2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Yarım köprü nasıl oluyo kız? Popo egzersizi diyince hemen benim antenler döndü :)

Şu oluyor canım havadayken iyice sıkıyosun popişi ve indiriyosun sonra bi daha aynı hareket. 20. kez bu hareketi yaparken biraz bu pozizyonda duruyosun iyice sıkıp 1 dak filan bekle :)))

Kalanı atmıyorum canım Chester yiyor Cc hesabı yapmıyorum yaa göz kararı su yani onun aşağı yukarı yiyebileceği miktar ve mama tozunu karıştıra karıştıra kıvam alana kadar döküyorum :))

Orası öyle canım sağlıklı olsun yeter ki. Sağlığı yerinde olunca yedikleri de yarar mutlaka.

Evet bol bol besleyici çorbalar yediricem artık tariflere açığım :) Tabi dikkatli olmam gerekicek başka şeylere de alerjisi çıkabilir.

Şu oluyor canım havadayken iyice sıkıyosun popişi ve indiriyosun sonra bi daha aynı hareket. 20. kez bu hareketi yaparken biraz bu pozizyonda duruyosun iyice sıkıp 1 dak filan bekle :)))

Eki Görüntüle 972320

Fotosunu da bulmuş eklemiş hemen canım benim :) Tişikkirlir sipirmin Ufaktan başlıyım egzersizlere ya nisanda nişan var bizim kuzenin. Kızımla çok cicili bicili olmalıyız :)

Canım kereviz verirken ilk başta çok az yedir çünkü alerjen bir madde var kerevizde ben dün ilk kez yedirdim İdoşda olmadı çok şükür. Sen dene eğer alerji yapmazsa o zman miktarı artırırsın

Günaydın canım. Atlatmışsınız hadi gözünüz aydın. atağınız ne alemde onu atlatabildiniz mi?

teşekkr ederim canmm..aşıyıı atlattık ama atağı atlatamıyoruzz. artık çözemyrmm diş mi atak mı bilemyorumm. belki de kendi kendimii kandırıyorumm :)
hiç bişey yemiyorr ne yapacğımı bilemyrmm vallaa..

geçmiş olsun canımm.. yalnız değilsin bizde sadece 200 gr almışız bu ay.. ve hiç bişey yemiyrr. çok zorlmak da istemyrmm ama bakalımm ne yapcz.

neydi o videonun adı canımm. bende bir deneyeyimm....

bide yatırarak mı yediyrrsunuz yoksa mama sandalyesnde mii.. ben bazen arabasına koyuyorum yastıkla dik durmasını sağlıyorumm(mama sandlyemz yokk) bazende yatırarak ama ağzını bile zor açıyorr yaa

Nursery Rhymes canım Mama sandalyesi şart değil canım bebek arabasını iyi düşünmüşsün hafif yatık pozisyona getir ekranı görebilsin. Sonra çizgifilmin ilgisini çekmesini sağla ve ondan sonra yedirmeyi dene :)
[video=youtube;md8y86xtmP4]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=md8y86xtmP4#t=927[/video]

KEREVİZDE ALERJEN BİR MADDE VAR BAŞLANGIÇTA AZ YEDİRİN ERTESİ GÜN GÖZLEMLEYİN EĞER KIZARIKLIK vs. GİBİ BİR DURUM YOKSA MİKTARI BİRAZ DAHA ARTIRARAK TEKRAR DENEYİN !!!!

teşkkr edermm canımmm.. çokk iyisinn :)))) seviyorzzz seniiiiiiiiiiiii

Arastacım saol paylaşımın için bende yedirirıen durmadan mini mini bir kuş donmuştuyu söyleyip duruyordum çocukta baydı artık konuşabilse anne değiştir şu şarkıyı artık derdi yani bende bunu izleticem
Birde dün regl oldum çookk rahatladım valla dünya varmış sinirim düzeldi resmen ve bir iyi haber daha yavaşta olsa kilo vermeye başladım 60 tan aşağıya inememiştim aylardır bu sabah baktım 58 kilodayım hedefim 54 az kaldı ha gayret senin şu egzersizleride yapıcam eski kıyafetlerime tekrar girebilmek ve fit bi anne olmak istiyom gari buda bir keltoş eloş resmidir umarım yan çıkmamıştır nedense ben düz koyuyorum foto yan çıkıyo

Gecmise bakamadim. Kizimin mama sandalyesi geldi. Ilk pencere onunde oyuncakli deneyimi. Ilk mamik sandalyesinde tadina baktigi sey ne olabilir. :))

bu resimler niye yan yukleniyor. Duzeltmeyi bilen var mi

Eklentiler

• $20140211_114742.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 43
  • $20140211_115035.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 47
  • $20140211_114747.webp
    31 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleme:
Canım kereviz verirken ilk başta çok az yedir çünkü alerjen bir madde var kerevizde ben dün ilk kez yedirdim İdoşda olmadı çok şükür. Sen dene eğer alerji yapmazsa o zman miktarı artırırsın

Tamam canım azıcık yapayım ben ne olur ne olmaz.

Canım bizimkinin yemesi güzel maşallah diyeyim. Ek gıdaya yeni geçerken oluyo öyle düzelir alışır yemeye sen canını sıkma.

Çok güzel bi kızın var maşallah nasyacım pamuk şeker

Canım benım hepimizin yavruları birbirinden güzel çok teşekkür ederim

Gecmise bakamadim. Kizimin mama sandalyesi geldi. Ilk pencere onunde oyuncakli deneyimi. Ilk mamik sandalyesinde tadina baktigi sey ne olabilir. :))

Maşallah canım çok tatlı ilk kemerin tadına bakmış gibi
Resimler yan çıkıyo evet bende düzeltemedim

Kizlar mayalarken cok koymak ve fazla disarda bekletmek eksitiyor yogurdu. Ben kapagini ortmuyorum terlemesin diye pecete kapatiyorum. Iki bucuk saat bekletip dolaba sogumadan agzi acik koyuyorum. Sonra kapagini kapatiyorum. Koyu kivamli oluyor. Masallwh benim kiz gibi senin kuzu da cok seviyor yogurdu. Bayila bayila yemis. :)

bende ilk tek verdim. Benim kiz yedi ama babasi dayanamadi tek verme meyveyle ver diye. Bende ya elma yada armutla karistirip veriyorum. Severek yiyor.

bende biskuvi kullanmiycam. Sadece mideyi tok tutuyor.

gecmis olsun canim. Guzel bilgiler paylastigin icinde sagol canim. Bu tam bugday ekmegi ne oluyor kizlar nerden aliyorsunuz. Kepekli ekmek mi ?

Kayisiyi kabizken hosaf yapip tanesinide icine ezmistim. Cok severek yemisti. Kabizlik icinde ise yaradi. Portakalli havuclu kereviz tarifini tekrar verebilirmiein canim. Arada farkli corbalarda yesim kuzum. :) ohh ne guzel idosta sevmis.

Kuzucum şu tipe little man dan başka bir fikir bulamadım :)

tam kucuk erkek olmus bu annesi. Guzel fikir bulmussun canim. Surda ne kali dusunmek lazim. :)

bizde hafta sonu 2gunluk bebek ziyaretine gittik. Benim zilli hic buyumuyor gibiydi. Onu gorunce anaa benim ki dana olmus ya dedim. :) benim zilli 2800g di bu bebek 3500g.cidden buyuttuk kocaman olmuslar.

Olsun bu kızlar yamuk da güzeller Sitenin başı döndü bence bu güzellikleri görünce

Kemeri çaktırmadan yemiş ahahhahay çok tatlısın sen maşallah

Cok gecmis olsun canim. Doktorunuz farkina varmis. Sagligi yerinde olsunda alir kiloyu. Bu sut alerjisi olunca surekl sut urunu yemeyecekmi. Belli sureden sonra geciyor mu yoksa

bende bulayim. Popo ve gobegi sikilastirmam lazim. Platese zillim izin vermiyor. Ne zaman baslasam cigligi atiyor.

teşkkr edermm canımmm.. çokk iyisinn :)))) seviyorzzz seniiiiiiiiiiiii

Yeme sorunundan kilo almadigindan ataktan bahsetmissin. Biran once derin duzelir insallah. Guzel guzel mamiklerini yer ve et olarak doner insallah.

Benim kiza izletiyorum ama yemek yerken degil yemek yerken dikkati dahiliyor. Bu videolarin birinde balkabagi ve pizza yiyorlar benim kizda ciglik cigliga titreyerek agzini sekilden sekile sokuyor. Bende adet olunca cok rahatladim ama kilolar duruyor hala ( ne guzel senin gitmeye baslamis. Masallah keltos elosa da kel mel ama cok seker ..

O degil de benim izmire gelmem sart oldu :))

Cok gecmis olsun Neyseki sorunu buldunuz . Hemen toparlanacak asu kiz merak etme !!

Kiz sen o zayıflıkla nerene rejim yapacaksın :) ela bu arada arkadaslar o kadar da keltos degil biraz sacı var resimlerde öyle çıkıyor guzel kizim :)

A hadi hayırlı oldun beğendin mı bari . İcime dert oldu valla ya beğenmezsen diye

Cok gecmis olsun canim. Doktorunuz farkina varmis. Sagligi yerinde olsunda alir kiloyu. Bu sut alerjisi olunca surekl sut urunu yemeyecekmi. Belli sureden sonra geciyor mu yoksa

Geçebiliyormuş canım birkaç ay sonra deniycez. Geçmezse 1 yaşından sonra deniycez. 2 yaşına kadar geçiyormuş çoğunlukla.

Sağol canım Evet bi İzmir çıkarması yaparsın artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…