2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

İnşallah aşıyı da çok ağlamadan ateşlenmeden atlatırsınız ... Canım gece yüzükoyun yatırıyorum gazı varsa kendi kendine çıkarıyor Aren ... Sırt üstü yatınca çok dönüyor kıpır kıpır Zeytin iyi fikir ben de yedireyim bakayım sevecek mi böceğimmm...

Son düzenleme:
Tünaydın kızlar bugün biraz işlerim var hava da güzel azcık camları açayım, bişeyler yapayım molalarda uğrarım Geçmişe de bakamadım akşam kv düşmüş hastaneye gittik. Baya geçmiş birikmiş bu yüzden

Canımmm ne kadar güzelsin içimi ısıttı gülüşün
Gecmise bakamadim. Kizimin mama sandalyesi geldi. Ilk pencere onunde oyuncakli deneyimi. Ilk mamik sandalyesinde tadina baktigi sey ne olabilir. :))

bu resimler niye yan yukleniyor. Duzeltmeyi bilen var mi
Ooo çok acıkmış bu güzeller güzeli yavru yaa :)
Eki Görüntüle 973115

ılk salıncak denememızıde yaptık :)
Ahh ahh büyüdüler yahu bunlar :) Parklara bile gidiyorlar artık
Canım okuyunca o kadar çok üzüldüm ki anlatamam. O çok küçük daha kiminle daha çok vakit geçirirse ona yakınlık gösteriyor. ama bu annesinin sen olduğu gerçeğini değiştiremez şimdi küçük anlamıyor Sen sakın uzaklaşma oğlundan. Geçici bir dönemdir bu seni iyice tanıdığında hep seni isteyecek. Kv nin bu durumu malzeme olarak kullanması da inanılmaz sinir bozucu
Bu arada oğlumun dişi çıktııııııııııııı kıymık diyoruz şimdilikkkk çok mutluyum çoooooooookkkkkkkkk
Canım dişiniz hayırlı olsun. İnci gibi dişleriniz olsun :)

teşkkr ederim canımmm.. çokk iyisinz kızlarr yaa :)

geçmişolsun canımm inş. önemli bişeyi yoktur kv.. kolaygelsinn..

Yuzu oyun hic yatirmadim ben guvenemiyorum. Yataga yuzu gomulur diye. Aynen kipir kipir o kipirdiyor ben uyaniyorum. Acaba birseyimi var diye tum gece dogru duzgun uyumuyorum. Kac ayliksiniz canim biz tam 6 ayligiz 20gun sonra ver dedi. Ona gore ver .

Gecmis olsun canim. Ciddi birseyi yoktur insallah. Kolay gelsin.

Sabah: Elma Püresi
Öğle: Balkabağı Çorbası (Balkabağı, Bir Avuç İrmik. Piştikten Sonra Z.yağı ve biraz Tarçın)
Akşam: Yoğurt

herkeslere mirabaaa :))
çok güzel bir gün hava bahardan kalma dışarı çıkmak istedim ama evde işlerim var fırsatı olan çıksın benceeee

geçmişe baktım çok tatlı bebişler gördüm tek tek alıntı yapamıyorum hepsine maşallah.. dişi çıkanlara da hayırlı olsun diyorum..
arasta kv geçmiş olsun...
günabakancım benim görümcem yok :)) direk eleniyorum bu durumda :)

kızlar size birde sorum olacak yoğurt mayalıcam ilk kez.. şu küçük kavanozlar varya hazır meyve, mama kavanozları işte onlarda mayalıcam içine ne kadar yoğurt koymam lazım? aranızda onlarda yapan varsa yardımcı olabilir mi? hem başkalarında işine yarar.. şimdiden teşekkürler

Sabah: Elma Püresi
Öğle: Balkabağı Çorbası (Balkabağı, Bir Avuç İrmik. Piştikten Sonra Z.yağı ve biraz Tarçın)
Akşam: Yoğurt
sabah:yumurta,peynir,ceviz,anne sütü ile karısık papatya çayı,cicibebe ve tereyagı ögle:tarhana çorbası ikindi:armut akşam;yogurt

gecmıs olsun canımm kayınvalıdene..tez zmanda ıyılesır ınş..bızde havayı guzel bulunca hemen cıktık :))

Ay içim şişti zaten bugün Daha da şişirmeye yer arıyorum mazoşist miyim neyim?
Bence de :104:

Sizin menünüzde güzelmiş canım. Yarında ben tarhana yapayım
Her gün menülerimizi paylaşırsak birbirimize de fikir olur.

Geçmiş olsun canım şimdi gördüm yazını. Ciddi bişey var mı?

Herkese merhaba geç geldim bugün ara ara okudum sizide yazamadım huysuz virjin bugün Mert 😵
seyyahcım kıymığınız hayırlı olsun maşallah. günlük gıda akışınız güzelmiş bende zor durumdayım paşa karışık şeyleri yemiyor illa tat arıyor.
jewaycım derin uykusu normale dönmesine sevindim darısı başıma😃
şebek oldular artık hayatın farkındalar
furuzan melek aşınız ağrısız ateşsiz geçer inş. zeytin bende deneyim.

Arastam kv geçmiş olsun hayırdır. bnde biraz işlendim sbh 8 de kalktık 2 de yattı bıdık çok yoruo artık huyu değişti
Tondora ben 1 haftalık ve 3 aylıkken gittim kontrele. hayırdır?
Günebakancım fesat görümce olmuş o 😃
Sulozcum menün çok güzel bnde balkabağı yapayım bgn dün ıspanak havuç yaptım yemedi yoğurtu ben öğlen veriyorum akşam gaz yapıo. afiyet olsun
Mutluluk bir çay kaşığı maya olur herhalde inş tutar

Mert uyuyo geç uyudu yoruldu uyanırsa erken bizde çıkarız belki kapı önüne yürüyüşe. evimin altı kreş oraya dalarız belki oynamaya 😃😀😃

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…