2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

kızlar iyi geceler geç geldim bugün ara ara okudum sizi😃
herkese musmustlu bol gülücüklü sağlıklı sevgililer günü dileriim yavrularımızla. kociş bugün
izinliydi geceki çikolatadan sonra sbh güzel bir kahvaltı güneşli gökkuşaklı izmir sabahında sonraaa alışveriş yapmamı istedi kıyafetler aldım doğumdan sonra iyi geldi yeni ciciler oğluşumun eksiklerini aldım kocişede ben bi sweet aldım yani ihtiyaçlar alındı Akşam eltimlerle iki aile yemek yedik.
bilgi : ayrıca buzlukta mert için hazırladığım balkabağı püresi vardı soğuk tutan bir çantam var yanına buz kalıbı ile aldım öğleden snra olana kadar çözüldü sonra ılık su içinde benmari usulü ısıttım ve yedirdim eve gelincede yoğurt yedi benide emerek bayıldı temiz hava iyi geldi. bizde keyiff yapacağız. yrn görüşürüz arkadaşlarım.
şaşırtıyor kociş beni

Yine cok guzel bir foto masallah size canim.
Yeni ciciler,gezme,tozma ohh supersiniz.

bu da bizim mama sandalyesiyle ilk pozumuz Eki Görüntüle 976559

Günaydın kızlarrr... Minik sevgililerimizle ve eşlerimizle nice sevgililer gününe...sevgililer günümüz kutlu olsun...
ARASTAcım evlilik yıldönümünüz kutlu mutlu olsun

Arasta evlilik yıldönümünüz kutlu olsun

Aasta canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.Meleğinizle birlikte nice mutlu yıllara...

canımcımmm evlilik yıldönümünüzde sevgililer gününüzde kutlu olsun canım
mutluluğunuz daim olsun kuzucummmmm

Çooook teşekkür ederim kızlar sizlerin de geçmiş sevgililer gününüz kutlu olsun canlarım
mylovel; bi ara özet geçerim canım bu konuyu
suba85; sağol canım sizin de nişan gününüz kutlu olsun
burcusezgin; mama sandalyeniz hayırlı olsu canım, mama sandalyesi kardeşliği olmuş

El emegi goznuru hazirlamis esin sende baktikca bugunu hatirlarsin canim.
Dedigin gibi saglilar ve yanimizdalar varmi daha buyuk bir mutluluk.

Maşallah canım siz de çok tatlı görünüyorsunuz

ayyy ayy çok romantik mutluluğunuz daim olsun cnm sağlıklaa

Günaydın kızlar:)) İyi hafta sonları diliyorum herkese. Dün harika bir gün geçirdim ve işte dünden birkaç kare :))

Eki Görüntüle 978304 Eki Görüntüle 978305 Eki Görüntüle 978306

arastacımmm. çok güzel görünüyorsunuz her zamnki gibii. gününün güzel geçmesine çok sevndmm.. :))

çok güzell görnyrsunzzz.. ohh ne güzelll gezip tozmuşsunuzzz.. :)

angycimm valla çokk şanslısınn.. kendi el emeğiylee hazırlamış hediyenii eşin. ne güzell

Son düzenleme:

Canım sabırla her öğün ne yedirmek istiyorsan onu vererek alıştıracaksın. Başka çaresi yok. Şimdiden parmaklarında oynatmaya başladı bizi sıpalar :)

Aaaa sonunda geldinmi canım miraba sana da

tsakr ederım cvplarınız ıcın kızlar sulozcum dedıgın gıbı tatlı sebzelerden corba yapıcam smdılık furuzancm ac bırakmayı denemek ıstıyorum ama korkuyorum uc saat ac durunca avaz avaz bagıran bı cocugum var cok acıktıgı zamanda bıberon dısında hıc bırseyı kabul etmıyo ama denemeyı dusunuıyorum tsk ederim

herkesın sevgılıler gunu kutlu olsun bu arada
delımavı süper bı baslangıc yapmıssınz
arasta cok güzel görunuyosunuz nıce mutlu yıllara
angel el emegı hedıyeler daha bı degerlı oluyor gercekten benım kocısım de bana cıcek yaptırmıs kalplı pasta almıs senı sevıyorum yazdırmıs üzerıne aksam da yemege cıkardı benı e daha ne olsun bız sevgılımıyız dedıgııcın beklemıyordum :)

Dün migrostan Baltalı marka keçi sütü aldım ve tutturdum bu sefer ama keçi yoğurduda alerji yaptı yoğurdun değdiği yerler kıpkırmızı oldu ... En iyisi alerjı testi yaptırmam lazım... Bisküvi yi denemedim ,bana abur cubur gibi birşey geliyor yapay geliyor sanki... Denesem mi ki?:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…