inci tanem yine ve yinee çok güzelsinnnn
rahat hazırol pozuna bayıldım bendee
bendee eylülünn o havadakii totsunu ısısrırmmm..:)
oyy maşallhh çokk güzelll.. bende incininn desteksiz oturma pozuna bayıldımm canımm ..:)) gerçi hepsii çooook güzelll..
canım bız ılk ek gıdaya gecıste vermıstık ozman kabız yapmmamıstıı..bugun tekrardan yıycez bakalım yaparsa haber verırım..ama ben ıcıne bırazcık da zeytınyagı ılave edıyordum :)
masllah mıs kokulu inciye..Allahım nazarlardan korusun senı...tokanı da yerım o gulen agzını da :))Allah yurumelerınıde gosterırı ınsallah bızlere ...
aaa ben kacırmısım kayısılı yogurdu...hemen denemelıyım :))gun kuruusmu arastacım yoksa normal bıldıgımız sarı kuru kayısıdanmı yaptın sen ??
Bnde ayaktaki poza bayildm yerm seni;-) sana cok bnziyo inci kuzu parmis ;-)
Parme'cim girmemle gözüm gönlüm açıldı, çok tatlı ve güleryüzlü bir kızın var. Bütün fotoğrafları çok güzel ama ben en çok banyo sonrası fotoğrafını sevdim, güzel gözlüm benim!
Geç uyuyan ve erken kalkan İnci tanesini mini elbisesi ile görünce aklıma eğlenceli bir şarkı geldi. O zaman geç yatan ve erken kalkan güzel kızların annelerine gelsin, bilin ki tercih ediliyorlar:))
http://www.youtube.com/watch?v=X5KmB8Laemg&feature=kp
Ay cok merak ettim hangi şarkı video açılmıyor nedense
Diğer video daha eğlenceli ama bir de burdan dene Parme cim.
http://www.youtube.com/watch?v=u7aDstrDMf0
Ben de ben de hazirola gecmis istiklal marşını okuyacak :))
Sagol Canim cık kisa süre oturuyor Canim o da canı isterse sonra hop devriliyor :) teşekkürler bu arada
Karnabahar gaz yapan bir yiyecek ya tatlım azıcık kimyon ekle istersen çorbana
Diğer video daha eğlenceli ama bir de burdan dene Parme cim.
http://www.youtube.com/watch?v=u7aDstrDMf0
Aynen aklımdan geçen birazdan korkma sönmez diye başlayacak gibi canım benim o günlerini görürüz inşallah elimizde mendillerle dinleriz istiklal marşımızı
Çorbayı ölece yedirdim kız kimyon katmadım ama daha öncede koymuştum banamısın demedi bakalım bu seferde olmaz inşallah
Arastacım yarın doktordan gelince haberdar ederim bakalım benim şapşiğimin gelişimi nasılmışhaftasonu resimlerinizde süper bu arada idoşum çok ama çok tatlı annesi gibi
ohhh bu kışıı atlatıyoruzz hayırlısıylaaa.. allahımm şükrler olsunn.. çok korkuyordum kıştann ama allahıma şükrler olsun ki bitiyor. gerçi pek kış görmedik bu sene sular çekilecekk.. munzur iiyice kurudu diye çok üzülüyrzz.. ama elden bişey gelmiyorr.. .. herşey çokk güzel olacakk bu yaz inş..
günyadın canımmm. bizim iştahsızlığımız azıcık geçtii gibii.. derin n emeklemesine ramak kaldıı.. zaten bayağıdır sürünüyorduu komandoo gibii.. :)) şimdi de dizlerinin üzerine kalkıyor kendini sallıyorrr ama hala gidemiyor.. birde sürünürken sobaya doğru gideince sesleniyorum ben '' derin hayır'' hanımefndi dönüp bana bakıyor onu almaya gittiğimi görüncee daha hızlı gitmeye çalışıyor koşacak sankiii.. ayyy ölüyorum bitiyorumm yaaaa.... :)) ne çok konuştumm yav
Eylus kiskanmayi ogrenmisss;-) az once yigenimi kucagima aldim eylulde annemdeydi bana nasi atiliyo kucagina al diye ;-) buyumuste anneyi kiskanirmis .....daha dun gbi koca gobeklerimzle dogum bekledgmz gunlerBUARADA GUNEBAKANCIM SAOL SEKERIM
Bir ayda giriyormuş düzene de günde 5-6 defa yapardı birden kesilince feleğim şaştıgerçi hiç bir huzursuzluğu yok ama ben dert ediyom kaç gündür
kızlar daha gecmısı okuyamadım..ama an ıtıbarı ıle ceneler yıne dusmus yerlere :))hava ıyı olunca pazara alısverıse cıktık..domates,salatalık,bıber tohumu aldım :)) cıcıek topragı aldım..kızımla bırlıkte dıkcez,su vercezz :))sonra da hapur hapur yıycez:))neyse eve geldık sımdıı tum pencerelerı actım...temızlıge koyulmam lazım :))arada gelırım...kahvaltı bıle yapamadım cunkuu...
Küçük sıpa ya başladılar yaramazlıklara
Hahahhh yerim ben bunları yerim hepsi birbirinden zilli
Canım aynen Asu da çok yapıyordu en az 4 oluyordu birden bıçak gibi kesilince ben şoka girdimŞimdi günde 1 fiksledik.
Süpersin canım ya çok güzel böyle şeylerle uğraşacak olmanKızın da az büyüsün mahsulü birlikte toplarsınız
Oyyy gözüm gönlüm açıldı bu ne tatlılık banyo yapmış miss olmuş ciciler giymişOturan fotoğrafına bayıldım şımarık şımarık gülmüş çok tatlııııı
Canım aynen Asu da çok yapıyordu en az 4 oluyordu birden bıçak gibi kesilince ben şoka girdimŞimdi günde 1 fiksledik.
kızlar bugün çikoma avokado yedireyim diyorum ama kabız yapıyor muydu o?? doktorumuz elmayı kes dedi, korkuyorum şimdi kabız yapan bişey yedirmeye??
Sagol Canim orada hastanede ası sırası bekliyordu :))
Aklıma gelmiş iken söyleyim bizim Dr 6. Ay aşılarında hepatiti bir hafta sonraya bırakıp oyle yaptı cok etkilenmesin diye ve hic etkilenmedi aşıdan . Siz de cani cok yansin istemiyorsaniz isterseniz bir teklif edin doktora ne diyor bakalım
canım bende kabızken verdim bi değişiklik olmadı. nasıl şimdi ?
incimm seni yerim vallahii bak uzakta değiliz zaten :) benim favori pozum,kendi başına aşı sırası beklerken olanı :)
ayy canım aşı konusunu görünce hemen dalıyorum yarın bizimde 6.ay aşıları varve ben hastanede yaptırıyordum doktoru gitti başkası var yerinde şimdi.buna mı yoksa sağlık ocağınamı yaptırtayım kararsız kaldım yaa acaba bende doktora teklif etsemde ayrı ayrı mı yaptırsam mantıklı geldi banada kaç aşıydı canım bide aşı sonrası banyo yasak mı ?
bir soru daha :))
pırasayı nasıl pişirip veriyorsunuz ? ben bal kabağı aldım bugün pazardan aynı günde hem meyve hemde kabak verilmez dimi ?
canım bende kabızken verdim bi değişiklik olmadı. nasıl şimdi ?
incimm seni yerim vallahii bak uzakta değiliz zaten :) benim favori pozum,kendi başına aşı sırası beklerken olanı :)
Cucum seninle birlikte durucumu da özledik biz ama resim isteriz. :)
Sagol tatlım benim . Hangibiri çirkin ki bu cocukların hepsi benim bebeklerim :))
Teşekkür ederiz teyzesi böyle içten seven teyzeler yiyebilir beni diyor inci :)
Anam sacım basım bile dağınık ev hali keske biraz daha toparlansaymisim resim çekilirken :)
Sagol melekler meleği teyzesi kızımın :)
Canim benimmmm ;-) aman parmis hepimiz ayni moddayiz tepede topuz terlik esofman ;-)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?