Merhaba arkadaşlar, diğer topikte sıkıntılar olunca kopmuştum kk dan ama kızıma ek gıdalara geçince tekrar sizlerleyimkızımın sütlü ürünlere alerjisi çıktı sütlü kaşık mamaları ve yoğurt maalesef , Kecheese diye bir markanın keçi sütünden yoğurt yapayım dedim ilkinde olmadı ikincide de koyu ayran kıvamında oldu tadıda bir tuhaftı ( Tadınıda bilmem gerçi) keçi yoğurdunu nerden nasıl alıyorsunuz? veya nasıl yapıyorsunuz tadı nasıl oluyor? ( Ben Antakya da yaşıyorum)
Birde balkabağı çorbasını nasıl yapıyorsunuz ölçüleri nasıl?
Bendende bir tarif olsunbu sabahki kızımın kahvaltısı : Çeyrek avokado, yarım muz,,bir çay kaşığı pekmez,50 ml anne sütü ,biraz su bunları püre haline getirip 2 yemek kaşıgı Hipp Yulaflı (sütsüz) ekliyorum Sonra uyumak nedir bilmiyor :)
Merhaba dreamers hoşgeldin canım :))
Hemen tarifi vereyim suloz arkadaşımız yazmış zaten de balkabağını irmikle beraber haşlayıp kevgirden geçirdikten sonra içine biraz kimyon ve zeytinyağı :)
Kahvaştı tarifin için de teşekkürler :))
Hoşgeldin canım...o marka sütten ben de yaptım 2 defa tutmadı.ben de inek sütünden mayalamaya başladım gayet de iyi tutuyor.sütte mi sıkıntı var acaba??Merhaba arkadaşlar, diğer topikte sıkıntılar olunca kopmuştum kk dan ama kızıma ek gıdalara geçince tekrar sizlerleyimkızımın sütlü ürünlere alerjisi çıktı sütlü kaşık mamaları ve yoğurt maalesef , Kecheese diye bir markanın keçi sütünden yoğurt yapayım dedim ilkinde olmadı ikincide de koyu ayran kıvamında oldu tadıda bir tuhaftı ( Tadınıda bilmem gerçi) keçi yoğurdunu nerden nasıl alıyorsunuz? veya nasıl yapıyorsunuz tadı nasıl oluyor? ( Ben Antakya da yaşıyorum)
Bendende bir tarif olsunbu sabahki kızımın kahvaltısı : Çeyrek avokado, yarım muz,,bir çay kaşığı pekmez,50 ml anne sütü ,biraz su bunları püre haline getirip 2 yemek kaşıgı Hipp Yulaflı (sütsüz) ekliyorum Sonra uyumak nedir bilmiyor :)
Oh gözün aydın canım size yerleştiler diye korkmaya başlamıştım ama korkum yersizmişÇikocuğuma da afiyet olsun yakışıklım, jönümmmm muckk
Ne kadar balkabağı ile başlamalıyım ? İlk yapacağım her şeyde tırsıyorum da :)
Hoşgeldin canım...o marka sütten ben de yaptım 2 defa tutmadı.ben de inek sütünden mayalamaya başladım gayet de iyi tutuyor.sütte mi sıkıntı var acaba??
😘
Hoşgeldin canım...o marka sütten ben de yaptım 2 defa tutmadı.ben de inek sütünden mayalamaya başladım gayet de iyi tutuyor.sütte mi sıkıntı var acaba??
Hehe arkadaşın eğitimi vardı da canım çeşmede oturuyorlar normaldeyakışıklı çikom da seni öptü teyZesi 😘
Canım ilk kez yedirceksen püreyi tavsiye ederim yani ben öyle yapmıştım 4 küp şeker büyüklüğünde kabağı buharda haşlayıp içine bir miktar tarçın koymuştum ve sevmişti onu :)) İlla çorba yapıcam diyorsan 2 küp şeker büyüklüğü ile başlayabilirsin. İrmik ve su ekleneceği için miktar yeterli olur kanımca :)
Bu arada oğlumun dişi çıktııııııııııııı kıymık diyoruz şimdilikkkk çok mutluyum çoooooooookkkkkkkkk
İkibuçuk aylıkken gitmiştim ben canım. Noldu ki?
Kızlar bizim topikten birinin görümcesi mi ki bu
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=691531
Konudaki bebiş 6 aylık olunca bi acaba dedim
Herkese merhaba geç geldim bugün ara ara okudum sizide yazamadım huysuz virjin bugün Mert 😵
seyyahcım kıymığınız hayırlı olsun maşallah. günlük gıda akışınız güzelmiş bende zor durumdayım paşa karışık şeyleri yemiyor illa tat arıyor.
jewaycım derin uykusu normale dönmesine sevindim darısı başıma😃
şebek oldular artık hayatın farkındalar
furuzan melek aşınız ağrısız ateşsiz geçer inş. zeytin bende deneyim.
Arastam kv geçmiş olsun hayırdır. bnde biraz işlendim sbh 8 de kalktık 2 de yattı bıdık çok yoruo artık huyu değişti
Tondora ben 1 haftalık ve 3 aylıkken gittim kontrele. hayırdır?
Günebakancım fesat görümce olmuş o 😃
Sulozcum menün çok güzel bnde balkabağı yapayım bgn dün ıspanak havuç yaptım yemedi yoğurtu ben öğlen veriyorum akşam gaz yapıo. afiyet olsun
Mutluluk bir çay kaşığı maya olur herhalde inş tutar
Mert uyuyo geç uyudu yoruldu uyanırsa erken bizde çıkarız belki kapı önüne yürüyüşe. evimin altı kreş oraya dalarız belki oynamaya 😃😀😃
bende 40 imda gittim. Neden sordun canim. :)
Bir cay kasigi yeter. Benim ondan biraz buyuk bir cay kasigi koyuyorum. Cok koyarsan eksi olur.
Aşı okunca cok agladi zor sakinledtirdik. Ve uyuttum 2saat uyuyunca kendine geldi suan sorun yok insallah olmazda.
ya kizlar numaradan oksurmeyi ogrendi benim zilli. Sizlerde de var mi. Ekkk oukk yapip duruyor.
İLk aldığımda süt bozuk çıktı attım ikincidede tutmadı inek sütü ile agzının etrafı kıpkırmızı oluyor kuzumun yoğurtta yemeli ne yapıcam nasıl yapıcam bilmiyorum ...
Tamam canım çorba derken püre demek istemiştim zaten dediğini deneyeceğim yarın teşekkür ederim :)
He kızlar bi de ben sofraya oturduğumuzda eğer acı değilse tüm yemeklerden tattırıyorum İdoşa. Bugün sebzeli et yemeğinin suyuna birkaç çimdik ekmeği bandırıp bandırıp verdim şapırdata şapırdata yediOnun için özel hazırladığım şeyleri böyle yemiyo minik cadı
Atatürk orman çiftliğininkini alsan canım, geçen gün kipada görmüştüm hem cam şişede.gerçi kipa var mıdır orda bilmiyorum da...
Kipa yok sanırım burada canım bakalım araştıracağım artık ...
Peki keçi yoğurdunun tadı nasıl oluyor kıvamı nasıl oluyor ? Yapan arkadaşlar bilgi verirseniz yaptığımda sıkıntılı bir durumla karşılaşmamak için soruyorum...
Ben Baltalı günlük keçi sütünden yapıyorum.. Migros'tan internetten siparişle geliyor (sanal market) Tefalin yoğurt makinesini ve küçük cam kaplarını da aldım onlara yapıyorum valla taş gibi yoğurt oluyor. Kıvam olarak bildiğimiz yoğurt, tadı da biraz daha lezzetli sanki, biraz daha tatlı gibi...
İyi akşamlar güzel hanımlar!
Çok yoğun çalışıyorum ve sürekli emzirmek için iş yeri ve kaldığımız otel arasında gidip geliyorum. Çok yoruluyorum ama bana çalışmak çok iyi geldi. Yanımda annem de var, onun hakkını ödeyemem. Geçmişi okuyamadım. Bir selam vereyim istedim. Özledim sizleri. Hepinizi kucaklıyorum ve bebişlerinizi öpüyorum uzaklardan. Heğiniz sağlıkla, neşeyle kalın...
Kızlar aranızda oto koltuğuna geçen var mı? Varsa hangi marka aldınız ve memnun musunuz? Biliyorum daha erken ama sığmıyoruz artık ana kucağına diğer tontik bebek anneleri siz ne yaptınız merak ettim, sonuçta araçta güvenlik çok önemli kuzumu daha fazla sıkıştıramayacağım :)
Misafirlerimi uğurladım nihayet geçmişi de yarın okuyacağım inşallah.ama size çikomun yoğurtla imtihanını göstereyim dedimyoğurdu elmaya nazaran daha severek yiyor.elmaya bugün biraz ıykk yaptı
Kızlar ben de bu sabah İdoşun kahvaltısını tam tahıl ekmeğiyle yaptım. Biraz tahıl ekmeği, 1 çay kaşığı pekmez, 1 parça muz, fındık büyüklüğünde yumurta ve yarım çay kaşığı tereyağını devam sütüyle karıştırdım. Birkaç kaşık yedi işte alışacak tadı çok güzel olmuştu :))
tebrikler canımm hayırlı olsun :)
Bişey yok kızlar :)
Hani 6.ayda smer testi falan alıyorlarmış ne kadar gereklide gerçi bilmiyorum.
Birdeee şeyyyy ben hala açılışı yapamadım desem :78: Sanırım emzirme dönemi bitene kadarda olamıcak napım amannn
Anaaam yalnız herkimse fena çekiştirmiş kadını.. Tabi bir de yengesini dinle bakalım çocuğa çekirdek mi verdiler " ayyyy seni hiç özlemedi kiiiii" diye dalga mı geçtiler acaba
İyi akşamlar güzel hanımlar!
Çok yoğun çalışıyorum ve sürekli emzirmek için iş yeri ve kaldığımız otel arasında gidip geliyorum. Çok yoruluyorum ama bana çalışmak çok iyi geldi. Yanımda annem de var, onun hakkını ödeyemem. Geçmişi okuyamadım. Bir selam vereyim istedim. Özledim sizleri. Hepinizi kucaklıyorum ve bebişlerinizi öpüyorum uzaklardan. Heğiniz sağlıkla, neşeyle kalın...
Tupper candır diyorum... Gerçi ben aventin süt saklama kaplarını kullanıyorum o da çok iyi bpa falan içermediği için ama Tupper da gayet sağlıklıdır bence, lenslerin yapıldığı maddeden yapılıyorlar ve ben yaklaşık 10 yıldır falan kullanırım baya taze tutuyor herşeyi😍
Bugün çooook akıllıca bişey yaptım. Geçenlerde okuldan iki öğretmen arkadaşımın e bebekten aldıkları hediye elbiseleri (zaten küçük almışlardı ve elbise giydirmeyi sevmiyorum daha ayaklanmadan rahat olması daha önemli bence) götürüp bezle değiştirdim. Ikikoli bez aldım👏👏👏 kendimi tebrik ediyorum. En çok beze para veriliyor sonuçta☺️
Merhaba arkadaşlar, diğer topikte sıkıntılar olunca kopmuştum kk dan ama kızıma ek gıdalara geçince tekrar sizlerleyimkızımın sütlü ürünlere alerjisi çıktı sütlü kaşık mamaları ve yoğurt maalesef , Kecheese diye bir markanın keçi sütünden yoğurt yapayım dedim ilkinde olmadı ikincide de koyu ayran kıvamında oldu tadıda bir tuhaftı ( Tadınıda bilmem gerçi) keçi yoğurdunu nerden nasıl alıyorsunuz? veya nasıl yapıyorsunuz tadı nasıl oluyor? ( Ben Antakya da yaşıyorum)
Misafirlerimi uğurladım nihayet geçmişi de yarın okuyacağım inşallah.ama size çikomun yoğurtla imtihanını göstereyim dedimyoğurdu elmaya nazaran daha severek yiyor.elmaya bugün biraz ıykk yaptı
He kızlar bi de ben sofraya oturduğumuzda eğer acı değilse tüm yemeklerden tattırıyorum İdoşa. Bugün sebzeli et yemeğinin suyuna birkaç çimdik ekmeği bandırıp bandırıp verdim şapırdata şapırdata yediOnun için özel hazırladığım şeyleri böyle yemiyo minik cadı
Canim dr sana bunu devam sutu olarak önerdi mı son olaydan sonra , eger öyle ise dikkat toplatiliyornus
http://www.yenicaggazetesi.com.tr/bebek-mamasina-toplama-karari-94751h.htm
Ahh o gece uyanmaları bizde de var, sen birde çalışıyorsun çok zoor. Allah yardımcın olsun.Ara sıra uğra bizi unutma canım.Kızlar şimdi gördüm mesajlarınızı. Sizlerin mesajlarını görmeden önce yazmıştım zaten, selam vermiştim hepinize. Annem çok sıkılıyor burda, bilgisayar onda, oyun oynuyor kadıncağız sıkıntıdan boş kalınca akşamları. Bir de burda internet bağlantısı kötü, sürekli kopuyor, çok can sıkıcı. Geceleri sapıttı iyice oğlum, sürekli kalkıyor, emiyor, emiyor, sonra tabi kusuyor. En son sabah 5'te kalkarak ve geri uyumayarak rekor kırdı! Bir kere de değil üstelik, her sabah bu tekrarlanıyor. Ben de zaten çok yorgun olduğumdan, Dylan ne zaman uyursa uyuyorum. Ya saat 9 da bile uyudum inanmıyorum, ben de hayatımın rekorunu kırdım böylelikle:)) Yazmadan gider miyim hiç. Unutmadım sizleri, kucaklıyorum hepinizi...
Çılgın günebakan farklı topiclerde arayış peşinde kuzum yaSuloz ve Günebakan koptum ahahahahKomikler siziiiiiiiiiii
Hoşgeldinn.Merhaba arkadaşlar, diğer topikte sıkıntılar olunca kopmuştum kk dan ama kızıma ek gıdalara geçince tekrar sizlerleyimkızımın sütlü ürünlere alerjisi çıktı sütlü kaşık mamaları ve yoğurt maalesef , Kecheese diye bir markanın keçi sütünden yoğurt yapayım dedim ilkinde olmadı ikincide de koyu ayran kıvamında oldu tadıda bir tuhaftı ( Tadınıda bilmem gerçi) keçi yoğurdunu nerden nasıl alıyorsunuz? veya nasıl yapıyorsunuz tadı nasıl oluyor? ( Ben Antakya da yaşıyorum)
Allahım adama bak yaa. Ne kadar ciddi yiyor yoğurdunu, olayın ciddiyetinin farkındaMisafirlerimi uğurladım nihayet geçmişi de yarın okuyacağım inşallah.ama size çikomun yoğurtla imtihanını göstereyim dedimyoğurdu elmaya nazaran daha severek yiyor.elmaya bugün biraz ıykk yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?