2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Hoşgeldin canım. Tam da yerindesin biz de yarın başlıyoruz bakalım bi aksilk olmazsa :)) Göbişler hep var Tandoracım yaa eriticez bakalım :))

Vallahi arasta gel bir girişelim şuna hem zayıf hem çatlaksız
Bana uyar

Ama ama sen neden çatlamadın ki benım annemde hiç çatlamamış cücü bana kısmetmiş
Hiç belli olmuyor valla canım takma kafana sen her halinle güzelsindir
Tig gibiyimm catlagimda yok denecek kadar azz bu yazz bikinilerimle firtinalar estiricem diye bi dalis yaparmisim hepiniz bna hucum edermisinizz :-D

2013 Makarneks güzeli
Hucüm yürüyün kızlar

Hosgeldin Canim tostik İlker Ali de mı başlıyormuş ek gıdaya :)

Yağların konusunu artık kapatalım lütfen yeni yıla bunları düşünerek girmek istemiyorum ingaaaa :)

hava çok kapalı burdaa acayip uykum var kızlar oğlum uyuyor ama uyanır birazdan uyanana kadar biraz uzanayım siz yazın ben okurum inşallah

Hiç belli olmuyor valla canım takma kafana sen her halinle güzelsindir

2013 Makarneks güzeli

Hucüm yürüyün kızlar

Oyyy cücüm saol canım ya sen daha güzelsindir eminim
Ben zaten diyete başladım sütümü etkilemeyecek şekilde tabiki nefsimi az da olsa körledim çünkü inanılmaz iştahlıydım şimdi az ama sağlıklı şeyler yiyorum gram gram gidiyor sanki almak kolayda vermek ne zormuş kardeş ikincide asla ama asla fazla kilo almıycam

Hoşgeldin CNm biz dün başladık sevmedi ekşitti yüzünü
Boşver yağları gidicez bi şekilde
I

Hosgeldin Canim tostik İlker Ali de mı başlıyormuş ek gıdaya :)

Yağların konusunu artık kapatalım lütfen yeni yıla bunları düşünerek girmek istemiyorum ingaaaa :)

Hoşbuldumm parmemm hehh işte benim kararsızlığımda bu işte ek gıda değilde yani elma falan tattırabilirim dimi muz da :26:

günaydınlar herkeseee

Eki Görüntüle 914982 .
Günaydın kızlar yeni yılımız kutlu olsun bebişlerimiz ve biz çok mutlu olalım bu yeni yılda sağlıkla büyüsünler hepinizi ve özellikle miniklerini kucaklıyorum

Elaaaaaa ben seni yerim amaaaa tatlı şey senii aminn canımcım musmutlu bir yıl olsun inşallah

İşte bu da topiğin ikinci İncisi. Biraz minnak:)

oyy maşallah sana güzel kuzu çok şekersinnn

İdoş da günaydın diyor teyzeleri :))

Eki Görüntüle 915051

günayydııınnnn İdoşummmmm fıstığım benimmm sabah şekerim

canımm ne güzel dileklerde bulunmuşsun yaaa hepsine içten kocamaann bir amin diyorum ben de

CAnım ben diğer topicte bolca paylaştığım icin biliyorsun sanmıştım . Aksama dogru ancak bizim resimler hazırlanacak inci çünkü kostüm giyecek :)

merak içinde bekliyoruz tontişimii anneciğinin el emeği göz nuru yaptığı kostümün içindeee

Tig gibiyimm catlagimda yok denecek kadar azz bu yazz bikinilerimle firtinalar estiricem diye bi dalis yaparmisim hepiniz bna hucum edermisinizz :-D

böyle de nispet olmaz kii seni gidi zalim yaarrrr

hoş geldin tondoracımm.. amin inşallah hepimiz çok güzel bir yıl geçiririz güzel ailelerimizle beraberr

Hoşbuldumm parmemm hehh işte benim kararsızlığımda bu işte ek gıda değilde yani elma falan tattırabilirim dimi muz da :26:

Canım biz belki tatlılara alışırsa yemez diye havuçla başlamayı planlıyoruz.

hımm listemiz varmı daha bakamadım yaa o zaman havuç başlarımda nasıl olacak bu bana elma için rende vermişti kayınvalidem denemek istedim aslında ben geçenlerde hurma tattırdım bayıldı tosun :)

1-Yoğurt (ilk 4 gün çay kaşığının ucuyla başlayıp 4. gün tam çay kaşığı olacak şekilde)
2-Havuç püresi( ikinci 4 gün çay kaşığının ucuyla başlayıp 4. gün tam çay kaşığı olacak şekilde)
3-Balkabağı püresi(üçüncü 4 gün çay kaşığının ucuyla başlayıp 4. gün tam çay kaşığı olacak şekilde)
4-Avakado püresi(dördüncü 4 gün çay kaşığının ucuyla başlayıp 4. gün tam çay kaşığı olacak şekilde)
5-Elma püresi (beşinci 4 gün çay kaşığının ucuyla başlayıp 4. gün tam çay kaşığı olacak şekilde)
Canım başlangıç listemiz böyle bizim. Sonra muzla devam edilebilir. 4 gün üst üste aynı yiyeceği vermemizin sebebi de alerjik reaksiyon gösterip göstermeyeceğini anlamak için. Yeni bişeyi denerken 4 gün kuralını unutma canım. Muz da dahil :))

Yılbaşı hazırlığı yapıyorum ama sanki sıradan bir günmüş gibi geliyor yaşlanıyo muyuz ne

Kuzum mutfak kagidi dediğin nedir? Yağli pişirme kagidi ni? Havluyu anladim ama kagidin amacini anlayamadım ben

Kuzum mutfak kagidi dediğin nedir? Yağli pişirme kagidi ni? Havluyu anladim ama kagidin amacini anlayamadım ben

Hoşgeldin kedicikim o sanırım ısıyı daha iyi muhafaza etsin diye bir tür yalıtım işlemi görüyor. Anne sütü normal sütler gibi kolay yoğurt olmuyomuş ve kumaştan ısı yayılır belli bi süre sonra. Isıyı muhafaza edince anne sütünde mayalanma işlemi daha iyi gerçekleşiyor sanırım.

Yılbaşı hazırlığı yapıyorum ama sanki sıradan bir günmüş gibi geliyor yaşlanıyo muyuz ne

aynen hıc bır heycan yok bizim bu aksam ewde gecırcez güzel yemekler doktoreyım dıyorum popomu kaldırabılırsem :) esımde sızınkılerle bızımkılerı cagır dıyor ama ben ucumuz olalım ıstıyorum ne yemek yapcamıda bılmıyorum offf galıba yaslanmısız bız :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…