Günaydın arkadaşlar.Sevgililer gününüz kutlu olsun.Aslında bizlere hergün sevgililer günü.Çünkü minicik elleriyle, ayaklarıyla, masum masum bakan canlarımız yavrularımız bizimle.
Ela artık geceleri her 2 saatte bir uyanıyor.Mamasını yiyip uyuyor.Önceden gecede 2 kere uyanırdı.Rahattı.Bende uykumu alıyordum.Ama şimdi çokoook uykusuzum.Sabahta 6 uyandı.Uyku düzeni böyle değişen varmı?
Kızımın çenesinde yara gibi birşeyler çıktı.Doktorda anlamadı.Bepanten sür bakalım ne olacak dedi.Ben bu gün terramıcım sürmeye başladım.Bakalım ne olacak.Acaba nazardan olurmuki.Öyle diyorlar.
Evet canım biz varız.çikom da 1ya da 2 defa uyanırdı.artık saat başı ya da 2 saatte bir kalkıyorama 2dk. emip geri uyuyor benim kokumu duymak istiyor herhalde diyorum.aç olsa çok emer...geçmiş olsun canım bu arada.diş çıkacağı zaman da tükürükten dolayı kırmızılık olur diyorlar öyle birşeymi??
Yok canım kabarık kabarık kabuk oldu.Ela geceleri 2 saatte 60 yada 90 cc mama yiyip yeniden uyuyor.Acaba elada benim kokumumu istiyor.Bir gece yanımda yatırayım bakalım yine uyanacakmı.
14 subat baslangıcımız :)) bakalım sonu ne ıle bıter :))Eki Görüntüle 977482
Eline sağlık canım çok güzel görünüyor.14 subat baslangıcımız :)) bakalım sonu ne ıle bıter :))Eki Görüntüle 977482
Esın cok sansli :))
Esım uc gibi gelcekbakalim sürprizi var mı . Gecen sene hamile idim onun aski ile pek bir romantik davranmıştı . Merakla bekliyorum bende giyineyim bari pijama ile karşılamak olmaz :))
aşk dolu bi ömür diliyorum herkese
Aman bir de yanında uyumaya alışmasın canım... Büyüme atağında da olabilir, o zaman da çok sık uyanıyorlar ve daha çok yiyorlarmış...23-26 haftaları arasında bir atak vardı...
tesekkur ederım canım jewaycım..yalnız ben hazırladım bu kahvaltıyı.. :))ama esımın de hazırlamıslıgı vardır..sımdı hakkını yemıyeyyım.vvendetta ekmegı yapar bıze :))çook güzelmişş canımmm.. başlangıçç böleysee eğer gün içinde daha güzel şeyler bekliyorr senii bencee... :)
kokulu kokulu cıksaydın karsısına..incinide kucagına alıp :))Esın cok sansli :))
Esım uc gibi gelcekbakalim sürprizi var mı . Gecen sene hamile idim onun aski ile pek bir romantik davranmıştı . Merakla bekliyorum bende giyineyim bari pijama ile karşılamak olmaz :))
sagol tatlım.. :))Eline sağlık canım çok güzel görünüyor.
Sevgililer gününüz kutlu olsun hepinizin canlarr.
:98::127:
sagol canım ...baklaım gece daha uzun.. :))baska seylerle kandırılmayayımda :) kıskıskıs :))Oooo ellerine sağlık canım... Sabah süprizlerle başlamış bakalım devamı nasıl olacak
çok güzelmişş canımm başlangıç buysa final neyle olur bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?