aaa bilmıyordumm!!tatlılardan kacmak ıstıyorum ama şu mısafırlerden arta kalanlarıda yemesemmmm iyi olacakkCanım emziren annelere her gün yumurta öneriliyo zaten o kilo yapmaz sen tatlılardan kork
miraba mirabaa sevgilii güzel annişler ve tatlımı talı meleklerr
arasta cnm yarın kutliciğimmmmm yıldönümünüüü tatlımmm benimki yarına kalsın
miraba mirabaa sevgilii güzel annişler ve tatlımı talı meleklerr
arasta cnm yarın kutliciğimmmmm yıldönümünüüü tatlımmm benimki yarına kalsın
Canım sabırla her öğün ne yedirmek istiyorsan onu vererek alıştıracaksın. Başka çaresi yok. Şimdiden parmaklarında oynatmaya başladı bizi sıpalar :)
Aaaa sonunda geldinmi canım miraba sana da
Canım biz 1 ayı geçti oturuyoruz desteksiz. Kendini hazır hissettiğinde sırtını dayamak istemiyor bir yere.
Canım önce tatlı sebzelerden çorba yapsan alışana kadar havuç gibi mesela, biraz tarçın falan koysan tatlı olur mu ki ?
Zamanla yediğinin içine yavaş yavaş diğer ebzelerden eklersin
Kaçak dünüşşş orataya çıktın mı sonunda.
Hoşgeldinn
aaa bilmıyordumm!!tatlılardan kacmak ıstıyorum ama şu mısafırlerden arta kalanlarıda yemesemmmm iyi olacakk
ooooo cucunun annesı gıtmıs sonundAA :))HOSGELMISSİN CUCUUU :))
hoşgeldinnn cucuu özledikk seniii. hemde çokkk
Damadın iyi canım çok şükür,bizde özledik seni Duruştan ne haber ?ahahah yettim dünüşüm yettimm çok özledim valla damadım nasılllllllll
Damadın iyi canım çok şükür,bizde özledik seni Duruştan ne haber ?
canımm kıymığınız hayırlı olsun :)Bu arada oğlumun dişi çıktııııııııııııı kıymık diyoruz şimdilikkkk çok mutluyum çoooooooookkkkkkkkk
Arastacım saol paylaşımın için bende yedirirıen durmadan mini mini bir kuş donmuştuyu söyleyip duruyordum çocukta baydı artık konuşabilse anne değiştir şu şarkıyı artık derdi yani bende bunu izleticem
Birde dün regl oldum çookk rahatladım valla dünya varmış sinirim düzeldi resmen ve bir iyi haber daha yavaşta olsa kilo vermeye başladım 60 tan aşağıya inememiştim aylardır bu sabah baktım 58 kilodayım hedefim 54 az kaldı ha gayret senin şu egzersizleride yapıcam eski kıyafetlerime tekrar girebilmek ve fit bi anne olmak istiyom garibuda bir keltoş eloş resmidir umarım yan çıkmamıştır nedense ben düz koyuyorum foto yan çıkıyo
canımm çok geçmiş olsun...çok da geç kalmadan farkedilmiş şükür ....olsun kiloyu da alır annesi onu hiiçç dert etme...Kızlar biz de dün doktordaydık. Haberlere nerden başlasam bilemiyorum. Moralim bozuk biraz. Öncelikle bundan önce kızım kanlı ishal olduğunda acil olarak gittiğim doktora ve ona güvendiğim için kendime çok kızgınım. O zaman ben süt alerjisi olabileceğini düşündüm ama doktor çatlak var ondan olmuştur diyip beni ikna etmişti. Tabi o zamanlar daha ek gıdaya geçmediğimiz için gözle görülür belirtilerimiz yoktuNeyse o dönemden sonra Asumun gelişimi baya yavaşladı. Kilo durumunu tahmin ediyordum zaten çok da kurtlu olduğu için hiç kilo almıyor. Dün tartıldık ve evet hiç kilo almamış hatta en son yanlış ölçülmediyse 50 gr zayıflamış. Boyumuz 65,5 cm kilomuz 6.250 gr. Doktor bize özel zayıf bebek listesi verdi. Çorbalara kıyma tavuk koymaya başlıycaz hemen. Ben süt ürünlerini tamamen kesiyorum. Asuya da keçi sütü bazlı formül mama, keçi sütünden yoğurt çökelek vericez. Anne sütü almaya devam tabi bunların yanında
hayırlı olsun canım mama sandalyeniz..bol bol mamiş yesin bol bol et olsun :) bizimki de sık sık kemerin tadına bakmakta :)Gecmise bakamadim. Kizimin mama sandalyesi geldi. Ilk pencere onunde oyuncakli deneyimi. Ilk mamik sandalyesinde tadina baktigi sey ne olabilir. :))
bu resimler niye yan yukleniyor. Duzeltmeyi bilen var mi
çoookkk tatlısın ama sen kuzumm :) maşallahh
offf canımm üzülme anneden ötesi olur mu hiç, tabiki de en çok seni seviyordur...daha bişeyin farkında değiller az daha büyüsün sen işe giderken çok ağlıyor, ayrılamıyor diye üzüleceksin...kv lerin yaptığı çok ayıp, anca insanı sinir ediyorlar bazen...Off kızlar canım öyle sıkkın ki hemen size kostum. Isten geliyorum öyle bebeğime hasret, o benim yüzüme bakmiyor. Kucagima gelmiyor babanesine sariliyor. Icim kan agliyor resmen gözyaşlarım içime akiyor. Onlarin da bir hoşuna gidiyor ki bu durum.. cok canim yanıyor.
ooo çok iyi bir şey yapmışsın canım. ben de kıyafetleri götürüp aktivite masası almıştım :)Bugün çooook akıllıca bişey yaptım. Geçenlerde okuldan iki öğretmen arkadaşımın e bebekten aldıkları hediye elbiseleri (zaten küçük almışlardı ve elbise giydirmeyi sevmiyorum daha ayaklanmadan rahat olması daha önemli bence) götürüp bezle değiştirdim. Ikikoli bez aldım👏👏👏 kendimi tebrik ediyorum. En çok beze para veriliyor sonuçta☺️
yoğurdu sevdi canım :) evet canım tek kalmıştı renk de kırmızıydı çok güzel çok içime sindi :)Ayse , masallah ne guzel yiyor çıkon cok ta Tatli görünüyor sandalyesinde numarada senin kirmizi gelmiş sandalyen süper olmuş :)
Heracim belli ki cok yorgunsun olsun biz seni bekleriz sen dinlenince yine gel :)
Teşekkür ederim canım. Benim kocişin biz sevgili miyiz deme gibi bir mazereti olamaz kapı gibi evlilik cüzdanım var koca koca yazılarla 14 ŞUBAT ı gösteriyo yapsın sürprizleri bana ne
bu da bizim mama sandalyesiyle ilk pozumuz Eki Görüntüle 976559
Bugunki menumuz
Sabah labne,cicibebe,pekmez,tereyag rezene cayi ile bulamac.
Oglen tarhana corbasi
Ogleden sonra elmali yogurt
Tabi hepsinden azar azar
İstemediginde agzini sikica kapatiyor,acmiyor diste istahsilik yapiyor sanirim
Gunebakan bende kullaniyorum kucuk saklama kabi ( tupper) memnunum canim hediye gelmisti bana.
Arastacim evlilik yildonumuz kutlu olsun canim.Bizde 2004 14 subatta nisanlanmistik.
Acayip bir kar vardi dizlere kadarevde olmustu misafirler cok zor gelmislerdi.
Simdi de dayimin kizi 14 subatta nisanlaniyoryarin orada olacagiz.
Kocisime gelince klasik evli erkek sozu BİZ SEVGİLİMİYİZ...
Hosbuldum nasty actim bende sizi cok Ozledim duru Iyi CNm cok sukur buyuyolar yaCucum hoşmelsin sefa gelmişsin özledik seni durucuğumuda
Ayşecim canım çok teşekkür ederim güzel sözlerin için o sizin güzelliğiniz
Biz yine parka gidip salıncağa bindik bugün sonrada marinaya gittik dolaştık hava çok güzeldi eloş çığlıklarıyla inletti ortalığı ya kızlar artık büyüyorlar benliklerini kanıtlıyorlar her türlü önceden pusette uyuyarak gider uyuyarak dönerdi hey gidi zaman daha neler göreceğiz
Cucu hosgeldin canimm ozledik seni.
Hosbuldum nasty actim bende sizi cok Ozledim duru Iyi CNm cok sukur buyuyolar yaAyni sekilde pusette uyuyan kiz simdi etrafi inceleyip insanlara gulucukler atiyor eloş yerim seniii güzel melek
Hoşbuldum tatlımmm bende herbirinizi ayrı ayrı çok özledim iyiki varsınız
kızlar gecmısı okuyamadım yardımınıza ıhtıyacım var bılıyosunuz biz dort aylık ek gıdaya basladıko zaman ne versem yıyordu tatsız tuzsuz farketmıyo severek yıyordu sımdı 6 bucuk aylıgız artık corbaları yemıyor sanırım damak tadı olustu ne zaman kı kahvaltı vermeye basladım corbayı bıraktı yogurdu meyveyı kahvaltıyı yıyor ama sebze puresı corba yedıremıyorum burda bı arkadas paylasmıstı bulamac verıldıgı zaman tatlı geldıgı ıcın secıcı oluyorlar dıye ben ayrı ayrı yedırıyordum o yazıyı okuamadan ufak bı sure once bı kac kez bulamac denedım sanırım hatam o oldu sımdı ayrı ayrı verıyorum ama ısıne gelenı yıyor resmen benı parmagında oynatıyo korkum ıse su emmeyı bır ay once buıraktı dewam sütü ıcıyoruz tabloda gunluk verılmesı gereken bıberon sayısı 3 yada 4 ama bız bunu fazlasını ıcıyoruz hatta dıyelım 3 saatte bır mama verıyorum benım kı baslıyo 2bucuk saat olunca aglmaya hele kı yalan yanlıs bıberonu gorsun durduramıyorum dudaklarını buzerek aglıyo e kılolu da 9 kılo 150 gr boyuna göre bıraz fazla dedı dr 70 cm boyumuzda donmekte bıle zorlanıyo obez olmasından korkuyorum nasıl corbaya alıstırıp bıberon sayısını azaltıcam yaa off ne güzel herseyı yıyordu nerde hata yaptım
Merhaba anneler, ben yine 470 sayfadayim daha yetismeye calisiyorum size... Benim oglum 1 ay once kulak iltihabi olmustu 10 gun antibiyotik kullandik neyse son 2 gundur bebegim emmeyi cok azaltti geceleri uyuyamiyor surekli( 15dkk,30dkk) agliyor birde eliyle kulagin arkasini kasimaya calisiyor... Simdilik doktorumdan tel bekliyoruz gidecegim fakat eger yine kulak iltihabi derse bu sefer antibiyotik kullandirmak istemiyorum. Lutten kizlar bildiginiz denenmis ise yarayan dogal tedavi varsa bana soyleyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?