Kiz senn gne iyimis ben gecmise uzaniyrm bde ruyalarimda totom acik heralde hep ;-)
Oh afiyet şeker olsun kurbişimin kurbişinemutlu güneşli bol beslenmeli güzel bir gün olsun diliyorum.
kahvaltı: sütlü pirinçli muhallebi içine yumurta peynir ceviz pekmez tereyağ
öğlen yoğurt
ikindi çorba patates havuç 3-4 yaprak ıspanak bir arpacık soğan bir tatlı kaşık irmik yada bulgur
akşam armutlu muhallebi
Günaydın kızlar nasılsınız sizin dişler rahat çıkıyor mu ?? Oğlum ilk dişini pıt diye çıkardı ama üç gün sonra öyle bir fasıl yaptı ki anlatmak mümkün değil. Ateş, öksürük ,burun akıntısı ,uykusuz geceler ,sürekli ağlamalar çok fena çokkkkk
Günaydın kızlar nasılsınız sizin dişler rahat çıkıyor mu ?? Oğlum ilk dişini pıt diye çıkardı ama üç gün sonra öyle bir fasıl yaptı ki anlatmak mümkün değil. Ateş, öksürük ,burun akıntısı ,uykusuz geceler ,sürekli ağlamalar çok fena çokkkkk
merhabalar uzun zamandır sessiz takpicinizim e artık katılmak farz oldu hepiniz bebeklerinizi güle güle büyütün ömürleri bereketli saglıkları daim olsun ben ve ogluşumdan size kocaman bir merhaba
ek gıda konusunda ben acıkcası yapıpta ogluma yidirdigim bir sey yok yapışık gezdigimiz için ne yazıkki vakit yok ama bir gün önceden akşamdan yapsam ertesi gün versem nasıl olur sizce
Önce geçmişi okuyup aranıza katılmak niyetindeydim.Bir süre okudum, 400lü sayfalara ancak gelebildim.Her ne kadar doktor ek gıdaya 5. ayda tam olarak başla dese de ben anne sütünden mahrum kalır düşüncesiyle tadımlıkla tam geçiş arasında bir uygulama yaptım. Belki de doktoru dinlesem iyi olurdu; çünkü kızım 50 persentilin altında.Sanırım 40 persentilde.Boyu uzun; ama birkaç aydır kilo hususunda sorun yaşıyoruz.Önce idrar yolu enf. nedeniyle kilo alımı yavaşladı.sonra da bu aylara has azalma başladı.Aslında emmede ve yemede bir sorun yok; ama belki çok hareketli olduğu belki de metabolizma hızı yüksek old. içindir.Besin alerjisi de olabilir; çünkü yoğurt ve tarhana verdiğimde dilinde kızarıklık ve çenesinde kırmızılık oluştu.Bu irmik için de geçerli.Bunlar 2 saat içinde kaybolan belirtiler old. için lütfen bebeğinizin diline ve vücuduna dikkatli bakın.Umarım sorun yaşamazsınız.Bizde bir de bebek egzaması (atopik dermatit) var.Doktor süt alerjisi ihtimali nedeniyle kahvaltıya 1 ay sonra başlatacak.Egzama için Mustela bize çare olmadı.Maalesef 5 gün kortizonlu krem kullandık;ama krem sonrası egzama tekrarlandı.Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.Kilo almasını istiyorum.Dr. devam sütü, kaşık maması, pirinç unu önermiyor.Ben de kullanmıyorum.iştahı yerindeyken neden az kilo aldığını bir çözebilsem... Gece 3 saatte bir emziriyorum.Gerçi 1-2 dk sonra uyuyakalıyor.Dr. bunu önermişti; ama işe yaramadı.Bizden götürüsü de oldu.Kızım kesintisiz 5-6 bazen 7-8 saat uyuyan keyifli bir bebekti. Şimdi 2-3 saatte bir uyanıyor.Aynı saatlerde kalktığı için bunun alışkanlık olduğunu tahmin ediyorum.Egzama için dr. odanın iyi nemlendirilmesi gerektiğini, kremle o alanları iyi nemlendirmemizi, haftada 2 kez yıkamamızı (Günaşırı yıkıyordum), önlük takarken dikkatli olmamızı (Boyun bölgesindeki egzama sebebi bu olabilirmiş) önerdi. Size önerilenler nedir?Yanlış hatırlamıyorsam egzaması olan bebeklerimiz vardı. Bizim bir tane dişşimiz çıktı ve 2.si de çıkmak üzere.Sürekli mızmızlığın ve uyku süremizin bir katili de o minik canavarlarEk gıda olarak meyve ve sebze çorbaları verdiğimi de eklemek isterim.
Günaydın kızlarAnne olmak yetmez, yetrmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen Her işe yetişebildiğiniz ve kendinize de zaman ayırabildiğiniz bir gün olsun
[video=youtube;EgqFJpHCY7E]http://www.youtube.com/watch?v=EgqFJpHCY7E#t=243[/video]
Gunaydinlarrrrrrrr
Bugun cooook guzel gecsin ins.
Kizlar yaa soylemeye utaniyorum ama ben bir kac kezdir ruyamda esimi aldattigimi goruyorum.Bu kisiler bazen unluler dunyasindan oluyor bazende hic bilmedigim hayali kahramanlar.tovbe yarabbim nedir bu boyle...
Hoşgeldin canım ben çalıştığım için akşamdan hazırlayıp bırakıyorum çorba için püresini. Taze olsa elbette daha iyi olur ama vaktim yok diyorsan hiç yememesinden iyidir
Canım öncelikle kilo konusunda daha kötüleri de var mesela biz % 19 persentildeyiz durum vahim yaniDermatit konusuna gelince ben düzenli kremini sürüyorum, yün-kadife gibi kumaşlar giydirmiyorum. Çamaşırlarını sabun tozuyla yıkıyorum yumuşatıcı kesinlikle kullanmıyorum. Yüzü ve kulaklarını komple sarmıştı. Şuan bişey yok çok şükür. Banyodan sonra ve yatmadan önce cildini nemlendirmek önemli.
AMİNNNN diyorum bunaBen süpermen olmak istemiyorum. Kırmızı başlıklı kız olayım safça ormanda dolanayım
A-aa idepsize bak sen totosu açık yatıyorünlüler dünyasından kim olduğunu çok merak ettim
Allah kolaylık versin canım bizde burun akıntısı ateş falan yok. Sadece sürekli bağırıyor kızgın kızgın. Atarlı genç modunda hem kemiriyor hem bağırıyor. Sonra da boğazı gıcık yapıp öksürüyor.
ayyy kıyamam kuzucığaa hayırlı olsun dişiniz. benide böle zor günler bekliyo 2 haftadır mızmız daha görünen diş yok
Günaydın arkadaşlar.Kocişde bebişde uyuyor.Bende burdayım.Kızımın yediği sabah kahvaltısı;
2 kaşık labne peynir, 1,5 kaşık üzüm pekmezi, yarım yumurta sarısı, yarım kaşık tereyağ, azcık muz,ıhlamurla bulamaç yaptım.Afiyetle yedi kelebeğim.
cemileyd--- cucu-- kurabiyemm--- aysee bebişlerinizee maşallhdiyorummm.. çokk güzellerr. bu ağustos bebişlerinde var bişeylerr yaaa hepsii çok şeker hepsi çokk tatlıııı..(başka atladıklarım varsa kusura bakmasınlar ne olurr :) )
Ayy canım benim yalnız bırakma beni korkarım :18:Kiz ne yalnz birakmasi yine zayifim sdece sezeryan gobegm gldi anca beraber kanca beraber canm ;-)
Günaydın canımm. arastanın dediği gibi totoyu ört sen bence deGunaydinlarrrrrrrr
Bugun cooook guzel gecsin ins.
Kizlar yaa soylemeye utaniyorum ama ben bir kac kezdir ruyamda esimi aldattigimi goruyorum.Bu kisiler bazen unluler dunyasindan oluyor bazende hic bilmedigim hayali kahramanlar.tovbe yarabbim nedir bu boyle...
Seyyahcım geçmiş olsun ya baya ağır geçiyormuş dişler sizde. Allah yardımcın olsun canım, geçecek inşallahGünaydın kızlar nasılsınız sizin dişler rahat çıkıyor mu ?? Oğlum ilk dişini pıt diye çıkardı ama üç gün sonra öyle bir fasıl yaptı ki anlatmak mümkün değil. Ateş, öksürük ,burun akıntısı ,uykusuz geceler ,sürekli ağlamalar çok fena çokkkkk
Hoşgeldin aramıza.Merhaba arkadaşlar uzun zamandır sizi takip ediyorum
Ama huysuz kızım yüzünden bir türlü yazamadım
Bu kadr güzel bilgileri alıpta yazmamak haksızlık olucaktı
Kabul edersiniz ben ve kızımda aranızda olmak istiyoruz
Ismim gizem 6 Eylül doğumlu derin isminde cadı bi kızım var :)
5 aydan beri sadece anne sütü alıyor
Yeni yeni tasmaya başladık hafta sonu çorba denedik 1 kaşık
Şimdi de 3 gün yoğurt veriyorum
Eki Görüntüle 984309 Buda hafta sonu îlk çorba deneyimimiz ☺️
Hoşbuldukk :))Hoşgeldin aramıza.
Derin çok güzel bir kızmış ama pek beğenmemiş sanki çorbasını
Hoşgeldiniz, baya bi zor günler geçiyor. bizde israr yolu enf olduk fakat böbreğine idrar kaçağı var geçicek ama inanıyorum Allah bebişlerimize sağlık versin inşallah. diş mızıklığı bizdede var henüz görünen diş yok ama.
geçmiş olsun
Daha yeni başlamışsınız ek gıdaya. Alışması için biraz zaman tanı.Hoşbuldukk :))
Evet sevmedi yoğurt vericek bugün yine
Su içerken bile surat ifademiz bu :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?