Kiz sen bnm icimi okuyosun vla bakk ne yazmistimm heee heee :-D
Selamlarr sevgilerrr canlarrr geçirdiğimiz yıldan çok çok daha güzel bir yıl olsun inşallahhh
vuhuuuuu günlerdir oğluma bişeyler tattırmak isteğiyle kararsızken ne iyi olmuş bu topic ellerine sağlık arasta'cım
Nasılsınızzz ?? bendede çatlak yok ama bir sürü yağ var her yerden löpür löpür
hele birde şu tv deki dansözü görünce ...
Bana uyarVallahi arasta gel bir girişelim şuna hem zayıf hem çatlaksız
Hiç belli olmuyor valla canım takma kafana sen her halinle güzelsindirAma ama sen neden çatlamadın ki benım annemde hiç çatlamamış cücü bana kısmetmiş
Tig gibiyimm catlagimda yok denecek kadar azz bu yazz bikinilerimle firtinalar estiricem diye bi dalis yaparmisim hepiniz bna hucum edermisinizz :-D
Selamlarr sevgilerrr canlarrr geçirdiğimiz yıldan çok çok daha güzel bir yıl olsun inşallahhh
vuhuuuuu günlerdir oğluma bişeyler tattırmak isteğiyle kararsızken ne iyi olmuş bu topic ellerine sağlık arasta'cım
Hiç belli olmuyor valla canım takma kafana sen her halinle güzelsindir
2013 Makarneks güzeli
Hucüm yürüyün kızlar
Hiç belli olmuyor valla canım takma kafana sen her halinle güzelsindir
2013 Makarneks güzeli
Hucüm yürüyün kızlar
Arasta yusuf yusufff diyorumm korktm bacim senden:-D bi oku ufla bi nazar duasi topigimize :-DHer türlü okurum yavlum
Hosgeldin Canim tostik İlker Ali de mı başlıyormuş ek gıdaya :)
Yağların konusunu artık kapatalım lütfen yeni yıla bunları düşünerek girmek istemiyorum ingaaaa :)
Arasta yusuf yusufff diyorumm korktm bacim senden:-D bi oku ufla bi nazar duasi topigimize :-D
Eki Görüntüle 914982 .
Günaydın kızlar yeni yılımız kutlu olsun bebişlerimiz ve biz çok mutlu olalım bu yeni yılda sağlıkla büyüsünler hepinizi ve özellikle miniklerini kucaklıyorum
İşte bu da topiğin ikinci İncisi. Biraz minnak:)
2013 anneleriii canımm annelerrr yılın son gününden hepinize günayyydddııınnn umarımm tümm yıllarımız yavrularımızı beklediğimiz kucağımıza aldığımız bu yıl gibi geçer içimiz yavrumuzu ilk kucağımıza aldığımız gibi huzurluuu mutlu olur. onların kadife tenleri gibi gülücükleri gibi mükemmel hatta müsmükemmel günlerimiz olurrr:) Rabbim yavrularımıza ve onlara bakabilmemiz için bizlere ailemize sağlık sıhhat versin inşallah hiççç ağlatmasın bizleri heeeppp güldürsünnnn aminnnnn:))))
CAnım ben diğer topicte bolca paylaştığım icin biliyorsun sanmıştım . Aksama dogru ancak bizim resimler hazırlanacak inci çünkü kostüm giyecek :)
Tig gibiyimm catlagimda yok denecek kadar azz bu yazz bikinilerimle firtinalar estiricem diye bi dalis yaparmisim hepiniz bna hucum edermisinizz :-D
Hoşbuldumm parmemm hehh işte benim kararsızlığımda bu işte ek gıda değilde yani elma falan tattırabilirim dimi muz da :26:
Hoşbuldumm parmemm hehh işte benim kararsızlığımda bu işte ek gıda değilde yani elma falan tattırabilirim dimi muz da :26:
günaydınlar herkeseee
Elaaaaaa ben seni yerim amaaaa tatlı şey seniiaminn canımcım musmutlu bir yıl olsun inşallah
oyy maşallah sana güzel kuzuçok şekersinnn
günayydııınnnn İdoşummmmm fıstığım benimmm sabah şekerim
canımm ne güzel dileklerde bulunmuşsun yaaahepsine içten kocamaann bir amin diyorum ben de
merak içinde bekliyoruz tontişimii anneciğinin el emeği göz nuru yaptığı kostümün içindeee
böyle de nispet olmaz kii seni gidi zalim yaarrrr
hoş geldin tondoracımm.. amin inşallah hepimiz çok güzel bir yıl geçiririz güzel ailelerimizle beraberr[/QUOT
hoşbulduk fundacım inşallah çok daha heyecanlı ve güzel olucak bu yılımız :)
Canim muzu yeni başlıyorsan sonraya bırak Kabiz yapabiliyormuş
Elma armut havuç balkabagi yogurt avokado ilk verilecekler listesinde var
Canım biz belki tatlılara alışırsa yemez diye havuçla başlamayı planlıyoruz.
hımm listemiz varmı daha bakamadım yaa o zaman havuç başlarımda nasıl olacak bu bana elma için rende vermişti kayınvalidem denemek istedim aslında ben geçenlerde hurma tattırdım bayıldı tosun :)
hımm listemiz varmı daha bakamadım yaa o zaman havuç başlarımda nasıl olacak bu bana elma için rende vermişti kayınvalidem denemek istedim aslında ben geçenlerde hurma tattırdım bayıldı tosun :)
Anne sütü ile yapılan yoğurt en zoru ancak en sağlıklısıdır.
Anne sütü ile yoğurt yaptığımızda 1-2 gün içinde tüketilmesinde fayda vardır.
Malzemeler
1 çay bardağı kadar yeni sağılmış anne sütü
1 tatlı kaşığı taze yoğurt mayası
Yapılışı:
Yoğurt mayası dolaptan çıktıktan sonra biraz beklemeli. Onu biraz ılık anne sütü ile karıştırarak ılıştırıyoruz, sonra yoğurdun kalan kısmı ile karıştırıyoruz.
Bu yoğurt cam bebek mama kavanozlarında yapılabilir. Mutlaka temiz ve kuru bir kavanoza konmalı. Kavanoz bir kat mutfak kağıdı ve üzerine bir kat havlu ile sarılıp oda ısısında 4-6 saat bekletilmeli. Yoğurt makineleri de kullanılabilir.
Kuzum mutfak kagidi dediğin nedir? Yağli pişirme kagidi ni? Havluyu anladim ama kagidin amacini anlayamadım ben
Yılbaşı hazırlığı yapıyorum ama sanki sıradan bir günmüş gibi geliyor yaşlanıyo muyuz ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?