2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Teşekkürler kızlar eşimin ciddi bi sorunu yok çok şükür rahatladım biraz allah önce sağlık versin hepimize gerisi kolay
hadi gözün aydın canım çok sevindim.
teşekkür ederiz. Canım ben her gıdayı 3 gün denemiyorum. Alerjik olan sebzeleri yiyecekleri deniyorum 3 gün.
ahahah alemsin dünüşşş geçti zaten bizim kına vaktiii artık düğünü bekliciğizzzzzzzzzz yaparsın artık en fiyakalısından
Yapmam mı :123:
Cnm ben olsam yapardim...eglence yapmiyosun parti vermiyosun sonucta..bunda ne varki soyle 15 20 gun sonra yaparsan ustunden zamanda gecmis olur
Bencede eğlence değil sonuçta bu.
Angy arkidişlere katılıyorum senide göremedik bayadır

merhabalar uzun zamandır sessiz takpicinizim e artık katılmak farz oldu hepiniz bebeklerinizi güle güle büyütün ömürleri bereketli saglıkları daim olsun ben ve ogluşumdan size kocaman bir merhaba

ek gıda konusunda ben acıkcası yapıpta ogluma yidirdigim bir sey yok yapışık gezdigimiz için ne yazıkki vakit yok ama bir gün önceden akşamdan yapsam ertesi gün versem nasıl olur sizce

Suloz naber canim?

Bugunki menumu yazayim

Sabah.1 tatli kasigi sutlu pirincli muhallebinin icine peynir,tereyag,pekmez karisimi.
Oglen.yogurt corbasi(1 tatli kasigi pirinc 2 tatli kasigi mayaladigim yogurt,gozkarari su)
Ogleden sonra elma.havuc suyu karisimi

nasyacım teşekkür ederiz. bizimde dişimiz yok henüz. beren bebek 9,5 aylık. kızlara kına var İzmirde ben bitek diş buğdayı yapıcam Allah nasip ederse

patates havuç direkt vermiştim ben sadece ıspanak kereviz vs eklediğinde üç gün takip ettim meyve olarakda sbh armut öğlen elma dene zaten alerjisi varsa belli eder hemen diğer arkdşlar daha bilinçli alerjisi olan bıdıklar var

Yani simdi kunefelerden,tatlilardan cucu bahsetmesinde kim bahsetsin ayol gayet formda gorunuyorsun canim duruya zaten diyecek soz yok masallah size.

tşk ederim canım ama göbiş kısmındaaa var fazlalıkkk görünmüyoooo duruda tşk ediyorrr

Dger resmleride bekliyoruz canm..tamam bende bi ara koyarim canm eylusle ikimzn resmini

tamam canım denerim tekrardanbende merakla bekliyorummmmmmmm siziiiiiii

yaparsın bilmem miiii

En kisa zamnda geliyrz eylusle kuzum....szide goremedk ne zamandr selocanda bi foto bekliyrm

Önce geçmişi okuyup aranıza katılmak niyetindeydim.Bir süre okudum, 400lü sayfalara ancak gelebildim.Her ne kadar doktor ek gıdaya 5. ayda tam olarak başla dese de ben anne sütünden mahrum kalır düşüncesiyle tadımlıkla tam geçiş arasında bir uygulama yaptım. Belki de doktoru dinlesem iyi olurdu; çünkü kızım 50 persentilin altında.Sanırım 40 persentilde.Boyu uzun; ama birkaç aydır kilo hususunda sorun yaşıyoruz.Önce idrar yolu enf. nedeniyle kilo alımı yavaşladı.sonra da bu aylara has azalma başladı.Aslında emmede ve yemede bir sorun yok; ama belki çok hareketli olduğu belki de metabolizma hızı yüksek old. içindir.Besin alerjisi de olabilir; çünkü yoğurt ve tarhana verdiğimde dilinde kızarıklık ve çenesinde kırmızılık oluştu.Bu irmik için de geçerli.Bunlar 2 saat içinde kaybolan belirtiler old. için lütfen bebeğinizin diline ve vücuduna dikkatli bakın.Umarım sorun yaşamazsınız.Bizde bir de bebek egzaması (atopik dermatit) var.Doktor süt alerjisi ihtimali nedeniyle kahvaltıya 1 ay sonra başlatacak.Egzama için Mustela bize çare olmadı.Maalesef 5 gün kortizonlu krem kullandık;ama krem sonrası egzama tekrarlandı.Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.Kilo almasını istiyorum.Dr. devam sütü, kaşık maması, pirinç unu önermiyor.Ben de kullanmıyorum.iştahı yerindeyken neden az kilo aldığını bir çözebilsem... Gece 3 saatte bir emziriyorum.Gerçi 1-2 dk sonra uyuyakalıyor.Dr. bunu önermişti; ama işe yaramadı.Bizden götürüsü de oldu.Kızım kesintisiz 5-6 bazen 7-8 saat uyuyan keyifli bir bebekti. Şimdi 2-3 saatte bir uyanıyor.Aynı saatlerde kalktığı için bunun alışkanlık olduğunu tahmin ediyorum.Egzama için dr. odanın iyi nemlendirilmesi gerektiğini, kremle o alanları iyi nemlendirmemizi, haftada 2 kez yıkamamızı (Günaşırı yıkıyordum), önlük takarken dikkatli olmamızı (Boyun bölgesindeki egzama sebebi bu olabilirmiş) önerdi. Size önerilenler nedir?Yanlış hatırlamıyorsam egzaması olan bebeklerimiz vardı. Bizim bir tane dişşimiz çıktı ve 2.si de çıkmak üzere.Sürekli mızmızlığın ve uyku süremizin bir katili de o minik canavarlar Ek gıda olarak meyve ve sebze çorbaları verdiğimi de eklemek isterim.

tşk ederim canım ama göbiş kısmındaaa var fazlalıkkk görünmüyoooo duruda tşk ediyorrr

tamam canım denerim tekrardanbende merakla bekliyorummmmmmmm siziiiiiii

yaparsın bilmem miiii

Cucum smdi dicem bana inanmicaksnz benm sezeryan gobegm geri geldi 47den 50 kiloya cikinca malum boy yok bnde ondan sanirim ;-)

Hosgeldiniz oglusunla canim aramiza

Merhaba hoşgeldin aramıza. taze versen daha iyi olur diye düşünüyorum. GÜndüz uykuları nasıl uyuduğunda yapsan ?

Aynı beaa
Canıım iyiyim sen nasılsın ?
En kisa zamnda geliyrz eylusle kuzum....szide goremedk ne zamandr selocanda bi foto bekliyrm
En kısa zamanda bizde geliyoruz kuzum
Merhaba;
Ne çok aksilik yaşamıssınız ardarda.
Atopik dermatit bizdede vardı ama ileri düzey değildi o yüzden 3 gün kortizonlu krem, arkasından nemlendirici ile geçti şuanda.
arkadaşlar yünlü giymemeye ve giydirmemeye dikkat ediyorlar bebeklerine. Daha detaylı bilgi verirler sana yine.
Dişleriniz de hayırlı olsun
Cucum smdi dicem bana inanmicaksnz benm sezeryan gobegm geri geldi 47den 50 kiloya cikinca malum boy yok bnde ondan sanirim ;-)
Neee Angy kilo mu aldın ??
Bunu bana nasıl yaparsın

Canm makarna bilmem ne yiye yiye aldim sevndim de gobek geri geldi ;-) ins bu kiloyu tutabilirm ;-)

Evet canım inş öyledir..

Biz yeriz canım değiştirmeyim o zaman arkasında omlet tarifi var:))Böyle antik kuntik işlerle uğraşırsam o olur işte

Saol canım arastanın tarifi aklımdaydı bi de portakallı kerevizini de denicem bakalım

geçmiş olsun serayecim. yağız tarhana ve yoğurt meyve yerse bile çok güzel süt alımı nasıl yavaş yavaş alışır bnm budıkta çok zor yiyo sabırlı ol üzülme cnm geçecek bu dönemler

Öğlen saat 2ye kadar ek gıdaldan hariç 150cc içiyor canım ben 3buçukta geliyorum sonra da süte ağırlık veriyoruz..biberon sıkıntısı yaşadık önce şimdi onu sulukla çözdük..geçecek canım inş ama üzülüyorum işte..

Yapmadık canım haklısın ondan da olabilir iyi aklıma getirdin

Duru ve annesi çook güzeller maşallah..

Geçmiş olsun canım neyse ki bişey çıkmamış ben de tam tersi kuzu eti daha iyidir diye düşünüyordum neden asla dedi ki dr..

Merhaba;
Ne çok aksilik yaşamıssınız ardarda.
Atopik dermatit bizdede vardı ama ileri düzey değildi o yüzden 3 gün kortizonlu krem, arkasından nemlendirici ile geçti şuanda.
arkadaşlar yünlü giymemeye ve giydirmemeye dikkat ediyorlar bebeklerine. Daha detaylı bilgi verirler sana yine.
Dişleriniz de hayırlı olsun

Dişler için teşekkürler. Yünlüye artık dikkat ediyoruz. Bir de oda sıcaklığı 24 Cyi geçmemeli ve oda nemi %50nin üzerinde olmalıymış.Bizim apotik d.miz 4 aydır var.Önce sadece yanaktayken şimdi boyun ve kollarda da var.Umuyorum ki geçecek.

Iyi akşamlar hatunlar Bugün bi ara uğradım ana yazma fırsatım olmadı. Biraz işlerim vardı da. Şöyle bi geçmişe gideyim bakalım neler kaynattınız

merhaba hoşgeldiniz. 48 saat koruyor tazeliğini diye okumuştum çok zor durumda kalıyorsanız yapçak bişey yok tabiki taze olsa dahada içinize sinecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…