Cnm ben olsam yapardim...eglence yapmiyosun parti vermiyosun sonucta..bunda ne varki soyle 15 20 gun sonra yaparsan ustunden zamanda gecmis olur
hadi gözün aydın canım çok sevindim.Teşekkürler kızlar eşimin ciddi bi sorunu yok çok şükür rahatladım biraz allah önce sağlık versin hepimize gerisi kolay
teşekkür ederiz. Canım ben her gıdayı 3 gün denemiyorum. Alerjik olan sebzeleri yiyecekleri deniyorum 3 gün.selamlar herkese
geçmişe baktım geldim araya öykünün uykusu girdi hatırladıklarımı yazıciimm
nasya eşin için geçmiş olsun inş kötü bir şeyi yoktur. kızına da maşallah gayet iyi boyu kilosu
ayse çok hoşsunuz yaşından da ufak duruyorsun bu arada
cucu Allah neşenizi bozmasın o gülücükleriniz eksik olmasın yüzünüzden
kurabiye kına ve diş buğdayı çok güzelmiş bende kararsızım yapıp yapmamakla
selim kocaman olmuş maşallah
ang,günebakan ilk kelimeleriniz hayırlı olsun
valla aklımda kalanlar bunlar umarım atladığım kimse yoktur
bizim menüye gelince biz yavaş yavaş geçiş yapıyoruz o yüzden hafif bir menü bizimki
sabah: çeyrek yumurta sarısı
öğle: tarhana çorbası denemesi yaptım hiç sevmedi öğürdü ağladı
akşam: yoğurt
gece: sütlü pirinçli muhallebi içine devam sütü ve 7 tahıllı kaşık maması ekliyorum bunu seviyo
bide kızlar size bi sorum olacak biz ilk kez yiyeceği şeyleri 3 gün sade olarak veriyorum mesela yumurtayı kahvaltı olarak tek veriyorum sonra peynire geçicem 3 günde onu vericem alerjisi yoksa bunları birlikte vericem.. peki ama herşeyi böylemi yapayım?? sebzeler, meyveler mesela sebze çorbası yapıcam diyelim ki patatesi 3 gün, havuçu 3 gün, irmiğini 3 gün ayrı ayrı mı vereyim? böyle çok vakit kaybı olacak iyice geç kalacağız ek gıdaya geçişe diye korkuyorum.. yoksa direk birlikte mi vereyim?
amma uzun oldu yaff
Yapmam mıahahah alemsin dünüşşş geçti zaten bizim kına vaktiii artık düğünü bekliciğizzzzzzzzzzyaparsın artık en fiyakalısından
Bencede eğlence değil sonuçta bu.Cnm ben olsam yapardim...eglence yapmiyosun parti vermiyosun sonucta..bunda ne varki soyle 15 20 gun sonra yaparsan ustunden zamanda gecmis olur
Canım dişiniz hayırlı olsun bizimki bi çıkamadı bende yapmak istiyom ya çok tatlısınız 6 ay kınası ilk defa duydum güzelmiş maşallah. Çok tatlısınız
Oy hoşgeldiniz çoookk tatlısınız ama siz durucum tatlı cadım maşallah sana güzel yüzlüm
selamlar herkese
geçmişe baktım geldim araya öykünün uykusu girdi hatırladıklarımı yazıciimm
nasya eşin için geçmiş olsun inş kötü bir şeyi yoktur. kızına da maşallah gayet iyi boyu kilosu
ayse çok hoşsunuz yaşından da ufak duruyorsun bu arada
cucu Allah neşenizi bozmasın o gülücükleriniz eksik olmasın yüzünüzden
kurabiye kına ve diş buğdayı çok güzelmiş bende kararsızım yapıp yapmamakla
selim kocaman olmuş maşallah
ang,günebakan ilk kelimeleriniz hayırlı olsun
valla aklımda kalanlar bunlar umarım atladığım kimse yoktur
bizim menüye gelince biz yavaş yavaş geçiş yapıyoruz o yüzden hafif bir menü bizimki
sabah: çeyrek yumurta sarısı
öğle: tarhana çorbası denemesi yaptım hiç sevmedi öğürdü ağladı
akşam: yoğurt
gece: sütlü pirinçli muhallebi içine devam sütü ve 7 tahıllı kaşık maması ekliyorum bunu seviyo
bide kızlar size bi sorum olacak biz ilk kez yiyeceği şeyleri 3 gün sade olarak veriyorum mesela yumurtayı kahvaltı olarak tek veriyorum sonra peynire geçicem 3 günde onu vericem alerjisi yoksa bunları birlikte vericem.. peki ama herşeyi böylemi yapayım?? sebzeler, meyveler mesela sebze çorbası yapıcam diyelim ki patatesi 3 gün, havuçu 3 gün, irmiğini 3 gün ayrı ayrı mı vereyim? böyle çok vakit kaybı olacak iyice geç kalacağız ek gıdaya geçişe diye korkuyorum.. yoksa direk birlikte mi vereyim?
amma uzun oldu yaff
Yani simdi kunefelerden,tatlilardan cucu bahsetmesinde kim bahsetsin ayolgayet formda gorunuyorsun canim duruya zaten diyecek soz yok masallah size.
Dger resmleride bekliyoruz canm..tamam bende bi ara koyarim canm eylusle ikimzn resmini
hadi gözün aydın canım çok sevindim.
teşekkür ederiz. Canım ben her gıdayı 3 gün denemiyorum. Alerjik olan sebzeleri yiyecekleri deniyorum 3 gün.
Yapmam mı:123:
Bencede eğlence değil sonuçta bu.
Angy arkidişlere katılıyorum senide göremedik bayadır
hadi gözün aydın canım çok sevindim.
teşekkür ederiz. Canım ben her gıdayı 3 gün denemiyorum. Alerjik olan sebzeleri yiyecekleri deniyorum 3 gün.
Yapmam mı:123:
Bencede eğlence değil sonuçta bu.
Angy arkidişlere katılıyorum senide göremedik bayadır
tşk ederim canım ama göbiş kısmındaaa var fazlalıkkk görünmüyooooduruda tşk ediyorrr
tamam canım denerim tekrardanbende merakla bekliyorummmmmmmm siziiiiiii
yaparsın bilmem miiii
merhabalar uzun zamandır sessiz takpicinizim e artık katılmak farz oldu hepiniz bebeklerinizi güle güle büyütün ömürleri bereketli saglıkları daim olsun ben ve ogluşumdan size kocaman bir merhaba
ek gıda konusunda ben acıkcası yapıpta ogluma yidirdigim bir sey yok yapışık gezdigimiz için ne yazıkki vakit yok ama bir gün önceden akşamdan yapsam ertesi gün versem nasıl olur sizce
Merhaba hoşgeldin aramıza. taze versen daha iyi olur diye düşünüyorum. GÜndüz uykuları nasıl uyuduğunda yapsan ?merhabalar uzun zamandır sessiz takpicinizim e artık katılmak farz oldu hepiniz bebeklerinizi güle güle büyütün ömürleri bereketli saglıkları daim olsun ben ve ogluşumdan size kocaman bir merhaba
ek gıda konusunda ben acıkcası yapıpta ogluma yidirdigim bir sey yok yapışık gezdigimiz için ne yazıkki vakit yok ama bir gün önceden akşamdan yapsam ertesi gün versem nasıl olur sizce
Suloz naber canim?
Bugunki menumu yazayim
Sabah.1 tatli kasigi sutlu pirincli muhallebinin icine peynir,tereyag,pekmez karisimi.
Oglen.yogurt corbasi(1 tatli kasigi pirinc 2 tatli kasigi mayaladigim yogurt,gozkarari su)
Ogleden sonra elma.havuc suyu karisimi
En kısa zamanda bizde geliyoruz kuzumEn kisa zamnda geliyrz eylusle kuzum....szide goremedk ne zamandr selocanda bi foto bekliyrm
Merhaba;Önce geçmişi okuyup aranıza katılmak niyetindeydim.Bir süre okudum, 400lü sayfalara ancak gelebildim.Her ne kadar doktor ek gıdaya 5. ayda tam olarak başla dese de ben anne sütünden mahrum kalır düşüncesiyle tadımlıkla tam geçiş arasında bir uygulama yaptım. Belki de doktoru dinlesem iyi olurdu; çünkü kızım 50 persentilin altında.Sanırım 40 persentilde.Boyu uzun; ama birkaç aydır kilo hususunda sorun yaşıyoruz.Önce idrar yolu enf. nedeniyle kilo alımı yavaşladı.sonra da bu aylara has azalma başladı.Aslında emmede ve yemede bir sorun yok; ama belki çok hareketli olduğu belki de metabolizma hızı yüksek old. içindir.Besin alerjisi de olabilir; çünkü yoğurt ve tarhana verdiğimde dilinde kızarıklık ve çenesinde kırmızılık oluştu.Bu irmik için de geçerli.Bunlar 2 saat içinde kaybolan belirtiler old. için lütfen bebeğinizin diline ve vücuduna dikkatli bakın.Umarım sorun yaşamazsınız.Bizde bir de bebek egzaması (atopik dermatit) var.Doktor süt alerjisi ihtimali nedeniyle kahvaltıya 1 ay sonra başlatacak.Egzama için Mustela bize çare olmadı.Maalesef 5 gün kortizonlu krem kullandık;ama krem sonrası egzama tekrarlandı.Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.Kilo almasını istiyorum.Dr. devam sütü, kaşık maması, pirinç unu önermiyor.Ben de kullanmıyorum.iştahı yerindeyken neden az kilo aldığını bir çözebilsem... Gece 3 saatte bir emziriyorum.Gerçi 1-2 dk sonra uyuyakalıyor.Dr. bunu önermişti; ama işe yaramadı.Bizden götürüsü de oldu.Kızım kesintisiz 5-6 bazen 7-8 saat uyuyan keyifli bir bebekti. Şimdi 2-3 saatte bir uyanıyor.Aynı saatlerde kalktığı için bunun alışkanlık olduğunu tahmin ediyorum.Egzama için dr. odanın iyi nemlendirilmesi gerektiğini, kremle o alanları iyi nemlendirmemizi, haftada 2 kez yıkamamızı (Günaşırı yıkıyordum), önlük takarken dikkatli olmamızı (Boyun bölgesindeki egzama sebebi bu olabilirmiş) önerdi. Size önerilenler nedir?Yanlış hatırlamıyorsam egzaması olan bebeklerimiz vardı. Bizim bir tane dişşimiz çıktı ve 2.si de çıkmak üzere.Sürekli mızmızlığın ve uyku süremizin bir katili de o minik canavarlarEk gıda olarak meyve ve sebze çorbaları verdiğimi de eklemek isterim.
Neee Angy kilo mu aldın ??Cucum smdi dicem bana inanmicaksnz benm sezeryan gobegm geri geldi 47den 50 kiloya cikinca malum boy yok bnde ondan sanirim ;-)
Canm makarna bilmem ne yiye yiye aldim sevndim de gobek geri geldi ;-) ins bu kiloyu tutabilirm ;-)Merhaba hoşgeldin aramıza. taze versen daha iyi olur diye düşünüyorum. GÜndüz uykuları nasıl uyuduğunda yapsan ?
Aynı beaa
Canıım iyiyim sen nasılsın ?
En kısa zamanda bizde geliyoruz kuzum
Merhaba;
Ne çok aksilik yaşamıssınız ardarda.
Atopik dermatit bizdede vardı ama ileri düzey değildi o yüzden 3 gün kortizonlu krem, arkasından nemlendirici ile geçti şuanda.
arkadaşlar yünlü giymemeye ve giydirmemeye dikkat ediyorlar bebeklerine. Daha detaylı bilgi verirler sana yine.
Dişleriniz de hayırlı olsun
Neee Angy kilo mu aldın ??
Bunu bana nasıl yaparsın
beni bu yolda yalnız bıraktın demek arkadaşımmCanm makarna bilmem ne yiye yiye aldim sevndim de gobek geri geldi ;-) ins bu kiloyu tutabilirm ;-)
beni bu yolda yalnız bıraktın demek arkadaşımm
senin adına çok sevindim, darısı başıma
Cucum smdi dicem bana inanmicaksnz benm sezeryan gobegm geri geldi 47den 50 kiloya cikinca malum boy yok bnde ondan sanirim ;-)
Minkm canin sikilmis haklisin canim ben olsam benimde sikilir.
Daha ise baslamadan bir araba laf etmis kv.
Gunlerimin oldugu gun gitmezsin lafina cok guldumyeri geliyor hastalikta bile insan izin alamiyor.
İsin sartlari iyi diyorsun,saatleride guzel ben olsam baslardim.
Alissin baksin ha simdi ha 1 sene sonra ne degisecek ki...
Kurabiyem benim dr.tavsiye etmedi yuruteci ama erkek bebek oldugu icin degil bezi onu korur dedi tehlikelere karsi onermiyorum dedi.Fotolari eklersin canim zevkle bakari?Buaralar dis bugdayina fena taktim arastirip duruyorum ama cok kararsizim parti gibi yapsammi yapmasammi diyebiliyorsunuz yakin akraba vefati vardi daha 20 gun oldu ayip olur diye dusundugumden vazgeciyorum.
Sareya istahsizlik cok zor gercektensuan bir cogumuzda var ins.gecici bir surectir.
Çok güzelsiniz canım maşallah sizeElanın kirpiklerine ayrıca maşallah
Canımm maşallah çok güzelsiniz sizBen nedense seni daha olgun hayal etmişim :26:
Can sıkıcı bi durum canım haklısınYavrunu bırakıyorsun gözünün arkada kalmaması lazım. Seni rahatlatması gerekirken şimdiden strese sokmuş. İşin saatleri çok güzel o yüzden ben kaçırmazdım ama işte çok ağlar mı sorusu yiyip bitiriyor malesef
Canım inşallah çabuk geçer iştahsızlığınız. Kilo alamaması insanı çok geriyor. Yulaf kepeğini zayıflamak için yiyorlar bildiğim kadarıyla canım değiştiremez misin?
Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin valla canım sinirlenmekte çok haklısın....günlerim olduğu zaman izin alırsın da ne demek ya .... ama illa ki başlayacaksan işe çalışma saatlerini de iyi bulmuşken başla bence canım...eğer konuşmaya dvm ederse de eşine söylersin annesiyle konuşur....
dişten sanırım iştahsızlık herkesin sorunu canım... verdiği kiloları da alır üzülme annesi...yeter ki sağlıklı olsunlar :) arasta söylemişti birkaç arkadaş da denedi olumlu sonuç aldılar sen de kayısılı yoğurdu bir dene istersen canım..babana da geçmiş olsun bu arada
saol canım benim :) Allah'ım hepimizi korusun nazarlardan
teşekkür ettik canım :)
teşekkürler canım...olgunluğu yaş anlamında söylüyorsan pek de küçük değilim 28 im :)
Allah'ım yaa ne enteresan yavrularımız var :) Asu kuzuya bak sen hızlı çıktı benim tembel anca ayaklarıyla konuşsun
geçmiş olsun serayecim. yağız tarhana ve yoğurt meyve yerse bile çok güzel süt alımı nasıl yavaş yavaş alışır bnm budıkta çok zor yiyo sabırlı ol üzülme cnm geçecek bu dönemler
Çıko ve çikonun annesi ikinizde birbirinizden tatlısınız biliyorsunuz dimi :)
Sareya , idrar yolu enfeksiyonunu aklıma getirdin test yaptınız mı hic
Gunebakan , asu siradisi bir kiz olduğunu belli ediyordu simdi ise ispat yapmış . Adam ne ya hay allahım ne garip ve Tatli bir durum yahu :))
Kızlar selamlar doktordan şimdi geldik boyumuz 70 cm kilo 8100 gr bu ay 300 gr almış zaten bi inceldi çocuk farkındayım ama doktor normal dedi kafa 45 cm normalden büyük ama bi sıkıntı yok kalıtsal dedi
Artık et grubuna başlayabilirsin dedi doktor şöyşe haftada 4 gün et grubundan birşeyler yiyicek 3 kez çekilmiş dana kıyma koyun veya kuzu asla değil bir çorba kaiığı kadar kavurup çorbalarına katılacak haftada 2 gün kıyma bir gün tavuk eti bir gün balık yiyecek özellikle beyaz eti olan balıklar levrek dil balığı gibi birde dip not çorbalara et suyu koymanın hiçbir vitamin değeri yok direkt et koyacaksın et veya kemik suyunda herhangi bir vitamin falan yok dedi kusura bakmayın hızlıca yazdım eşimin kalbinde bir ağrı vardı sabahtan beri hastanedeyiz bir sürü tahlil yapıldı şimdi sonuçlarını doktora götürmeye gitti bende haber bekliyorum öyorum hepinizi
merhabalar uzun zamandır sessiz takpicinizim e artık katılmak farz oldu hepiniz bebeklerinizi güle güle büyütün ömürleri bereketli saglıkları daim olsun ben ve ogluşumdan size kocaman bir merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?