Kizlar mayalarken cok koymak ve fazla disarda bekletmek eksitiyor yogurdu. Ben kapagini ortmuyorum terlemesin diye pecete kapatiyorum. Iki bucuk saat bekletip dolaba sogumadan agzi acik koyuyorum. Sonra kapagini kapatiyorum. Koyu kivamli oluyor. Masallwh benim kiz gibi senin kuzu da cok seviyor yogurdu. Bayila bayila yemis. :)
bende ilk tek verdim. Benim kiz yedi ama babasi dayanamadi tek verme meyveyle ver diye. Bende ya elma yada armutla karistirip veriyorum. Severek yiyor.
bende biskuvi kullanmiycam. Sadece mideyi tok tutuyor.
gecmis olsun canim. Guzel bilgiler paylastigin icinde sagol canim. Bu tam bugday ekmegi ne oluyor kizlar nerden aliyorsunuz. Kepekli ekmek mi ?
Kayisiyi kabizken hosaf yapip tanesinide icine ezmistim. Cok severek yemisti. Kabizlik icinde ise yaradi. Portakalli havuclu kereviz tarifini tekrar verebilirmiein canim. Arada farkli corbalarda yesim kuzum. :) ohh ne guzel idosta sevmis.
tam kucuk erkek olmus bu annesi. Guzel fikir bulmussun canim. Surda ne kali dusunmek lazim. :)
bizde hafta sonu 2gunluk bebek ziyaretine gittik. Benim zilli hic buyumuyor gibiydi. Onu gorunce anaa benim ki dana olmus ya dedim. :) benim zilli 2800g di bu bebek 3500g.cidden buyuttuk kocaman olmuslar.
Kızlar ya pastorize şişe sütle yoğurt mayalayan var mı? 2 defa denedim tutmuyo nedense ben mi beceremedim yoksa bu şişe sütlerle olmuyo muaçık süt bulamadım ki mecburen şişe sütle yapmam lazım
Canım o günlük sütlerle mayalıyorum ben tutuyo bi sorun yok bir litre sütü bir taşım kaynatıp 46 dereceye kadar ılımasını bekleyip bir çorba kaşığı maya ile mayalıyıp üzerini sarıyorum 4 saat sonra açıp dolaba koyuyorum oluyo belki ısıyı ayarlayamıyosundur ben çok denedim en ideal ısı 46-47 derece uzaktan ölçen bi termımetrem var onunla bakıyorum yada mayayı biraz fazla koyarsan olmayabiliyor
oyy çokk ttalı bu keltoş eloşşşş..:)) maşallhhArastacım saol paylaşımın için bende yedirirıen durmadan mini mini bir kuş donmuştuyu söyleyip duruyordum çocukta baydı artık konuşabilse anne değiştir şu şarkıyı artık derdi yani bende bunu izleticem
Birde dün regl oldum çookk rahatladım valla dünya varmış sinirim düzeldi resmen ve bir iyi haber daha yavaşta olsa kilo vermeye başladım 60 tan aşağıya inememiştim aylardır bu sabah baktım 58 kilodayım hedefim 54 az kaldı ha gayret senin şu egzersizleride yapıcam eski kıyafetlerime tekrar girebilmek ve fit bi anne olmak istiyom gariEki Görüntüle 972366 buda bir keltoş eloş resmidir umarım yan çıkmamıştır nedense ben düz koyuyorum foto yan çıkıyo
hayırlı olsun canımm bol bol yemekler yesinn inş.. maşalhhGecmise bakamadim. Kizimin mama sandalyesi geldi. Ilk pencere onunde oyuncakli deneyimi. Ilk mamik sandalyesinde tadina baktigi sey ne olabilir. :))
bu resimler niye yan yukleniyor. Duzeltmeyi bilen var mi
Gecmise bakamadim. Kizimin mama sandalyesi geldi. Ilk pencere onunde oyuncakli deneyimi. Ilk mamik sandalyesinde tadina baktigi sey ne olabilir. :))
bu resimler niye yan yukleniyor. Duzeltmeyi bilen var mi
Şu oluyor canım havadayken iyice sıkıyosun popişi ve indiriyosun sonra bi daha aynı hareket. 20. kez bu hareketi yaparken biraz bu pozizyonda duruyosun iyice sıkıp 1 dak filan bekle :)))
Eki Görüntüle 972320
Kızlar ya pastorize şişe sütle yoğurt mayalayan var mı? 2 defa denedim tutmuyo nedense ben mi beceremedim yoksa bu şişe sütlerle olmuyo muaçık süt bulamadım ki mecburen şişe sütle yapmam lazım
kızlar alıntı yapamadım okudum geçmişi bütün bebişlere yarasın ek gıdaları şimdi ıspanak havuç bulgur kaynıyor oğluma 1 kaşık et suyuda var içinde. bnm bıdık ekmek olunca yemiyo beceremiyo yutamıyo siz nasıl veriyordunuz ekmeği sadece kahvaltıda ma? birde çorbaları hafif sulumu yoksa püre muhallebi gibimi yapıyorsunuz
nasyam idoşa maşallah pempe şeker
Maşallah canım çok tatlı ilk kemerin tadına bakmış gibi
Resimler yan çıkıyo evet bende düzeltemedim
Olsun bu kızlar yamuk da güzellerSitenin başı döndü bence bu güzellikleri görünce
Kemeri çaktırmadan yemiş ahahhahay çok tatlısın sen maşallah
O degil de benim izmire gelmem sart oldu :))
Cok gecmis olsun Neyseki sorunu buldunuz . Hemen toparlanacak asu kiz merak etme !!
Kiz sen o zayıflıkla nerene rejim yapacaksın :) ela bu arada arkadaslar o kadar da keltos degil biraz sacı var resimlerde öyle çıkıyor guzel kizim :)
A hadi hayırlı oldun beğendin mı bari . İcime dert oldu valla ya beğenmezsen diye
oyy çokk ttalı bu keltoş eloşşşş..:)) maşallhh
hayırlı olsun canımm bol bol yemekler yesinn inş.. maşalhh
hayırlı olsun canım çok güzel görünüyor benimki hala gelmedi canım ya kızının oyuncağının aynısı kızımında var hatta ilk oyuncağı
Markasını bir değiştir istersen mesela Yörükoğlununki asla tutmaz
Off kızlar canım öyle sıkkın ki hemen size kostum. Isten geliyorum öyle bebeğime hasret, o benim yüzüme bakmiyor. Kucagima gelmiyor babanesine sariliyor. Icim kan agliyor resmen gözyaşlarım içime akiyor. Onlarin da bir hoşuna gidiyor ki bu durum.. cok canim yanıyor.
Yavaş yavaş alışır canım yutmaya. Sen ufak ufak vermeyi ihmal etme. Bizimki ekmekkolik oldu kendisi yiyor elinde. Çorbalar çok sulu olmayacak canım ama piştiği suyundan da ilave etmeliyiz çünkü suyuna bırakıyor sebzeler vitaminlerini. O yüzden koyu kıvamlı ama yine de sulu :) Ay ne biçim cümle kurdum inşallah anlatabilmişimdir.
Sek sütle denesim canım ama becerremedim sanırım biraz daha sıcak olması gerekiyo.. Yeniden denedim bakalım tutarsa yazarım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?