Sen bes kilo fazla ile mayo diyorsan benim burkaya bürünmem lazım :)
Senin güzelliğin yeter ayrıca
İmdaaaaatt diye bağırcam valla artık mız mız mız sabah sabah heyy diş çıkacakan çık beni delirtmeee
Haha alemsin parmiş kilolar giderde çatlaklar çok fena plajda görüntü kirliliği olur resmen
İltifatın içinde çok teşekkür ederim canım o senin güzelliğin
İmdaaaaatt diye bağırcam valla artık mız mız mız sabah sabah heyy diş çıkacakan çık beni delirtmeee
Aynı bizde öle arasta bu sabah baktım altta bir beyazlık belirmiş ama hem çıksın istiyorum hemde çok huzursuz olacakları için daha çıkmasa diyorum
Bikini benim için de hayal artıkBu ünlüler farklı bir deriden mi imal ediliyo nedir doğurup doğurup bikiniyle geziyolar arkadaş gram çatlak yok. Hayır çatlağa estetik çare de yok hiç bişey geçirmiyor çatlağı
Bikini benim için de hayal artıkBu ünlüler farklı bir deriden mi imal ediliyo nedir doğurup doğurup bikiniyle geziyolar arkadaş gram çatlak yok. Hayır çatlağa estetik çare de yok hiç bişey geçirmiyor çatlağı
Pöff 1 değil 2 değil kaç tane biz daha çok dellenicezzzz
Ah parmem anlatırken nasıl kanım kaynadı benımde bir görsen yazı öyle heyacanla beklıyorum kı allah sağlık versinde güzel günler görelim
Birde bende fazladan kalan 5 kilo ve maalesef karnımdaki çatlaklarla artık bikini hayal babaanne işi mayolara talim artık ne yapalım
Aynen ya doğum yapmış bır ay sonra bak tahta gibi ne çatlak ne bişiy krem falan zaten kar etmıyor estetik ameliyat bile çözüm değil karnımı görmek bile istemiyorum inanki tamam kızımdan kaldı bana allah onu verdi ama yinede keşke böyle olmasaydı
Aynen ya doğum yapmış bır ay sonra bak tahta gibi ne çatlak ne bişiy krem falan zaten kar etmıyor estetik ameliyat bile çözüm değil karnımı görmek bile istemiyorum inanki tamam kızımdan kaldı bana allah onu verdi ama yinede keşke böyle olmasaydı
Sinir bozucu şeylerrr hıhh
Benim hic çatlağım yok desem beni dovermisiniz :)
Ayy deme öyle demeee :18::18:
Ama ama sen neden çatlamadın ki benım annemde hiç çatlamamış cücü bana kısmetmiş
Aha Angy geldi yumulun hem zayıf hem de çatlaksız
Tig gibiyimm catlagimda yok denecek kadar azz bu yazz bikinilerimle firtinalar estiricem diye bi dalis yaparmisim hepiniz bna hucum edermisinizz :-D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?