günyadınn kızlarrr..
parmecimm derinde aynen öle yapıyor el sallıyor. alkış yapıyorrr. omuzumuza patpat vuruyorr. :)) her halleri çok güzell her hareketleri çok heyecan vericii yaaa..
Günaydın kızlar,
İncim bana pazar sabahı sürprizi yaptı . Odadan çıkarken babası ona el salladı Ve prensesim babasına karşılık verdi :) şimdilik sadece kollarını sallıyor elleri ile yapamıyor olsun bu da yeter :)
buyuduklerını görmek cok güzel bızımkıde kolunu kaldırıp bacagına vurup duruyo bır haftadır ınanılmaz hareketlendı yüz yolmayı ogrendık yuzumuyu yoluyo saclara karsı bı ılgısı var kımı göre dırek sacına yapısıyo ayaklara ve terlıklerede bı ılgı basladı herkesın egılıp ayagına terlıgıne bakıyo ıstedıgını alamayınca da bı sınır ellerını sıkıp bı ıkınıyo yüzünü kıpkırmızı yapıyo her hafta bıseyler ogrenıyorlar degısıyorlar yakında emeklemeye yürümeye baslıcaklar hep hayal edıyorum pesımden gelen bı bızdık :)
Günaydın canım...genelde yazıyor arkadaşlar girebildikleri sürece.geçmişe bak istersen.biz daha tadımlara başladığımız için bir programımız yok.yoğurt ve meyve yiyoruz şimdilik...
günaydın kızlar,
incim bana pazar sabahı sürprizi yaptı . Odadan çıkarken babası ona el salladı ve prensesim babasına karşılık verdi :) şimdilik sadece kollarını sallıyor elleri ile yapamıyor olsun bu da yeter :)
canım ben çorba püre, sabah kendi yaptığım bebe bisküvisi ile karışım veriyorum. aynı zamanda yoğurt meyve püresi ve gece tahıllı mama da veriyorum.. merak ettiğim geçmişte yenenler değilde şu an itibariyle neler yendiği ve herkesin ne kadar ilerlediği:) acaba çok mu erken hareket ettim onu çözmeye çalışıyorum :)
herkesee kocaman selaamlaar sewgiler bisden :))
bi 100 sayfa gitmişsiniz bizsiz..hiç okuyamadıkta..tatil bittii işe başladım...hepsini anlatıcam ama berkayım acaip hasta öksürüoobir hafta oldu geçmedi bende aynen çok hastaymm 3 gndür...
dua edin bize iyileşelimmmm yrn geçmişi okurum inş. büyümüştür minnoşlar biz 6.ay aşımızı bile olamadk
Günaydın kızlar:)) İyi hafta sonları diliyorum herkese. Dün harika bir gün geçirdim ve işte dünden birkaç kare :))
Eki Görüntüle 978304 Eki Görüntüle 978305 Eki Görüntüle 978306
iyi geceler kızlar benim dişimde iltihap olduğunu söyledi doktor antibiyotik verdi emzirdiğimi söyledim . ama ilacın reçetesinde emziren annelerin emzirmeyi bir süre kesmeleri gerektiği yazıyor. ilacı aldığım eczaneyede sordum bi sorun olmaz dedi.benimde içime sinmedi içmedim valla siz napardınız yerimde olsanız :26:
iyi geceler kızlar benim dişimde iltihap olduğunu söyledi doktor antibiyotik verdi emzirdiğimi söyledim . ama ilacın reçetesinde emziren annelerin emzirmeyi bir süre kesmeleri gerektiği yazıyor. ilacı aldığım eczaneyede sordum bi sorun olmaz dedi.benimde içime sinmedi içmedim valla siz napardınız yerimde olsanız :26:
Kocacim bugun dukkanda butun gun bana bardak dizayn etmek icn ugrasmis...bardagn ustunde ucumuzn resmleri var seni seviyorum yazmis bde.....ayyy cok mutlu oldum kendi emegi olmasini beni daha mutlu etti...ben bu adami bosuna sevmiyorum yaaa ;-) kocisim eylusum yanmda ve sagliklilar bundan daha guzel bsey varmi....gne duygusala bagladimmmm;-)
kızlar iyi geceler geç geldim bugün ara ara okudum sizi😃
herkese musmustlu bol gülücüklü sağlıklı sevgililer günü dileriim yavrularımızla. kociş bugün
izinliydi geceki çikolatadan sonra sbh güzel bir kahvaltı güneşli gökkuşaklı izmir sabahında sonraaa alışveriş yapmamı istedi kıyafetler aldım doğumdan sonra iyi geldi yeni ciciler oğluşumun eksiklerini aldım kocişede ben bi sweet aldım yani ihtiyaçlar alındı Akşam eltimlerle iki aile yemek yedik.
bilgi : ayrıca buzlukta mert için hazırladığım balkabağı püresi vardı soğuk tutan bir çantam var yanına buz kalıbı ile aldım öğleden snra olana kadar çözüldü sonra ılık su içinde benmari usulü ısıttım ve yedirdim eve gelincede yoğurt yedi benide emerek bayıldı temiz hava iyi geldi. bizde keyiff yapacağız. yrn görüşürüz arkadaşlarım.
şaşırtıyor kociş beni Eki Görüntüle 978172
Günaydın kızlar:)) İyi hafta sonları diliyorum herkese. Dün harika bir gün geçirdim ve işte dünden birkaç kare :))
Eki Görüntüle 978304 Eki Görüntüle 978305 Eki Görüntüle 978306
Dün migrostan Baltalı marka keçi sütü aldım ve tutturdum bu sefer ama keçi yoğurduda alerji yaptı yoğurdun değdiği yerler kıpkırmızı oldu ... En iyisi alerjı testi yaptırmam lazım... Bisküvi yi denemedim ,bana abur cubur gibi birşey geliyor yapay geliyor sanki... Denesem mi ki?:44:
Günaydın kızlar,
İncim bana pazar sabahı sürprizi yaptı . Odadan çıkarken babası ona el salladı Ve prensesim babasına karşılık verdi :) şimdilik sadece kollarını sallıyor elleri ile yapamıyor olsun bu da yeter :)
buyuduklerını görmek cok güzel bızımkıde kolunu kaldırıp bacagına vurup duruyo bır haftadır ınanılmaz hareketlendı yüz yolmayı ogrendık yuzumuyu yoluyo saclara karsı bı ılgısı var kımı göre dırek sacına yapısıyo ayaklara ve terlıklerede bı ılgı basladı herkesın egılıp ayagına terlıgıne bakıyo ıstedıgını alamayınca da bı sınır ellerını sıkıp bı ıkınıyo yüzünü kıpkırmızı yapıyo her hafta bıseyler ogrenıyorlar degısıyorlar yakında emeklemeye yürümeye baslıcaklar hep hayal edıyorum pesımden gelen bı bızdık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?