2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Kızlar selamlar doktordan şimdi geldik boyumuz 70 cm kilo 8100 gr bu ay 300 gr almış zaten bi inceldi çocuk farkındayım ama doktor normal dedi kafa 45 cm normalden büyük ama bi sıkıntı yok kalıtsal dedi

Artık et grubuna başlayabilirsin dedi doktor şöyşe haftada 4 gün et grubundan birşeyler yiyicek 3 kez çekilmiş dana kıyma koyun veya kuzu asla değil bir çorba kaiığı kadar kavurup çorbalarına katılacak haftada 2 gün kıyma bir gün tavuk eti bir gün balık yiyecek özellikle beyaz eti olan balıklar levrek dil balığı gibi birde dip not çorbalara et suyu koymanın hiçbir vitamin değeri yok direkt et koyacaksın et veya kemik suyunda herhangi bir vitamin falan yok dedi kusura bakmayın hızlıca yazdım eşimin kalbinde bir ağrı vardı sabahtan beri hastanedeyiz bir sürü tahlil yapıldı şimdi sonuçlarını doktora götürmeye gitti bende haber bekliyorum öyorum hepinizi

Ege yöresi ve göçmenler yapar. Egeliyiz😃

Amanınnnn ayıp hareketler onlar, bilememiş teyzesi 😃😀😃

Maşallah elaya çok güzel haberler bunlar. tavuk et suyunuda öğrenmiş olduk
eşinize geçmiş olsun iyi haberler duyarsınız inş

Canım dişiniz hayırlı olsun bizimki bi çıkamadı bende yapmak istiyom ya çok tatlısınız 6 ay kınası ilk defa duydum güzelmiş maşallah. Çok tatlısınız

Oy hoşgeldiniz çoookk tatlısınız ama siz durucum tatlı cadım maşallah sana güzel yüzlüm

teşekkürler cnm elma vermiyorum sadece armut veriyorum bugün armudunuda yemedi çok az yedi

kayınvalideciğin geliyormuş gözün aydın mı denir ne denir bilemedim :)

hıı pirinç yada irmik zayıf bebekler içinmiymişş bizim doktorun verdiği listede bunlar yok çünkü. tarif için çok teşekkürler

duruu kız sen ne tatlı birşeysinn maşallahhhh sana ve annenee

Saglik ocagnda yptiriyorm asiyi canim..bu sorun olmaz buz hep ayin 24unde yptrdik 2 aya denk getirmk icin sanirim

hıı ilk aylar bizde sağlık ocağında yaptırıyorduk o zaman onlar belli tarih veriyorlardı doğru. hastanenin doktoru gittiği için belki bende tekrar sağlık ocağına devam edebilirim karar veremedim henüz. eylüşü öpüyorum vede resim bekliyorum

Ne güzel yapmışlar kızım olsaydı kesin bende yapardım :)

Cucum boşver sen bu bebek kınalarını, gerçek kına yapcam ben duruya
Seni özleyeceğiz Canim arada kaygana bunalırsa seni gel durum bildir :)
Katılıyorum parmecim sana eksikliğini hissedeceğiz.
Canım maşallah gelişimi çok iyi kuzunun. Ben daha başlamadım kıyma ve ete başlasam mı acaba yavaştan.
İçinde yeşillik çıkacak bebikimin sebze yemekten
Eşinede geçmiş olsun, umarım ciddi birşeyi yoktur.

selam cnm elaya maşallah eşinede geçmiş olsun .. benim eşimde arada kalbim ağrıyor deyip duruyordu inşallah birşeyi yoktur ..

selamlar herkese
geçmişe baktım geldim araya öykünün uykusu girdi hatırladıklarımı yazıciimm
nasya eşin için geçmiş olsun inş kötü bir şeyi yoktur. kızına da maşallah gayet iyi boyu kilosu
ayse çok hoşsunuz yaşından da ufak duruyorsun bu arada
cucu Allah neşenizi bozmasın o gülücükleriniz eksik olmasın yüzünüzden
kurabiye kına ve diş buğdayı çok güzelmiş bende kararsızım yapıp yapmamakla
selim kocaman olmuş maşallah
ang,günebakan ilk kelimeleriniz hayırlı olsun

valla aklımda kalanlar bunlar umarım atladığım kimse yoktur

bizim menüye gelince biz yavaş yavaş geçiş yapıyoruz o yüzden hafif bir menü bizimki

sabah: çeyrek yumurta sarısı
öğle: tarhana çorbası denemesi yaptım hiç sevmedi öğürdü ağladı
akşam: yoğurt
gece: sütlü pirinçli muhallebi içine devam sütü ve 7 tahıllı kaşık maması ekliyorum bunu seviyo

bide kızlar size bi sorum olacak biz ilk kez yiyeceği şeyleri 3 gün sade olarak veriyorum mesela yumurtayı kahvaltı olarak tek veriyorum sonra peynire geçicem 3 günde onu vericem alerjisi yoksa bunları birlikte vericem.. peki ama herşeyi böylemi yapayım?? sebzeler, meyveler mesela sebze çorbası yapıcam diyelim ki patatesi 3 gün, havuçu 3 gün, irmiğini 3 gün ayrı ayrı mı vereyim? böyle çok vakit kaybı olacak iyice geç kalacağız ek gıdaya geçişe diye korkuyorum.. yoksa direk birlikte mi vereyim?
amma uzun oldu yaff

canım benim eloşa kocaman bir maşallah eşinede çok geçmiş olsun canım umarım ciddi bişey yokturr
tşk ederiz canımcım hepsi birbirinden güzel bu meleklerin

tşk ederiz canımmmmmm

ahahah alemsin dünüşşş geçti zaten bizim kına vaktiii artık düğünü bekliciğizzzzzzzzzz yaparsın artık en fiyakalısından

tşkler bebekim ama becerememişim 3 tane aynı poz ahahaha
neyse yüklenirse yüklerim diğerlerini cnmmmm
eylüşle senide görmek isterizzz zira çok özledimmmmm

Dger resmleride bekliyoruz canm..tamam bende bi ara koyarim canm eylusle ikimzn resmini

Cook guzel gecmis o minik prenses bindallinin icinde ne kadarda guzel gorunuyor.
Sende cok guzelsin oglusunla.
Vallahi hic mutavazi olmayalim bizin topicikin anneleri ve bebekleri bir harikaaa
Cok ozendim yapsammi acaba yaa dis bugdayi soyle hersey mavi mavi

Yap kuzum yap yakisr damadima ;-) barism nasil

Teşekkürler kızlar eşimin ciddi bi sorunu yok çok şükür rahatladım biraz allah önce sağlık versin hepimize gerisi kolay

Elanin iyi olmasına cok sevindim derken esın icin korkuttun beni neyse ciddi birşey yok diye yazmışsın şükür ki .iyi bakın kendinize tatlım benim . Elanin boyu kilosu herseyi yerinde Canim masallah

TONDORA tmm cnm resm paylasicz bi ara kizmla...KURABIYEM kina dis bugdayi cok guzel olmus szde pek tatlisnz oglusunla NASYA masallh elos kocaman olsun.esin icnde cok gecmis olsun allah buyuk dertlerden korusn hepimizi..unuttugm atladigm yoktr umarm

Cok guzel gelisimi canim elosun.
Ne kadar tefarruatliymis sadece anne sutu aldigi donemleri ne kolaymis megerse simdi durmayan bebisle ben nasil hergun farkli birsey hazirlarim diye dusunuyorum.Yeri geliyor kendimize yemek yapmadigin gunler oluyor baris durmadigi icin(

Canim yaparimda eltimin annesi vefat etmisti 20 gun once hani kanser hastasi olan
Simdi uygun olurmu ki yapmak(((
Siz ne dersiniz?

Barista iyi canim herzaman ki gibi

Cnm ben olsam yapardim...eglence yapmiyosun parti vermiyosun sonucta..bunda ne varki soyle 15 20 gun sonra yaparsan ustunden zamanda gecmis olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…