Canim ayri bir tavada iyice kavurup öyle çorbaya eklemeyi öneriyorlarmis
kızım 1 aydır geceleri sürekli uyanıyordu dün gece sütlü pirinçli kaşık maması yedirdim bir kase üstüne de bir güzel emdi 5 saat uyanmadan uyudu ama sabah 5 te uyanmaları değişmedi benim kız namaza kalkıyor
Kizlar bugün asilarimizi olduk cok agladi ama neyse ki henuz huzursuzluk ateş falan yapmadi inşallah bu geceyi rahat atlatiriz. Hastaligi sebebiyle asiyi ertelemistik biraz.Kilosunu düşük buldu hemsire neredeyse 6 bucuk aylık olduk hala 7 bucuk kilo.neredeyse 1aydir hic kilo almadi. Kilo olayini cok takmiyorum ama ek gidaya geceli hic birsey yemiyor begenmiyor. Ağzıni sıkı sıkı kapatiyor. Tattirirken beğendiği yedigi şeyleri bile yemiyor. Sütum de eskisi gibi cok degil zaten calisiyorum. Gun icinde sadece 120 cc anne sutu iciyor, sagip birakrigim, bir kac kaşık da zorla yedirdikleri muhallebi püre vs. Cok az degil mi ? Neden bu cocuk yemiyor cok üzülüyorum
Misafirlerimi uğurladım nihayet geçmişi de yarın okuyacağım inşallah.ama size çikomun yoğurtla imtihanını göstereyim dedimyoğurdu elmaya nazaran daha severek yiyor.elmaya bugün biraz ıykk yaptı
6 yada 7 gibi uyuyor tekrarOh afiyet olsun canım inşallah devamlı olur uykuları :) 5te uyanınca uyumuyor mu bidaha?
Günaydın kızlar biz bugün 7,5 da kalktık kahvaltısını yaptı bıdık tekrar uyudu fakat aşırı mızık dişimizde yok dr üstten görünüyor gibi dedi ama ele gelen bişey yok çok zor geçiyo bir haftamız.
bugünkü menümüz
kahvaltı yumurta peynir pekmez ıhlamur
öğlen yoğurt
ikindi balkabağı püresi içine armut yada elma tarçın
gece muhallebi
Arasta ve günebakan nice uzun yıllara
sulozum benim kociş te der ki bi sevgilimiyiz😃
yarın izinli Allahtan ben masa vs hazırlayım diyorum ama Mert izin verirse 😵😜
Kızlar malumunuz biz çorbalara kıyma-tavuk koymaya başladık. Kıymayı çorbaya nasıl ilave edeceğim konusunda kafam karıştı direkt sebzelerle haşlamak mı lazım sizce?
Teşekkür ederim canım çok şükür sorunsuz atlattık bu geceyi. Devam sütü kullanmam diye bir takıntım yok eve bıraktığım anne sütünü bile biberondan oldukça zor içiyor. Hasta olduğu için mi iştahsız bilmiyorum. inşallah geçici bir durumdur.çok sağol canım
evet canım çok zor bir durum. Gerçekten çok seviyor torununu. ama vıcık vıcık bir dakika kucağından indirmiyor, yüzünü yapıştırıyor bebeğimin suratına nazlatıyor. en sonunda uyardım anne nefesini çocuğun yüzüne verme diye. iyi bakıyor gerçekten, herkesten çok güveniyorum ama bu kadar sevince aşırı sahiplenmesi beni rahatsız ediyor, bebeğim de böyle tepki verince bana, bendeki acıyı var sen tahmin et
bu bilgilerin herkesin işine yarayacağını tahmin ettim hepimiz iştahsızlıktan muzdaribiz. ben de zorlamak istemiyorum ama zaten Arastacım ağzını öyle bir kapatıyor dudaklarını öyle bir yapıştırıyor ki, kandırıp da o ağzı açmak ne mümkün.
canım normalde buğday unundan ekmek bir yaşına kadar tavsiye edilmiyor ya gluten alerjisi riskine bağlı olarak, tam tahıllı ekmek de bu risk yok mu? ben de bebe bisküvisi yerine tam tahıllı ekmeği terch ederim. ya da evde bebe bisküvisi deneyeceğim. gerçi onun tarifinde de tam tahıllı un kullanılıyor. kafam karıştı azıcık
Canim evlilik yıldönümün kutlu olsun . Genc yasta bulduğun mutluluğun bir ömür boyu daim olsun tabi idos ile belki Kimbilir diğer melegin ile birlikte :)
duygularıma tercüman oldunn canımmm. aynenn bizde böleyizz.
çözm bulursan banada haber et lütfennn..
afiyettt olsunnn yakışıklıyaaa...
ARASTAA evlilikk yıldnümünz kutlu olsun canımmm
bizde artık monoton bir şekildee dün gidip birbirimize aslında ihtiyaç olan eksiklerimiz hediye olarak alıp eve geldikkkDD
Arastacigim evlilik yil donumunuz kutlu olsun. Nice guzel mutlu yillara idosunuzla. Guzel gunde evlenmissiniz.
benim kociste diyor biz sevgilimiyiz.melek oldugundan beride en guzel hediyem iste bundan guzel hediyemi olur diyor. Bende ne senin hediyen ben dogurdum benim hediyem diyorum. Guzel bir supriz yapsa hicte fena olmaz.
hava burdada cok guzel zillim uyansin disari cikacagiz.
Gunebakan sen calismiyon mu vakit bulup birde baska topiclere giriyorsun.
Ben kahvaltisini karistirmiyorum.
Biraz labne peyniri 1/4 yumurta sarisi birazcikta ekmek ici yaninda 20ml rezene cayi. Ustune yarim kuru kayisi elimle tutuyorum damagi ile ezerek yiyor.20dakika sonrada sulandirilmis pekmez veriyorum. Herseyin tadini ayri ayri alsin.
oglen brokoli patates havuc bulgur corbasi biraz zeytin yag ve bir diş sarimsak koyuyorum. Bir zarari olmaz heralde tum corbalarina bir diş sarimsak koyuyorum.
ikindi yogurt
aksam hurma
Ben de tam tahıllı veriyorum canım :129::129:Birde kizlar pirinç unlu mama yerine tam tahilli kasik mamasini daha cok onerdi bizim doktorumuz.
çokk heyecnlıyımm kızlarrr.. komşumm hamileydii doğuma gitmişlerr. gece 4 te suyu gelmişş,,, sabaha kadar beklemişş söylemmeş sabahta gitmişler doğum başlamış demiş doktor. ama sancısı yokmuşş. sezaryan olacak galiba kendiside öle istiyrduu.. salıkla kavuşsunn bebğine inş..
dua edin arkadaşıma lütfenn..biraz da rahatsızz,, temizlk hastalığı var arkadaşmdaa, çokk zor zamnalr geçirdi hamileyknnn. inş bitecek tümm sıkınıtlarııı ..() dualarınızı esirgemeyin lütfennn..
Arastacigim evlilik yil donumunuz kutlu olsun. Nice guzel mutlu yillara idosunuzla. Guzel gunde evlenmissiniz.
benim kociste diyor biz sevgilimiyiz.melek oldugundan beride en guzel hediyem iste bundan guzel hediyemi olur diyor. Bende ne senin hediyen ben dogurdum benim hediyem diyorum. Guzel bir supriz yapsa hicte fena olmaz.
hava burdada cok guzel zillim uyansin disari cikacagiz.
Gunebakan sen calismiyon mu vakit bulup birde baska topiclere giriyorsun.
Ben kahvaltisini karistirmiyorum.
Biraz labne peyniri 1/4 yumurta sarisi birazcikta ekmek ici yaninda 20ml rezene cayi. Ustune yarim kuru kayisi elimle tutuyorum damagi ile ezerek yiyor.20dakika sonrada sulandirilmis pekmez veriyorum. Herseyin tadini ayri ayri alsin.
oglen brokoli patates havuc bulgur corbasi biraz zeytin yag ve bir diş sarimsak koyuyorum. Bir zarari olmaz heralde tum corbalarina bir diş sarimsak koyuyorum.
ikindi yogurt
aksam hurma
çokk heyecnlıyımm kızlarrr.. komşumm hamileydii doğuma gitmişlerr. gece 4 te suyu gelmişş,,, sabaha kadar beklemişş söylemmeş sabahta gitmişler doğum başlamış demiş doktor. ama sancısı yokmuşş. sezaryan olacak galiba kendiside öle istiyrduu.. salıkla kavuşsunn bebğine inş..
dua edin arkadaşıma lütfenn..biraz da rahatsızz,, temizlk hastalığı var arkadaşmdaa, çokk zor zamnalr geçirdi hamileyknnn. inş bitecek tümm sıkınıtlarııı ..() dualarınızı esirgemeyin lütfennn..
Teşekkür ederim canım. Benim kocişin biz sevgili miyiz deme gibi bir mazereti olamaz kapı gibi evlilik cüzdanım var koca koca yazılarla 14 ŞUBAT ı gösteriyo yapsın sürprizleri bana ne
Yağın Çig olması icin seramik tavada kiymayi yağsiz kovursan tereyağı ya da zeytinyağı da çorba pisince üstüne koysan olmaz mı acaba
Evlilik yıldönümümü kutlayan arkadaşlarıma çoooook teşekkür ediyorum
GÜNEBAKAN çorbayı yapacağın tencereye azcık zeytinyağı ekle ve kıymayı o tencerede bikaç kez çevirttir ve sonra malzemeleri ekleyip su koy canım
MYLOVEL kaşık mamalarını da tahıllı yapıyolar canım yaa ben idoşa verdim bişey olmadı :26:
allah yardımcısı olsun sag salım bebegını kucagına alsın ıns cnmçokk heyecnlıyımm kızlarrr.. komşumm hamileydii doğuma gitmişlerr. gece 4 te suyu gelmişş,,, sabaha kadar beklemişş söylemmeş sabahta gitmişler doğum başlamış demiş doktor. ama sancısı yokmuşş. sezaryan olacak galiba kendiside öle istiyrduu.. salıkla kavuşsunn bebğine inş..
Günaydın kızlar :) Yarın sevgililer günü ve bizim de evlilik yıldönümümüz. Bir hazırlık da yapmadım. Sizde planlar var mı yarınla ilgili :26:
Ben de tam tahıllı veriyorum canım :129::129:
Canım inşallah sağlıkla kucağına alır arkadaşın yavrusunu
kızlar gecmısı okuyamadım yardımınıza ıhtıyacım var bılıyosunuz biz dort aylık ek gıdaya basladıko zaman ne versem yıyordu tatsız tuzsuz farketmıyo severek yıyordu sımdı 6 bucuk aylıgız artık corbaları yemıyor sanırım damak tadı olustu ne zaman kı kahvaltı vermeye basladım corbayı bıraktı yogurdu meyveyı kahvaltıyı yıyor ama sebze puresı corba yedıremıyorum burda bı arkadas paylasmıstı bulamac verıldıgı zaman tatlı geldıgı ıcın secıcı oluyorlar dıye ben ayrı ayrı yedırıyordum o yazıyı okuamadan ufak bı sure once bı kac kez bulamac denedım sanırım hatam o oldu sımdı ayrı ayrı verıyorum ama ısıne gelenı yıyor resmen benı parmagında oynatıyo korkum ıse su emmeyı bır ay once buıraktı dewam sütü ıcıyoruz tabloda gunluk verılmesı gereken bıberon sayısı 3 yada 4 ama bız bunu fazlasını ıcıyoruz hatta dıyelım 3 saatte bır mama verıyorum benım kı baslıyo 2bucuk saat olunca aglmaya hele kı yalan yanlıs bıberonu gorsun durduramıyorum dudaklarını buzerek aglıyo e kılolu da 9 kılo 150 gr boyuna göre bıraz fazla dedı dr 70 cm boyumuzda donmekte bıle zorlanıyo obez olmasından korkuyorum nasıl corbaya alıstırıp bıberon sayısını azaltıcam yaa off ne güzel herseyı yıyordu nerde hata yaptım
miraba mirabaa sevgilii güzel annişler ve tatlımı talı meleklerr
arasta cnm yarın kutliciğimmmmm yıldönümünüüü tatlımmm benimki yarına kalsın
Canım biz 1 ayı geçti oturuyoruz desteksiz. Kendini hazır hissettiğinde sırtını dayamak istemiyor bir yere.Günaydın kızlar hava mis mis bu nasıl şubat böle
Arastam yıldönümünüz kutlu olsun nice senelere canım
Günebakan bizimle kal
Kızlar bebişler desteksiz oturmaya başladımı ben arkasını yaslıyorum yok illa kendim oturcam diyip sırtını dikleştirip oturuyo benım minnoş otururken küçücük kalıyo çok tatlı oluyo hihi
Ben bugün yine parka çıkarıcam salıncağa bindiricem amanın büyüdüler parklara gidiyorlar duygulanıyorum valla
Bugünkü menü
Sabah sütlü pirinçli mama ile ıslatılmış tam buğday ekmeği beyaz penir pekmez tereyağ yumurta sarısı
Öğlen armut
İkindi tarhana çorbası
Akşam yoğurt gecede yerse tam tahıllı muhallebi
Canım önce tatlı sebzelerden çorba yapsan alışana kadar havuç gibi mesela, biraz tarçın falan koysan tatlı olur mu ki ?kızlar gecmısı okuyamadım yardımınıza ıhtıyacım var bılıyosunuz biz dort aylık ek gıdaya basladıko zaman ne versem yıyordu tatsız tuzsuz farketmıyo severek yıyordu sımdı 6 bucuk aylıgız artık corbaları yemıyor sanırım damak tadı olustu ne zaman kı kahvaltı vermeye basladım corbayı bıraktı yogurdu meyveyı kahvaltıyı yıyor ama sebze puresı corba yedıremıyorum burda bı arkadas paylasmıstı bulamac verıldıgı zaman tatlı geldıgı ıcın secıcı oluyorlar dıye ben ayrı ayrı yedırıyordum o yazıyı okuamadan ufak bı sure once bı kac kez bulamac denedım sanırım hatam o oldu sımdı ayrı ayrı verıyorum ama ısıne gelenı yıyor resmen benı parmagında oynatıyo korkum ıse su emmeyı bır ay once buıraktı dewam sütü ıcıyoruz tabloda gunluk verılmesı gereken bıberon sayısı 3 yada 4 ama bız bunu fazlasını ıcıyoruz hatta dıyelım 3 saatte bır mama verıyorum benım kı baslıyo 2bucuk saat olunca aglmaya hele kı yalan yanlıs bıberonu gorsun durduramıyorum dudaklarını buzerek aglıyo e kılolu da 9 kılo 150 gr boyuna göre bıraz fazla dedı dr 70 cm boyumuzda donmekte bıle zorlanıyo obez olmasından korkuyorum nasıl corbaya alıstırıp bıberon sayısını azaltıcam yaa off ne güzel herseyı yıyordu nerde hata yaptım
Kaçak dünüşşş orataya çıktın mı sonunda.miraba mirabaa sevgilii güzel annişler ve tatlımı talı meleklerr
arasta cnm yarın kutliciğimmmmm yıldönümünüüü tatlımmm benimki yarına kalsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?