2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Kızlar kızıma çorbasını akşamdan hazırlayıp bırakmam lazım tazeliğini koruması için kap arıyorum. Şu tupperlardan kullanan gerçekten faydasını gören var mı? Çok pahalılar işe yarıyorsa alıcam.

Ayy ama çok özledik nerelerdesin Suloz haklı yazmadan gitme unuttun sen iyice bizi

Cok tesekkur ederim kızlar destekleriniz icin. icimi rahatlattiniz. İnşallah biraz büyüyünce degisir su an tam farkinda olduğu soylenemez. Bugün bütün gün oğlumlaydim. Sarıldım öptüm oynadim bütün gun. Onun sevgisini kimseyle paylasamam

Kizlar bugün asilarimizi olduk cok agladi ama neyse ki henuz huzursuzluk ateş falan yapmadi inşallah bu geceyi rahat atlatiriz. Hastaligi sebebiyle asiyi ertelemistik biraz.Kilosunu düşük buldu hemsire neredeyse 6 bucuk aylık olduk hala 7 bucuk kilo.neredeyse 1aydir hic kilo almadi. Kilo olayini cok takmiyorum ama ek gidaya geceli hic birsey yemiyor begenmiyor. Ağzıni sıkı sıkı kapatiyor. Tattirirken beğendiği yedigi şeyleri bile yemiyor. Sütum de eskisi gibi cok degil zaten calisiyorum. Gun icinde sadece 120 cc anne sutu iciyor, sagip birakrigim, bir kac kaşık da zorla yedirdikleri muhallebi püre vs. Cok az degil mi ? Neden bu cocuk yemiyor cok üzülüyorum

Merhaba herkese

Doğumdan sonra kadın doğumcunuza genel kontrole gittiniz mi ?

bende 40 imda gittim. Neden sordun canim. :)

Bir cay kasigi yeter. Benim ondan biraz buyuk bir cay kasigi koyuyorum. Cok koyarsan eksi olur.

Aşı okunca cok agladi zor sakinledtirdik. Ve uyuttum 2saat uyuyunca kendine geldi suan sorun yok insallah olmazda.

ya kizlar numaradan oksurmeyi ogrendi benim zilli. Sizlerde de var mi. Ekkk oukk yapip duruyor.

ateşsiZ geçer inş. canım üzülme alışır sabırlı ol benimdeki aman aman yemiyo fakat anne sütü az ise devam sütü takviyesi lazım dünyada milyonlarca çocuk devam sütü ile büyüyor anne sütünün yerini tabiki tutmaz. günde yarım litre anne sütü yada devam sütü almalı 2 çay bardağı ek gıda.

İyi akşamlar güzel hanımlar!
Çok yoğun çalışıyorum ve sürekli emzirmek için iş yeri ve kaldığımız otel arasında gidip geliyorum. Çok yoruluyorum ama bana çalışmak çok iyi geldi. Yanımda annem de var, onun hakkını ödeyemem. Geçmişi okuyamadım. Bir selam vereyim istedim. Özledim sizleri. Hepinizi kucaklıyorum ve bebişlerinizi öpüyorum uzaklardan. Heğiniz sağlıkla, neşeyle kalın...

Kızlar şimdi gördüm mesajlarınızı. Sizlerin mesajlarını görmeden önce yazmıştım zaten, selam vermiştim hepinize. Annem çok sıkılıyor burda, bilgisayar onda, oyun oynuyor kadıncağız sıkıntıdan boş kalınca akşamları. Bir de burda internet bağlantısı kötü, sürekli kopuyor, çok can sıkıcı. Geceleri sapıttı iyice oğlum, sürekli kalkıyor, emiyor, emiyor, sonra tabi kusuyor. En son sabah 5'te kalkarak ve geri uyumayarak rekor kırdı! Bir kere de değil üstelik, her sabah bu tekrarlanıyor. Ben de zaten çok yorgun olduğumdan, Dylan ne zaman uyursa uyuyorum. Ya saat 9 da bile uyudum inanmıyorum, ben de hayatımın rekorunu kırdım böylelikle:)) Yazmadan gider miyim hiç. Unutmadım sizleri, kucaklıyorum hepinizi...

Özledik seniii yazmadan kaçma sakın

Ayy ama çok özledik nerelerdesin Suloz haklı yazmadan gitme unuttun sen iyice bizi

Son düzenleme:

Tupper candır diyorum... Gerçi ben aventin süt saklama kaplarını kullanıyorum o da çok iyi bpa falan içermediği için ama Tupper da gayet sağlıklıdır bence, lenslerin yapıldığı maddeden yapılıyorlar ve ben yaklaşık 10 yıldır falan kullanırım baya taze tutuyor herşeyi😍

Fotosunu da bulmuş eklemiş hemen canım benim :) Tişikkirlir sipirmin Ufaktan başlıyım egzersizlere ya nisanda nişan var bizim kuzenin. Kızımla çok cicili bicili olmalıyız :)

teşkkr edermm canımmm.. çokk iyisinn :)))) seviyorzzz seniiiiiiiiiiiii
Ben de sizi seviyoreee kızlar rica ederim
Rica ederim canım İdoş çok seviyor valla sağolsun Fundaarda onun sayesinde keşfettik Veee o da neee dünyalar tatlısı Eloş kellik bi insana bu kadar mı yakışır Maşallahh anası gibi güzel ya nolacağdı
Gecmise bakamadim. Kizimin mama sandalyesi geldi. Ilk pencere onunde oyuncakli deneyimi. Ilk mamik sandalyesinde tadina baktigi sey ne olabilir. :))

bu resimler niye yan yukleniyor. Duzeltmeyi bilen var mi
Güle güle kullan canım harikaymış renklerine bayıldım ama üstünde oturana daha da bayıldım Maşallah :))
Kayisiyi kabizken hosaf yapip tanesinide icine ezmistim. Cok severek yemisti. Kabizlik icinde ise yaradi. Portakalli havuclu kereviz tarifini tekrar verebilirmiein canim. Arada farkli corbalarda yesim kuzum. :) ohh ne guzel idosta sevmis.

Tabi ki veririm tatlım sen yeter ki iste :)) Minik bir kereviz, biraz havuç, 2 tatlı kaşığı kadar irmik ve yarım portakal suyunu kalanı içme suyu olmak üzere hep birlikte haşladım, sonra tel süzgeçten geçirip içine biraz zeytinyağı ekledim :))

bende bulayim. Popo ve gobegi sikilastirmam lazim. Platese zillim izin vermiyor. Ne zaman baslasam cigligi atiyor.

Tamam kızlar topikçe zayıflıyoz Ben hep başladım başladım bıraktım ve bu ara bi de tatlıya abanmıştım ve 4 kilo aldım maalesef. Artık dengeli beslenmeye ve spora karar verdim, tatlıyı da kestim 3 günün karı 400 gram
Eki Görüntüle 973115

ılk salıncak denememızıde yaptık :)
Ayyy yaaa ne güzel yapmışsın benim hiç aklıma gelmediydi salıncağa bindirmek ilk fırsatta parka götürcem İdoşu ve hatta salıncağa ben oturucam onu kucağıma alıcam ben de sallanıcam Özlemiştim zaten
Canım benim okurken içim acıdı resmen çok zor bir durum. Ama hemen üzüzlme büyüdükçe senin farkına varacaktır. Zaten 1 yaşından sonra alan kreşler var sanırım öyle bir yere verirsin. Orda kişisel ilgi yerine kalabalığa karışacak ve seni özleyecektir. Şu dönemi hele bi atlatın en azından kadın kendi çocuğu gibi ilgileniyodur, emin ellerde olduğunu biliyosun tatlım. Böyle teselli bul şimdilik lütfen :))
Canım çok sağol benim öyle çok ihtiyacım var ki bu tarz bilgilere. Muhtemelen benim İdoş formunu korumak isteyen mankenler gibi iştahsız bişey olacak, 3-5 kaşık yeridene kadar yapmadığım şebeklik kalmıyor. Zorlamak da istemiyorum iyice soğumasın diye ve daha ek besini vermemin hemen ardından yıllardır emmiyomuş gibi göğsüme yapışıyor çok komik yaa
kızlar bu arada artık biz ba ba ba de de de arada anneye benzer bıseyler dıyoruz ayy cok mutlu oldum :)

Ay maşallah canım hayırlı olsun ilk kelimeleriniz

Kızlar aranızda oto koltuğuna geçen var mı? Varsa hangi marka aldınız ve memnun musunuz? Biliyorum daha erken ama sığmıyoruz artık ana kucağına diğer tontik bebek anneleri siz ne yaptınız merak ettim, sonuçta araçta güvenlik çok önemli kuzumu daha fazla sıkıştıramayacağım :)

Bugün çooook akıllıca bişey yaptım. Geçenlerde okuldan iki öğretmen arkadaşımın e bebekten aldıkları hediye elbiseleri (zaten küçük almışlardı ve elbise giydirmeyi sevmiyorum daha ayaklanmadan rahat olması daha önemli bence) götürüp bezle değiştirdim. Ikikoli bez aldım👏👏👏 kendimi tebrik ediyorum. En çok beze para veriliyor sonuçta☺️

Bu arada oğlumun dişi çıktııııııııııııı kıymık diyoruz şimdilikkkk çok mutluyum çoooooooookkkkkkkkk
Ah Arenciğimin de mi çıktı güle güle büyütsün, diğerlerini de patır kütür sorunsuz çıkarsın, bol bol yesin, içsin, sevimli gülücükler saçsın minik davşan
Canım hiç canını sıkma yemesi de düzelecek inşallah:))
Furuzancım ne güzel haberler getirmişsin bize :) Maşallah kuzucuğuna
geçmişolsun canımm inş. önemli bişeyi yoktur kv.. kolaygelsinn..

Gecmis olsun canim. Ciddi birseyi yoktur insallah. Kolay gelsin.

Geçmiş olsun canım şimdi gördüm yazını. Ciddi bişey var mı?

Teşekkürler kızlar. Diğer torununu yani İda'nın 7 ay büyük olan kuzenini severken çocukla beraber pat tirinanirinom da pataküte de tirinom Bereket sadece zedelenme var kırık filan yok istirahat edecek. Çocuğun da kafasında hafif bir morarıklık harici bişey yok çok şükür. Ama eltim bi daha çocuğu kvnin kucağına vermez. Net.
Canım İda da çok iştahsız şimdiye kadar çok az şeyi sevdi yılmadan yapıyorum ,deniyorum napayım illa alışacak.

Anladım canım umöarım herşey düzene gider de daha sık girersin. Özleniyorsun bunu bil ve bulduğun her fırsatta gel olur mu şirinlik
Tebrik eder başarılarının devamını dilerim

Merhaba arkadaşlar, diğer topikte sıkıntılar olunca kopmuştum kk dan ama kızıma ek gıdalara geçince tekrar sizlerleyim kızımın sütlü ürünlere alerjisi çıktı sütlü kaşık mamaları ve yoğurt maalesef , Kecheese diye bir markanın keçi sütünden yoğurt yapayım dedim ilkinde olmadı ikincide de koyu ayran kıvamında oldu tadıda bir tuhaftı ( Tadınıda bilmem gerçi) keçi yoğurdunu nerden nasıl alıyorsunuz? veya nasıl yapıyorsunuz tadı nasıl oluyor? ( Ben Antakya da yaşıyorum)

Birde balkabağı çorbasını nasıl yapıyorsunuz ölçüleri nasıl?

Bendende bir tarif olsun bu sabahki kızımın kahvaltısı : Çeyrek avokado, yarım muz,,bir çay kaşığı pekmez,50 ml anne sütü ,biraz su bunları püre haline getirip 2 yemek kaşıgı Hipp Yulaflı (sütsüz) ekliyorum Sonra uyumak nedir bilmiyor :)

Son düzenleme:
Misafirlerimi uğurladım nihayet geçmişi de yarın okuyacağım inşallah.ama size çikomun yoğurtla imtihanını göstereyim dedim yoğurdu elmaya nazaran daha severek yiyor.elmaya bugün biraz ıykk yaptı

Eklentiler

• $image.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 77
Misafirlerimi uğurladım nihayet geçmişi de yarın okuyacağım inşallah.ama size çikomun yoğurtla imtihanını göstereyim dedim yoğurdu elmaya nazaran daha severek yiyor.elmaya bugün biraz ıykk yaptı

Oh gözün aydın canım size yerleştiler diye korkmaya başlamıştım ama korkum yersizmiş Çikocuğuma da afiyet olsun yakışıklım, jönümmmm muckk

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…