2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Günaydın arkadaşlar.
Canım bende anca girebildim.Ela düzeldi çok şükür.Teşekkür ederim.

Günaydın kızlar :) Yarın sevgililer günü ve bizim de evlilik yıldönümümüz. Bir hazırlık da yapmadım. Sizde planlar var mı yarınla ilgili :26:

Eee napim burda çok hareket olmayınca gözüm dışarı kaydı Kendimi karısını aldatıp üste çıkan pişkin adamlar gibi hissettim
Vaaay birde itiraf Biz seni ellerin olasın diye mi sevdik günebakaann
Günaydın kızlar :) Yarın sevgililer günü ve bizim de evlilik yıldönümümüz. Bir hazırlık da yapmadım. Sizde planlar var mı yarınla ilgili :26:
Aa ne güzel günde evlenmişsiniz. Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım. İdoşunuzla nice mutlu senelere.
Sevgililer günü ? Benim kocanın yorumu " Sevgili değiliz ki biz!"

Nice güzel yıllarınız olsun tatlım 14 şubatta evlenmek de güzelmiş Çoook güzel geçirirsiniz inşallah bence eşin ayarlamıştır bişeyler Bizde bi numara yok doğru düzgün görmüyorum bile kocamı Dün de bizim beraberliğimizin yıldönümüydü unutmamış küçük bişey almış gelirken çok mutlu etti beni

Çoookkkk teşekkür ederim önerilerini kesinlikle dikkate alıcam

Günaydın kızlar hava mis mis bu nasıl şubat böle
Arastam yıldönümünüz kutlu olsun nice senelere canım
Günebakan bizimle kal
Kızlar bebişler desteksiz oturmaya başladımı ben arkasını yaslıyorum yok illa kendim oturcam diyip sırtını dikleştirip oturuyo benım minnoş otururken küçücük kalıyo çok tatlı oluyo hihi

Ben bugün yine parka çıkarıcam salıncağa bindiricem amanın büyüdüler parklara gidiyorlar duygulanıyorum valla

Bugünkü menü
Sabah sütlü pirinçli mama ile ıslatılmış tam buğday ekmeği beyaz penir pekmez tereyağ yumurta sarısı
Öğlen armut
İkindi tarhana çorbası
Akşam yoğurt gecede yerse tam tahıllı muhallebi

Ayse , masallah ne guzel yiyor çıkon cok ta Tatli görünüyor sandalyesinde numarada senin kirmizi gelmiş sandalyen süper olmuş :)

Heracim belli ki cok yorgunsun olsun biz seni bekleriz sen dinlenince yine gel :)

gunaydın teyzelerıı!bız de 9 30 uyandık..sımdı yumurtası kaynıyor kuzucugun..haslandıktan sonra kahvaltıya oturacagzı kuzucuklaa..kalan yumurtayı da ben yıyorum..tok tutuyor...hergun yumurta yıyınce ne olurum bılmıyorumm. :))bugunde cıcı bebe yerıne tam tahıllı ekmek verıcem..

Sağol canım Kocanın yorumuna da bayıldım
Ayyy beraberliğinizin yıldönümü kutlu olsun uzun yıllarca beraber bir hayatınız olsun canım

Nasyam hem tarif için hem de kutladığın için teşekkürler

Canım emziren annelere her gün yumurta öneriliyo zaten o kilo yapmaz sen tatlılardan kork

Canim dr sana bunu devam sutu olarak önerdi mı son olaydan sonra , eger öyle ise dikkat toplatiliyornus

http://www.yenicaggazetesi.com.tr/bebek-mamasina-toplama-karari-94751h.htm

bende dün gece okudum bu haberi prematüre bebeklere veriliyormuş daha çok . bi ara yine aptamilin bir maamsını toplattılar diye duymuştum.

evet ben gidicem tekrar kontrole benim birde pko geçmişim var mecbur baktırmam gerekli..

Tamam tamam gitmiyorum biyere kızlar

Teşekkürler canımcım

Günaydın kızlar biz bugün 7,5 da kalktık kahvaltısını yaptı bıdık tekrar uyudu fakat aşırı mızık dişimizde yok dr üstten görünüyor gibi dedi ama ele gelen bişey yok çok zor geçiyo bir haftamız.
bugünkü menümüz
kahvaltı yumurta peynir pekmez ıhlamur
öğlen yoğurt
ikindi balkabağı püresi içine armut yada elma tarçın
gece muhallebi
Arasta ve günebakan nice uzun yıllara
sulozum benim kociş te der ki bi sevgilimiyiz😃
yarın izinli Allahtan ben masa vs hazırlayım diyorum ama Mert izin verirse 😵😜

Kızlar malumunuz biz çorbalara kıyma-tavuk koymaya başladık. Kıymayı çorbaya nasıl ilave edeceğim konusunda kafam karıştı direkt sebzelerle haşlamak mı lazım sizce?

Teşekkür ederim canım çok şükür sorunsuz atlattık bu geceyi. Devam sütü kullanmam diye bir takıntım yok eve bıraktığım anne sütünü bile biberondan oldukça zor içiyor. Hasta olduğu için mi iştahsız bilmiyorum. inşallah geçici bir durumdur.çok sağol canım

evet canım çok zor bir durum. Gerçekten çok seviyor torununu. ama vıcık vıcık bir dakika kucağından indirmiyor, yüzünü yapıştırıyor bebeğimin suratına nazlatıyor. en sonunda uyardım anne nefesini çocuğun yüzüne verme diye. iyi bakıyor gerçekten, herkesten çok güveniyorum ama bu kadar sevince aşırı sahiplenmesi beni rahatsız ediyor, bebeğim de böyle tepki verince bana, bendeki acıyı var sen tahmin et

bu bilgilerin herkesin işine yarayacağını tahmin ettim hepimiz iştahsızlıktan muzdaribiz. ben de zorlamak istemiyorum ama zaten Arastacım ağzını öyle bir kapatıyor dudaklarını öyle bir yapıştırıyor ki, kandırıp da o ağzı açmak ne mümkün.

canım normalde buğday unundan ekmek bir yaşına kadar tavsiye edilmiyor ya gluten alerjisi riskine bağlı olarak, tam tahıllı ekmek de bu risk yok mu? ben de bebe bisküvisi yerine tam tahıllı ekmeği terch ederim. ya da evde bebe bisküvisi deneyeceğim. gerçi onun tarifinde de tam tahıllı un kullanılıyor. kafam karıştı azıcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…