Herkese iyi gecelerrr
Parme inciye maşallah o gözler o duruş yerim yerim
Ayşecim kakanız gelmiş sevindim elma kabız yapıyor fakat avakado bizde yapmadı armut kakasını yapmaya yardımcı
Tondora aşınız ağrısız ateşsiz geçer inş ben aşıya götürmeden önce calpol içirmiştim ateşsiz atlattık çok şükür
ben balkabağının içine az armut ve tarçın ekleyip yediriyorum arada
et suyunu öğrendiğim iyi oldu ilik suyu daha iyi diye biliyorum
cemileyd ela maşallah size harika görünüyorsunuz benim bıdık sürünüyor kendi çapında bizde geç emeklicek gibi yada yürücek çok dik basıyor
subacım gülücüklerle yürüsün barış erkek bebek yürüteç pek önermiyo dr ama bende bindirmek istiyorum sonuçta babasıda yürüteçe binmiş 😃
ayrıca bizimde kakamız bir taştıki bugün of offf😵
nasyacım sağlıkla büyüyor elacık güzel haberlerle bekliyoruz seni
minikim mönünüz çok güzel bende bgn portakallı kereviz yedirdim çok sevdi kıyma işi bnmde kafana takılıyor buzluktan çıkarıp bnde köfte yapıp dolaba koyayım da kaç gün beklerki bozulmaz mı
Ayşee çikoo çok çok tatlısınız bu ne şirinlikk böle doğum tarihiniz ney biz 6 ağustos doğumluyuz gelişimi nasıl biraz toplu sanki bıdıkkk yerim💋👶
benim topuz dün çözüldü saçımı kestirdim fön vs diş buğdayı 6.ay kınası vardı ark bebeğinin oraya gittim çok güzeldi herşey birsürü ikram ve hediyeler vardı biara eklerim hepsini fikir olur sizede.
henüz bizim dişimiz yok fakat kemirme modundayız
mert baba dede anne mama diyor bgnde gıngın dedi... Engin dicek güyaaa babasının adı. bende havadisler böle kızlar. özlemiştim sizi gelemedim 2 gündür.
Çok saol canımHerkese iyi gecelerrr
Ayşee çikoo çok çok tatlısınız bu ne şirinlikk böle doğum tarihiniz ney biz 6 ağustos doğumluyuz gelişimi nasıl biraz toplu sanki bıdıkkk yerim💋👶
benim topuz dün çözüldü saçımı kestirdim fön vs diş buğdayı 6.ay kınası vardı ark bebeğinin oraya gittim çok güzeldi herşey birsürü ikram ve hediyeler vardı biara eklerim hepsini fikir olur sizede.
henüz bizim dişimiz yok fakat kemirme modundayız
mert baba dede anne mama diyor bgnde gıngın dedi... Engin dicek güyaaa babasının adı. bende havadisler böle kızlar. özlemiştim sizi gelemedim 2 gündür.
Gerçi özelden de msj attım sana ama genlde çeken ben olduğum için biraz eski bir foto buldumen kısa sürede çikomla foto çekilmeliyim
Pazar gününden birkaç foto.
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1/1891008_10152235767052661_291316406_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1/1779226_10152235767852661_1385054603_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1/1794550_10152235767942661_718386557_n.jpg
Gerçi özelden de msj attım sana ama genlde çeken ben olduğum için biraz eski bir foto buldumen kısa sürede çikomla foto çekilmeliyim
bıraz cnm sıkkıın bırılerıyle paylasmam lazım en yakın sizi buldum. kızlar ben evlenırken ıs den ayrıldım dınleneyım dıye sonra hamıle kalınca dewam etmedım nıyetım bır yasını doldurunca yemeye ıcmeye alısınca tekrar ıse baslamaktı.calısmam lazım ew almak ıcın suan kıradayız nereye kadar tmm suan esım sagolsun her masrafımızı karsılıyo ama oglumun gelecegı ıcın benımde calısmam lazım dün esım bı arkadası aracılıgıya bı ıs bulmus kulagına calınmıs daga dogrusu dun gıttık görüstük adam bebegım oldugu ıcın esnek calısma saatlerı bıle sundu sabah 7 de gıdıcem oglen 2 de ewdeyım ve bu saatlare göre maası da ıyı sorun ne dersenız kvdem hep ben bakarım dıyordu calısırsan gercı hala bakmam demıyo ama daha tam karar vermemısken bıle bır suru laf bellı etmemeye calısıyo ama ıs basa gelınce tutustu zaten yavrumu kucuk bırakcam dıye üzgünüm bugun ordaydım ıste cocugu sevıyo oglum sen bole yaparsan ben napcam sen burda bagırırsın ben mutfak da yemek yaparım yada annen gelınce yapar sonra annen corbalarını yapar hazırlar ben yedırırım ben yapamam corba sonra bana dıyo gunlerımın oldugu gunler ızın alırsın babamın ıs yerı degıl kı alıyım dedım her hafta gunu var zaten dedım bnım dusundugum sabah 7 de kıwanc uyuyo oluyo nasıl uyandırıp getırcem sen gelırsın uyanınca alır gıdersın sıze dedım ewımız karsı karsıya zaten benım ewımde bakmaz bılıyorum ole olmaz dedı benm ewımın ısı nolcak sız burda kalın yada cocuk kalsın dedı bende dedım bır gun ıkı gun degıl kı sızde kalalım . kızdıgım nokta ben daha ıse bıle baslamadan bu kadar laf yaptı baslayınca nolcek ben cocugumun yemegını yapar bırakırım o sorun degıl hatta onun yemegınıde yaparım cocugum ıcın hersey ama daha ıse baslamadan bu kadar laf cok canımı sıktı dogrusu bıde bu kadın torun delısı ızın versem alır göturu dıyodum o derce sevıyo demekkı sadece sevıyomus bakmaya gelınce emınım zorlancak laf yapck calıssam bıraz daha beklesemmı bılemedım
Kızlar nasılsınız çok özledim sizi...İşe başladığım günden beri çok yoğunum alıntı yapan arkadaşlarım teşekkür ederim...Bir hafta babamın rahatsızlığından dolayı annemlerde kaldık dün de evimize geldik annemlerle..Yağız bu ara dişten midir nedir öyle huzursuz ki gündüz ayrı gece ayrı.İki aydır kilo almamış ve 200 gr vermiş üstelik.Çok üzülüyorum..Çok iştahsız ağzını sıkıca kapatıyor bi tek tarhana çorbasını seviyor başka da bişey yemek istemiyor zorlamayın deniyor ama ne mümkün annem babam yazık yedirmek için ne çekiyorlar ben yokken, ben de hergün başka bi şekilde yedirmeye çalışıyorum..Kızlar inşallah geçici bi süreçtir diştendir inş...Bu arada diş jellerinden almış eşim kullanan var mı aranızda.Bi de ben de bulgur kullanmak istiyorum artık erken değil dmi.Başka ne sorcaktımm..bi de ben yulaf unu alcağıma yulaf kepeği almışım onu kullanabilirmiyim sizce muhallebide veya kahvaltıda...
Fotoların hepsine baktım alıntılayamıyorum çok güzeller gerek anneler gerekse bebişler maşallah...Gözlerim kapanıyor İyi geceler size ve meleklerinize..
Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin valla canım sinirlenmekte çok haklısın....günlerim olduğu zaman izin alırsın da ne demek ya .... ama illa ki başlayacaksan işe çalışma saatlerini de iyi bulmuşken başla bence canım...eğer konuşmaya dvm ederse de eşine söylersin annesiyle konuşur....bıraz cnm sıkkıın bırılerıyle paylasmam lazım en yakın sizi buldum. kızlar ben evlenırken ıs den ayrıldım dınleneyım dıye sonra hamıle kalınca dewam etmedım nıyetım bır yasını doldurunca yemeye ıcmeye alısınca tekrar ıse baslamaktı.calısmam lazım ew almak ıcın suan kıradayız nereye kadar tmm suan esım sagolsun her masrafımızı karsılıyo ama oglumun gelecegı ıcın benımde calısmam lazım dün esım bı arkadası aracılıgıya bı ıs bulmus kulagına calınmıs daga dogrusu dun gıttık görüstük adam bebegım oldugu ıcın esnek calısma saatlerı bıle sundu sabah 7 de gıdıcem oglen 2 de ewdeyım ve bu saatlare göre maası da ıyı sorun ne dersenız kvdem hep ben bakarım dıyordu calısırsan gercı hala bakmam demıyo ama daha tam karar vermemısken bıle bır suru laf bellı etmemeye calısıyo ama ıs basa gelınce tutustu zaten yavrumu kucuk bırakcam dıye üzgünüm bugun ordaydım ıste cocugu sevıyo oglum sen bole yaparsan ben napcam sen burda bagırırsın ben mutfak da yemek yaparım yada annen gelınce yapar sonra annen corbalarını yapar hazırlar ben yedırırım ben yapamam corba sonra bana dıyo gunlerımın oldugu gunler ızın alırsın babamın ıs yerı degıl kı alıyım dedım her hafta gunu var zaten dedım bnım dusundugum sabah 7 de kıwanc uyuyo oluyo nasıl uyandırıp getırcem sen gelırsın uyanınca alır gıdersın sıze dedım ewımız karsı karsıya zaten benım ewımde bakmaz bılıyorum ole olmaz dedı benm ewımın ısı nolcak sız burda kalın yada cocuk kalsın dedı bende dedım bır gun ıkı gun degıl kı sızde kalalım . kızdıgım nokta ben daha ıse bıle baslamadan bu kadar laf yaptı baslayınca nolcek ben cocugumun yemegını yapar bırakırım o sorun degıl hatta onun yemegınıde yaparım cocugum ıcın hersey ama daha ıse baslamadan bu kadar laf cok canımı sıktı dogrusu bıde bu kadın torun delısı ızın versem alır göturu dıyodum o derce sevıyo demekkı sadece sevıyomus bakmaya gelınce emınım zorlancak laf yapck calıssam bıraz daha beklesemmı bılemedım
dişten sanırım iştahsızlık herkesin sorunu canım... verdiği kiloları da alır üzülme annesi...yeter ki sağlıklı olsunlar :) arasta söylemişti birkaç arkadaş da denedi olumlu sonuç aldılar sen de kayısılı yoğurdu bir dene istersen canım..babana da geçmiş olsun bu aradaKızlar nasılsınız çok özledim sizi...İşe başladığım günden beri çok yoğunum alıntı yapan arkadaşlarım teşekkür ederim...Bir hafta babamın rahatsızlığından dolayı annemlerde kaldık dün de evimize geldik annemlerle..Yağız bu ara dişten midir nedir öyle huzursuz ki gündüz ayrı gece ayrı.İki aydır kilo almamış ve 200 gr vermiş üstelik.Çok üzülüyorum..Çok iştahsız ağzını sıkıca kapatıyor bi tek tarhana çorbasını seviyor başka da bişey yemek istemiyor zorlamayın deniyor ama ne mümkün annem babam yazık yedirmek için ne çekiyorlar ben yokken, ben de hergün başka bi şekilde yedirmeye çalışıyorum..Kızlar inşallah geçici bi süreçtir diştendir inş...Bu arada diş jellerinden almış eşim kullanan var mı aranızda.Bi de ben de bulgur kullanmak istiyorum artık erken değil dmi.Başka ne sorcaktımm..bi de ben yulaf unu alcağıma yulaf kepeği almışım onu kullanabilirmiyim sizce muhallebide veya kahvaltıda...
Fotoların hepsine baktım alıntılayamıyorum çok güzeller gerek anneler gerekse bebişler maşallah...Gözlerim kapanıyor İyi geceler size ve meleklerinize..
İyiki resim istemisim cokkk begendim seni ve cikoyu anne-ogul gercekten bir harikasiniz Allah nazarlardan korusun.
teşekkür ettik canım :)Herkese guzel bi gun olsun ins...dun gece eylul nerdeysr hic uyumadi dis sorunu vardi sanirim...AYSE cikoda sende cok tatlisiniz SUBACIM kaka maceraniza cok guldm arada bzdede oluyo baris kuzum yuruteci sevmiss yerim onu keyfi uykulari nasil.....
teşekkürler canım...olgunluğu yaş anlamında söylüyorsan pek de küçük değilim 28 im :)Canımm maşallah çok güzelsiniz sizBen nedense seni daha olgun hayal etmişim :26:
Günaydın canlarDün akşam kızım adam dedi Dayısı kapıdan cıkıyordu onun arkasından bakıp adammmm diye seslendi. Biz şok olduk güldük hepimiz. Sonra bize baktı gülüyoruz diye o da şımarık şımarık gülüp 2 kez daha arka arkaya adam adam dedi
Canım bizimde kabızlıkta bugun 4. günümüzdü. Dün kayısı haşladım bende biraz sulu yapıp biberona koydum gün içinde aklıma geldikçe içirdim biraz biraz. Onun yanında sabah akşam birer çay kaşığı z.yağı içirdim. Bugün fitil verecektim ama gerek kalmadı.Ohhh canım ne güzel olmuş 😄 bizde kabızlık sorunu var 5 hün oldu hala yapmadı ama bir sıkıntısı da yok. Akşama kadar yapmazsa fitil ver dedi doktorumuz.sen de fitille çöZmüştün dimi ??
Amanııııın yasak kelime kullanmışsın cucummpiki piki pikiii fıstıklı drajem ballı lokmam kaymaklı künefemmmmmmmmmmmmmmmbende çok özledimmmmm artıkınn buralardayımm sevgi kelebeğimin annişiii
İncim yavrummm her pozun birbirinden güzel ama ben şu pembeli kibarcığa bayıldım
Maşallah size. Ela hanım fotoğraf çekilmekten pek memnun değilmiş annesi o gün :)Pazar gününden birkaç foto.
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1/1891008_10152235767052661_291316406_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1/1779226_10152235767852661_1385054603_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1/1794550_10152235767942661_718386557_n.jpg
Ayy Ayşecim seni gördüğümde çok şaşırdım. Nedense ben seni çok farklı hayal etmiştimGerçi özelden de msj attım sana ama genlde çeken ben olduğum için biraz eski bir foto buldumen kısa sürede çikomla foto çekilmeliyim
Günaydınn bu arada :)
Alıntılara, geçmişe sarınca günaydın demeyi unuttum :26:
Kabız olduğumuz için 2 gündür öğünlü ek gıda vermedim. Bugünkü menümüze karar verince paylaşacağım.
Dün 7. ayımızı doldurduk biz :119:
Canım çok zor bir karar canın sıkılmakla çok haklısın sizin ve torununun iyi şartlar altında yaşamasını istiyorsa laf etmeyecek eşin konuşabilir. işinin şartları çok güzel ben iştem ayrıldım kv bakmam dedi. bakmayacaksa direkt sölesin. üzülme yoluna girecektirbıraz cnm sıkkıın bırılerıyle paylasmam lazım en yakın sizi buldum. kızlar ben evlenırken ıs den ayrıldım dınleneyım dıye sonra hamıle kalınca dewam etmedım nıyetım bır yasını doldurunca yemeye ıcmeye alısınca tekrar ıse baslamaktı.calısmam lazım ew almak ıcın suan kıradayız nereye kadar tmm suan esım sagolsun her masrafımızı karsılıyo ama oglumun gelecegı ıcın benımde calısmam lazım dün esım bı arkadası aracılıgıya bı ıs bulmus kulagına calınmıs daga dogrusu dun gıttık görüstük adam bebegım oldugu ıcın esnek calısma saatlerı bıle sundu sabah 7 de gıdıcem oglen 2 de ewdeyım ve bu saatlare göre maası da ıyı sorun ne dersenız kvdem hep ben bakarım dıyordu calısırsan gercı hala bakmam demıyo ama daha tam karar vermemısken bıle bır suru laf bellı etmemeye calısıyo ama ıs basa gelınce tutustu zaten yavrumu kucuk bırakcam dıye üzgünüm bugun ordaydım ıste cocugu sevıyo oglum sen bole yaparsan ben napcam sen burda bagırırsın ben mutfak da yemek yaparım yada annen gelınce yapar sonra annen corbalarını yapar hazırlar ben yedırırım ben yapamam corba sonra bana dıyo gunlerımın oldugu gunler ızın alırsın babamın ıs yerı degıl kı alıyım dedım her hafta gunu var zaten dedım bnım dusundugum sabah 7 de kıwanc uyuyo oluyo nasıl uyandırıp getırcem sen gelırsın uyanınca alır gıdersın sıze dedım ewımız karsı karsıya zaten benım ewımde bakmaz bılıyorum ole olmaz dedı benm ewımın ısı nolcak sız burda kalın yada cocuk kalsın dedı bende dedım bır gun ıkı gun degıl kı sızde kalalım . kızdıgım nokta ben daha ıse bıle baslamadan bu kadar laf yaptı baslayınca nolcek ben cocugumun yemegını yapar bırakırım o sorun degıl hatta onun yemegınıde yaparım cocugum ıcın hersey ama daha ıse baslamadan bu kadar laf cok canımı sıktı dogrusu bıde bu kadın torun delısı ızın versem alır göturu dıyodum o derce sevıyo demekkı sadece sevıyomus bakmaya gelınce emınım zorlancak laf yapck calıssam bıraz daha beklesemmı bılemedım
Kızlar nasılsınız çok özledim sizi...İşe başladığım günden beri çok yoğunum alıntı yapan arkadaşlarım teşekkür ederim...Bir hafta babamın rahatsızlığından dolayı annemlerde kaldık dün de evimize geldik annemlerle..Yağız bu ara dişten midir nedir öyle huzursuz ki gündüz ayrı gece ayrı.İki aydır kilo almamış ve 200 gr vermiş üstelik.Çok üzülüyorum..Çok iştahsız ağzını sıkıca kapatıyor bi tek tarhana çorbasını seviyor başka da bişey yemek istemiyor zorlamayın deniyor ama ne mümkün annem babam yazık yedirmek için ne çekiyorlar ben yokken, ben de hergün başka bi şekilde yedirmeye çalışıyorum..Kızlar inşallah geçici bi süreçtir diştendir inş...Bu arada diş jellerinden almış eşim kullanan var mı aranızda.Bi de ben de bulgur kullanmak istiyorum artık erken değil dmi.Başka ne sorcaktımm..bi de ben yulaf unu alcağıma yulaf kepeği almışım onu kullanabilirmiyim sizce muhallebide veya kahvaltıda...
Günaydın canlarDün akşam kızım adam dedi Dayısı kapıdan cıkıyordu onun arkasından bakıp adammmm diye seslendi. Biz şok olduk güldük hepimiz. Sonra bize baktı gülüyoruz diye o da şımarık şımarık gülüp 2 kez daha arka arkaya adam adam dedi
Günaydınn bu arada :)
Alıntılara, geçmişe sarınca günaydın demeyi unuttum :26:
Kabız olduğumuz için 2 gündür öğünlü ek gıda vermedim. Bugünkü menümüze karar verince paylaşacağım.
Dün 7. ayımızı doldurduk biz :119:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?