2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Sağol canım ya samimiyetin çok belli içimi rahatlattın. Benimki yine bir nebze de kızı nasıl üzmüşler, ben üzülürüm diye bakıcı binbir laf döndürüyor 'aaaa annesi gelmiş' diye heyecanlandırmaya çalışıyor sağolsun.
Ben çözemedim zaten şu babaannelerin densizliklerini... Yok sana gelecekti bi de annesini bırakıp tövbe yareppim..

Çok güzel bilgiler teşekkür ederiz. bende üzülüyordum ekmek yemiyor diye pütürlü gelio 7. aydan sonra yemezse üzüleyim bu evrede normal sanırım daha yeni geçtik ek gıdaya. kahvaltı bulamaç yapmıcam bidaa. akşamki muhallebi tarifim:
yarım elma rendesi bir su bardağı ile yapılan muhallebi yarım ceviz çay kaşığı ucu ile tarçın muhallebi içine karıştırdım missss
kalanı ben hüplettim😀 bıdık az yedi çok zor gicem gibi ek gıdaya ya bakalım sabırlıyım.

ne kadar güzel umarım hep öyle dewam eder cnm allah ıyı ınsanlarla karsılastırsın cnm ben hepsının zamanla düzelcegıne ınanıyorum suan bebekler yenı herkes de bı heycan var düzenlerımız yenı yenı kuruluyo hersey rayına oturcak ben sıze bır ornek vereyım en yakınımdan teyzem torunlarına kendısı bakıyo annesı ögretmen 20 gunlukken bırakmak zorunda kaldı hep babaannedeydıler o baktı hatta orda kaldıkları oldu ama suan cocuklar ınanılmaz anne duskunu hıcc merak etmeyın anneyı unutma gıbı bısey soz konusu bıle olamaz ıcınızı rahatlattıysam ne mutlu buna

Günaydın kızlar nasılsınız dün bir sürü alıntı yapmıştım ama işlerin yoğunluğu nedeniyle cevap yazamadım kusura bakmayın...

sağol cnm evet düzen çok önemli. şimdi iyiyiz umarım kış bitene kadar tekrar hastalanmaz

Geçmiş olsun canım kk anca şimdi girebildim umarım ela düzelmiştir.. ben ilacın adını sana yazayım yinede LaxaFiber zaten bitkisel bir toz ssk ödemiyor. ben armuduna karıştırıp veriyorum anında etki etmişti aslında 5 günden önce etki etmiyormuş.heralde armut işe yaradı bilemiyorum :) şimdi daha iyi ayrıca doktorumuz hiçbir zararı yok günde 3 defa ver dedi. ben 1 kere verdim ama

Eki Görüntüle 973115

ılk salıncak denememızıde yaptık :)

Çok yakışıklısın sen maşallah sana çok da mutlu görünüyor

Üzülme canım sen herşeyi anlat yavruna o mutlaka anlayacaktır

Şimdilik vermen gereken her şeyi veriyorsun zaten canım öğrenicek zamanla :)

Aptamili yüzüne gözüne bulaştırınca değen yerleri kabardı. Yoğutta da aynı şekilde oldu canım.

Küçük şebek seniiii Daha neler görücez bakalım her anları öyle güzel ki

kızlar bu arada artık biz ba ba ba de de de arada anneye benzer bıseyler dıyoruz ayy cok mutlu oldum :)

Büyümüş de konuşmaya çalışıyomuş İlk kelimeleriniz hayırlı olsun canım

Eki Görüntüle 973115

maşallh çokk tatlıı çıkmışş fotoo.. bşizd ebu yaz parktan çıkamayızz gibi geliyor bana. çünkü park bitişik neredeyse evimizee.. yazın çocukların gürültüseüü bile bazen çekilmez oluyorduuu. ama bu yaz bir bıdık daha ekleniyor bakalımm nelere yapacazz..

canımm hiç unutur muu seniii... hiç olur mu öle bişeyyy.. eve kokunun sindiği bir kazağını yada tişrtünü bırakk sen yokkende alsın kokunu.. koy beşiğinee dursunn.. senii unutması imkansız benceee :) hiç üzme kendinii boşaaa :)))

günaydın demeyi unutmuşummm.... :)

GÜNAYDINNNN HERKESEEEE.....

derin normale dönüyrr gibii. gece uykusu iyiydi.. yemede problem var halaa ama onu da çözecezz inş..

akşam misafir vardıı,, inanamadımm yaaa derinimmm binbir şebeklikk yaptıı öldürdü herkesii gülmektennn

Son düzenleme:
Mylovel üzülme canım şimdi pek anlamıyorlar birazcık daha büyüsünler yanından uzaklaştığında kıyametleri koparır kuzum... Benim ki de kim çağırsa kucağına atlıyor işten geliyorum bana atlıyor öpüyorum kokluyorum o an kim gel dese gidiyor ayran gönüllü işte napalım ...

Nasıl problemi var yemede canım ?? Amanın sevsinler yaramazı eğlendirmeye de başlamış tatlım benim :)

Bu arada oğlumun dişi çıktııııııııııııı kıymık diyoruz şimdilikkkk çok mutluyum çoooooooookkkkkkkkk
hayırlı olsunn dişiniz canımmm.. :)

Nasıl problemi var yemede canım ?? Amanın sevsinler yaramazı eğlendirmeye de başlamış tatlım benim :)

canımm ya bu ay 200 gr almış sadece ve çok iştahsız hiç bişey yemiyorr. ağzını bile açmıyorrr.. kaşığı merek çekiyor içindekini bazenn ( iştah açıcı ne versemm ki acaba yaaa

Canım çok zor bir durum yeğenim de öyle şebek eline meyve veriyoruz zahmet edip ağzına bile götürmüyor Bak ben Aren'e şöyle yapıyorum, sabah 7 gibi uyandığında kesinlikle ek gıda vermiyorum birazcık emziriyorum oynuyoruz sonra uyuyor 9.30 gibi uyanınca biraz oyun ,yorulup acıkınca yumurta veriyorum rafadan ve kimyonlu başka hiçbir şey karıştırmıyorum yumurtasına, yutunca arada ekmek de veriyorum minnak birer parça seviyoruz . . . Yumurta bitince minik ekmek parçalarını labneye batırıp veriyorum elimle yediriyorum hoşuna gidiyor. Sonra bolca su içiyor sonra oyun ve uyku . Uyanınca yine oyun sıkılıp ağlayınca meyve ya da çorba hangisi hazırsa onu veriyorum sonra arada ben ne yesem onun da ağzına bir parça veriyorum bütün tatları biliyor... İşin aslı acıkıp kendi isteyince yediriyorum yoksa mümkün değil yemez ve kıyametleri koparır. Mesela uykusu geldiğinde hayatta yemez bağırır kaşığı iter , gazı varsa yemez , altı doluysa yemez kapris kapris

Jeway kaşığı reddettiğinde elinle devam et o zaman yer umarım ... Hemen ilaç getirme aklına , mümkün olduğunca ilaçlardan uzak tutmalıyız bıcırları...

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 973115

Ohh ne guzel kocaman olmusta salincaklara mi biniyor. Masallah yakisikliya. Koca adam olmus cekirdek bile yemis sivilcesi cikmis yesinler onu. :)

oyun yapiyorduk belki canim. Benimkide yapiyor babasindayken gel diyince babaya sarilip guluyor. Bendeysede babaya gitmiyor. Anne unutulur mu canim. Hemde bir iki gunde yapma kendini bosa uzme.

paylasim icinde sagol guzel yazi

sagol canim. Bencede baris sana benziyor. Resimlerden gordugum kadar ile guler yuzlusun oda annesine cekmis.

Benimkide gecen oyun oynuyordu bende yanina uzandim. Gogsumu elliyor. Yuz ustu emekleme pozisyonunda bende yaklastim ve o sekilde emdi :) cidden cok komik oluyorlar nezaman ne yapacaklari belli olmuyor.

Bizim kiz herseyden bikiyor ondan bikmiyor. Yarin bekliyoruz resmini :)
kızlar bu arada artık biz ba ba ba de de de arada anneye benzer bıseyler dıyoruz ayy cok mutlu oldum :)

Bizim kizda diyor ayni sekilde ozellikle disari cikinca ve uykusu gelince :)) dillenecekler galiba.
Bu arada oğlumun dişi çıktııııııııııııı kıymık diyoruz şimdilikkkk çok mutluyum çoooooooookkkkkkkkk

Hayirli olsun kiymiginiz

Jeway kaşığı reddettiğinde elinle devam et o zaman yer umarım ... Hemen ilaç getirme aklına , mümkün olduğunca ilaçlardan uzak tutmalıyız bıcırları...

teşekkr ederimm canımmmm :))

delirmeden atlatıcazz inş..

Bugun 6.ay kontrollerimiz vardi. Idrar ve kan testi 4. Ayda yapildigi icin yapilmadi. Tum batin rotgeni istedi doktor ic organlarina bakildi. Dis mis yokmus bizde. Kilosu boyu herseyi normal dedi. Corbayi bir haftadir azar azar vermeye baslamistim. Kahvaltiyada basla dedi. 20 gun sonra tuzsuz zeytin de ver dedi. Sola cok donuyor dedim saga donemiyor dedim. Evet cok donmuyor ama sorun gozukmuyor dedi. Gece tepiniyor uyaniyor dedim. Ek gidaya basladigindan gece gaz sorunu oluyordur yada gunduz cok hareketliyse gece de hareket etmeye calisiyordur dedi.

Ogleden sonrada aşımız var. Onu da sorunsuz atlatiriz insallah.

teşekkr ederimm canımmmm :))

delirmeden atlatıcazz inş..
seyyahin dediklerine aynen katiliyorum. Uykusu varsa alti kirliyse yemek yemek istemiyorlar. Sadece emiyor cok uykusu varsa benim ki. O yuzden uykusunu alinca uyaninca veriyorum ben. Farkli zamanlarda dene yemediyse 1 saat sonra dene yine yemezse 2saat sonra dene insallah duzelir canim. Birde bundan sonra az kilo alimis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…