2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Maşallah size ben bu oğluşun gözlerinde çok fena zeka parıltıları görüyorum haberin olsun.. Demiş miydim daha önce?

ohh ne guzel bir gun gecirmissiniz. Ana ogul ne guzelsiniz. Oglusun yaramazlik pesinde sanki. :)

Günaydın kızlar:)) İyi hafta sonları diliyorum herkese. Dün harika bir gün geçirdim ve işte dünden birkaç kare :))

Eki Görüntüle 978304 Eki Görüntüle 978305 Eki Görüntüle 978306

Kirmizilari giymissiniz. Cok yakismis hediye almaniza gerek kalmamistir. Kirmizi kutuda cikolata gibisiniz. :)
14 subat baslangıcımız :)) bakalım sonu ne ıle bıter :))Eki Görüntüle 977482

Guzel bir supriz yapmissin canim. Biz iki odun hic birsey yapmadik. :) aksamda yan komsumuz cagirdi yasli kari kocayla oturduk :)

Sanslisin canim. El emegi goz nuru kendi yapmis.

Kızlar ek gıdaya geçişle bizde de kabızlık başladı bugün yapmadığı 3. Gün.kuzenim bebek hemşiresi huzursuz değilse bugün de müdahale yapma dedi. Siz neler yapmıştınız?? Zeytinyağını denedim.

Eylulun altini degistirmek ne kadar zor olmaya basladi bezini baglatmiyo donucem diye...10dakka ugrastim oyun haline getrdi acik totoyla donmeyi ;-)i

Cnm yarinda ypmazsa yine zaytinyagj ver eylul sert kaka yapiyo bazen o zman iki kere falan verince duzeliyo

Cnm yarinda ypmazsa yine zaytinyagj ver eylul sert kaka yapiyo bazen o zman iki kere falan verince duzeliyo

Armut verdiğimden beri yapamıyo armut bizde ters etki yarattı galiba.yarın da yapamazsa müdahale gerekçek sanırım yavrum daha yeni uyudu ağrısı var belli.sen nasıl veriyorsun yağı? Ben bir çay kaşığı armuduna koydum bugün....
Bu arada o alt alma biZde de sorun. Dönüveriyo eşşek, zar zor bağlıyorum

Bende corbasna koyuyorum canim rahat yapiyo o zaman...

Ben corbalarina zeytin yag koyuyorum. Corba vermeden oncede 2 tane kuru kayisiyi biraz suda haslayip kayisilari eziyordum. Ilikken yediriyordum bol bol da su veriyordum yapiyor normale donuyordu.
Eylulun altini degistirmek ne kadar zor olmaya basladi bezini baglatmiyo donucem diye...10dakka ugrastim oyun haline getrdi acik totoyla donmeyi ;-)i

Aynen bizdede donmeye calisiyor poposunu kaldirip vuruyor.bu gunde geri geri gitmeyi ogrendi. Surekli donuyor salonun heryerini gezer oldu.

3 haftada alışıyormuş bağırsaklar da alışıncaya kadar çektirecek bize yarın deneyeyim bakayım.saol canım...

geçmiş olsun cnm bizim 1 ay oldu ve hala geçmedi yani şöyle kabız, aradan 5 gün geçiyor makata kulak çubuğuyla yada elimle vazelin sürüyorum masaj yaparak ıkınmaya başlıyor (bu hemen olmayadabilir) ama kaksının kıvamı gayet normal sert değil .

Armuduna (bizde armut işe yaradı) veya yoğurduna doktorun verdiği bu ilacı katıyorum http://www.bitkisel.biz/wp-content/uploads/2013/03/Laxafiber_logo.jpg ve bol su canım

İyi geceler kızlar geçmiş olsada sevgililer gününüz kutlu olsun :))

Sevgililer gününde bende ablamdaydım eşimden ayrıydım. sevgililer günü bizdede kutlanmıyor :) o gün çooooookk eski bir arkadaşın :) doğum gününü hatırlatır bana

Hadi yaa popoyu uyarmak iyi değil diyorlar ben de çok müdahale etmek istemiyorum o şekilde.bakalım yarın daha çok su içmesini sağlayıp kayısı yedireyim...

Hadi yaa popoyu uyarmak iyi değil diyorlar ben de çok müdahale etmek istemiyorum o şekilde.bakalım yarın daha çok su içmesini sağlayıp kayısı yedireyim...

bilmiyorumki banada doktor söyledi bunu. içim rahat etmesede o şekilde yaptım işe yaradı ama umarım bir an önce geçer çok üzülüyorum çünkü .. kayısıda işe yarar dene bakalım cnm

kızlar iyi pazarlar... günlük beslenme programını herkes yazarsa biz de birbirimizden fikir edinmiş oluruz. sıkıntı çekiyorum ne yedireceğim konusunda ve çeşit konusunda.21 ağustos doğumluyuz :44:

kızlar iyi pazarlar... günlük beslenme programını herkes yazarsa biz de birbirimizden fikir edinmiş oluruz. sıkıntı çekiyorum ne yedireceğim konusunda ve çeşit konusunda.21 ağustos doğumluyuz :44:

Günaydın canım...genelde yazıyor arkadaşlar girebildikleri sürece.geçmişe bak istersen.biz daha tadımlara başladığımız için bir programımız yok.yoğurt ve meyve yiyoruz şimdilik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…