- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
Günaydın canlarDün akşam kızım adam dedi Dayısı kapıdan cıkıyordu onun arkasından bakıp adammmm diye seslendi. Biz şok olduk güldük hepimiz. Sonra bize baktı gülüyoruz diye o da şımarık şımarık gülüp 2 kez daha arka arkaya adam adam dedi
z.yağı koydum armuta, gerçi hep koyuyordum ama bi de bugün suyu diğer günlere oranla daha fazla içirdim.o etkili olmuş olabilir.
ek gıda konusunu çok da ağırdan alma canım, benim bir arkadaşım yemiyor diye hiç zorlamamış, hep sallamış 1 yaşını geçti bebek hala bir şey yemiyor. o kabızlıktan kaçış yok bağırsaklar alışıncaya kadar
maşallah o gözler ne öyleçok tatlısınız :)
Bir gecmis okuyacagim 10 defa uyandi arkadas yaa
Tabi akil uctu gitti hatirladikarim;
Parmisss bende yemek istiyorum inci tanesini yok boyle bir guzellik masallahhh.
O topuz varya ah o topuzzzartik basima agrilar giriyor toplamaktan bir vesile olsunda fone gitsem diye bakiyorum.
Et suyunu pisirme yontemini temmuz annelerinde okumustum.Bİr arkadas yazmisti kasap kemikleri once 2 saat suda bekletip dokun( kani gitsin diye) sonrasinda haslayin demis.
Nasyacim guzel haberlerle gelin canim eminim saglikla buyuyordur elosum annesi onu cok guzel besliyor.
Ayserb ciko kakasini yapmis kafan rahatlamistir.
Paylastigin karikature cook guldum esimede gosterdim.nereden buldun bende eklemek istiyorum face
Cemileyd masallah cok tatlisiniz.
Barisa yurutec aldik cok sevdi.Simdilik geri geri gidiyorbirara fotosunu eklerim.
Birde ben daha hic sebze corbasi vermedim yanlizca tarhana verdim zaten istahi cok azaldi sanirim disten(
Aklima takilan mesala patates ve havucu hasladik onun suyunumu veriyoruz corba diye yoksa malzemeyi ezip birazda su ekleyip yari corba kivamina getirip onumu veriyoruz?
Gerçi özelden de msj attım sana ama genlde çeken ben olduğum için biraz eski bir foto buldumen kısa sürede çikomla foto çekilmeliyim
Herkese iyi gecelerrr
Parme inciye maşallah o gözler o duruş yerim yerim
Ayşecim kakanız gelmiş sevindim elma kabız yapıyor fakat avakado bizde yapmadı armut kakasını yapmaya yardımcı
Tondora aşınız ağrısız ateşsiz geçer inş ben aşıya götürmeden önce calpol içirmiştim ateşsiz atlattık çok şükür
ben balkabağının içine az armut ve tarçın ekleyip yediriyorum arada
et suyunu öğrendiğim iyi oldu ilik suyu daha iyi diye biliyorum
cemileyd ela maşallah size harika görünüyorsunuz benim bıdık sürünüyor kendi çapında bizde geç emeklicek gibi yada yürücek çok dik basıyor
subacım gülücüklerle yürüsün barış erkek bebek yürüteç pek önermiyo dr ama bende bindirmek istiyorum sonuçta babasıda yürüteçe binmiş 😃
ayrıca bizimde kakamız bir taştıki bugün of offf😵
nasyacım sağlıkla büyüyor elacık güzel haberlerle bekliyoruz seni
minikim mönünüz çok güzel bende bgn portakallı kereviz yedirdim çok sevdi kıyma işi bnmde kafana takılıyor buzluktan çıkarıp bnde köfte yapıp dolaba koyayım da kaç gün beklerki bozulmaz mı
Ayşee çikoo çok çok tatlısınız bu ne şirinlikk böle doğum tarihiniz ney biz 6 ağustos doğumluyuz gelişimi nasıl biraz toplu sanki bıdıkkk yerim💋👶
benim topuz dün çözüldü saçımı kestirdim fön vs diş buğdayı 6.ay kınası vardı ark bebeğinin oraya gittim çok güzeldi herşey birsürü ikram ve hediyeler vardı biara eklerim hepsini fikir olur sizede.
henüz bizim dişimiz yok fakat kemirme modundayız
mert baba dede anne mama diyor bgnde gıngın dedi... Engin dicek güyaaa babasının adı. bende havadisler böle kızlar. özlemiştim sizi gelemedim 2 gündür.
Cnm asilari oldunuzmu...bzmkide pzartesi stresine girdm smdiden
günaydınlar herkese
kahvaltı buğday ekmek içi peynir yumurta pekmez ceviz muz tereyağ ıhlamur
öğlen yoğurt
4 lerde çorba kereviz portakallı dün sevmişti çok
akşam meyve suyu elma havuç armut muz karışımı gece muhallebi
oooovvv baya doygun bir mönüye benziyor anlaşıldı ben çok tembelim :) anne sütü verip uyutuyorum yavruyu :) onuda az içiyor zaten
kızlar havucu nasıl haşlıyorsunuz tencereye su koyup üzerine tel süzgeci koyup haşlasam nasıl olur :)
Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin valla canım sinirlenmekte çok haklısın....günlerim olduğu zaman izin alırsın da ne demek ya .... ama illa ki başlayacaksan işe çalışma saatlerini de iyi bulmuşken başla bence canım...eğer konuşmaya dvm ederse de eşine söylersin annesiyle konuşur....
dişten sanırım iştahsızlık herkesin sorunu canım... verdiği kiloları da alır üzülme annesi...yeter ki sağlıklı olsunlar :) arasta söylemişti birkaç arkadaş da denedi olumlu sonuç aldılar sen de kayısılı yoğurdu bir dene istersen canım..babana da geçmiş olsun bu arada
saol canım benim :) Allah'ım hepimizi korusun nazarlardan
teşekkür ettik canım :)
teşekkürler canım...olgunluğu yaş anlamında söylüyorsan pek de küçük değilim 28 im :)
Allah'ım yaa ne enteresan yavrularımız var :) Asu kuzuya bak sen hızlı çıktı benim tembel anca ayaklarıyla konuşsun
Günaydınn bu arada :)
Alıntılara, geçmişe sarınca günaydın demeyi unuttum :26:
Kabız olduğumuz için 2 gündür öğünlü ek gıda vermedim. Bugünkü menümüze karar verince paylaşacağım.
Dün 7. ayımızı doldurduk biz :119:
şebekkk 😃
bnmki gece emmeye uyanınca anne anne die ağlıo 😃
Çıko ve çikonun annesi ikinizde birbirinizden tatlısınız biliyorsunuz dimi :)
Sareya , idrar yolu enfeksiyonunu aklıma getirdin test yaptınız mı hic
Gunebakan , asu siradisi bir kiz olduğunu belli ediyordu simdi ise ispat yapmış . Adam ne ya hay allahım ne garip ve Tatli bir durum yahu :))
siz kaç aylıksınız ki pes etme sonradan bişey yemez diyorlar ben azimliyim😃 biz 6 ağustos
bidik seramik tencere aldım merte havuç patates 1 kaşık bulgur ekleyip 1 çay bardağı su ile haşlayıp tel süzgeçten geçirip zeytinyağ ekleyip yedirmiştim ilk günler şimdilerde daha çok çeşitlendiriyorum
Asucuga bak sennn ;-) kuzum benm yaaa bu minnoslar bzi surekli sasirtiyo eylulde anne diyo sanki yada ben benzetiuorum oyle olmasini istedigimden bilmiyorum ;-)
diyordur canım çiko bayadır anne diyo çünkü ...bir tek onu diyo gerçi:)Asucuga bak sennn ;-) kuzum benm yaaa bu minnoslar bzi surekli sasirtiyo eylulde anne diyo sanki yada ben benzetiuorum oyle olmasini istedigimden bilmiyorum ;-)
yoğurdu da sana mı yazmıştım hatırlamıyorum ama sevmeyenler kayısılı verdiler olumlu sonuç aldılar burda canım...yılma elma kabız yapabiliyormuş elma veriyorsan onu kes bizim doktorumuz öyle söyledi.haklısın cnm bende ondan korkuyorum bide yoğurduda pek sevmedi meyveyi yiyor ama heralde tatlıyı çok seviyor belli oldu:) öyleyse ben çorbayı zor yediricem belkide ondan korkuyorum .. bugün armutla ilacını karıştırıp vericem bakalım ne olur
anamm 35e çok var beee :) aaaa kendimi yanlış tanıtmışım çünkü tanıyan herkes sen hiçç büyümeyeceksin der hiç ağırbaşlı olmayı becerememişimdirEvet canım yaş anlamında 35 falan düşünmüştüm senin için niyeyse bilemedim :26: Çıtırsın daha hepimiiiiiiz çıtırızzz
:
bende başlasam iyi olacak ama şimdi bir de kabız bilemedim yaa ne kadar veriyordun sen cnm ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?