Cok romantikmis ya bizim topic demek siz de sevgililer gunünde nisanlandiniz size de hayırlı oldun o zaman Nisan yıldönümünüz :)
Hayırlı olsun Canim memnun kalmisindir umarım
Hayirli olsun canim. Tek fark benim ki esmer fistik seninki sari fistik :) gule gule kullansin. Begendin mi canim.
Cok romantikmis ya bizim topic demek siz de sevgililer gunünde nisanlandiniz size de hayırlı oldun o zaman Nisan yıldönümünüz :)
Kizlar keyifler nasill.ARASTA evlilik yildonumunuzu kutlarim.SUBACIM siznde nisan yildonumunuzu....CUCU hosgeldn bacim ozledik senide durusuda...kocama bana ne alicaksin askim dedim... bi kerede sen bana bsey alsan dedi...ben sana en guzel hediyeyi verdm zaten diyerek lafi yapistirdim:-D
bu da bizim mama sandalyesiyle ilk pozumuz Eki Görüntüle 976559
Kizlar keyifler nasill.ARASTA evlilik yildonumunuzu kutlarim.SUBACIM siznde nisan yildonumunuzu....CUCU hosgeldn bacim ozledik senide durusuda...kocama bana ne alicaksin askim dedim... bi kerede sen bana bsey alsan dedi...ben sana en guzel hediyeyi verdm zaten diyerek lafi yapistirdim:-D
Canim nerelerdesin cok sik gelmiyorsun
Eylusum nasil iyimi?
Bende kocise son yillarda hicbir sey almaz oldum ama ne tezattir ki ondan hersene farkli birsey bekliyorum.
Hoşbuldum canımcım bende özledim valla eylüşüm nasıl büyümüştür yavrusum
Bizim kocislere cvplar hazir CNm pat yapistir lafi
Kızlar kociş işten gelir veeeee sana çikolata getirdim cnm sevgililer günü hediyesi der🎁
bu da bizim mama sandalyesiyle ilk pozumuz Eki Görüntüle 976559
kızlar şu videoya bi bakın!!bırazcık da haklılar galıbaaa,su ozel gunler hakkında!!bizde çıkmaydı,tanışmaydı,nişandı,dügundu derken bıde sevgıllıler gunu eklendı buna...bırazcık da tıcarı tabıı..ben yarın koçişe guzel kahvaltı hazırlıycam..erkenden kalkıp..ekmek dilimini kalplı kalıpla kesıp icine cırpılmıs yumurta koyup,pısırcem...kalplı ekmekler eslıgınde,kalpli patates haslaması vb..bakalım yatarlken duusuncem baska nelerı kalplı yapalbılırım dıyee :))
https://www.youtube.com/watch?v=S2NgZcw3de0
Gunaydinn canlarimmmm...sevgililer gununuz kutlu olsun kocislerinizle ve kucuk asklarinizla daha nice yillar olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?