2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

ben hiç muhallebi içine kahvaltı yaptırmadım yrn deneyeceğim hep ıhlamur ile yapıyorum umarım sever bıdık şindi armutlu muhallebisini yedirdim uyudu

Hoşgeldiniz, baya bi zor günler geçiyor. bizde israr yolu enf olduk fakat böbreğine idrar kaçağı var geçicek ama inanıyorum Allah bebişlerimize sağlık versin inşallah. diş mızıklığı bizdede var henüz görünen diş yok ama.
geçmiş olsun

Bildiğimiz sarı kuru kayısı canım

Herasera
Kızlar yapabildim mi bilmiyoruma ama ilk defa size resmimizi yüklüyoruz.İşte ela ve ben.
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1/1796497_10152235765992661_1449732824_n.jpg

Canım yaa çok tatlı görünüyosunuz maşallah size. Eloş hanım dünya tatlısı
Süper fikirmiş canım ben de 15 gün sonra ete geçiş yapıcam bu aklımda bulunsun
Gerçi özelden de msj attım sana ama genlde çeken ben olduğum için biraz eski bir foto buldum en kısa sürede çikomla foto çekilmeliyim

Ayşecim Çikonla tanışma şerefine nail olmuştuk, şimdi de senle tanıştık. Çok sevindim canım resmini gördüğüme çok güzel bir hatunmuşsun

benide aranıza alınnnn bi göbek var sormayın gitsin😃
fakat devasaaa bir karnım vardı 4.300 kg lık Mert 👶

Bnmde karnim buyuktu ama 2900 dogdu kizim. Goren bebek iri hefalde diyodu..suyum fazlaymis biraz smdi karnmda catlaklarm o gobekten bana kalan:-(

Nerelerdesin kiz sen ;-)

Pek istekli görünmüyo gibi canım kv. gerçekten de. Keşke sağlam bir bakıcı bulsan da ona bıraksan kreşler alana kadar Firma da ne güzel esnek saatler vermiş böyle yer kolay bulunmaz bir çözüm bulup çalış bence.
Ah canım ah o ağız kilitleme olayı bizde de var neler çekiyorum neler
İyiki resim istemisim cokkk begendim seni ve cikoyu anne-ogul gercekten bir harikasiniz Allah nazarlardan korusun.
Valla iyi ki istemişsin ben de bayıldım
Ayy boklu popişine bakmıyo bi de adammm diyo hee ne ilginç bi başlangıç yapmış ahahah keşke o anı çekebilme şansınız olsaydı
Nice 7 aylara ersin Selimciğim
Oh maşallah afiyet olsun hepsini silsin süpürsün. İdoş gibi yaptırıp yaptırıp döktürmesin (gerçi abimiz baya afiyetle yiyor onları ya neyse )
Cnm asilari oldunuzmu...bzmkide pzartesi stresine girdm smdiden
Canım hiç korkma ben de kastım kastım geldi geçti bile)

Menüler süper kızlar afiyet bal olsun tospiklerime. Ben de menü yazıyorum yazıyorum ama hangilerini yedi diye sorsanız ahahah Bizim hala favori yiyeceğimiz anne sütü. İdoş bir tiryaki

Allahımmmm Rapunzelim gelmiş, narin prensesim gelmiş, güzeller güzeli arkadaşım gelmiş daha ne isterim İkinizi de üst üste koyar yerim zaten rejimdeyim açıııım ona göre
deliriciğimmmm 3 tane aynı pozu nasıl yüklemişimm ama onlar farklı olucaktıııı yüklenmiyorr öhöööööööööööö
Olsun doya doya baktık fina mı
Ay ne güzel hazırlanmışlar yaa çok hoşuma gitti. Oldukça eğlenceli geçmiş belli :))
Kızlarrr kayınvalidem İzmir'e iniş yapmış olmakla beraber 2 hafta boyunca bizde olacak o burdayken ne kadar girebilirim bilemiyorum ama takipte olacağım
Gazan mübarek olsun canım
Canım her şey iyi hoş da eşine noldu yaa verdiğin sevindirici haberleri aldı götürdü benden şimdi. Nesi varmış canım:26: Çok geçmiş olsun (
Canım ayrı ayrı versen daha iyi olur sanki irmik hariç ben hepsini deneye deneye gittim.
Oğluşunla beraber hoşgeldin canım aramıza
Ne çok aksilik olmuş üst üste canım Hoşgeldin aramıza inşallah tüm sorunlarınız çözülür. Bu sorunları yaşayan arkadaşlar eminim yardımcı olacaklardır bu konuda :))
Canm makarna bilmem ne yiye yiye aldim sevndim de gobek geri geldi ;-) ins bu kiloyu tutabilirm ;-)

beni bu yolda yalnız bıraktın demek arkadaşımm
senin adına çok sevindim, darısı başıma

Kiz ne yalnz birakmasi yine zayifim sdece sezeryan gobegm gldi anca beraber kanca beraber canm ;-)

ayyy 50 kilocuk olmuşşş amanda aman kutlayalım bunuuuu
canım kilonu koru biraz karın egzersiziyle gider göbişşş
Kız Cucum ne diyolar bunlar ahahahha ay beni orta yerimden çatlatçaklar zaten tatlısızım ühühühü yazık bana
Özleniyorsunnnnn

Geldim ki

ben hiç muhallebi içine kahvaltı yaptırmadım yrn deneyeceğim hep ıhlamur ile yapıyorum umarım sever bıdık şindi armutlu muhallebisini yedirdim uyudu

Bende ilk kez denedim canim namm namm yapti ama sadece 5 kasik yedi

Saat 21.00 gibi yogurt verdim(ilk kez bu saatte verdim) icinede bir cay kasigi pekmez kattim.Bugun tv bir cocuk doktorundan dinledim aksam 21.00 den sonra yedirmeyin dedi ve mamasina pekmez yada tahin katin tok tutar,bebek uyanmaz dedi.
Denedim bakalim ne kadar dogru
Gerci bence baris acliktan degil gazdan veya disten uyaniyor.

Son düzenleme:
Arkadaşlar fotolarımızı beğendiğiniz için teşekkür ederiz.İki gündür bağlantı gidiyor.O yüzden giremiyorum.Geçmişede tam bakamadım.Yarında giremeyebilirim.Çünkü kociş izinli.Ailecek bir gün geçireceğiz.Malum benim kociş pek izin kullanamıyorda.

cnm yoğurt gaz yapar akşam verme istersen ayrıca pekmez ile yoğurtu dr önermedi demir kaybolur dedi ıspanaktaki gibi her dr ayrı düşünür😃

Günaydın kızlar Anne olmak yetmez, yetrmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen Her işe yetişebildiğiniz ve kendinize de zaman ayırabildiğiniz bir gün olsun

[video=youtube;EgqFJpHCY7E]http://www.youtube.com/watch?v=EgqFJpHCY7E#t=243[/video]

Son düzenleme:
cnm yoğurt gaz yapar akşam verme istersen ayrıca pekmez ile yoğurtu dr önermedi demir kaybolur dedi ıspanaktaki gibi her dr ayrı düşünür😃

Simdiye kadar hep oglen verdm canim ilk kez aksam verdim hic bir degislik olmadi baris yine ayni baris 10 defa uyandi.
5_6 saat araliksi uyuyan bebeklere cok sasiriyorum 41 kere masallah diyorum.
7 ay olacak birak 5_6 saati 2 saat full dogru duzgun uyumadi.(

Gunaydinlarrrrrrrr
Bugun cooook guzel gecsin ins.

Kizlar yaa soylemeye utaniyorum ama ben bir kac kezdir ruyamda esimi aldattigimi goruyorum.Bu kisiler bazen unluler dunyasindan oluyor bazende hic bilmedigim hayali kahramanlar. tovbe yarabbim nedir bu boyle...

Ruya iste canim ya olabilir boyle seyler..bende eski sevgilimi gordum bikac ay once ;-)

Günaydın canım niye utanıyosun kız rüya sonuçta. Popişi iyi ört belki geçer Ben de bir iki kere görmüştüm hatta eşime anlattım, kiminle diye sordu tanımıyom dedim Bi defasında yarım gün filan konuşmadı benle.

Ben bütün gece İdoşun altını aldım, altın sarısı kakalar. Hayır olsun

Kizlar bu arada fundadan haber varmi...bikac hafta once annelerine gidicekti hla topige gelmedi merak ettim ardayla fundayi

Kiz senn gne iyimis ben gecmise uzaniyrm bde ruyalarimda totom acik heralde hep ;-)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…