim :))
avokadoyu siz nasıl veriyorsunuz?
Arkadaşlar bugün aile hekimi kahvaltıda devam sütü kullanıyorsan içine pekmez koyma.İçeriğini yitirir dedi.Ayrıca hem aile hekimi hemde çocuk doktoru bebe bisküvisini pek önermiyorum dedi.Katkı maddesi çok varmış.Bilginize.
Merhaba,
Haftasonu sayfalar birikmiş yine:) Nihayet bitirdim okumayı...tek tek alıntı yapamadım...Bebişler çok tatlı maşallah insan bakmaya doyamıyor:)
Arastacım çok geçmiş olsun, sağlıklı olsun yavrularımız<3
İşe başlayanlara da sabır diliyorum..Ben de 40 günlükken çalışmaya başladım ama bir dil okulunda öğretmen olduğum için bir sınıf aldım ve sadece akşamları gidiyorum..onda bile her fırsatta oğlumun videolarını izliyorum:)
Böyle bir özlem yok gerçekten, Elimiz kolumuz gibi oldular onsuz bir şey yapınca kendimi yarım gibi hissediyorum..Ama yine onlar için çalıştığımızı düşünüp teselli etmeye çalışıyorum kendimi:)
6 aylık kontrolümüzde doktorum kahvaltıda kesinlikle bebe bisküvisi kullanmamı istemediğini belirtti, tam buğday unlu ekmeğin içini ufala dedi...Katkı maddesi olan ve hazır besinleri kullanmamı istemiyor..Labne peynir de bunlardan biri...Kesinlikle verme dedi..Yiyeceği kadar beyaz peyniri akşamdan suya koy tuzu gitsin öyle ver dedi...Pekmez olarak da üzüm pekmezi vermemi önerdi kan yapıcı özelliği nedeniyle...Tereyağı için çok erken, ağır gelir dedi..8. 9. ay gibi başlayacağız..
Meyve olarak portakal ve mandalin vermiyorum asitli diye dedim..sadece tattırabilirsin dedi...Bugün tattırdım ve malesef sanırım Yağızın reflüsü nedeniyle mideyi zorladı ve çok kustu oğlum..Hiç bu kadar kusmamıştı..
Sabah kahvaltıda peynir, yumurta sarısı, pekmez ve çok az ekmek içi veriyorum..Öğlen sebze çorbaları yapıyorum..Bugün tarhanayı deneyeceğim ilk defa..akşam üstü yoğurt ve arada meyve..
Bu arada kafadaki konağımız artık yaraya döndüğü için krem kullanmak zorunda kaldık ve kortizonlu krem ve antibiyotikli krem verdi..2 günde bir banyodan 15 dakika önce sürüp yıkıyorum iyi gelecek gibi..
Allah bebişlerimize sağlık versin..
Kızlar İda ilk kez 8 kaşık yoğurt yedi, bebeği yoğurt sevmeyen annelere kayısılı yoğurdu denemelirini tavsiye ederim. Veee yarım kase çorbayı da ilk kez içti İdoş. Portakallı, havuçlu kereviz işe yaradı bugün :))
Kuzucum şu tipe little man dan başka bir fikir bulamadım :)
Kızlar dün avmde alt değiştirirken 40 ı çıkmamış bi bebeği emzirmeye getirdi annesi bi o bebeğe ve bi de kucağımdaki koca danaya baktımAyyy ne miniklermiş ne çabuk büyümüşler o bebek İdoşun yarısıydı. Bizimki oynaya oynaya emiyo tabi öteki yavrum dünyadan haberi yok cok cok cok çekiyo
İişin özeti büyütmüşüz kızlar yav
Gecmise bakamadim. Kizimin mama sandalyesi geldi. Ilk pencere onunde oyuncakli deneyimi. Ilk mamik sandalyesinde tadina baktigi sey ne olabilir. :))
Kızlar biz de dün doktordaydık. Haberlere nerden başlasam bilemiyorum. Moralim bozuk biraz. Öncelikle bundan önce kızım kanlı ishal olduğunda acil olarak gittiğim doktora ve ona güvendiğim için kendime çok kızgınım. O zaman ben süt alerjisi olabileceğini düşündüm ama doktor çatlak var ondan olmuştur diyip beni ikna etmişti. Tabi o zamanlar daha ek gıdaya geçmediğimiz için gözle görülür belirtilerimiz yoktuNeyse o dönemden sonra Asumun gelişimi baya yavaşladı. Kilo durumunu tahmin ediyordum zaten çok da kurtlu olduğu için hiç kilo almıyor. Dün tartıldık ve evet hiç kilo almamış hatta en son yanlış ölçülmediyse 50 gr zayıflamış. Boyumuz 65,5 cm kilomuz 6.250 gr. Doktor bize özel zayıf bebek listesi verdi. Çorbalara kıyma tavuk koymaya başlıycaz hemen. Ben süt ürünlerini tamamen kesiyorum. Asuya da keçi sütü bazlı formül mama, keçi sütünden yoğurt çökelek vericez. Anne sütü almaya devam tabi bunların yanında
Canım ben de netten video buldum ordan yapıyorum doğum sonrası karın egzersizleri de çıkıyor. Haftada 3 gün spor yapacak olmamın sebebi de şu; kaslar dinlenince daha çok sertleşiyorŞuan ihtiyacım olan karın kası ve popiş kası yapmak Popiş kası için de 20 kez yarım köprü kuruyorum :))
teşkkr edermm canımmm.. çokk iyisinn :)))) seviyorzzz seniiiiiiiiiiiii
Arastacım saol paylaşımın için bende yedirirıen durmadan mini mini bir kuş donmuştuyu söyleyip duruyordum çocukta baydı artık konuşabilse anne değiştir şu şarkıyı artık derdi yani bende bunu izleticem
Birde dün regl oldum çookk rahatladım valla dünya varmış sinirim düzeldi resmen ve bir iyi haber daha yavaşta olsa kilo vermeye başladım 60 tan aşağıya inememiştim aylardır bu sabah baktım 58 kilodayım hedefim 54 az kaldı ha gayret senin şu egzersizleride yapıcam eski kıyafetlerime tekrar girebilmek ve fit bi anne olmak istiyom gariEki Görüntüle 972366 buda bir keltoş eloş resmidir umarım yan çıkmamıştır nedense ben düz koyuyorum foto yan çıkıyo
Çok güzelsiniz canlarım :) Ela ve İnci çooook tatlılar maşallahParme şehir şehir gezip tüm topikle tanışacaksın bu gidişle
Doğum günü zamanı bakalım ne cevherler çıkacakBen de elimle bişeyler hazırlamak istiyorum ama fırsat bulabilir miyim bilmiyorum.
Lokum değil bu kaymak şekerine benziyo annesi bembeyaz uuuu yerim
Canım Allah kolaylıklar versin sana yalnız değilsin
Çorba tarifini çok beğendim not alıyorum canım teşekkürler
Maşallah canım inşallah herşeyi çok severek yer annesini üzmez
Misss gibi olduğu belli o son fotoğraftanMaşallah canım ya ne kadar neşeli yemek yiyor
Küçük adammm kıyafetlerini yesinler senin. Kokteyle mi davetliydin yakışıklı?
Canım yeni yarıyılın hayırlı olsun Allah kolaylık versin
Evet yaa insan tuhaf oluyor. 1 haftalıkken hastaneye gittiğimizde yanımıza 4 aylık bi bebek gelmişti. Bi ona baktım bi Asuya baktım bizimki bu kadar olurmu diye düşünmüştüm. Şimdi 1 haftalıkların yanında biz koca bebek gibi oluyoruz ne çabuk büyüyorlar
Günaydın... Güzel haberlerle dönün inşallah canım
Kızlar biz de dün doktordaydık. Haberlere nerden başlasam bilemiyorum. Moralim bozuk biraz. Öncelikle bundan önce kızım kanlı ishal olduğunda acil olarak gittiğim doktora ve ona güvendiğim için kendime çok kızgınım. O zaman ben süt alerjisi olabileceğini düşündüm ama doktor çatlak var ondan olmuştur diyip beni ikna etmişti. Tabi o zamanlar daha ek gıdaya geçmediğimiz için gözle görülür belirtilerimiz yoktuNeyse o dönemden sonra Asumun gelişimi baya yavaşladı. Kilo durumunu tahmin ediyordum zaten çok da kurtlu olduğu için hiç kilo almıyor. Dün tartıldık ve evet hiç kilo almamış hatta en son yanlış ölçülmediyse 50 gr zayıflamış. Boyumuz 65,5 cm kilomuz 6.250 gr. Doktor bize özel zayıf bebek listesi verdi. Çorbalara kıyma tavuk koymaya başlıycaz hemen. Ben süt ürünlerini tamamen kesiyorum. Asuya da keçi sütü bazlı formül mama, keçi sütünden yoğurt çökelek vericez. Anne sütü almaya devam tabi bunların yanında
Cok gecmis olsun canim. Doktorunuz farkina varmis. Sagligi yerinde olsunda alir kiloyu. Bu sut alerjisi olunca surekl sut urunu yemeyecekmi. Belli sureden sonra geciyor mu yoksa
O degil de benim izmire gelmem sart oldu :))
Cok gecmis olsun Neyseki sorunu buldunuz . Hemen toparlanacak asu kiz merak etme !!
Kiz sen o zayıflıkla nerene rejim yapacaksın :) ela bu arada arkadaslar o kadar da keltos degil biraz sacı var resimlerde öyle çıkıyor guzel kizim :)
A hadi hayırlı oldun beğendin mı bari . İcime dert oldu valla ya beğenmezsen diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?