Geçmiş olsun canım kk anca şimdi girebildim umarım ela düzelmiştir.. ben ilacın adını sana yazayım yinede LaxaFiber zaten bitkisel bir toz ssk ödemiyor. ben armuduna karıştırıp veriyorum anında etki etmişti aslında 5 günden önce etki etmiyormuş.heralde armut işe yaradı bilemiyorum :) şimdi daha iyi ayrıca doktorumuz hiçbir zararı yok günde 3 defa ver dedi. ben 1 kere verdim ama
Çılgın günebakan farklı topiclerde arayış peşinde kuzum ya
Çılgın günebakan farklı topiclerde arayış peşinde kuzum ya
Eee napim burda çok hareket olmayınca gözüm dışarı kaydıKendimi karısını aldatıp üste çıkan pişkin adamlar gibi hissettim
Vaaay birde itirafEee napim burda çok hareket olmayınca gözüm dışarı kaydıKendimi karısını aldatıp üste çıkan pişkin adamlar gibi hissettim
Aa ne güzel günde evlenmişsiniz. Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım. İdoşunuzla nice mutlu senelere.Günaydın kızlar :) Yarın sevgililer günü ve bizim de evlilik yıldönümümüz. Bir hazırlık da yapmadım. Sizde planlar var mı yarınla ilgili :26:
Günaydın kızlar :) Yarın sevgililer günü ve bizim de evlilik yıldönümümüz. Bir hazırlık da yapmadım. Sizde planlar var mı yarınla ilgili :26:
hosgeldin canim. Ozlettin kendini arada ugra canim. Canim ne zamana kadar otelde kalacaksiniz zor oluyordur bebisle.
biz gectik canim. Chicco aldik icinde minderide var. Tam oturamasada kullanabiliyor. 4yasa kadar kullacak. Ilk puset almadan bunu alsakta olurmus. Ama alirken dene oyle al canim. Max cosi oto koltugunuda cok ovdu satici. Odul almis 4yildizli falan dedi ama aldigimiz yerde 1yastan baslayan modeli vardi. Internetten alma canim daha pahali magzada daha ucuz.
Ohh ciko ilk yogurdunuda yedi. Senin o yogirt yiyen halini yedinler.
Ohh afiyet seker olsun. Cok fazla alinti yapmisdin canim telden sorun oluyor. Alinti yapmadim. Cok sagol corba tarifin icin. Pisikleri duzelsin deneyecem. Mama sandalyesini sevmedi cabuk sıkılıyor. Pusete alismis onda yedigi gibi yemiyor. Biz yerken bize bakiyor bende alissin diye ekmek veriyorum eline oturuyor bizle :)
kayinvalidenede tekrardan gecmis olsun.
Yaptirmak lazim. Ama bende yaptirmadim.
Canim kocisin iyi sabirliymis.
Nice güzel yıllarınız olsun tatlım 14 şubatta evlenmek de güzelmişÇoook güzel geçirirsiniz inşallah bence eşin ayarlamıştır bişeyler Bizde bi numara yok doğru düzgün görmüyorum bile kocamı Dün de bizim beraberliğimizin yıldönümüydü unutmamış küçük bişey almış gelirken çok mutlu etti beni
Sağol canımVaaay birde itirafBiz seni ellerin olasın diye mi sevdik günebakaann
Aa ne güzel günde evlenmişsiniz. Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım. İdoşunuzla nice mutlu senelere.
Sevgililer günü ? Benim kocanın yorumu " Sevgili değiliz ki biz!"
Ayyy beraberliğinizin yıldönümü kutlu olsun uzun yıllarca beraber bir hayatınız olsun canımNice güzel yıllarınız olsun tatlım 14 şubatta evlenmek de güzelmişÇoook güzel geçirirsiniz inşallah bence eşin ayarlamıştır bişeyler Bizde bi numara yok doğru düzgün görmüyorum bile kocamı Dün de bizim beraberliğimizin yıldönümüydü unutmamış küçük bişey almış gelirken çok mutlu etti beni
Günaydın kızlar hava mis mis bu nasıl şubat böle
Arastam yıldönümünüz kutlu olsun nice senelere canım
Günebakan bizimle kal
Kızlar bebişler desteksiz oturmaya başladımı ben arkasını yaslıyorum yok illa kendim oturcam diyip sırtını dikleştirip oturuyo benım minnoş otururken küçücük kalıyo çok tatlı oluyo hihi
Ben bugün yine parka çıkarıcam salıncağa bindiricem amanın büyüdüler parklara gidiyorlar duygulanıyorum valla
Bugünkü menü
Sabah sütlü pirinçli mama ile ıslatılmış tam buğday ekmeği beyaz penir pekmez tereyağ yumurta sarısı
Öğlen armut
İkindi tarhana çorbası
Akşam yoğurt gecede yerse tam tahıllı muhallebi
gunaydın teyzelerıı!bız de 9 30 uyandık..sımdı yumurtası kaynıyor kuzucugun..haslandıktan sonra kahvaltıya oturacagzı kuzucuklaa..kalan yumurtayı da ben yıyorum..tok tutuyor...hergun yumurta yıyınce ne olurum bılmıyorumm. :))bugunde cıcı bebe yerıne tam tahıllı ekmek verıcem..
Canim dr sana bunu devam sutu olarak önerdi mı son olaydan sonra , eger öyle ise dikkat toplatiliyornus
http://www.yenicaggazetesi.com.tr/bebek-mamasina-toplama-karari-94751h.htm
hosgeldin canim. Ozlettin kendini arada ugra canim. Canim ne zamana kadar otelde kalacaksiniz zor oluyordur bebisle.
biz gectik canim. Chicco aldik icinde minderide var. Tam oturamasada kullanabiliyor. 4yasa kadar kullacak. Ilk puset almadan bunu alsakta olurmus. Ama alirken dene oyle al canim. Max cosi oto koltugunuda cok ovdu satici. Odul almis 4yildizli falan dedi ama aldigimiz yerde 1yastan baslayan modeli vardi. Internetten alma canim daha pahali magzada daha ucuz.
Ohh ciko ilk yogurdunuda yedi. Senin o yogirt yiyen halini yedinler.
Ohh afiyet seker olsun. Cok fazla alinti yapmisdin canim telden sorun oluyor. Alinti yapmadim. Cok sagol corba tarifin icin. Pisikleri duzelsin deneyecem. Mama sandalyesini sevmedi cabuk sıkılıyor. Pusete alismis onda yedigi gibi yemiyor. Biz yerken bize bakiyor bende alissin diye ekmek veriyorum eline oturuyor bizle :)
kayinvalidenede tekrardan gecmis olsun.
Yaptirmak lazim. Ama bende yaptirmadim.
Canim kocisin iyi sabirliymis.
bende dün gece okudum bu haberi prematüre bebeklere veriliyormuş daha çok . bi ara yine aptamilin bir maamsını toplattılar diye duymuştum.
evet ben gidicem tekrar kontrole benim birde pko geçmişim var mecbur baktırmam gerekli..
Vaaay birde itirafBiz seni ellerin olasın diye mi sevdik günebakaann
Aa ne güzel günde evlenmişsiniz. Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım. İdoşunuzla nice mutlu senelere.
Sevgililer günü ? Benim kocanın yorumu " Sevgili değiliz ki biz!"
Günaydın kızlar hava mis mis bu nasıl şubat böle
Arastam yıldönümünüz kutlu olsun nice senelere canım
Günebakan bizimle kal
Kızlar bebişler desteksiz oturmaya başladımı ben arkasını yaslıyorum yok illa kendim oturcam diyip sırtını dikleştirip oturuyo benım minnoş otururken küçücük kalıyo çok tatlı oluyo hihi
Ben bugün yine parka çıkarıcam salıncağa bindiricem amanın büyüdüler parklara gidiyorlar duygulanıyorum valla
Bugünkü menü
Sabah sütlü pirinçli mama ile ıslatılmış tam buğday ekmeği beyaz penir pekmez tereyağ yumurta sarısı
Öğlen armut
İkindi tarhana çorbası
Akşam yoğurt gecede yerse tam tahıllı muhallebi
Sağol canımKocanın yorumuna da bayıldım
Ayyy beraberliğinizin yıldönümü kutlu olsun uzun yıllarca beraber bir hayatınız olsun canım
Nasyam hem tarif için hem de kutladığın için teşekkürler
Teşekkür ederim canım çok şükür sorunsuz atlattık bu geceyi. Devam sütü kullanmam diye bir takıntım yok eve bıraktığım anne sütünü bile biberondan oldukça zor içiyor. Hasta olduğu için mi iştahsız bilmiyorum. inşallah geçici bir durumdur.çok sağol canımateşsiZ geçer inş. canım üzülme alışır sabırlı ol benimdeki aman aman yemiyo fakat anne sütü az ise devam sütü takviyesi lazım dünyada milyonlarca çocuk devam sütü ile büyüyor anne sütünün yerini tabiki tutmaz. günde yarım litre anne sütü yada devam sütü almalı 2 çay bardağı ek gıda.
Canım benim okurken içim acıdı resmen çok zor bir durum. Ama hemen üzüzlme büyüdükçe senin farkına varacaktır. Zaten 1 yaşından sonra alan kreşler var sanırım öyle bir yere verirsin. Orda kişisel ilgi yerine kalabalığa karışacak ve seni özleyecektir. Şu dönemi hele bi atlatın en azından kadın kendi çocuğu gibi ilgileniyodur, emin ellerde olduğunu biliyosun tatlım. Böyle teselli bul şimdilik lütfen :))
Canım çok sağol benim öyle çok ihtiyacım var ki bu tarz bilgilere. Muhtemelen benim İdoş formunu korumak isteyen mankenler gibi iştahsız bişey olacak, 3-5 kaşık yeridene kadar yapmadığım şebeklik kalmıyor. Zorlamak da istemiyorum iyice soğumasın diye ve daha ek besini vermemin hemen ardından yıllardır emmiyomuş gibi göğsüme yapışıyor çok komik yaa
Kızlar ben de bu sabah İdoşun kahvaltısını tam tahıl ekmeğiyle yaptım. Biraz tahıl ekmeği, 1 çay kaşığı pekmez, 1 parça muz, fındık büyüklüğünde yumurta ve yarım çay kaşığı tereyağını devam sütüyle karıştırdım. Birkaç kaşık yedi işte alışacak tadı çok güzel olmuştu :))
Kızlar malumunuz biz çorbalara kıyma-tavuk koymaya başladık. Kıymayı çorbaya nasıl ilave edeceğim konusunda kafam karıştı direkt sebzelerle haşlamak mı lazım sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?