2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

günyadınn kızlarrr..

parmecimm derinde aynen öle yapıyor el sallıyor. alkış yapıyorrr. omuzumuza patpat vuruyorr. :)) her halleri çok güzell her hareketleri çok heyecan vericii yaaa..

buyuduklerını görmek cok güzel bızımkıde kolunu kaldırıp bacagına vurup duruyo bır haftadır ınanılmaz hareketlendı yüz yolmayı ogrendık yuzumuyu yoluyo saclara karsı bı ılgısı var kımı göre dırek sacına yapısıyo ayaklara ve terlıklerede bı ılgı basladı herkesın egılıp ayagına terlıgıne bakıyo ıstedıgını alamayınca da bı sınır ellerını sıkıp bı ıkınıyo yüzünü kıpkırmızı yapıyo her hafta bıseyler ogrenıyorlar degısıyorlar yakında emeklemeye yürümeye baslıcaklar hep hayal edıyorum pesımden gelen bı bızdık :)

Bizde de aynı canım nereyi çıplak bulursa şap şap vuruyor buna yüzüm de dahil şiddet görmeye başladım.ben de sayesin de saç baş darmadağın geziyorum ne yapıp edip o saçımı yakalıyor bizimki erken uyuyor da eşimle konuşuyoruz az kaldı tv izlerken pıtır pıtır bızdık koşup aramıza gircek diye ayy yaa ne güzel olacak o günler😍

Günaydın canım...genelde yazıyor arkadaşlar girebildikleri sürece.geçmişe bak istersen.biz daha tadımlara başladığımız için bir programımız yok.yoğurt ve meyve yiyoruz şimdilik...

canım ben çorba püre, sabah kendi yaptığım bebe bisküvisi ile karışım veriyorum. aynı zamanda yoğurt meyve püresi ve gece tahıllı mama da veriyorum.. merak ettiğim geçmişte yenenler değilde şu an itibariyle neler yendiği ve herkesin ne kadar ilerlediği:) acaba çok mu erken hareket ettim onu çözmeye çalışıyorum :)

mrb canım bizde 22 agustos doğumluyuz bende hafiften başladım ek gıdaya ama henuz sebze puresı ve kahvaltı vermiyorum doktorum sebze puresıne 6. Ayı doldurunca tam anlamıyla kahvaltıya ıse 7. Ayda baslamamı onerdı ben su an oglelerı elma puresı bıraz avokado puresı bır cay kasıgı pekmez ve yıne bır cay kasıyı tam tahıllı kahvaltılıktan bır karısım yapıp verıyorum toplam mıktar bir kahve fıncanın yarısı kadar falan oluyor ıste aksamlarıda yogurt armut ya da yogurt muz karıstırıp verıyorum cunku yogurtu sade yemıyor mıktar yıne yarım kahve fıncanı ya da bıraz daha az gecelerıde yatmadan once yıne aynı mıktarda su ıle hazırlanarak pısırılen sutlu pırınc unu maması var onu verıyorum ıste totalde bır cay bardağı fılan ek gıda almıs oluyor gunluk artı anne sutu bızım beslenme programız bu simdilik :)

oyyy masllahhah inciyee!!!kuuzummmmm benım!!!

Bizde cok guzel bı hafta sonu gecırdıkk,sureklı uyudukk,uyuduk uyuduk..taaa cuma gunu aksamından berııı :))dun alısverıse gıttık yenı cıcıler,aykkabılar aldık..sezon sonundan ıyı yarralandık :))bugunde 1 de yatıp 4.30 da kalktık,ne yapalım,neyapalım derken dondurma yedık :))ıyı oldu bu sogukta :)))

herkesee kocaman selaamlaar sewgiler bisden :))

bi 100 sayfa gitmişsiniz bizsiz..hiç okuyamadıkta..tatil bittii işe başladım...hepsini anlatıcam ama berkayım acaip hasta öksürüoo bir hafta oldu geçmedi bende aynen çok hastaymm 3 gndür...

dua edin bize iyileşelimmmm yrn geçmişi okurum inş. büyümüştür minnoşlar biz 6.ay aşımızı bile olamadk

Biz de 28 Ağustos doğumluyuz canım.doktorumuz şimdilik elma armut muz ve yoğurt verdiler.geçmişte demek istediğim de genelde Ağustos başo doğumlular bıdıklar onların geçmişi bizim şimdiki zamanımıza geliyor ben hep geriden takip ediyorum arkadaşları.onların nerdeyse bir ay oluyor ek gıdaya geçişi biz daha yeni yeni başladık...

Geçmiş olsun canım sana da Berkay kuzuya da... Sen de öğretmen misin canım??

iyi geceler kızlar benim dişimde iltihap olduğunu söyledi doktor antibiyotik verdi emzirdiğimi söyledim . ama ilacın reçetesinde emziren annelerin emzirmeyi bir süre kesmeleri gerektiği yazıyor. ilacı aldığım eczaneyede sordum bi sorun olmaz dedi.benimde içime sinmedi içmedim valla siz napardınız yerimde olsanız :26:

Son düzenleme:

Ben de içmezdim canım yaa geçmiş olsun bu arada...

Son düzenleme:
Kizlar bizde 29agustos dogumluyuz ama daha hic ek gidaya baslamadik doktorumuz 6ay kontrolunde baslicaz dedi bende ogluma dimdilik filelerden aldim icine bazen meyve koyup eline veriyorum gecen 3 gun armut verdim agzinin kenarlari kirmizi kirmizi oldu acaba agzinin etfaini cok islattigi icinmi oldu yoksa alerjisimi var dunde havuc verdum bugun burnun üstünde 2 tane kırmızı nokta var cok heycanliydik kati gidaya gecmek icin ama simdi cok uzuldum yoksa hicbisi yiyemicekmiyiz biz

Kaç kez belim tutulduğunda ya da alerjim azdiğında yaptığım gibi İÇMEZDİM ama ne kadar doğru bu yaptığım orası tartışılır..

Hep mutlu olun canım benim siz ne tatlı bi çiftsiniz ya maşallah

Hişşşş çapkın bakışlı yakışıklı Ohh alışveriş candır ya ne iyi geliyor insana. Anne-oğul çok güzelsiniz

Günaydın kızlar:)) İyi hafta sonları diliyorum herkese. Dün harika bir gün geçirdim ve işte dünden birkaç kare :))

Eki Görüntüle 978304 Eki Görüntüle 978305 Eki Görüntüle 978306

Huhuuuu bisürü aşk, bisürü kırmızı görüyorum. Günün anlam ve önemini çok iyi vurgulamışsınız canım. Anne-kız çok uyumlu ve güzelsiniz. İdoşun elbisesine bayıldım Şu çorabı gördükçe içim acıyor

Canım sana yazdıktan sonra ben de tutturdum. Keçi sütünü neyle mayaladın? Ben mecbur normal yoğurtla mayalamıştım dokunmuştu. Şimdi artık bişey yapmıyor gün geçtikçe saf keçiye döndü :)

Onun o salladığı minik elini yerimmm

Akıllı bıdık bunlar ya maşallah. Yanlış hayal ediyosun canım o senin peşinden koşmayacak sen onun peşinden çooook koşacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…