2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

inci tanem yine ve yinee çok güzelsinnnn
rahat hazırol pozuna bayıldım bendee

Cucum seninle birlikte durucumu da özledik biz ama resim isteriz. :)

bendee eylülünn o havadakii totsunu ısısrırmmm..:)

oyy maşallhh çokk güzelll.. bende incininn desteksiz oturma pozuna bayıldımm canımm ..:)) gerçi hepsii çooook güzelll..

Sagol tatlım benim . Hangibiri çirkin ki bu cocukların hepsi benim bebeklerim :))

Teşekkür ederiz teyzesi böyle içten seven teyzeler yiyebilir beni diyor inci :)

Bnde ayaktaki poza bayildm yerm seni;-) sana cok bnziyo inci kuzu parmis ;-)

Anam sacım basım bile dağınık ev hali keske biraz daha toparlansaymisim resim çekilirken :)
Sagol melekler meleği teyzesi kızımın :)

Son düzenleme:

Ah Hera guzel insan nerdesin sen cok özlüyorum seni eksikliğin cok belli umarım hersey yolundadir.

Aynen aklımdan geçen birazdan korkma sönmez diye başlayacak gibi canım benim o günlerini görürüz inşallah elimizde mendillerle dinleriz istiklal marşımızı

Çorbayı ölece yedirdim kız kimyon katmadım ama daha öncede koymuştum banamısın demedi bakalım bu seferde olmaz inşallah

Arastacım yarın doktordan gelince haberdar ederim bakalım benim şapşiğimin gelişimi nasılmışhaftasonu resimlerinizde süper bu arada idoşum çok ama çok tatlı annesi gibi

Diğer video daha eğlenceli ama bir de burdan dene Parme cim.
http://www.youtube.com/watch?v=u7aDstrDMf0

Âmin Canim insallah babası şimdiden okul arayışına girdi zaten cok hevesli cok :)

Afiyet olsun kızıma insallah yapmaz gerçi alismistir ela artık uzun zamandır yiyor ek gıdayı

Küçük sıpa ya başladılar yaramazlıklara

Eylus kiskanmayi ogrenmisss;-) az once yigenimi kucagima aldim eylulde annemdeydi bana nasi atiliyo kucagina al diye ;-) buyumuste anneyi kiskanirmis .....daha dun gbi koca gobeklerimzle dogum bekledgmz gunler BUARADA GUNEBAKANCIM SAOL SEKERIM

Hahahhh yerim ben bunları yerim hepsi birbirinden zilli

Bir ayda giriyormuş düzene de günde 5-6 defa yapardı birden kesilince feleğim şaştı gerçi hiç bir huzursuzluğu yok ama ben dert ediyom kaç gündür

Canım aynen Asu da çok yapıyordu en az 4 oluyordu birden bıçak gibi kesilince ben şoka girdim Şimdi günde 1 fiksledik.

Süpersin canım ya çok güzel böyle şeylerle uğraşacak olman Kızın da az büyüsün mahsulü birlikte toplarsınız

Oyyy gözüm gönlüm açıldı bu ne tatlılık banyo yapmış miss olmuş ciciler giymiş Oturan fotoğrafına bayıldım şımarık şımarık gülmüş çok tatlııııı

Sagol Canim orada hastanede ası sırası bekliyordu :))

Aklıma gelmiş iken söyleyim bizim Dr 6. Ay aşılarında hepatiti bir hafta sonraya bırakıp oyle yaptı cok etkilenmesin diye ve hic etkilenmedi aşıdan . Siz de cani cok yansin istemiyorsaniz isterseniz bir teklif edin doktora ne diyor bakalım

kızlar bugün çikoma avokado yedireyim diyorum ama kabız yapıyor muydu o?? doktorumuz elmayı kes dedi, korkuyorum şimdi kabız yapan bişey yedirmeye??

canım bende kabızken verdim bi değişiklik olmadı. nasıl şimdi ?

incimm seni yerim vallahii bak uzakta değiliz zaten :) benim favori pozum,kendi başına aşı sırası beklerken olanı :)

ayy canım aşı konusunu görünce hemen dalıyorum yarın bizimde 6.ay aşıları var ve ben hastanede yaptırıyordum doktoru gitti başkası var yerinde şimdi.buna mı yoksa sağlık ocağınamı yaptırtayım kararsız kaldım yaa acaba bende doktora teklif etsemde ayrı ayrı mı yaptırsam mantıklı geldi banada kaç aşıydı canım bide aşı sonrası banyo yasak mı ?

bir soru daha :))

pırasayı nasıl pişirip veriyorsunuz ? ben bal kabağı aldım bugün pazardan aynı günde hem meyve hemde kabak verilmez dimi ?

incimm seni yerim vallahii bak uzakta değiliz zaten :) benim favori pozum,kendi başına aşı sırası beklerken olanı :)

Teşekkür ederiz teyzesi . İnci Tondora teyzen seni yemeye geliyor kizim :)

Canim saglik ocağı ayri ayri vurmaz bakanlık ne derse onu yapar onlar. Dr un kabul ederse neden olmasın . Biz ilk once ağızdan verilen cocuk felci aşısı ile birlikte 3 ası olduk . Diğer ikisi zatürre ve karma idi .

Sonra ki hafta hepatit ile toplamda 4 ası olduk

bugün korktum avokado vermedim canım armut verdim ve yaptı kakasını şükür... hem de 2 defa az az ama olsun :) yarın vereceğim ama...

Canim benimmmm ;-) aman parmis hepimiz ayni moddayiz tepede topuz terlik esofman ;-)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…