Günaydın kızlar:)) İyi hafta sonları diliyorum herkese. Dün harika bir gün geçirdim ve işte dünden birkaç kare :))
Eki Görüntüle 978304 Eki Görüntüle 978305 Eki Görüntüle 978306
kızlar iyi geceler geç geldim bugün ara ara okudum sizi😃
herkese musmustlu bol gülücüklü sağlıklı sevgililer günü dileriim yavrularımızla. kociş bugün
izinliydi geceki çikolatadan sonra sbh güzel bir kahvaltı güneşli gökkuşaklı izmir sabahında sonraaa alışveriş yapmamı istedi kıyafetler aldım doğumdan sonra iyi geldi yeni ciciler oğluşumun eksiklerini aldım kocişede ben bi sweet aldım yani ihtiyaçlar alındı Akşam eltimlerle iki aile yemek yedik.
bilgi : ayrıca buzlukta mert için hazırladığım balkabağı püresi vardı soğuk tutan bir çantam var yanına buz kalıbı ile aldım öğleden snra olana kadar çözüldü sonra ılık su içinde benmari usulü ısıttım ve yedirdim eve gelincede yoğurt yedi benide emerek bayıldı temiz hava iyi geldi. bizde keyiff yapacağız. yrn görüşürüz arkadaşlarım.
şaşırtıyor kociş beni Eki Görüntüle 978172
Maşallah size ben bu oğluşun gözlerinde çok fena zeka parıltıları görüyorum haberin olsun.. Demiş miydim daha önce?
kızlar iyi geceler geç geldim bugün ara ara okudum sizi😃
herkese musmustlu bol gülücüklü sağlıklı sevgililer günü dileriim yavrularımızla. kociş bugün
izinliydi geceki çikolatadan sonra sbh güzel bir kahvaltı güneşli gökkuşaklı izmir sabahında sonraaa alışveriş yapmamı istedi kıyafetler aldım doğumdan sonra iyi geldi yeni ciciler oğluşumun eksiklerini aldım kocişede ben bi sweet aldım yani ihtiyaçlar alındı Akşam eltimlerle iki aile yemek yedik.
bilgi : ayrıca buzlukta mert için hazırladığım balkabağı püresi vardı soğuk tutan bir çantam var yanına buz kalıbı ile aldım öğleden snra olana kadar çözüldü sonra ılık su içinde benmari usulü ısıttım ve yedirdim eve gelincede yoğurt yedi benide emerek bayıldı temiz hava iyi geldi. bizde keyiff yapacağız. yrn görüşürüz arkadaşlarım.
şaşırtıyor kociş beni Eki Görüntüle 978172
Günaydın kızlar:)) İyi hafta sonları diliyorum herkese. Dün harika bir gün geçirdim ve işte dünden birkaç kare :))
Eki Görüntüle 978304 Eki Görüntüle 978305 Eki Görüntüle 978306
14 subat baslangıcımız :)) bakalım sonu ne ıle bıter :))Eki Görüntüle 977482
Kocacim bugun dukkanda butun gun bana bardak dizayn etmek icn ugrasmis...bardagn ustunde ucumuzn resmleri var seni seviyorum yazmis bde.....ayyy cok mutlu oldum kendi emegi olmasini beni daha mutlu etti...ben bu adami bosuna sevmiyorum yaaa ;-) kocisim eylusum yanmda ve sagliklilar bundan daha guzel bsey varmi....gne duygusala bagladimmmm;-)
Kızlar ek gıdaya geçişle bizde de kabızlık başladıbugün yapmadığı 3. Gün.kuzenim bebek hemşiresi huzursuz değilse bugün de müdahale yapma dedi. Siz neler yapmıştınız?? Zeytinyağını denedim.
Cnm yarinda ypmazsa yine zaytinyagj ver eylul sert kaka yapiyo bazen o zman iki kere falan verince duzeliyo
Armut verdiğimden beri yapamıyo armut bizde ters etki yarattı galiba.yarın da yapamazsa müdahale gerekçek sanırımyavrum daha yeni uyudu ağrısı var belli.sen nasıl veriyorsun yağı? Ben bir çay kaşığı armuduna koydum bugün....
Bu arada o alt alma biZde de sorun. Dönüveriyo eşşek, zar zor bağlıyorum
Bende corbasna koyuyorum canim rahat yapiyo o zaman...
Kızlar ek gıdaya geçişle bizde de kabızlık başladıbugün yapmadığı 3. Gün.kuzenim bebek hemşiresi huzursuz değilse bugün de müdahale yapma dedi. Siz neler yapmıştınız?? Zeytinyağını denedim.
Eylulun altini degistirmek ne kadar zor olmaya basladi bezini baglatmiyo donucem diye...10dakka ugrastim oyun haline getrdi acik totoyla donmeyi ;-)i
Ben corbalarina zeytin yag koyuyorum. Corba vermeden oncede 2 tane kuru kayisiyi biraz suda haslayip kayisilari eziyordum. Ilikken yediriyordum bol bol da su veriyordum yapiyor normale donuyordu.
Aynen bizdede donmeye calisiyor poposunu kaldirip vuruyor.bu gunde geri geri gitmeyi ogrendi. Surekli donuyor salonun heryerini gezer oldu.
Sen de 1 çay kaşığı mı koyuyorsun canım??
geçmiş olsun cnm bizim 1 ay oldu ve hala geçmediyani şöyle kabız, aradan 5 gün geçiyor makata kulak çubuğuyla yada elimle vazelin sürüyorum masaj yaparak ıkınmaya başlıyor (bu hemen olmayadabilir) ama kaksının kıvamı gayet normal sert değil .
Armuduna (bizde armut işe yaradı) veya yoğurduna doktorun verdiği bu ilacı katıyorum http://www.bitkisel.biz/wp-content/uploads/2013/03/Laxafiber_logo.jpg ve bol su canım
Hadi yaa popoyu uyarmak iyi değil diyorlar ben de çok müdahale etmek istemiyorum o şekilde.bakalım yarın daha çok su içmesini sağlayıp kayısı yedireyim...
kızlar iyi pazarlar...günlük beslenme programını herkes yazarsa biz de birbirimizden fikir edinmiş oluruz. sıkıntı çekiyorum ne yedireceğim konusunda ve çeşit konusunda.21 ağustos doğumluyuz :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?