2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Asucuga bak sennn ;-) kuzum benm yaaa bu minnoslar bzi surekli sasirtiyo eylulde anne diyo sanki yada ben benzetiuorum oyle olmasini istedigimden bilmiyorum ;-)

günaydınlar herkese
kahvaltı buğday ekmek içi peynir yumurta pekmez ceviz muz tereyağ ıhlamur
öğlen yoğurt
4 lerde çorba kereviz portakallı dün sevmişti çok
akşam meyve suyu elma havuç armut muz karışımı gece muhallebi

haklısın cnm bende ondan korkuyorum bide yoğurduda pek sevmedi meyveyi yiyor ama heralde tatlıyı çok seviyor belli oldu:) öyleyse ben çorbayı zor yediricem belkide ondan korkuyorum .. bugün armutla ilacını karıştırıp vericem bakalım ne olur

şu yürüteç işinden emin değilim burda sizin aldığınızı duyunca hevesleniyorum alsammı acep :) bende çorba hiç vermedim iştahsızlığıda diştendir cnm İlker de aynı

Gerçi özelden de msj attım sana ama genlde çeken ben olduğum için biraz eski bir foto buldum en kısa sürede çikomla foto çekilmeliyim

çok tatlısınıızz maşallahhh :))

Cnm asilari oldunuzmu...bzmkide pzartesi stresine girdm smdiden

sağolun kızlar ama ben bugün aşıya götüremiyorum kimse yok herkesin işi vardı yarına kaldı

angysangel sen nerde yaptırıyorsun aşısını bizim günler aynı nede olsa 6.ayını geçtiler bi sorun olmuyor heralde dimi

oooovvv baya doygun bir mönüye benziyor anlaşıldı ben çok tembelim :) anne sütü verip uyutuyorum yavruyu :) onuda az içiyor zaten

kızlar havucu nasıl haşlıyorsunuz tencereye su koyup üzerine tel süzgeci koyup haşlasam nasıl olur :)

kızlar havucu nasıl haşlıyorsunuz tencereye su koyup üzerine tel süzgeci koyup haşlasam nasıl olur :)

bidik seramik tencere aldım merte havuç patates 1 kaşık bulgur ekleyip 1 çay bardağı su ile haşlayıp tel süzgeçten geçirip zeytinyağ ekleyip yedirmiştim ilk günler şimdilerde daha çok çeşitlendiriyorum

Evet canım yaş anlamında 35 falan düşünmüştüm senin için niyeyse bilemedim :26: Çıtırsın daha hepimiiiiiiz çıtırızzz

Topiğin abisi Selim Nice aylara yaşlara hep beraber... Şimdi bunu yazınca aklıma geldi. Topiğimizin abisi Barıştı kedicik nerde :26:

şebekkk 😃
bnmki gece emmeye uyanınca anne anne die ağlıo 😃

Yavaş yavaş bilinçli kelimeler söylemeye başlayacaklar ve bu çoook tatlı bişey

Baba deseydi iyiydi ama adam oldu artık

siz kaç aylıksınız ki pes etme sonradan bişey yemez diyorlar ben azimliyim😃 biz 6 ağustos

bizim kilomuz önden gidiyordu şimdiye kadar bende bu yüzden hep erteledim halbuki son gittiğimiz doktor,asıl anne sütündeki kalori ek gıdalardan çok daha fazla dedi.yani ek gıdaya başlayınca çok kilo almazmış.artık kilosuda normale dönüyor zayıflamaya başladı sanırım .. aynen başlamam lazımm biz 16 ağustos :)

bende başlasam iyi olacak ama şimdi bir de kabız bilemedim yaa ne kadar veriyordun sen cnm ?

günaydın mınik kuzuların tatlı annelerriii :))bizim menümuz ise

sabah:yarımdan bıraz fazla yumurta sarısı,tam bugday ekmegı ıçı,ceviz,tuzu alınmıs peynir,pekmez,

öğlen:brokoli,soğan,patates,irmik

ikindi:elma suyu,havuç suyu karısımı

akşam:yogurtlu avakodo

dünüşş selim 7 aylık olmuşşşş tatlışşşşşşş oyy büyüyolarrr ya yerim yerimmm kocaman maşallah kuzumaaaaaaaa
ivit ya orda yasak kelimeler kullanmışımmm cınımm yaaa kaymaklı künefemm gibiii ahahaha

Asucuga bak sennn ;-) kuzum benm yaaa bu minnoslar bzi surekli sasirtiyo eylulde anne diyo sanki yada ben benzetiuorum oyle olmasini istedigimden bilmiyorum ;-)
diyordur canım çiko bayadır anne diyo çünkü ...bir tek onu diyo gerçi:)

yoğurdu da sana mı yazmıştım hatırlamıyorum ama sevmeyenler kayısılı verdiler olumlu sonuç aldılar burda canım...yılma elma kabız yapabiliyormuş elma veriyorsan onu kes bizim doktorumuz öyle söyledi.

Evet canım yaş anlamında 35 falan düşünmüştüm senin için niyeyse bilemedim :26: Çıtırsın daha hepimiiiiiiz çıtırızzz
:
anamm 35e çok var beee :) aaaa kendimi yanlış tanıtmışım çünkü tanıyan herkes sen hiçç büyümeyeceksin der hiç ağırbaşlı olmayı becerememişimdir insanın ruhu çıtır olsun boşverr yaşı canım :)

Saglik ocagnda yptiriyorm asiyi canim..bu sorun olmaz buz hep ayin 24unde yptrdik 2 aya denk getirmk icin sanirim

deliriciğimmmm 3 tane aynı pozu nasıl yüklemişimm ama onlar farklı olucaktıııı yüklenmiyorr öhöööööööööööö

bende başlasam iyi olacak ama şimdi bir de kabız bilemedim yaa ne kadar veriyordun sen cnm ?

haşlanmalık küçük patatesler varya o boyutta bir küçük havuç bir tatlı kaşığı pirinç yada bulgur yada irmik zayıf olanlara haşlancak suyu ile suyu bitmeye yakın haşlanmaz ise az dha su ilave edersiniz yanmasın istee hafif sulu ister muhallebi gibi tel süzgüden süzün 1 çay kaşığı yada tatlı kaşığı z.yağ afiyt olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…