herkesee kocaman selaamlaar sewgiler bisden :))
bi 100 sayfa gitmişsiniz bizsiz..hiç okuyamadıkta..tatil bittii işe başladım...hepsini anlatıcam ama berkayım acaip hasta öksürüoobir hafta oldu geçmedi bende aynen çok hastaymm 3 gndür...
dua edin bize iyileşelimmmm yrn geçmişi okurum inş. büyümüştür minnoşlar biz 6.ay aşımızı bile olamadk
iyi geceler kızlar benim dişimde iltihap olduğunu söyledi doktor antibiyotik verdi emzirdiğimi söyledim . ama ilacın reçetesinde emziren annelerin emzirmeyi bir süre kesmeleri gerektiği yazıyor. ilacı aldığım eczaneyede sordum bi sorun olmaz dedi.benimde içime sinmedi içmedim valla siz napardınız yerimde olsanız :26:
Günaydınnn iyi haftalar kızlar
Bu haftaya çok enerjik başladım inşallah öyle gider.
günaydınn canımmm.. inş. enerjin hiç tükenmezzz her gün enerjik olursunda bize de bulaştırırsınnn
Gunaydinlarrr
Guzel bir hafta olmasi dilegiyle sevgiler,opucukler.
canımcımmm evlilik yıldönümünüzde sevgililer gününüzde kutlu olsun canım
mutluluğunuz daim olsun kuzucummmmm
Çok hızlı göz gezdirdim de, fotoğraflarınızı gördüm, kısa ve net: Çok güzelsiniz aşk kadınları ve bebekleri sizi:))
iyi geceler kızlar benim dişimde iltihap olduğunu söyledi doktor antibiyotik verdi emzirdiğimi söyledim . ama ilacın reçetesinde emziren annelerin emzirmeyi bir süre kesmeleri gerektiği yazıyor. ilacı aldığım eczaneyede sordum bi sorun olmaz dedi.benimde içime sinmedi içmedim valla siz napardınız yerimde olsanız :26:
Günaydın kıZlar harika bir hafta sonu geçirdim :) umarım hafta içi de iyi geçer. Idanın iştahsızlığı hariç her şey yolunda bizde sizde ne var ne yok kızlar
Ohhh canım ne güzel olmuş 😄 bizde kabızlık sorunu var 5 hün oldu hala yapmadı ama bir sıkıntısı da yok. Akşama kadar yapmazsa fitil ver dedi doktorumuz.sen de fitille çöZmüştün dimi ??
Evet canım yarım fitil, zeytinyağı hem popişe hem mideye :)) Bir de kayısı haşla blendırdan geçirip yoğurduna kat canım kayısı bağırsakları hızlandırıyor) Ah bu ek gıda kabız yapmasa olmuyo sanki
Günaydın kıZlar harika bir hafta sonu geçirdim :) umarım hafta içi de iyi geçer. Idanın iştahsızlığı hariç her şey yolunda bizde sizde ne var ne yok kızlar
Ohhh canım ne güzel olmuş 😄 bizde kabızlık sorunu var 5 hün oldu hala yapmadı ama bir sıkıntısı da yok. Akşama kadar yapmazsa fitil ver dedi doktorumuz.sen de fitille çöZmüştün dimi ??
ohhh bu kışıı atlatıyoruzz hayırlısıylaaa.. allahımm şükrler olsunn.. çok korkuyordum kıştann ama allahıma şükrler olsun ki bitiyor. gerçi pek kış görmedik bu sene sular çekilecekk.. munzur iiyice kurudu diye çok üzülüyrzz.. ama elden bişey gelmiyorr.. .. herşey çokk güzel olacakk bu yaz inş..İnşallah canım ya haftasonu da dinlenemedim ama neyin enerjisi bu bilmiyorum. Buraya bahar gelmiş gibi ondan herhal :)
Sana da günaydın canımmm
Bütün haftaya yayılır canım hafta sonunun sımsıcak pozitifliği :)
Canım sabret geçiyor alışınca düzene girecek. Asum artık her gün 1 kere yapıyor.
Canım benim çok tatlı görünüyosunuz maşallah size ve sen her zamanki gibi çok güzelsin. Allah kem gözlerden korusunkızlar iyi geceler geç geldim bugün ara ara okudum sizi😃
herkese musmustlu bol gülücüklü sağlıklı sevgililer günü dileriim yavrularımızla. kociş bugün
izinliydi geceki çikolatadan sonra sbh güzel bir kahvaltı güneşli gökkuşaklı izmir sabahında sonraaa alışveriş yapmamı istedi kıyafetler aldım doğumdan sonra iyi geldi yeni ciciler oğluşumun eksiklerini aldım kocişede ben bi sweet aldım yani ihtiyaçlar alındı Akşam eltimlerle iki aile yemek yedik.
bilgi : ayrıca buzlukta mert için hazırladığım balkabağı püresi vardı soğuk tutan bir çantam var yanına buz kalıbı ile aldım öğleden snra olana kadar çözüldü sonra ılık su içinde benmari usulü ısıttım ve yedirdim eve gelincede yoğurt yedi benide emerek bayıldı temiz hava iyi geldi. bizde keyiff yapacağız. yrn görüşürüz arkadaşlarım.
şaşırtıyor kociş beni Eki Görüntüle 978172
Cok hos gorunuyosnz cnm idosumla....guzel bi gun olmasina sevndm tatlim....nice yillara olsun ins
Masallah 41 kere mutlulugun daim olsun yuzunuz hep gulsun canimmm.
Anaaammm çok tatlı görünüyorsunuz ama siz maşallahmutluluğunuz daim olsun canım 😍
vay vayy ne hoş kareler bunlar böyle maşallahhh
arastacımmm. çok güzel görünüyorsunuz her zamnki gibii. gününün güzel geçmesine çok sevndmm.. :))
çok güzell görnyrsunzzz.. ohh ne güzelll gezip tozmuşsunuzzz.. :)
angycimm valla çokk şanslısınn.. kendi el emeğiylee hazırlamış hediyenii eşin. ne güzell
Maşallah arkadaşıma ve güzeller güzeli kuzusuna😍
ohh ne guzel bir gun gecirmissiniz. Ana ogul ne guzelsiniz. Oglusun yaramazlik pesinde sanki. :)
Kirmizilari giymissiniz. Cok yakismis hediye almaniza gerek kalmamistir. Kirmizi kutuda cikolata gibisiniz. :)
Guzel bir supriz yapmissin canim. Biz iki odun hic birsey yapmadik. :) aksamda yan komsumuz cagirdi yasli kari kocayla oturduk :)
Sanslisin canim. El emegi goz nuru kendi yapmis.
Çok hızlı göz gezdirdim de, fotoğraflarınızı gördüm, kısa ve net: Çok güzelsiniz aşk kadınları ve bebekleri sizi:))
Günaydın kızlar,
İncim bana pazar sabahı sürprizi yaptı . Odadan çıkarken babası ona el salladı Ve prensesim babasına karşılık verdi :) şimdilik sadece kollarını sallıyor elleri ile yapamıyor olsun bu da yeter :)
günyadınn kızlarrr..
parmecimm derinde aynen öle yapıyor el sallıyor. alkış yapıyorrr. omuzumuza patpat vuruyorr. :)) her halleri çok güzell her hareketleri çok heyecan vericii yaaa..
Oy oy ooy maşallah size nekadar tatlısınız analı kızlı :) maşallah fıstığa ya boy pos süper.. Kaç cm boyu maşallah çok uzun gözüküyor?
Hep mutlu olun canım benim siz ne tatlı bi çiftsiniz ya maşallah
Hişşşş çapkın bakışlı yakışıklıOhh alışveriş candır ya ne iyi geliyor insana. Anne-oğul çok güzelsiniz
Huhuuuu bisürü aşk, bisürü kırmızı görüyorum. Günün anlam ve önemini çok iyi vurgulamışsınız canım. Anne-kız çok uyumlu ve güzelsiniz. İdoşun elbisesine bayıldımŞu çorabı gördükçe içim acıyor
Canım sana yazdıktan sonra ben de tutturdum. Keçi sütünü neyle mayaladın? Ben mecbur normal yoğurtla mayalamıştım dokunmuştu. Şimdi artık bişey yapmıyor gün geçtikçe saf keçiye döndü :)
Onun o salladığı minik elini yerimmm
Akıllı bıdık bunlar ya maşallah. Yanlış hayal ediyosun canım o senin peşinden koşmayacak sen onun peşinden çooook koşacaksın
O ne guzel resimler o ne guzel kirmizi o ne guzel ida o ne guzel anne oyle masallah :)
ohhh bu kışıı atlatıyoruzz hayırlısıylaaa.. allahımm şükrler olsunn.. çok korkuyordum kıştann ama allahıma şükrler olsun ki bitiyor. gerçi pek kış görmedik bu sene sular çekilecekk.. munzur iiyice kurudu diye çok üzülüyrzz.. ama elden bişey gelmiyorr.. .. herşey çokk güzel olacakk bu yaz inş..
günyadın canımmm. bizim iştahsızlığımız azıcık geçtii gibii.. derin n emeklemesine ramak kaldıı.. zaten bayağıdır sürünüyorduu komandoo gibii.. :)) şimdi de dizlerinin üzerine kalkıyor kendini sallıyorrr ama hala gidemiyor.. birde sürünürken sobaya doğru gideince sesleniyorum ben '' derin hayır'' hanımefndi dönüp bana bakıyor onu almaya gittiğimi görüncee daha hızlı gitmeye çalışıyor koşacak sankiii.. ayyy ölüyorum bitiyorumm yaaaa.... :)) ne çok konuştumm yav
Günaydın kızlar:)) İyi hafta sonları diliyorum herkese. Dün harika bir gün geçirdim ve işte dünden birkaç kare :))
Eki Görüntüle 978304 Eki Görüntüle 978305 Eki Görüntüle 978306
Kocacim bugun dukkanda butun gun bana bardak dizayn etmek icn ugrasmis...bardagn ustunde ucumuzn resmleri var seni seviyorum yazmis bde.....ayyy cok mutlu oldum kendi emegi olmasini beni daha mutlu etti...ben bu adami bosuna sevmiyorum yaaa ;-) kocisim eylusum yanmda ve sagliklilar bundan daha guzel bsey varmi....gne duygusala bagladimmmm;-)
Günaydın kızlar,
İncim bana pazar sabahı sürprizi yaptı . Odadan çıkarken babası ona el salladı Ve prensesim babasına karşılık verdi :) şimdilik sadece kollarını sallıyor elleri ile yapamıyor olsun bu da yeter :)
Eylus kiskanmayi ogrenmisss;-) az once yigenimi kucagima aldim eylulde annemdeydi bana nasi atiliyo kucagina al diye ;-) buyumuste anneyi kiskanirmis .....daha dun gbi koca gobeklerimzle dogum bekledgmz gunlerBUARADA GUNEBAKANCIM SAOL SEKERIM
Fıstığım , şeker kutum seni yeniden aramızda görmek harika. Çok özledik ama yaa bi daha arayı bu kadar uzatma
Ay evt cucum iyice anneci oldular bzde yapisik yasiyorz vla ;-) amin ca saol...hepimz mutlu mesut olalom hep kocislerlw minnoslarlaallahım allahım aşk kokulu hatunlar sizi yerim maşallah sizeeeee aşk böcükleriiiiiiiiii
ayy ni güzel ni güzelllll süprüzzz canım yaaa Allahım mutluluğunuz daim olsunnnnnnnnnnn
kocaman kocaman maşallahhhel emeği göz nuru kupanda mis mis çaylar kahveler iç meleğim
benimde kociş yaptırmıştı yıldönümümüzde mis gibi kahvemi onda içiyorumm
allahım büyümüşte el sallıyor maşallah sana inci tanesiii olsun parmişş yetmezmii bak daha neler yapıcaklarr ayyyyyyyy
ahahah ayyy iyice anneci oldular ya duruda bana yapışık gibi yaşıyorrr yerim onun kıskançlığını
Canım bi yapmaya başlarsa ne burun dayanır ne bez dayanır sen kendini hazırla koku alıştırması yap3 gündür zeytin yağı hem popişe hem mideye bizde de.kayısıyı bir arkadaş daha dedi de çıkıp güvenilir bir yerden alamadım...evet ya sen binbir hevesle bekle ek gıdayı hevesimiz kursağımızda kalsın
Amin canım sen de enerjik başlamışsın ohh ne güzel adapte olmaya başladın bak gördün müBütün haftaya yayılır canım hafta sonunun sımsıcak pozitifliği :)
Canım sabret geçiyor alışınca düzene girecek. Asum artık her gün 1 kere yapıyor.
Ay maşallah Jewaycım koca kız olmuş Derin ve iştahsızlığı da geçmeye başlamış inan ki çok sevindim darısı bize inşallah bizde iştah sadece anne sütüne var ek gıda da olacak birgün:günyadın canımmm. bizim iştahsızlığımız azıcık geçtii gibii.. derin n emeklemesine ramak kaldıı.. zaten bayağıdır sürünüyorduu komandoo gibii.. :)) şimdi de dizlerinin üzerine kalkıyor kendini sallıyorrr ama hala gidemiyor.. birde sürünürken sobaya doğru gideince sesleniyorum ben '' derin hayır'' hanımefndi dönüp bana bakıyor onu almaya gittiğimi görüncee daha hızlı gitmeye çalışıyor koşacak sankiii.. ayyy ölüyorum bitiyorumm yaaaa.... :)) ne çok konuştumm yav
Ahhahaaa bak sen büyümüş de kıskanmayı da öğrenmiş yavrum yaaaEylus kiskanmayi ogrenmisss;-) az once yigenimi kucagima aldim eylulde annemdeydi bana nasi atiliyo kucagina al diye ;-) buyumuste anneyi kiskanirmis .....daha dun gbi koca gobeklerimzle dogum bekledgmz gunlerBUARADA GUNEBAKANCIM SAOL SEKERIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?