2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

mutlu güneşli bol beslenmeli güzel bir gün olsun diliyorum.
kahvaltı: sütlü pirinçli muhallebi içine yumurta peynir ceviz pekmez tereyağ
öğlen yoğurt
ikindi çorba patates havuç 3-4 yaprak ıspanak bir arpacık soğan bir tatlı kaşık irmik yada bulgur
akşam armutlu muhallebi

Günaydın kızlar nasılsınız sizin dişler rahat çıkıyor mu ?? Oğlum ilk dişini pıt diye çıkardı ama üç gün sonra öyle bir fasıl yaptı ki anlatmak mümkün değil. Ateş, öksürük ,burun akıntısı ,uykusuz geceler ,sürekli ağlamalar çok fena çokkkkk

Oh afiyet şeker olsun kurbişimin kurbişine

Canım çok geçmiş olsun yaa ama bu anlattıkların dişe benzemiyor, düpedüz soğuk algınlığı gibi :26:

Günaydın arkadaşlar.Kocişde bebişde uyuyor.Bende burdayım.Kızımın yediği sabah kahvaltısı;
2 kaşık labne peynir, 1,5 kaşık üzüm pekmezi, yarım yumurta sarısı, yarım kaşık tereyağ, azcık muz,ıhlamurla bulamaç yaptım.Afiyetle yedi kelebeğim.

Arasta diş böyle yaparmış canım doktorumuza danıştık ... Eşim de böyle çıkarmış dişlerini babasına çekmiş oğlum ...

Son düzenleme:

ayyy kıyamam kuzucığaa hayırlı olsun dişiniz. benide böle zor günler bekliyo 2 haftadır mızmız daha görünen diş yok

Hoşgeldin canım ben çalıştığım için akşamdan hazırlayıp bırakıyorum çorba için püresini. Taze olsa elbette daha iyi olur ama vaktim yok diyorsan hiç yememesinden iyidir

Canım öncelikle kilo konusunda daha kötüleri de var mesela biz % 19 persentildeyiz durum vahim yani Dermatit konusuna gelince ben düzenli kremini sürüyorum, yün-kadife gibi kumaşlar giydirmiyorum. Çamaşırlarını sabun tozuyla yıkıyorum yumuşatıcı kesinlikle kullanmıyorum. Yüzü ve kulaklarını komple sarmıştı. Şuan bişey yok çok şükür. Banyodan sonra ve yatmadan önce cildini nemlendirmek önemli.

AMİNNNN diyorum buna Ben süpermen olmak istemiyorum. Kırmızı başlıklı kız olayım safça ormanda dolanayım

A-aa idepsize bak sen totosu açık yatıyor ünlüler dünyasından kim olduğunu çok merak ettim

Allah kolaylık versin canım bizde burun akıntısı ateş falan yok. Sadece sürekli bağırıyor kızgın kızgın. Atarlı genç modunda hem kemiriyor hem bağırıyor. Sonra da boğazı gıcık yapıp öksürüyor.

ayyy kıyamam kuzucığaa hayırlı olsun dişiniz. benide böle zor günler bekliyo 2 haftadır mızmız daha görünen diş yok

İnşallah sizde böyle olmaz ya çok zor bütün gece ayaktayız kesintisiz yarım saat uyumuyor 10 dakikada bir kalkıyoruz Ha bir de iştahsızlık da var ne pişirsem bayıla bayıla yiyen bebek iki lokma yiyor sonra ağzını açmıyor ya da tükürüyor

Arasta ne bilim canim bilincalti filan diye dusunulur belki diye utandim
Ang biz uyuyormuyuz ki totoumuz acik kalsin bacim
Gunebakan kenan imirzaliogluydu bacim baya buyuk ask yasamistik
Dislerimiz cikarken cok farkli bir huzursuzlugu olmadi ama oncesinde bizde sogukalginligi gecirmistik.

cemileyd--- cucu-- kurabiyemm--- aysee bebişlerinizee maşallh diyorummm.. çokk güzellerr. bu ağustos bebişlerinde var bişeylerr yaaa hepsii çok şeker hepsi çokk tatlıııı..(başka atladıklarım varsa kusura bakmasınlar ne olurr :) )

Bizimkide bitirdi bugun kahvaltisinu pek sevindim
Oglende kayisili yogurt vericem,sonrasina bakariz

Ayni fikirdeyim canim kesinlikle coook tatli hepsi.

Kiz ne yalnz birakmasi yine zayifim sdece sezeryan gobegm gldi anca beraber kanca beraber canm ;-)
Ayy canım benim yalnız bırakma beni korkarım :18:

Günaydın canımm. arastanın dediği gibi totoyu ört sen bence de
Seyyahcım geçmiş olsun ya baya ağır geçiyormuş dişler sizde. Allah yardımcın olsun canım, geçecek inşallah

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır sizi takip ediyorum
Ama huysuz kızım yüzünden bir türlü yazamadım
Bu kadr güzel bilgileri alıpta yazmamak haksızlık olucaktı
Kabul edersiniz ben ve kızımda aranızda olmak istiyoruz
Ismim gizem 6 Eylül doğumlu derin isminde cadı bi kızım var :)
5 aydan beri sadece anne sütü alıyor
Yeni yeni tasmaya başladık hafta sonu çorba denedik 1 kaşık
Şimdi de 3 gün yoğurt veriyorum
Buda hafta sonu îlk çorba deneyimimiz ☺️

Hoşgeldin aramıza.
Derin çok güzel bir kızmış ama pek beğenmemiş sanki çorbasını

Hoş bulduk.Size de geçmiş olsun. Bebeğiniz erkek sanırım.Sünnet olduğunda erkekler enfeksiyondan kurtulur diye okumuştum.Diş çıkmayacağına eminseniz huzursuzluğu İYEdendir.Biz enfeksiyonu hiçbir belirti olmadığı için sürekli ağlama, uykuda çığlık atma ve kucakta dahi durmama şikayetleri ile öğrendik.

Ne çok aksilik olmuş üst üste canım Hoşgeldin aramıza inşallah tüm sorunlarınız çözülür. Bu sorunları yaşayan arkadaşlar eminim yardımcı olacaklardır bu konuda :))

Hoş bulduk.Aksilikler keşke son bulsa artık.Neyse... Buna da şükür.Allah dermansız dert vermesin.

Canım öncelikle kilo konusunda daha kötüleri de var mesela biz % 19 persentildeyiz durum vahim yani Dermatit konusuna gelince ben düzenli kremini sürüyorum, yün-kadife gibi kumaşlar giydirmiyorum. Çamaşırlarını sabun tozuyla yıkıyorum yumuşatıcı kesinlikle kullanmıyorum. Yüzü ve kulaklarını komple sarmıştı. Şuan bişey yok çok şükür. Banyodan sonra ve yatmadan önce cildini nemlendirmek önemli.

Hangi kremi ve deterjanı kullanıyorsun? Ben Dalin sıvı kullanıyorum; ama o da mı sorun yaratır acaba?Ben Mustelanın etkisini göremedim.Zeytinyağı denedim Boynundakiler azaldı;ancak yanağı bir türlü değişmedi.Bu da ilginç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…