Bugun 6.ay kontrollerimiz vardi. Idrar ve kan testi 4. Ayda yapildigi icin yapilmadi. Tum batin rotgeni istedi doktor ic organlarina bakildi. Dis mis yokmus bizde. Kilosu boyu herseyi normal dedi. Corbayi bir haftadir azar azar vermeye baslamistim. Kahvaltiyada basla dedi. 20 gun sonra tuzsuz zeytin de ver dedi. Sola cok donuyor dedim saga donemiyor dedim. Evet cok donmuyor ama sorun gozukmuyor dedi. Gece tepiniyor uyaniyor dedim. Ek gidaya basladigindan gece gaz sorunu oluyordur yada gunduz cok hareketliyse gece de hareket etmeye calisiyordur dedi.
Ogleden sonrada aşımız var. Onu da sorunsuz atlatiriz insallah.
Canımmm ne kadar güzelsin içimi ısıttı gülüşünArastacım saol paylaşımın için bende yedirirıen durmadan mini mini bir kuş donmuştuyu söyleyip duruyordum çocukta baydı artık konuşabilse anne değiştir şu şarkıyı artık derdi yani bende bunu izleticem
Birde dün regl oldum çookk rahatladım valla dünya varmış sinirim düzeldi resmen ve bir iyi haber daha yavaşta olsa kilo vermeye başladım 60 tan aşağıya inememiştim aylardır bu sabah baktım 58 kilodayım hedefim 54 az kaldı ha gayret senin şu egzersizleride yapıcam eski kıyafetlerime tekrar girebilmek ve fit bi anne olmak istiyom gariEki Görüntüle 972366 buda bir keltoş eloş resmidir umarım yan çıkmamıştır nedense ben düz koyuyorum foto yan çıkıyo
Ooo çok acıkmış bu güzeller güzeli yavru yaa :)Gecmise bakamadim. Kizimin mama sandalyesi geldi. Ilk pencere onunde oyuncakli deneyimi. Ilk mamik sandalyesinde tadina baktigi sey ne olabilir. :))
bu resimler niye yan yukleniyor. Duzeltmeyi bilen var mi
Ahh ahh büyüdüler yahu bunlar :) Parklara bile gidiyorlar artık
Canım okuyunca o kadar çok üzüldüm ki anlatamam. O çok küçük daha kiminle daha çok vakit geçirirse ona yakınlık gösteriyor. ama bu annesinin sen olduğu gerçeğini değiştiremez şimdi küçük anlamıyor Sen sakın uzaklaşma oğlundan. Geçici bir dönemdir bu seni iyice tanıdığında hep seni isteyecek. Kv nin bu durumu malzeme olarak kullanması da inanılmaz sinir bozucuOff kızlar canım öyle sıkkın ki hemen size kostum. Isten geliyorum öyle bebeğime hasret, o benim yüzüme bakmiyor. Kucagima gelmiyor babanesine sariliyor. Icim kan agliyor resmen gözyaşlarım içime akiyor. Onlarin da bir hoşuna gidiyor ki bu durum.. cok canim yanıyor.
Canım dişiniz hayırlı olsun. İnci gibi dişleriniz olsun :)Bu arada oğlumun dişi çıktııııııııııııı kıymık diyoruz şimdilikkkk çok mutluyum çoooooooookkkkkkkkk
seyyahin dediklerine aynen katiliyorum. Uykusu varsa alti kirliyse yemek yemek istemiyorlar. Sadece emiyor cok uykusu varsa benim ki. O yuzden uykusunu alinca uyaninca veriyorum ben. Farkli zamanlarda dene yemediyse 1 saat sonra dene yine yemezse 2saat sonra dene insallah duzelir canim. Birde bundan sonra az kilo alimis.
Tünaydın kızlar bugün biraz işlerim var hava da güzel azcık camları açayım, bişeyler yapayım molalarda uğrarımGeçmişe de bakamadım akşam kv düşmüş hastaneye gittik. Baya geçmiş birikmiş bu yüzden
Çok yakışıklısın sen maşallah sana çok da mutlu görünüyor
Üzülme canım sen herşeyi anlat yavruna o mutlaka anlayacaktır
Şimdilik vermen gereken her şeyi veriyorsun zaten canım öğrenicek zamanla :)
Aptamili yüzüne gözüne bulaştırınca değen yerleri kabardı. Yoğutta da aynı şekilde oldu canım.
Küçük şebek seniiiiDaha neler görücez bakalım her anları öyle güzel ki
Büyümüş de konuşmaya çalışıyomuşİlk kelimeleriniz hayırlı olsun canım [/QUOTE
maşallh çokk tatlıı çıkmışş fotoo.. bşizd ebu yaz parktan çıkamayızz gibi geliyor bana. çünkü park bitişik neredeyse evimizee.. yazın çocukların gürültüseüü bile bazen çekilmez oluyorduuu.ama bu yaz bir bıdık daha ekleniyor bakalımm nelere yapacazz..
canımm hiç unutur muu seniii... hiç olur mu öle bişeyyy.. eve kokunun sindiği bir kazağını yada tişrtünü bırakk sen yokkende alsın kokunu.. koy beşiğinee dursunn.. senii unutması imkansız benceee :) hiç üzme kendinii boşaaa :)))
Ohh ne guzel kocaman olmusta salincaklara mi biniyor. Masallah yakisikliya. Koca adam olmus cekirdek bile yemis sivilcesi cikmis yesinler onu. :)
oyun yapiyorduk belki canim. Benimkide yapiyor babasindayken gel diyince babaya sarilip guluyor. Bendeysede babaya gitmiyor. Anne unutulur mu canim. Hemde bir iki gunde yapma kendini bosa uzme.
paylasim icinde sagol guzel yazi
sagol canim. Bencede baris sana benziyor. Resimlerden gordugum kadar ile guler yuzlusun oda annesine cekmis.
Benimkide gecen oyun oynuyordu bende yanina uzandim. Gogsumu elliyor. Yuz ustu emekleme pozisyonunda bende yaklastim ve o sekilde emdi :) cidden cok komik oluyorlar nezaman ne yapacaklari belli olmuyor.
Bizim kiz herseyden bikiyor ondan bikmiyor. Yarin bekliyoruz resmini :)
Bizim kizda diyor ayni sekilde ozellikle disari cikinca ve uykusu gelince :)) dillenecekler galiba.
Hayirli olsun kiymiginiz
Canımmm ne kadar güzelsin içimi ısıttı gülüşün
Ooo çok acıkmış bu güzeller güzeli yavru yaa :)
Ahh ahh büyüdüler yahu bunlar :) Parklara bile gidiyorlar artık
Canım okuyunca o kadar çok üzüldüm ki anlatamam. O çok küçük daha kiminle daha çok vakit geçirirse ona yakınlık gösteriyor. ama bu annesinin sen olduğu gerçeğini değiştiremez şimdi küçük anlamıyor Sen sakın uzaklaşma oğlundan. Geçici bir dönemdir bu seni iyice tanıdığında hep seni isteyecek. Kv nin bu durumu malzeme olarak kullanması da inanılmaz sinir bozucu
Canım dişiniz hayırlı olsun. İnci gibi dişleriniz olsun :)
sagolun kızlar ne cabuk buyuyorlar furuzancım aynen dedıgın gıbı dısarı cıktıgında ve uykusu geldıgınde konusuyor :)
İnşallah aşıyı da çok ağlamadan ateşlenmeden atlatırsınız ... Canım gece yüzükoyun yatırıyorum gazı varsa kendi kendine çıkarıyor Aren ... Sırt üstü yatınca çok dönüyor kıpır kıpırZeytin iyi fikir ben de yedireyim bakayım sevecek mi böceğimmm...
Tünaydın kızlar bugün biraz işlerim var hava da güzel azcık camları açayım, bişeyler yapayım molalarda uğrarımGeçmişe de bakamadım akşam kv düşmüş hastaneye gittik. Baya geçmiş birikmiş bu yüzden
Merhaba herkese
Doğumdan sonra kadın doğumcunuza genel kontrole gittiniz mi ?
Hahah kız o değil de sen ne arıyorsun o topicteKızlar bizim topikten birinin görümcesi mi ki bu
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=691531
Konudaki bebiş 6 aylık olunca bi acaba dedim
Hahah kız o değil de sen ne arıyorsun o topicte
İçin şişecek bacım dertlileri okuya okuyaDertlilere derman bulayım diye bi bakayım dedim
İçin şişecek bacım dertlileri okuya okuya
sabah:yumurta,peynir,ceviz,anne sütü ile karısık papatya çayı,cicibebe ve tereyagı ögle:tarhana çorbası ikindi:armut akşam;yogurtSabah: Elma Püresi
Öğle: Balkabağı Çorbası (Balkabağı, Bir Avuç İrmik. Piştikten Sonra Z.yağı ve biraz Tarçın)
Akşam: Yoğurt
Bence de :104:Ay içim şişti zaten bugünDaha da şişirmeye yer arıyorum mazoşist miyim neyim?
Sizin menünüzde güzelmiş canım. Yarında ben tarhana yapayımsabah:yumurta,peynir,ceviz,anne sütü ile karısık papatya çayı,cicibebe ve tereyagı ögle:tarhana çorbası ikindi:armut akşam;yogurt
gecmıs olsun canımm kayınvalıdene..tez zmanda ıyılesır ınş..bızde havayı guzel bulunca hemen cıktık :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?