2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Ben marketten alıyorum canım üstünde yazıyor tam buğday ekmeği diye..

Kızlar ya pastorize şişe sütle yoğurt mayalayan var mı? 2 defa denedim tutmuyo nedense ben mi beceremedim yoksa bu şişe sütlerle olmuyo mu açık süt bulamadım ki mecburen şişe sütle yapmam lazım

Kızlar ya pastorize şişe sütle yoğurt mayalayan var mı? 2 defa denedim tutmuyo nedense ben mi beceremedim yoksa bu şişe sütlerle olmuyo mu açık süt bulamadım ki mecburen şişe sütle yapmam lazım

Canım o günlük sütlerle mayalıyorum ben tutuyo bi sorun yok bir litre sütü bir taşım kaynatıp 46 dereceye kadar ılımasını bekleyip bir çorba kaşığı maya ile mayalıyıp üzerini sarıyorum 4 saat sonra açıp dolaba koyuyorum oluyo belki ısıyı ayarlayamıyosundur ben çok denedim en ideal ısı 46-47 derece uzaktan ölçen bi termımetrem var onunla bakıyorum yada mayayı biraz fazla koyarsan olmayabiliyor

Evet canım sanırım ısısını ayarlayamıyorum parmağımla bakıyorum çünkü.. Çok sağol cevap için :)

oyy çokk ttalı bu keltoş eloşşşş..:)) maşallhh

Gecmise bakamadim. Kizimin mama sandalyesi geldi. Ilk pencere onunde oyuncakli deneyimi. Ilk mamik sandalyesinde tadina baktigi sey ne olabilir. :))

bu resimler niye yan yukleniyor. Duzeltmeyi bilen var mi
hayırlı olsun canımm bol bol yemekler yesinn inş.. maşalhh

Kızlarr misafirim var rahat giremiyorum yarın akşam gidecekler. Çikomu beğeneb herkese teşekkürler hepimizin yavruları çok tatlı çookk şanslıyız siz kızlarınızı süslüyorsunuz canım çekti ben de erkekimi süsledim kış güni nereye gidebiliriz tabiki AVM ye yoğurdum tuttu biraz sonra ilk denememizi yapacağız inş. Onu da sever... Gel parmecim gel çikom İnci'yi annesi de seni bekliyor olacak şimdilik hepinizi öpüyorum 😘

Gecmise bakamadim. Kizimin mama sandalyesi geldi. Ilk pencere onunde oyuncakli deneyimi. Ilk mamik sandalyesinde tadina baktigi sey ne olabilir. :))

bu resimler niye yan yukleniyor. Duzeltmeyi bilen var mi

hayırlı olsun canım çok güzel görünüyor benimki hala gelmedi canım ya kızının oyuncağının aynısı kızımında var hatta ilk oyuncağı

Son düzenleme:
kızlar alıntı yapamadım okudum geçmişi bütün bebişlere yarasın ek gıdaları şimdi ıspanak havuç bulgur kaynıyor oğluma 1 kaşık et suyuda var içinde. bnm bıdık ekmek olunca yemiyo beceremiyo yutamıyo siz nasıl veriyordunuz ekmeği sadece kahvaltıda ma? birde çorbaları hafif sulumu yoksa püre muhallebi gibimi yapıyorsunuz
nasyam idoşa maşallah pempe şeker

Şu oluyor canım havadayken iyice sıkıyosun popişi ve indiriyosun sonra bi daha aynı hareket. 20. kez bu hareketi yaparken biraz bu pozizyonda duruyosun iyice sıkıp 1 dak filan bekle :)))

Eki Görüntüle 972320

ohhh,ınsllah kurtuluruz su kılolardan!valla dün gece karar aldık kocısle,dıkkat etcez artıkın!kocıse ayaklarımı tutturup mekık cektım..10 tane zorla!!bugunde sabah kuzucıgumu bacaklarımın arasında oturtarak yarım mekık cektım..oglen havada ıyı olunca yuruyuse cıktık kızımla...hem bana yuruyuş,hemde idil arbada yorulup uyuyor,mısıl mısıl...simdiede sekersız kahvemı hüpletıyorum...

Yavaş yavaş alışır canım yutmaya. Sen ufak ufak vermeyi ihmal etme. Bizimki ekmekkolik oldu kendisi yiyor elinde. Çorbalar çok sulu olmayacak canım ama piştiği suyundan da ilave etmeliyiz çünkü suyuna bırakıyor sebzeler vitaminlerini. O yüzden koyu kıvamlı ama yine de sulu :) Ay ne biçim cümle kurdum inşallah anlatabilmişimdir.

Maşallah canım çok tatlı ilk kemerin tadına bakmış gibi
Resimler yan çıkıyo evet bende düzeltemedim

Olsun bu kızlar yamuk da güzeller Sitenin başı döndü bence bu güzellikleri görünce

Kemeri çaktırmadan yemiş ahahhahay çok tatlısın sen maşallah

oyy çokk ttalı bu keltoş eloşşşş..:)) maşallhh

hayırlı olsun canımm bol bol yemekler yesinn inş.. maşalhh

hayırlı olsun canım çok güzel görünüyor benimki hala gelmedi canım ya kızının oyuncağının aynısı kızımında var hatta ilk oyuncağı

Cok sagolun arkadaslar. :)

Parmecim rengi biraz soluk gibi ama yinede cok guzel. Her yerinde dugmeleri var ve cok saglam. Ben sana olculeri kucuk demistim. Hicte kucuk falan degil buyuk bile sayilir :)) cok hosuma gitti ama kiza corbayi yefiremedim. Surekli corbayi ellemek istedi parmagini agzina goturdu belki corbayi sevmedi.

burcusezgin ne guzel oyuncaklarida ayni desene benim kiz cok seviyor. Cok kolay tutmasi uzaktaysafa uzanip aliyor. Heryere goturuyorum diger oyuncaklarindan sıkılıyor.

Off kızlar canım öyle sıkkın ki hemen size kostum. Isten geliyorum öyle bebeğime hasret, o benim yüzüme bakmiyor. Kucagima gelmiyor babanesine sariliyor. Icim kan agliyor resmen gözyaşlarım içime akiyor. Onlarin da bir hoşuna gidiyor ki bu durum.. cok canim yanıyor.

ooo dirayetli ol cnm yavrun hisseder ki babane hiç anlamasın üzüldüğünü daha çok üstüne giderler bi süreçtir bu düzelir emzir hemen kokunu alsın kv söle gün içinde sizin resminizi gösterip konuşsub annesi gelecek mama getirecek vs ben akşama kdr merte bütün aileyi kaç kez sayıyorum masallar içinde
işe yarar umarım. üzüntünü paylaşıyorum

ben anladım cnm yazdıklarını 😃 çorbasını haşladığım su ile süzgeçten geçirip yediriyorum hafif sulu muhallebi kıvamında oluo hiç ekmk eklemedim sadece kahvaltısına ekliyorum çıkarıyor. yrn tekrar deneyeceğim. ekmk verdim eline koparmış baya bi eritmiş boğulcaktı parmağımla zor yakaladım Allah korusun. başka yutmayı öğrenmesi için ne verebilirimkş meyveleri pütürlü yiyo ama

Kizlar oglumun iki yanagindada birer tane siyah nokta var sizce onlari nasil geçirebilirim ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…