2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Canim nerelerdesin cok sik gelmiyorsun
Eylusum nasil iyimi?
Bende kocise son yillarda hicbir sey almaz oldum ama ne tezattir ki ondan hersene farkli birsey bekliyorum.

Hoşbuldum canımcım bende özledim valla eylüşüm nasıl büyümüştür yavrusum
Bizim kocislere cvplar hazir CNm pat yapistir lafi

kızlar şu videoya bi bakın!!bırazcık da haklılar galıbaaa,su ozel gunler hakkında!!bizde çıkmaydı,tanışmaydı,nişandı,dügundu derken bıde sevgıllıler gunu eklendı buna...bırazcık da tıcarı tabıı..ben yarın koçişe guzel kahvaltı hazırlıycam..erkenden kalkıp..ekmek dilimini kalplı kalıpla kesıp icine cırpılmıs yumurta koyup,pısırcem...kalplı ekmekler eslıgınde,kalpli patates haslaması vb..bakalım yatarlken duusuncem baska nelerı kalplı yapalbılırım dıyee :))

https://www.youtube.com/watch?v=S2NgZcw3de0

Canim nerelerdesin cok sik gelmiyorsun
Eylusum nasil iyimi?
Bende kocise son yillarda hicbir sey almaz oldum ama ne tezattir ki ondan hersene farkli birsey bekliyorum.

Cnm eylusle ugrasinca giremedim topige...iyi cnm dis miz mizligi var..barisim nasil? Bnde hicbsey almiyrm vla ama hep bseyler bekliyorum :-D

bu da bizim mama sandalyesiyle ilk pozumuz Eki Görüntüle 976559

Hahahh güle güle kullanın canım afiyetle yesin mamalarını

Bu yıl bütün özel günlerde kullanabileceğimiz somut bir hediyemiz var

Ooo eşin çok şanslı

Gunaydinn canlarimmmm...sevgililer gununuz kutlu olsun kocislerinizle ve kucuk asklarinizla daha nice yillar olsun

Günaydın canımmmm seninde sevgililer günün kutlu olsun

Herkese günaydın canım arkadaşlarımmmm sevgililer gününüz sevgiyle mutlulukla geçsin

Güanydın kızlar nasılsınız iki gündür bir sürü alıntı yapmıştım ama bir türlü yazamadım çok yoğunuz bu aralar o yüzden çok özür diliyorum dişimizi hayırlayan herkese teşekkür ederim umarım hepimizin bebişlerinin dişleri ateşsiz ağrısız çıkar ...

Gunaydin kizlar. Sevgililer gununuz kutlu olsun. Bizimki heryil biz sevgilimiyiz derdi. Bu yil lafi ben yapistirim :)) benim tek sevgilim tek askim kizim dedim. :))

hediyeye gelince ben seramik tencere seti istiyordum aslinda evin ihtiyaci dun baktim begendim o da alacak :))

Günaydın arkadaşlar.Sevgililer gününüz kutlu olsun.Aslında bizlere hergün sevgililer günü.Çünkü minicik elleriyle, ayaklarıyla, masum masum bakan canlarımız yavrularımız bizimle.
Ela artık geceleri her 2 saatte bir uyanıyor.Mamasını yiyip uyuyor.Önceden gecede 2 kere uyanırdı.Rahattı.Bende uykumu alıyordum.Ama şimdi çokoook uykusuzum.Sabahta 6 uyandı.Uyku düzeni böyle değişen varmı?
Kızımın çenesinde yara gibi birşeyler çıktı.Doktorda anlamadı.Bepanten sür bakalım ne olacak dedi.Ben bu gün terramıcım sürmeye başladım.Bakalım ne olacak.Acaba nazardan olurmuki.Öyle diyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…