Günaydın kızlar:)) İyi hafta sonları diliyorum herkese. Dün harika bir gün geçirdim ve işte dünden birkaç kare :))
Eki Görüntüle 978304 Eki Görüntüle 978305 Eki Görüntüle 978306
Günaydın kızlar:)) İyi hafta sonları diliyorum herkese. Dün harika bir gün geçirdim ve işte dünden birkaç kare :))
kızlar iyi geceler geç geldim bugün ara ara okudum sizi😃
herkese musmustlu bol gülücüklü sağlıklı sevgililer günü dileriim yavrularımızla. kociş bugün
izinliydi geceki çikolatadan sonra sbh güzel bir kahvaltı güneşli gökkuşaklı izmir sabahında sonraaa alışveriş yapmamı istedi kıyafetler aldım doğumdan sonra iyi geldi yeni ciciler oğluşumun eksiklerini aldım kocişede ben bi sweet aldım yani ihtiyaçlar alındı Akşam eltimlerle iki aile yemek yedik.
bilgi : ayrıca buzlukta mert için hazırladığım balkabağı püresi vardı soğuk tutan bir çantam var yanına buz kalıbı ile aldım öğleden snra olana kadar çözüldü sonra ılık su içinde benmari usulü ısıttım ve yedirdim eve gelincede yoğurt yedi benide emerek bayıldı temiz hava iyi geldi. bizde keyiff yapacağız. yrn görüşürüz arkadaşlarım.
şaşırtıyor kociş beni Eki Görüntüle 978172
Arastacım daha nice güzel mutlu huzurlu yıllar geçirirsiniz hep beraber inşallah.. Yanlış hatırlamıyorsam gelinlik giymedim, o gün evleneceğimi bile bilmiyordum demiştin bir keresinde? doğru mu hatırlıyorum? eğer öyleyse ben sizin evlilik hikayenizi çoook merak ettim ama çok özel olmayacaksa
allah yardımcısı olsun sag salım bebegını kucagına alsın ıns cnm
vayy ne güzel bı gunde ewlenmıssınız ewlılık yıldonumunuz kutlu olsun nıce senelere cnm.Bizim bı planımız yok kocıs bız sevgılımıyız dıyor :) ama en azından benı dısarı cıkartocagını bılıyorum ben dısarı cıkmak ıstemıyorum ama benım söyle bır planım var uzun zamandır basbasa kalamadık malum cocukluyuz cocugu babaanneye bırakıp hemen ewımın karsısında zaten sonra güzel yemekler hazırlayıp basbasa bıaksam gecırmek :) ama bakalım her ay bu bızdıkların huyu degısıyor uc gundurde besıksız uyumuyo besıgınde sallanarak uyuyordu baska bı yere gıttıgımde ayagımda battanıyede uyuyan cocuk uyumuyo ewde besıkte sallanıcak bıde su ek gıda mama derdı belkı ızın vermeyebılır
Bugunki menumuz
Sabah labne,cicibebe,pekmez,tereyag rezene cayi ile bulamac.
Oglen tarhana corbasi
Ogleden sonra elmali yogurt
Tabi hepsinden azar azar
İstemediginde agzini sikica kapatiyor,acmiyor diste istahsilik yapiyor sanirim
Gunebakan bende kullaniyorum kucuk saklama kabi ( tupper) memnunum canim hediye gelmisti bana.
Arastacim evlilik yildonumuz kutlu olsun canim.Bizde 2004 14 subatta nisanlanmistik.
Acayip bir kar vardi dizlere kadarevde olmustu misafirler cok zor gelmislerdi.
Simdi de dayimin kizi 14 subatta nisanlaniyoryarin orada olacagiz.
Kocisime gelince klasik evli erkek sozu BİZ SEVGİLİMİYİZ...
bu da bizim mama sandalyesiyle ilk pozumuz Eki Görüntüle 976559
Kizlar keyifler nasill.ARASTA evlilik yildonumunuzu kutlarim.SUBACIM siznde nisan yildonumunuzu....CUCU hosgeldn bacim ozledik senide durusuda...kocama bana ne alicaksin askim dedim... bi kerede sen bana bsey alsan dedi...ben sana en guzel hediyeyi verdm zaten diyerek lafi yapistirdim:-D
Günaydın kızlarrr... Minik sevgililerimizle ve eşlerimizle nice sevgililer gününe...sevgililer günümüz kutlu olsun...
ARASTAcım evlilik yıldönümünüz kutlu mutlu olsun
Arasta evlilik yıldönümünüz kutlu olsun
Aasta canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.Meleğinizle birlikte nice mutlu yıllara...
canımcımmm evlilik yıldönümünüzde sevgililer gününüzde kutlu olsun canım
mutluluğunuz daim olsun kuzucummmmm
Kocacim bugun dukkanda butun gun bana bardak dizayn etmek icn ugrasmis...bardagn ustunde ucumuzn resmleri var seni seviyorum yazmis bde.....ayyy cok mutlu oldum kendi emegi olmasini beni daha mutlu etti...ben bu adami bosuna sevmiyorum yaaa ;-) kocisim eylusum yanmda ve sagliklilar bundan daha guzel bsey varmi....gne duygusala bagladimmmm;-)
kızlar iyi geceler geç geldim bugün ara ara okudum sizi😃
herkese musmustlu bol gülücüklü sağlıklı sevgililer günü dileriim yavrularımızla. kociş bugün
izinliydi geceki çikolatadan sonra sbh güzel bir kahvaltı güneşli gökkuşaklı izmir sabahında sonraaa alışveriş yapmamı istedi kıyafetler aldım doğumdan sonra iyi geldi yeni ciciler oğluşumun eksiklerini aldım kocişede ben bi sweet aldım yani ihtiyaçlar alındı Akşam eltimlerle iki aile yemek yedik.
bilgi : ayrıca buzlukta mert için hazırladığım balkabağı püresi vardı soğuk tutan bir çantam var yanına buz kalıbı ile aldım öğleden snra olana kadar çözüldü sonra ılık su içinde benmari usulü ısıttım ve yedirdim eve gelincede yoğurt yedi benide emerek bayıldı temiz hava iyi geldi. bizde keyiff yapacağız. yrn görüşürüz arkadaşlarım.
Yine cok guzel bir foto masallah size canim.
Yeni ciciler,gezme,tozma ohh supersiniz.
Maşallah canım siz de çok tatlı görünüyorsunuz
Kocacim bugun dukkanda butun gun bana bardak dizayn etmek icn ugrasmis...bardagn ustunde ucumuzn resmleri var seni seviyorum yazmis bde.....ayyy cok mutlu oldum kendi emegi olmasini beni daha mutlu etti...ben bu adami bosuna sevmiyorum yaaa ;-) kocisim eylusum yanmda ve sagliklilar bundan daha guzel bsey varmi....gne duygusala bagladimmmm;-)
kızlar iyi geceler geç geldim bugün ara ara okudum sizi��
Canim vermeyeceksin. Ac birak alisir. Biz bir aylikken emmiyor surekli mama istiyordu vermiyecen dedi doktor obez olur dedi vermedim agladi iki gun dayandi emmeye basladi. Ac kalirsa yemek zorunda. Yerken zorlama sevdirmeye calis yemiyorsa tikma agzina yarim saat bekle tekrar dene yine almazsa yine bekle . Mama tok tutar cok verirsen ek gidayi almaz. Ustunde yazana gore daha az ver canim.
Gecmis olsun. İltihap olmayada bilir. Diş tende kulaklarini saclarini yolarlarmis.
Hayirli olsun canim. Tek fark benim ki esmer fistik seninki sari fistik :) gule gule kullansin. Begendin mi canim.
Canım sabırla her öğün ne yedirmek istiyorsan onu vererek alıştıracaksın. Başka çaresi yok. Şimdiden parmaklarında oynatmaya başladı bizi sıpalar :)
Aaaa sonunda geldinmi canım miraba sana da
Canım biz 1 ayı geçti oturuyoruz desteksiz. Kendini hazır hissettiğinde sırtını dayamak istemiyor bir yere.
Canım önce tatlı sebzelerden çorba yapsan alışana kadar havuç gibi mesela, biraz tarçın falan koysan tatlı olur mu ki ?
Zamanla yediğinin içine yavaş yavaş diğer ebzelerden eklersin
Kaçak dünüşşş orataya çıktın mı sonunda.
Hoşgeldinn
burcusezgin; mama sandalyeniz hayırlı olsu canım, mama sandalyesi kardeşliği olmuş
Saolun kizlar.....KURABIYEM ana ogul supersnz;-)
Canım bende pazartesiden beri deniyorum keçi sütüyle yoğurt tutturamadım yav :26: Bizim de süt ürünlerine alerjimiz çıktı. Fikir alışverişinde bulunuruz ne iyi oldu geldiğinDün kahvaltısında da bişey alerji yapmış. Ben bebe bisküvisidir diye düşündüm sütlü sonuçta ve farklı olarak bi onu yedi. Sizde de dokunuyor mu bebe bisküvisi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?