2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Canım emziren annelere her gün yumurta öneriliyo zaten o kilo yapmaz sen tatlılardan kork
aaa bilmıyordumm!!tatlılardan kacmak ıstıyorum ama şu mısafırlerden arta kalanlarıda yemesemmmm iyi olacakk
miraba mirabaa sevgilii güzel annişler ve tatlımı talı meleklerr
arasta cnm yarın kutliciğimmmmm yıldönümünüüü tatlımmm benimki yarına kalsın

ooooo cucunun annesı gıtmıs sonundAA :))HOSGELMISSİN CUCUUU :))

Canım sabırla her öğün ne yedirmek istiyorsan onu vererek alıştıracaksın. Başka çaresi yok. Şimdiden parmaklarında oynatmaya başladı bizi sıpalar :)

Aaaa sonunda geldinmi canım miraba sana da

ivit geldimm sonunda canımm şükür kavuşturana

ahahah yettim dünüşüm yettimm çok özledim valla damadım nasılllllllll

aaa bilmıyordumm!!tatlılardan kacmak ıstıyorum ama şu mısafırlerden arta kalanlarıda yemesemmmm iyi olacakk

ooooo cucunun annesı gıtmıs sonundAA :))HOSGELMISSİN CUCUUU :))

bi kaçgün oldu cnm gidelii ama anca işte yetebildim sizeee canımm hoşbuldumm

hoşgeldinnn cucuu özledikk seniii. hemde çokkk

hoşbuldummm tatlımmmm bende çokk özledim sizleriii sevgi pıtırcıklarıııııııı

Bu arada oğlumun dişi çıktııııııııııııı kıymık diyoruz şimdilikkkk çok mutluyum çoooooooookkkkkkkkk
canımm kıymığınız hayırlı olsun :)

anammm eloş da annesi gibi çok güzel olacak... gerçekten kellik bir bebeğe bu kadar mı yakışır :) çoookk güzel maşallahh :)

canımm çok geçmiş olsun...çok da geç kalmadan farkedilmiş şükür ....olsun kiloyu da alır annesi onu hiiçç dert etme...

Gecmise bakamadim. Kizimin mama sandalyesi geldi. Ilk pencere onunde oyuncakli deneyimi. Ilk mamik sandalyesinde tadina baktigi sey ne olabilir. :))

bu resimler niye yan yukleniyor. Duzeltmeyi bilen var mi
hayırlı olsun canım mama sandalyeniz..bol bol mamiş yesin bol bol et olsun :) bizimki de sık sık kemerin tadına bakmakta :)

Eki Görüntüle 973115

ılk salıncak denememızıde yaptık :)
çoookkk tatlısın ama sen kuzumm :) maşallahh

offf canımm üzülme anneden ötesi olur mu hiç, tabiki de en çok seni seviyordur...daha bişeyin farkında değiller az daha büyüsün sen işe giderken çok ağlıyor, ayrılamıyor diye üzüleceksin...kv lerin yaptığı çok ayıp, anca insanı sinir ediyorlar bazen...

ooo çok iyi bir şey yapmışsın canım. ben de kıyafetleri götürüp aktivite masası almıştım :)

Ayse , masallah ne guzel yiyor çıkon cok ta Tatli görünüyor sandalyesinde numarada senin kirmizi gelmiş sandalyen süper olmuş :)

Heracim belli ki cok yorgunsun olsun biz seni bekleriz sen dinlenince yine gel :)
yoğurdu sevdi canım :) evet canım tek kalmıştı renk de kırmızıydı çok güzel çok içime sindi :)

Teşekkür ederim canım. Benim kocişin biz sevgili miyiz deme gibi bir mazereti olamaz kapı gibi evlilik cüzdanım var koca koca yazılarla 14 ŞUBAT ı gösteriyo yapsın sürprizleri bana ne

Arastacım daha nice güzel mutlu huzurlu yıllar geçirirsiniz hep beraber inşallah.. Yanlış hatırlamıyorsam gelinlik giymedim, o gün evleneceğimi bile bilmiyordum demiştin bir keresinde? doğru mu hatırlıyorum? eğer öyleyse ben sizin evlilik hikayenizi çoook merak ettim ama çok özel olmayacaksa

Cucum hoşmelsin sefa gelmişsin özledik seni durucuğumuda

Ayşecim canım çok teşekkür ederim güzel sözlerin için o sizin güzelliğiniz

Biz yine parka gidip salıncağa bindik bugün sonrada marinaya gittik dolaştık hava çok güzeldi eloş çığlıklarıyla inletti ortalığı ya kızlar artık büyüyorlar benliklerini kanıtlıyorlar her türlü önceden pusette uyuyarak gider uyuyarak dönerdi hey gidi zaman daha neler göreceğiz

Merhaba anneler, ben yine 470 sayfadayim daha yetismeye calisiyorum size... Benim oglum 1 ay once kulak iltihabi olmustu 10 gun antibiyotik kullandik neyse son 2 gundur bebegim emmeyi cok azaltti geceleri uyuyamiyor surekli( 15dkk,30dkk) agliyor birde eliyle kulagin arkasini kasimaya calisiyor... Simdilik doktorumdan tel bekliyoruz gidecegim fakat eger yine kulak iltihabi derse bu sefer antibiyotik kullandirmak istemiyorum. Lutten kizlar bildiginiz denenmis ise yarayan dogal tedavi varsa bana soyleyin.

Bugunki menumuz
Sabah labne,cicibebe,pekmez,tereyag rezene cayi ile bulamac.
Oglen tarhana corbasi
Ogleden sonra elmali yogurt

Tabi hepsinden azar azar
İstemediginde agzini sikica kapatiyor,acmiyor diste istahsilik yapiyor sanirim

Gunebakan bende kullaniyorum kucuk saklama kabi ( tupper) memnunum canim hediye gelmisti bana.

Arastacim evlilik yildonumuz kutlu olsun canim.Bizde 2004 14 subatta nisanlanmistik.
Acayip bir kar vardi dizlere kadar evde olmustu misafirler cok zor gelmislerdi.
Simdi de dayimin kizi 14 subatta nisanlaniyor yarin orada olacagiz.
Kocisime gelince klasik evli erkek sozu BİZ SEVGİLİMİYİZ...

Cok romantikmis ya bizim topic demek siz de sevgililer gunünde nisanlandiniz size de hayırlı oldun o zaman Nisan yıldönümünüz :)

bu da bizim mama sandalyesiyle ilk pozumuz Eki Görüntüle 976559

Hayırlı olsun Canim memnun kalmisindir umarım

Son düzenleme:
Hosbuldum nasty actim bende sizi cok Ozledim duru Iyi CNm cok sukur buyuyolar ya Ayni sekilde pusette uyuyan kiz simdi etrafi inceleyip insanlara gulucukler atiyor eloş yerim seniii güzel melek
Cucu hosgeldin canimm ozledik seni.

Hoşbuldum tatlımmm bende herbirinizi ayrı ayrı çok özledim iyiki varsınız

Nasty actim ne ya Tlf ne diyim ki sana nasyacımmm olcak

Kizlar keyifler nasill.ARASTA evlilik yildonumunuzu kutlarim.SUBACIM siznde nisan yildonumunuzu....CUCU hosgeldn bacim ozledik senide durusuda...kocama bana ne alicaksin askim dedim... bi kerede sen bana bsey alsan dedi...ben sana en guzel hediyeyi verdm zaten diyerek lafi yapistirdim:-D

Canim vermeyeceksin. Ac birak alisir. Biz bir aylikken emmiyor surekli mama istiyordu vermiyecen dedi doktor obez olur dedi vermedim agladi iki gun dayandi emmeye basladi. Ac kalirsa yemek zorunda. Yerken zorlama sevdirmeye calis yemiyorsa tikma agzina yarim saat bekle tekrar dene yine almazsa yine bekle . Mama tok tutar cok verirsen ek gidayi almaz. Ustunde yazana gore daha az ver canim.

Gecmis olsun. İltihap olmayada bilir. Diş tende kulaklarini saclarini yolarlarmis.

bu da bizim mama sandalyesiyle ilk pozumuz Eki Görüntüle 976559

Hayirli olsun canim. Tek fark benim ki esmer fistik seninki sari fistik :) gule gule kullansin. Begendin mi canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…