2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Bende buldumcuk oldum heralde ne anne dicek degil ya kucucuk bebis diyodum...cikoda diyomus ;-)

Bende buldumcuk oldum heralde ne anne dicek degil ya kucucuk bebis diyodum...cikoda diyomus ;-)

valla canım söyleyince insanlar inanmıyorlardı ki ben olsam ben de inanmam :) yok ya anne değildir fln diyorlardı.duydukların da tepkileri 'aaa gerçekten de anne diyor' oldu :) bizimkiler de anneden başlamış olsunlar :)

canım ben seni sarışın ve kaç yaşındasın bilmiyorum ama yaş olarak daha büyük bekliyordum :)
İnşallah yapar Çikocum kakasını. Selimde 3 gün ıkına ıkına hergün fındık kadar yapıyodu bugün boşalttı şükür içini.
ayy ayy maşallah büyüksünüz bizden nice aylara sağlıkla
Teşekkür ederiz kırabiyecim.

Yapma cucum bunu banaa

Kız sizi yerler yerleeer
Çok güzelsiniz ikinizdee, Durum zaten pammık gibi maşallah. Hemde %100

Çıko ve çikonun annesi ikinizde birbirinizden tatlısınız biliyorsunuz dimi :)
teşekkür ederiz canım...inci tanesiyle annesi daha tatlı ama :)

ooo sarışın hiç olmadım olamadım :) 28 yaşındayım ama neden herkes büyük beklemiş ki beni:) bizimki de yaptı ama kabız şeklinde olmadı kakası ama az da değil hani... tam yapınca beni de güzel kokular bekliyor sanırım neyse yaa yapar herhalde bugün rahatsız olsa belli ederdi bir şekilde...

veee haftasonundan kareler diş buğdayı 6ay kınası
kına tacı dağıtıldı anne ve bebek bindallı giydi diş hatırası magnet verildi küçük kavanoz içinde kına verildi kapıya kendisi mukavva ve süslü taşlarda kapı süsü yapmış ayrıca resim çerçevesi yapmış
ikram diş buğdağı içinde mısır vardı tuzlu tatlı kurabiye ve şerbetli tatlı kola fanta
kızımız kalemi seçti üzerinden buğdaylar atıldı dilek tuttular
ilk önce tütülü ilk dişim çıktı yazan badyli elbisesi vardı pembe beyaz

Durum ne güzelsin sen öyle özlemişim kuzucum benim Cucum maşallah seni de çok formda gördüm. Bi ben veremedim yahu şu kiloları

Çok güzel çok keyifli olmuş belli ki canım. Darısı bizlerin başına artık. Berenin annesi de buralarda mı acaba :))

berenin annesi yok çünkü onlar 9,5 aylıklar. geç yaptı kınasını dişini bekledi dişi geç çıkınca böle oldu 😃

Cucum durum guzeller güzelleri naif prensesim benim :))

Daha Tatli olur mü hic hepsinin yeri ayri meleklerimizin :)

6. Ay kınası daha cok Ege yöresine ait bir adet mı . Ben ilk kez burda duydum ve genelde İzmirli arkadaslar söyledi dikkat ettimde

Kızlarrr kayınvalidem İzmir'e iniş yapmış olmakla beraber 2 hafta boyunca bizde olacak o burdayken ne kadar girebilirim bilemiyorum ama takipte olacağım

o seker agzını yerım yerrr!!guluse bak yaaa!masallahhh!!!!

berenin annesi yok çünkü onlar 9,5 aylıklar. geç yaptı kınasını dişini bekledi dişi geç çıkınca böle oldu 😃

walla super olmus..bızde bu sekılde dusunuyorduk,komık olur mu dıyoduk..ama olmamas :))bızde kızımızın dısı cıktıgında yaparız diş bugdayı ve kınasını :))burda paylasımlar oldukca fıkır edınıyooruz,guzel oluyorr...haaa bıde sunu farkettımm..berenle senın oglanın fotosuna yakından baksana...parmagını yerım senın...

maşallah canım ikiniz de çoookkk tatlısınız :) hastasıyım şu güzel kızın... bebişlerimiz gerçekten de ismini yansıtıyor :)

tşk ederizzz canımmm o güzel kızda sana hasta olur bu güzel sözlerini duysaahepsi birbirinden güzel hepsi birbirinden tatlı canım yaa hepsine kocaman bi maşallah

Amanınnn bir prenses ve annesi daha bu ne şekerlik mor şeker maşallah size muzur bebiş

tşkler cnm sizde çok şekersiniz çok güzelsiniz

yaptım bile yavluşşşyaparım bilirsinnnnnnn
%100 pammıkla üretildiiii dünüşşşşş öperiz çok çok pammık yanaklardannnnnnn

değişik bi adet ege yöresinde çok yapılıyorr bende dicektim bu kızçe byük gibi bizimkilere göre girçekten öleymişş
çok şekersiniz minik berende çok tatlı minnak gelin olmuşşş:)

yok tatlım var daha bikaç kilocuk göbişte bakma sen siyahta belli değill hafiften dikkat ediyorum artık tatlıyı kestim malum yaz geliyorsende verirsin eminim biraz dikkat biraz egzersiz oldu bitti tatlışımmm:)
duruda sizi özledii valla cnm öpüyoruz sizi

parmişkommm benim tişikkür ederiz canım benimmmm inci tanemiii kokla bizim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…