2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Evet canım biz varız.çikom da 1ya da 2 defa uyanırdı.artık saat başı ya da 2 saatte bir kalkıyor ama 2dk. emip geri uyuyor benim kokumu duymak istiyor herhalde diyorum.aç olsa çok emer...geçmiş olsun canım bu arada.diş çıkacağı zaman da tükürükten dolayı kırmızılık olur diyorlar öyle birşeymi??

Yok canım kabarık kabarık kabuk oldu.Ela geceleri 2 saatte 60 yada 90 cc mama yiyip yeniden uyuyor.Acaba elada benim kokumumu istiyor.Bir gece yanımda yatırayım bakalım yine uyanacakmı.

Yok canım kabarık kabarık kabuk oldu.Ela geceleri 2 saatte 60 yada 90 cc mama yiyip yeniden uyuyor.Acaba elada benim kokumumu istiyor.Bir gece yanımda yatırayım bakalım yine uyanacakmı.

Aman bir de yanında uyumaya alışmasın canım... Büyüme atağında da olabilir, o zaman da çok sık uyanıyorlar ve daha çok yiyorlarmış...23-26 haftaları arasında bir atak vardı...

14 subat baslangıcımız :)) bakalım sonu ne ıle bıter :))Eki Görüntüle 977482

Esın cok sansli :))

Esım uc gibi gelcekbakalim sürprizi var mı . Gecen sene hamile idim onun aski ile pek bir romantik davranmıştı . Merakla bekliyorum bende giyineyim bari pijama ile karşılamak olmaz :))

Son düzenleme:

Esım uc gibi gelcekbakalim sürprizi var mı . Gecen sene hamile idim onun aski ile pek bir romantik davranmıştı . Merakla bekliyorum bende giyineyim bari pijama ile karşılamak olmaz :))

Ohh ne güzel senin eşin de erkenden geliyormuş evet evet bence de pijamayla karşılama ben de giyineyim geleceği saate yakın bari...ki o saat 8 oluyor hadi bakalım ne süprizlerle karşılaşılacak bugün

Son düzenleme:
canımcımmm evlilik yıldönümünüzde sevgililer gününüzde kutlu olsun canım
mutluluğunuz daim olsun kuzucummmmm

En güzel sevgiler anne olduktan sonra girdi hayatımıza, aylarca merakla ve kaygılarla bekledikten sonra melek bebeklerimizi kucağımıza aldığımız an hissettiklerimiz sevgilerin en büyüğüydü kimse inkar edemez... Bu kapitalist düzenin bize dayatmalarından biri olan sevgililer gününden pek de hoşlanmasam da bebeklerimizle ve eşlerimizle sevginin dibine vurduğumuz bir ömür diliyorum hepimize...

Aman bir de yanında uyumaya alışmasın canım... Büyüme atağında da olabilir, o zaman da çok sık uyanıyorlar ve daha çok yiyorlarmış...23-26 haftaları arasında bir atak vardı...

Aaaa olabilir o zaman.Büyüme atakları böyleyse diğer gelişimlerinde yandık valla.Sabahtan beri sıpam canıma okudu.Kucaktan inmedi.Hiçbirşeyden zevk almadı.Valla kollarım koptu taşımaktan.Ama olsun.Sağlıkları yerinde olsunda varsın taşıyalım.Ben bu günleri yaşayabilmek için 8 yıl bekledim.Biricik yavrucuklarımız.

çook güzelmişş canımmm.. başlangıçç böleysee eğer gün içinde daha güzel şeyler bekliyorr senii bencee... :)
tesekkur ederım canım jewaycım..yalnız ben hazırladım bu kahvaltıyı.. :))ama esımın de hazırlamıslıgı vardır..sımdı hakkını yemıyeyyım.vvendetta ekmegı yapar bıze :))

kokulu kokulu cıksaydın karsısına..incinide kucagına alıp :))
Eline sağlık canım çok güzel görünüyor.

Sevgililer gününüz kutlu olsun hepinizin canlarr.
:98::127:
sagol tatlım.. :))
Oooo ellerine sağlık canım... Sabah süprizlerle başlamış bakalım devamı nasıl olacak
sagol canım ...baklaım gece daha uzun.. :))baska seylerle kandırılmayayımda :) kıskıskıs :))
çok güzelmişş canımm başlangıç buysa final neyle olur bakalım

bakalım canım sımdılık bışey yok.ama ben su olayı hedıye olarak bıle alabılırım...bızdede mısafır vardı..5 gıbı gıttıler.esımde hastaneden geldı cok ama cok yorulmuss..ögeln tatılını bıle yappammaıs..idil de zaten uykusu vardı..evı oylece bırakıp yatagımıza gectıkk..ücumuz yatakta..mısıl mısıl uyuduk...baba kız hala uyuyorlar..bende arkadaslarımın yanına geleyım dedım..ama kımsecıkler yokmuşş :))

Kocacim bugun dukkanda butun gun bana bardak dizayn etmek icn ugrasmis...bardagn ustunde ucumuzn resmleri var seni seviyorum yazmis bde.....ayyy cok mutlu oldum kendi emegi olmasini beni daha mutlu etti...ben bu adami bosuna sevmiyorum yaaa ;-) kocisim eylusum yanmda ve sagliklilar bundan daha guzel bsey varmi....gne duygusala bagladimmmm;-)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…