2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

İmdaaaaatt diye bağırcam valla artık mız mız mız sabah sabah heyy diş çıkacakan çık beni delirtmeee

İmdaaaaatt diye bağırcam valla artık mız mız mız sabah sabah heyy diş çıkacakan çık beni delirtmeee

Aynı bizde öle arasta bu sabah baktım altta bir beyazlık belirmiş ama hem çıksın istiyorum hemde çok huzursuz olacakları için daha çıkmasa diyorum

Haha alemsin parmiş kilolar giderde çatlaklar çok fena plajda görüntü kirliliği olur resmen
İltifatın içinde çok teşekkür ederim canım o senin güzelliğin

Bikini benim için de hayal artık Bu ünlüler farklı bir deriden mi imal ediliyo nedir doğurup doğurup bikiniyle geziyolar arkadaş gram çatlak yok. Hayır çatlağa estetik çare de yok hiç bişey geçirmiyor çatlağı

Aynı bizde öle arasta bu sabah baktım altta bir beyazlık belirmiş ama hem çıksın istiyorum hemde çok huzursuz olacakları için daha çıkmasa diyorum

Pöff 1 değil 2 değil kaç tane biz daha çok dellenicezzzz

Aynen ya doğum yapmış bır ay sonra bak tahta gibi ne çatlak ne bişiy krem falan zaten kar etmıyor estetik ameliyat bile çözüm değil karnımı görmek bile istemiyorum inanki tamam kızımdan kaldı bana allah onu verdi ama yinede keşke böyle olmasaydı

Sinir bozucu şeylerrr hıhh

Benim hic çatlağım yok desem beni dovermisiniz :)

Bende çatlak yok annem çok çatlamış bende çatlarım hatta diye düşündüm anneye çekiyor genelde kızlar anneme sordum ah kızım bizim göbiş kremmi gördü masajımı gördü dedi şimdi göbiş var oda mekikle erirde fırsat mı var

Sinir bozucu şeylerrr hıhh

Yazık bize yaaa

Benim hic çatlağım yok desem beni dovermisiniz :)

Ben tekme tokat girişirim

Tig gibiyimm catlagimda yok denecek kadar azz bu yazz bikinilerimle firtinalar estiricem diye bi dalis yaparmisim hepiniz bna hucum edermisinizz :-D

Selamlarr sevgilerrr canlarrr geçirdiğimiz yıldan çok çok daha güzel bir yıl olsun inşallahhh

vuhuuuuu günlerdir oğluma bişeyler tattırmak isteğiyle kararsızken ne iyi olmuş bu topic ellerine sağlık arasta'cım

Nasılsınızzz ?? bendede çatlak yok ama bir sürü yağ var her yerden löpür löpür

hele birde şu tv deki dansözü görünce ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…