2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Merhaba dreamers hoşgeldin canım :))

Hemen tarifi vereyim suloz arkadaşımız yazmış zaten de balkabağını irmikle beraber haşlayıp kevgirden geçirdikten sonra içine biraz kimyon ve zeytinyağı :)

Kahvaştı tarifin için de teşekkürler :))

Kızlar ben de bu sabah İdoşun kahvaltısını tam tahıl ekmeğiyle yaptım. Biraz tahıl ekmeği, 1 çay kaşığı pekmez, 1 parça muz, fındık büyüklüğünde yumurta ve yarım çay kaşığı tereyağını devam sütüyle karıştırdım. Birkaç kaşık yedi işte alışacak tadı çok güzel olmuştu :))

Ne kadar balkabağı ile başlamalıyım ? İlk yapacağım her şeyde tırsıyorum da :)

Hoşgeldin canım...o marka sütten ben de yaptım 2 defa tutmadı.ben de inek sütünden mayalamaya başladım gayet de iyi tutuyor.sütte mi sıkıntı var acaba??

Oh gözün aydın canım size yerleştiler diye korkmaya başlamıştım ama korkum yersizmiş Çikocuğuma da afiyet olsun yakışıklım, jönümmmm muckk

Hehe arkadaşın eğitimi vardı da canım çeşmede oturuyorlar normalde yakışıklı çikom da seni öptü teyZesi 😘

Ne kadar balkabağı ile başlamalıyım ? İlk yapacağım her şeyde tırsıyorum da :)

Canım ilk kez yedirceksen püreyi tavsiye ederim yani ben öyle yapmıştım 4 küp şeker büyüklüğünde kabağı buharda haşlayıp içine bir miktar tarçın koymuştum ve sevmişti onu :)) İlla çorba yapıcam diyorsan 2 küp şeker büyüklüğü ile başlayabilirsin. İrmik ve su ekleneceği için miktar yeterli olur kanımca :)

He kızlar bi de ben sofraya oturduğumuzda eğer acı değilse tüm yemeklerden tattırıyorum İdoşa. Bugün sebzeli et yemeğinin suyuna birkaç çimdik ekmeği bandırıp bandırıp verdim şapırdata şapırdata yedi Onun için özel hazırladığım şeyleri böyle yemiyo minik cadı

Hoşgeldin canım...o marka sütten ben de yaptım 2 defa tutmadı.ben de inek sütünden mayalamaya başladım gayet de iyi tutuyor.sütte mi sıkıntı var acaba??

😘

İLk aldığımda süt bozuk çıktı attım ikincidede tutmadı inek sütü ile agzının etrafı kıpkırmızı oluyor kuzumun yoğurtta yemeli ne yapıcam nasıl yapıcam bilmiyorum ...

Hee arkadaşsa iyi canım eğlenceli geçmiştir

Tamam canım çorba derken püre demek istemiştim zaten dediğini deneyeceğim yarın teşekkür ederim :)

Bu arada oğlumun dişi çıktııııııııııııı kıymık diyoruz şimdilikkkk çok mutluyum çoooooooookkkkkkkkk

tebrikler canımm hayırlı olsun :)

İkibuçuk aylıkken gitmiştim ben canım. Noldu ki?

Kızlar bizim topikten birinin görümcesi mi ki bu

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=691531

Konudaki bebiş 6 aylık olunca bi acaba dedim

Bişey yok kızlar :)
Hani 6.ayda smer testi falan alıyorlarmış ne kadar gereklide gerçi bilmiyorum.

Birdeee şeyyyy ben hala açılışı yapamadım desem :78: Sanırım emzirme dönemi bitene kadarda olamıcak napım amannn

İLk aldığımda süt bozuk çıktı attım ikincidede tutmadı inek sütü ile agzının etrafı kıpkırmızı oluyor kuzumun yoğurtta yemeli ne yapıcam nasıl yapıcam bilmiyorum ...

Atatürk orman çiftliğininkini alsan canım, geçen gün kipada görmüştüm hem cam şişede.gerçi kipa var mıdır orda bilmiyorum da...

Masaya bir tabak da İloş için koy annesi koca kız oldu artık bu arada şöyle bir göz geZdirdim de geçmişe geçmiş olsun kv.ne ... İyi ucuz atlatmış...iyi oldu canım hem gezdik bol bol evdeyken de Çikoyla ilgilendiler ben de rahat rahat temizlik yaptım.asıl haftaya kv geliyor 2 hafta bizde...

Atatürk orman çiftliğininkini alsan canım, geçen gün kipada görmüştüm hem cam şişede.gerçi kipa var mıdır orda bilmiyorum da...

Kipa yok sanırım burada canım bakalım araştıracağım artık ...

Peki keçi yoğurdunun tadı nasıl oluyor kıvamı nasıl oluyor ? Yapan arkadaşlar bilgi verirseniz yaptığımda sıkıntılı bir durumla karşılaşmamak için soruyorum...

Ben Baltalı günlük keçi sütünden yapıyorum.. Migros'tan internetten siparişle geliyor (sanal market) Tefalin yoğurt makinesini ve küçük cam kaplarını da aldım onlara yapıyorum valla taş gibi yoğurt oluyor. Kıvam olarak bildiğimiz yoğurt, tadı da biraz daha lezzetli sanki, biraz daha tatlı gibi...

Tamam canım teşekkür ederim ,sanal marketi güncellemede :) güncellensin bakarım...

hosgeldin canim. Ozlettin kendini arada ugra canim. Canim ne zamana kadar otelde kalacaksiniz zor oluyordur bebisle.

biz gectik canim. Chicco aldik icinde minderide var. Tam oturamasada kullanabiliyor. 4yasa kadar kullacak. Ilk puset almadan bunu alsakta olurmus. Ama alirken dene oyle al canim. Max cosi oto koltugunuda cok ovdu satici. Odul almis 4yildizli falan dedi ama aldigimiz yerde 1yastan baslayan modeli vardi. Internetten alma canim daha pahali magzada daha ucuz.

Misafirlerimi uğurladım nihayet geçmişi de yarın okuyacağım inşallah.ama size çikomun yoğurtla imtihanını göstereyim dedim yoğurdu elmaya nazaran daha severek yiyor.elmaya bugün biraz ıykk yaptı

Ohh ciko ilk yogurdunuda yedi. Senin o yogirt yiyen halini yedinler.

Ohh afiyet seker olsun. Cok fazla alinti yapmisdin canim telden sorun oluyor. Alinti yapmadim. Cok sagol corba tarifin icin. Pisikleri duzelsin deneyecem. Mama sandalyesini sevmedi cabuk sıkılıyor. Pusete alismis onda yedigi gibi yemiyor. Biz yerken bize bakiyor bende alissin diye ekmek veriyorum eline oturuyor bizle :)

kayinvalidenede tekrardan gecmis olsun.

Yaptirmak lazim. Ama bende yaptirmadim.

Canim kocisin iyi sabirliymis.

Anaaam yalnız herkimse fena çekiştirmiş kadını.. Tabi bir de yengesini dinle bakalım çocuğa çekirdek mi verdiler " ayyyy seni hiç özlemedi kiiiii" diye dalga mı geçtiler acaba

Kesin yapmışlardır

Özlettin kendini canım yine gel

Oooo 10 yılmı tecrübene güveniyorum o zaman canım herkes de onu tavsiye ediyor zaten. Alayım küçük saklama kaplarından

Çok iyi yapmışsın canım daha uzun süre bez kullanıcaz nasılsa :)

Canım bende pazartesiden beri deniyorum keçi sütüyle yoğurt tutturamadım yav :26: Bizim de süt ürünlerine alerjimiz çıktı. Fikir alışverişinde bulunuruz ne iyi oldu geldiğin Dün kahvaltısında da bişey alerji yapmış. Ben bebe bisküvisidir diye düşündüm sütlü sonuçta ve farklı olarak bi onu yedi. Sizde de dokunuyor mu bebe bisküvisi?

Misafirlerimi uğurladım nihayet geçmişi de yarın okuyacağım inşallah.ama size çikomun yoğurtla imtihanını göstereyim dedim yoğurdu elmaya nazaran daha severek yiyor.elmaya bugün biraz ıykk yaptı

Çikoo yoğurtlu suratını yediğim çok tatlısın

Ben de tattırıyorum zaten sıkıysa verme yıkıyo ortalığı Hatta dün akşam kerevizden baya yedi :26: Doğrumu yaptım bilmiyorum

Canim dr sana bunu devam sutu olarak önerdi mı son olaydan sonra , eger öyle ise dikkat toplatiliyornus

http://www.yenicaggazetesi.com.tr/bebek-mamasina-toplama-karari-94751h.htm

Yok canım bizimki bundan değil golden goat önermişti. Teşekkürler ilgin için

Ahh o gece uyanmaları bizde de var, sen birde çalışıyorsun çok zoor. Allah yardımcın olsun.Ara sıra uğra bizi unutma canım.
Suloz ve Günebakan koptum ahahahah Komikler siziiiiiiiiiii
Çılgın günebakan farklı topiclerde arayış peşinde kuzum ya
Hoşgeldinn.
Bende tarifi arastanın yinelediği gibi yapıyorum, ama kimyon yerine tarçın koyuyorum.
Allahım adama bak yaa. Ne kadar ciddi yiyor yoğurdunu, olayın ciddiyetinin farkında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…