2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

çooook geçmiş olsunn canımm. biran önce iyileşirsinz inş...

benimm de dişim çokk kötü ağrımıştı canımm. 1 hafta çektimmm baktım olacağı yok içtim ben antibiyotiği. doktorum bi sakıncası yok demişti ama içim rahat etmediği için ilk etapta içmemiştimm.. baktım çekilecek gibi değill, en sonunda içtimmm..

Günaydınnn iyi haftalar kızlar
Bu haftaya çok enerjik başladım inşallah öyle gider.

günaydınn canımmm.. inş. enerjin hiç tükenmezzz her gün enerjik olursunda bize de bulaştırırsınnn

günaydınn canımmm.. inş. enerjin hiç tükenmezzz her gün enerjik olursunda bize de bulaştırırsınnn

İnşallah canım ya haftasonu da dinlenemedim ama neyin enerjisi bu bilmiyorum. Buraya bahar gelmiş gibi ondan herhal :)

Gunaydinlarrr
Guzel bir hafta olmasi dilegiyle sevgiler,opucukler.

Sana da günaydın canımmm

canımcımmm evlilik yıldönümünüzde sevgililer gününüzde kutlu olsun canım
mutluluğunuz daim olsun kuzucummmmm

Çok hızlı göz gezdirdim de, fotoğraflarınızı gördüm, kısa ve net: Çok güzelsiniz aşk kadınları ve bebekleri sizi:))

Tondora gecmis olsun.dis agrisi zordur , acil sifalar.
Antibiyotik icin kadin dogumcuna ya da cocuk dr.una da danis sute olan etkisini.ortak belki farkli antibiyotik onerirler, icin rahatlar.
Cocuklarimizi dusununce icimize sinmiyor ama onlar icin de saglikli olmamiz gerek disteki iltihabin yayilmamasi icin de ilac gerekiyordur sanirim.
Sezaryenden sonra da anyibiyotik icmedik mi normal dogum yapanlar da icmistir sanirim sonucta dikis var .ya da mastit olunca icilmedi mi .onlarda da icmemeyi dusunmusuzdur ama kar zarar orani .bebegin icin saglikli olmak gerekiyor ve bu konuda da dr u dinlemek en iyisi.cunku rahatsizligi ceken sensin cozumu de dr onerisinde.
Gecmis olsun tekrar insallah hemen gecer.

Günaydın kıZlar harika bir hafta sonu geçirdim :) umarım hafta içi de iyi geçer. Idanın iştahsızlığı hariç her şey yolunda bizde sizde ne var ne yok kızlar

Günaydın kıZlar harika bir hafta sonu geçirdim :) umarım hafta içi de iyi geçer. Idanın iştahsızlığı hariç her şey yolunda bizde sizde ne var ne yok kızlar

Ohhh canım ne güzel olmuş 😄 bizde kabızlık sorunu var 5 hün oldu hala yapmadı ama bir sıkıntısı da yok. Akşama kadar yapmazsa fitil ver dedi doktorumuz.sen de fitille çöZmüştün dimi ??

Ohhh canım ne güzel olmuş 😄 bizde kabızlık sorunu var 5 hün oldu hala yapmadı ama bir sıkıntısı da yok. Akşama kadar yapmazsa fitil ver dedi doktorumuz.sen de fitille çöZmüştün dimi ??

Evet canım yarım fitil, zeytinyağı hem popişe hem mideye :)) Bir de kayısı haşla blendırdan geçirip yoğurduna kat canım kayısı bağırsakları hızlandırıyor ) Ah bu ek gıda kabız yapmasa olmuyo sanki

3 gündür zeytin yağı hem popişe hem mideye bizde de.kayısıyı bir arkadaş daha dedi de çıkıp güvenilir bir yerden alamadım...evet ya sen binbir hevesle bekle ek gıdayı hevesimiz kursağımızda kalsın

Bütün haftaya yayılır canım hafta sonunun sımsıcak pozitifliği :)

Canım sabret geçiyor alışınca düzene girecek. Asum artık her gün 1 kere yapıyor.

İnşallah canım ya haftasonu da dinlenemedim ama neyin enerjisi bu bilmiyorum. Buraya bahar gelmiş gibi ondan herhal :)

Sana da günaydın canımmm
ohhh bu kışıı atlatıyoruzz hayırlısıylaaa.. allahımm şükrler olsunn.. çok korkuyordum kıştann ama allahıma şükrler olsun ki bitiyor. gerçi pek kış görmedik bu sene sular çekilecekk.. munzur iiyice kurudu diye çok üzülüyrzz.. ama elden bişey gelmiyorr.. .. herşey çokk güzel olacakk bu yaz inş..

günyadın canımmm. bizim iştahsızlığımız azıcık geçtii gibii.. derin n emeklemesine ramak kaldıı.. zaten bayağıdır sürünüyorduu komandoo gibii.. :)) şimdi de dizlerinin üzerine kalkıyor kendini sallıyorrr ama hala gidemiyor.. birde sürünürken sobaya doğru gideince sesleniyorum ben '' derin hayır'' hanımefndi dönüp bana bakıyor onu almaya gittiğimi görüncee daha hızlı gitmeye çalışıyor koşacak sankiii.. ayyy ölüyorum bitiyorumm yaaaa.... :)) ne çok konuştumm yav

Eylus kiskanmayi ogrenmisss;-) az once yigenimi kucagima aldim eylulde annemdeydi bana nasi atiliyo kucagina al diye ;-) buyumuste anneyi kiskanirmis .....daha dun gbi koca gobeklerimzle dogum bekledgmz gunler BUARADA GUNEBAKANCIM SAOL SEKERIM

Canım sabret geçiyor alışınca düzene girecek. Asum artık her gün 1 kere yapıyor.

Bir ayda giriyormuş düzene de günde 5-6 defa yapardı birden kesilince feleğim şaştı gerçi hiç bir huzursuzluğu yok ama ben dert ediyom kaç gündür

Canım benim çok tatlı görünüyosunuz maşallah size ve sen her zamanki gibi çok güzelsin. Allah kem gözlerden korusun
Cok hos gorunuyosnz cnm idosumla....guzel bi gun olmasina sevndm tatlim....nice yillara olsun ins

Masallah 41 kere mutlulugun daim olsun yuzunuz hep gulsun canimmm.

Anaaammm çok tatlı görünüyorsunuz ama siz maşallah mutluluğunuz daim olsun canım 😍

vay vayy ne hoş kareler bunlar böyle maşallahhh

Maşallah arkadaşıma ve güzeller güzeli kuzusuna😍

Çok hızlı göz gezdirdim de, fotoğraflarınızı gördüm, kısa ve net: Çok güzelsiniz aşk kadınları ve bebekleri sizi:))

günyadınn kızlarrr..

parmecimm derinde aynen öle yapıyor el sallıyor. alkış yapıyorrr. omuzumuza patpat vuruyorr. :)) her halleri çok güzell her hareketleri çok heyecan vericii yaaa..

Oy oy ooy maşallah size nekadar tatlısınız analı kızlı :) maşallah fıstığa ya boy pos süper.. Kaç cm boyu maşallah çok uzun gözüküyor?

O ne guzel resimler o ne guzel kirmizi o ne guzel ida o ne guzel anne oyle masallah :)

Çoooook teşekkür ederim canım arkadaşlarım hepinizi çok seviyorum şirin şeyler

Nazlıbebis canım 6 aylıkken 70 ti şimdi 6.5 olduk yani o fotolar çekilirken 71.5, 72 civarı olduğunu düşünüyorum.

Parme ve Jeway maşallah İncime ve Derinciğime 41.5 kere maşallah canım büyüdüklerini görmek tarifsiz gerçekten yaa

Ayy yerim ben onu....istahszligin gecmesne svndm cnm.eyluste oyuncagni flan almk isterken surunuyo totoyo dikiyo havaya ;-)

Fıstığım , şeker kutum seni yeniden aramızda görmek harika. Çok özledik ama yaa bi daha arayı bu kadar uzatma

Günaydın kızlar:)) İyi hafta sonları diliyorum herkese. Dün harika bir gün geçirdim ve işte dünden birkaç kare :))

Eki Görüntüle 978304 Eki Görüntüle 978305 Eki Görüntüle 978306

allahım allahım aşk kokulu hatunlar sizi yerim maşallah sizeeeee aşk böcükleriiiiiiiiii

ayy ni güzel ni güzelllll süprüzzz canım yaaa Allahım mutluluğunuz daim olsunnnnnnnnnnn
kocaman kocaman maşallahhhel emeği göz nuru kupanda mis mis çaylar kahveler iç meleğim
benimde kociş yaptırmıştı yıldönümümüzde mis gibi kahvemi onda içiyorumm

allahım büyümüşte el sallıyor maşallah sana inci tanesiii olsun parmişş yetmezmii bak daha neler yapıcaklarr ayyyyyyyy

Eylus kiskanmayi ogrenmisss;-) az once yigenimi kucagima aldim eylulde annemdeydi bana nasi atiliyo kucagina al diye ;-) buyumuste anneyi kiskanirmis .....daha dun gbi koca gobeklerimzle dogum bekledgmz gunler BUARADA GUNEBAKANCIM SAOL SEKERIM

ahahah ayyy iyice anneci oldular ya duruda bana yapışık gibi yaşıyorrr yerim onun kıskançlığını

Fıstığım , şeker kutum seni yeniden aramızda görmek harika. Çok özledik ama yaa bi daha arayı bu kadar uzatma

piki piki pikiii fıstıklı drajem ballı lokmam kaymaklı künefemmmmmmmmmmmmmmm bende çok özledimmmmm artıkınn buralardayımm sevgi kelebeğimin annişiii

Ay evt cucum iyice anneci oldular bzde yapisik yasiyorz vla ;-) amin ca saol...hepimz mutlu mesut olalom hep kocislerlw minnoslarla

Canım bi yapmaya başlarsa ne burun dayanır ne bez dayanır sen kendini hazırla koku alıştırması yap

Amin canım sen de enerjik başlamışsın ohh ne güzel adapte olmaya başladın bak gördün mü
Ay maşallah Jewaycım koca kız olmuş Derin ve iştahsızlığı da geçmeye başlamış inan ki çok sevindim darısı bize inşallah bizde iştah sadece anne sütüne var ek gıda da olacak birgün Derin maşşallah emeklemeye de başlıycakmış harika yaa
Ahhahaaa bak sen büyümüş de kıskanmayı da öğrenmiş yavrum yaaa Ay ne çabuk geçti Angym zaman yav birkaç ay sonra patır patır yürümeye konuşmaya başlıycaklar vay be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…