- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
Canım bi yapmaya başlarsa ne burun dayanır ne bez dayanır sen kendini hazırla koku alıştırması yap
Amin canım sen de enerjik başlamışsın ohh ne güzel adapte olmaya başladın bak gördün mü
Ay maşallah Jewaycım koca kız olmuş Derin ve iştahsızlığı da geçmeye başlamış inan ki çok sevindim darısı bize inşallah bizde iştah sadece anne sütüne var ek gıda da olacak birgünDerin maşşallah emeklemeye de başlıycakmış harika yaa
Ahhahaaa bak sen büyümüş de kıskanmayı da öğrenmiş yavrum yaaaAy ne çabuk geçti Angym zaman yav birkaç ay sonra patır patır yürümeye konuşmaya başlıycaklar vay be
oyy yaaa Eylüşcük annesini kıskanır mıymış :) bizimkinde hiiçç kıskanma gibi bir girişim yokk. odada bırakıp gidiyorum başka odaya bişey almaya falan arkamdan ağlama da yok :) ben de istiyorum arada bir kıskansın benden başkasına gitmesin diye :)Eylus kiskanmayi ogrenmisss;-) az once yigenimi kucagima aldim eylulde annemdeydi bana nasi atiliyo kucagina al diye ;-) buyumuste anneyi kiskanirmis .....daha dun gbi koca gobeklerimzle dogum bekledgmz gunlerBUARADA GUNEBAKANCIM SAOL SEKERIM
yaa zaten kokuyordu .. geçen eşimle konuştuk daha kötü ne kadar kokabilir acaba diye, en geç bu akşam öğreneceğiz ne kadar kötü kokabileceğini :)Canım bi yapmaya başlarsa ne burun dayanır ne bez dayanır sen kendini hazırla koku alıştırması yap
Kahvaltı: muz püresi, yumurta sarısı, peynir (yemedi gerçi :))
Öğlen: pırasalı, havuçlu, patatesli, ince bulgurlu çorba (hepsini haşladım tel süzgeçten geçirip zeytinyağı ekledim)
Akşam: Kayısılı yoğurt
Bi ara: Karışık meyve suyu (elma, armut ve havuç:))
Ben de içmezdim canım yaageçmiş olsun bu arada...
Kaç kez belim tutulduğunda ya da alerjim azdiğında yaptığım gibi İÇMEZDİM ama ne kadar doğru bu yaptığım orası tartışılır..
çooook geçmiş olsunn canımm. biran önce iyileşirsinz inş...
benimm de dişim çokk kötü ağrımıştı canımm. 1 hafta çektimmm baktım olacağı yok içtim ben antibiyotiği. doktorum bi sakıncası yok demişti ama içim rahat etmediği için ilk etapta içmemiştimm.. baktım çekilecek gibi değill, en sonunda içtimmm..
günaydınn canımmm.. inş. enerjin hiç tükenmezzz her gün enerjik olursunda bize de bulaştırırsınnn
Tondora gecmis olsun.dis agrisi zordur , acil sifalar.
Antibiyotik icin kadin dogumcuna ya da cocuk dr.una da danis sute olan etkisini.ortak belki farkli antibiyotik onerirler, icin rahatlar.
Cocuklarimizi dusununce icimize sinmiyor ama onlar icin de saglikli olmamiz gerek disteki iltihabin yayilmamasi icin de ilac gerekiyordur sanirim.
Sezaryenden sonra da anyibiyotik icmedik mi normal dogum yapanlar da icmistir sanirim sonucta dikis var .ya da mastit olunca icilmedi mi .onlarda da icmemeyi dusunmusuzdur ama kar zarar orani .bebegin icin saglikli olmak gerekiyor ve bu konuda da dr u dinlemek en iyisi.cunku rahatsizligi ceken sensin cozumu de dr onerisinde.
Gecmis olsun tekrar insallah hemen gecer.
Ayaktaki pozuna hastayım inciiiiiiii
ayyy maşallah kocaman kız olmuş inci tanesi desteksiz de otururmuş:) annesi aynı sana benziyor bu arada :) mama sandalyeniz de çok güzel....güzel güzel mamalar yesin güzellik :)
Selam kızlar bizim yarın doktor kıntrolümüz var bakalım doktor menüye neler ilave edecek ben kıyma işinide sorucam bakalım ne zaman çorbalara koyabiliriz eloşun bugünkü çorbası karnabahar patates havuç bezelye irmik arastacım bende bi ara pırasa koyayım bari brokolide denemedim hiç ondanda konabilir bide yoğurt çorbası yapıcam yarın
Aynen Angy ben de duygu karmaşası yaşıyorum bu konudaEvt canm..bazen buyusn emeklesn snra yurusun konussun flan istiyorum bazrnde boyle kucagmda bebis olarak kalsn istiyrm
oyy yaaa Eylüşcük annesini kıskanır mıymış :) bizimkinde hiiçç kıskanma gibi bir girişim yokk. odada bırakıp gidiyorum başka odaya bişey almaya falan arkamdan ağlama da yok :) ben de istiyorum arada bir kıskansın benden başkasına gitmesin diye :)
yaa zaten kokuyordu .. geçen eşimle konuştuk daha kötü ne kadar kokabilir acaba diye, en geç bu akşam öğreneceğiz ne kadar kötü kokabileceğini :)
hatta geçen şu karikatürü paylaşmıştım face de :) aynı muhabbet evde oluyor da :)Eki Görüntüle 980758
Oh kolay gelsin canım ben de aynı şekilde molalarda uğruyorum bugünkızlar daha gecmısı okuyamadım..ama an ıtıbarı ıle ceneler yıne dusmus yerlere :))hava ıyı olunca pazara alısverıse cıktık..domates,salatalık,bıber tohumu aldım :)) cıcıek topragı aldım..kızımla bırlıkte dıkcez,su vercezz :))sonra da hapur hapur yıycez:))neyse eve geldık sımdıı tum pencerelerı actım...temızlıge koyulmam lazım :))arada gelırım...kahvaltı bıle yapamadım cunkuu...
Eh 9 kaşık yedi işte yeterHarika menü ins yer İdacim :)
Biz de iki gündür çorbalara başladık . Sizden duyup Kayısıli yogurt yaptım sabah cok sevdi iştahı olmayan bebek anneleri denesin belki sever .
İlk gun çorbayı patates havuç ırmik zeytinyağı ile yapıp süzgeçten geçirdim
Dün havuc cok az Pirasa patates ırmik zeytinyağı kimyon yaptım
Acaba bugun ne yapsam ???
Kıta dur, rahat, hazırolll !!
Sor bakalım Nasyacım neler diycek. Eloşumun bu ayki gelişimi nasılmış bakalım iyi habewrlerini bekliyoruzSelam kızlar bizim yarın doktor kıntrolümüz var bakalım doktor menüye neler ilave edecek ben kıyma işinide sorucam bakalım ne zaman çorbalara koyabiliriz eloşun bugünkü çorbası karnabahar patates havuç bezelye irmik arastacım bende bi ara pırasa koyayım bari brokolide denemedim hiç ondanda konabilir bide yoğurt çorbası yapıcam yarın
İdoşu kabız yapmadı canım avakado yanlış hatırlamıyosamkızlar bugün çikoma avokado yedireyim diyorum ama kabız yapıyor muydu o?? doktorumuz elmayı kes dedi, korkuyorum şimdi kabız yapan bişey yedirmeye??
Aynen Angy ben de duygu karmaşası yaşıyorum bu konuda
Ay ne güldüm süper yaaa ahahahaha. Sen o aradan sonra yapacağı kakanın kokusunu duy öbürküler ne ki
Oh kolay gelsin canım ben de aynı şekilde molalarda uğruyorum bugünBi de organik tarıma geçmişsin hayırlı olsun
Eh 9 kaşık yedi işte yeterİncime de afiyet olsun
Kıta dur, rahat, hazırolll !!ahaha hazırol durmuş benim kızım. Yine her zamanki gibi çok cici maşallah yaaa Ceylan gözlüm
Sor bakalım Nasyacım neler diycek. Eloşumun bu ayki gelişimi nasılmış bakalım iyi habewrlerini bekliyoruz
İdoşu kabız yapmadı canım avakado yanlış hatırlamıyosam
parme arasta girer girmez gözümü gönlümü açtınız yahuu maşallah sizeee
parme kız aynı sana benziyo haberin olsun :)
biz az önce 2. yoğurt denemesi yaptık çenesinin etrafı kızardı acaba alerjisimi var tırstım yahuu
zaten ağırdan alıyorum bu ek gıda işini kabız ve alerji korkumdan dolayı
bu arada bizim menümüz
sabah: elma armut püresi (dün kaka yapmadığı için armut suyu öncelikle vereyim dedim işe de yaradı bi güzel kaka yaptı :) )
öğle: yoğurt
akşam: sütlü pirinçli muhallebi içine devam sütü ve 7 tahıllı hipp kaşık maması ekliyorum
Ayy yerim ben onu....istahszligin gecmesne svndm cnm.eyluste oyuncagni flan almk isterken surunuyo totoyo dikiyo havaya ;-)
canım bız ılk ek gıdaya gecıste vermıstık ozman kabız yapmmamıstıı..bugun tekrardan yıycez bakalım yaparsa haber verırım..ama ben ıcıne bırazcık da zeytınyagı ılave edıyordum :)kızlar bugün çikoma avokado yedireyim diyorum ama kabız yapıyor muydu o?? doktorumuz elmayı kes dedi, korkuyorum şimdi kabız yapan bişey yedirmeye??
masllah mıs kokulu inciye..Allahım nazarlardan korusun senı...tokanı da yerım o gulen agzını da :))Allah yurumelerınıde gosterırı ınsallah bızlere ...
Evet canım yarım fitil, zeytinyağı hem popişe hem mideye :)) Bir de kayısı haşla blendırdan geçirip yoğurduna kat canım kayısı bağırsakları hızlandırıyor) Ah bu ek gıda kabız yapmasa olmuyo sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?