- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
diyordur canım çiko bayadır anne diyo çünkü ...bir tek onu diyo gerçi:)
yoğurdu da sana mı yazmıştım hatırlamıyorum ama sevmeyenler kayısılı verdiler olumlu sonuç aldılar burda canım...yılma elma kabız yapabiliyormuş elma veriyorsan onu kes bizim doktorumuz öyle söyledi.
anamm 35e çok var beee :) aaaa kendimi yanlış tanıtmışım çünkü tanıyan herkes sen hiçç büyümeyeceksin der hiç ağırbaşlı olmayı becerememişimdirinsanın ruhu çıtır olsun boşverr yaşı canım :)
Hosgeldnz canmmm cok tatlisiz anali kizli...yerim yerim durusuda senide
Bende buldumcuk oldum heralde ne anne dicek degil ya kucucuk bebis diyodum...cikoda diyomus ;-)
canım ben seni sarışın ve kaç yaşındasın bilmiyorum ama yaş olarak daha büyük bekliyordum :)kimsenin hayal ettiği gibi çıkmayacağım sanırım :) sen nasıl hayal etmiştin bakayım :) yaa bizimki dün 2 defa yaptı kakasını ama az az hiç de öyle kötü de kokmadı dvmı da gelmedi... bugün heyecanla bekliyorum devamını :)
maşallah yaa Selim kocaman abi oldu :)biz daha 6yı dolduramadık :)
Teşekkür ederiz kırabiyecim.ayy ayy maşallah büyüksünüz bizden nice aylara sağlıkla
dünüşş selim 7 aylık olmuşşşş tatlışşşşşşş oyy büyüyolarrr ya yerim yerimmm kocaman maşallah kuzumaaaaaaaa
ivit ya orda yasak kelimeler kullanmışımmm cınımm yaaakaymaklı künefemm gibiii ahahaha
Kız sizi yerler yerleeer
teşekkür ederiz canım...inci tanesiyle annesi daha tatlı ama :)Çıko ve çikonun annesi ikinizde birbirinizden tatlısınız biliyorsunuz dimi :)
canım ben seni sarışın ve kaç yaşındasın bilmiyorum ama yaş olarak daha büyük bekliyordum :)
İnşallah yapar Çikocum kakasını. Selimde 3 gün ıkına ıkına hergün fındık kadar yapıyodu bugün boşalttı şükür içini.
Eki Görüntüle 982756 Eki Görüntüle 982757 Eki Görüntüle 982758 Eki Görüntüle 982759 Eki Görüntüle 982760 Eki Görüntüle 982761 Eki Görüntüle 982762
veee haftasonundan kareler diş buğdayı 6ay kınası
kına tacı dağıtıldı anne ve bebek bindallı giydi diş hatırası magnet verildi küçük kavanoz içinde kına verildi kapıya kendisi mukavva ve süslü taşlarda kapı süsü yapmış ayrıca resim çerçevesi yapmış
ikram diş buğdağı içinde mısır vardı tuzlu tatlı kurabiye ve şerbetli tatlı kola fanta
kızımız kalemi seçti üzerinden buğdaylar atıldı dilek tuttular
ilk önce tütülü ilk dişim çıktı yazan badyli elbisesi vardı pembe beyaz
Durum ne güzelsin sen öyle özlemişim kuzucum benimCucum maşallah seni de çok formda gördüm. Bi ben veremedim yahu şu kiloları
Çok güzel çok keyifli olmuş belli ki canım. Darısı bizlerin başına artık. Berenin annesi de buralarda mı acaba :))
teşekkür ederiz canım...inci tanesiyle annesi daha tatlı ama :)
ooo sarışın hiç olmadım olamadım :) 28 yaşındayım ama neden herkes büyük beklemiş ki beni:) bizimki de yaptı ama kabız şeklinde olmadı kakası ama az da değil hani... tam yapınca beni de güzel kokular bekliyor sanırımneyse yaa yapar herhalde bugün rahatsız olsa belli ederdi bir şekilde...
Eki Görüntüle 982756 Eki Görüntüle 982757 Eki Görüntüle 982758 Eki Görüntüle 982759 Eki Görüntüle 982760 Eki Görüntüle 982761 Eki Görüntüle 982762
kına tacı dağıtıldı anne ve bebek bindallı giydi diş hatırası magnet verildi küçük kavanoz içinde kına verildi kapıya kendisi mukavva ve süslü taşlarda kapı süsü yapmış ayrıca resim çerçevesi yapmış
ikram diş buğdağı içinde mısır vardı tuzlu tatlı kurabiye ve şerbetli tatlı kola fanta
6. Ay kınası daha cok Ege yöresine ait bir adet mı . Ben ilk kez burda duydum ve genelde İzmirli arkadaslar söyledi dikkat ettimde
berenin annesi yok çünkü onlar 9,5 aylıklar. geç yaptı kınasını dişini bekledi dişi geç çıkınca böle oldu 😃
6. Ay kınası daha cok Ege yöresine ait bir adet mı . Ben ilk kez burda duydum ve genelde İzmirli arkadaslar söyledi dikkat ettimde
Evet canım egenin adeti :) ama yugoslavya göçmenleri de yapıyorlar diye biliyorum.
Sen de yapacakmisin asuya?
o seker agzını yerım yerrr!!guluse bak yaaa!masallahhh!!!!
berenin annesi yok çünkü onlar 9,5 aylıklar. geç yaptı kınasını dişini bekledi dişi geç çıkınca böle oldu 😃
Kızlarrr kayınvalidem İzmir'e iniş yapmış olmakla beraber 2 hafta boyunca bizde olacako burdayken ne kadar girebilirim bilemiyorum ama takipte olacağım
maşallah canım ikiniz de çoookkk tatlısınız :) hastasıyım şu güzel kızın... bebişlerimiz gerçekten de ismini yansıtıyor :)
Amanınnn bir prenses ve annesi daha bu ne şekerlik mor şeker maşallah size muzur bebiş
canım ben seni sarışın ve kaç yaşındasın bilmiyorum ama yaş olarak daha büyük bekliyordum :)
İnşallah yapar Çikocum kakasını. Selimde 3 gün ıkına ıkına hergün fındık kadar yapıyodu bugün boşalttı şükür içini.
Teşekkür ederiz kırabiyecim.
Yapma cucum bunu banaa
Kız sizi yerler yerleeer
Çok güzelsiniz ikinizdee, Durum zaten pammık gibi maşallah. Hemde %100
Durum ne güzelsin sen öyle özlemişim kuzucum benimCucum maşallah seni de çok formda gördüm. Bi ben veremedim yahu şu kiloları
Çok güzel çok keyifli olmuş belli ki canım. Darısı bizlerin başına artık. Berenin annesi de buralarda mı acaba :))
Cucum durum guzeller güzelleri naif prensesim benim :))
Daha Tatli olur mü hic hepsinin yeri ayri meleklerimizin :)
o seker agzını yerım yerrr!!guluse bak yaaa!masallahhh!!!!
walla super olmus..bızde bu sekılde dusunuyorduk,komık olur mu dıyoduk..ama olmamas :))bızde kızımızın dısı cıktıgında yaparız diş bugdayı ve kınasını :))burda paylasımlar oldukca fıkır edınıyooruz,guzel oluyorr...haaa bıde sunu farkettımm..berenle senın oglanın fotosuna yakından baksana...parmagını yerım senın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?