2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Çok güzel bir video izlenilesi..
[video=youtube;Q0uKa7kHIgE]http://www.youtube.com/watch?v=Q0uKa7kHIgE[/video]

Son düzenleme:
Daha yeni başlamışsınız ek gıdaya. Alışması için biraz zaman tanı.
İnşallah zamanla daha severek yer mamalarını :)

İnşallahhh :))
Ben bu videoyu dün izledim nasıl güzel Kıyamam hiç

Hosgeldn canm aramiza

Slm kuzular giremiyorum takip edemiyorum ama aklim hep sizde kardesim gidince donecegim haftaya araniza insallah. yurutec aldik cok mutlu biniyoruz az az yatar vaziyette gitmeye emeklemeye başladık benim size sorum mama sandalyesi lutfen alanlar link fiyat memnuniyet yazar mi çoook öpüyorum sizii ve kuzileri

ihihihihih Kenan demek

Dünya tatlısı Selim ve onun güzel annesi maşallah Ne güzel oturmuş öyle tatlı kuzu Ayrıca seni çok bakımlı gördüm bebeyim

Hoşgeldiniiiiz Derincik çok tatlı maşallah tosbik İlk tattıklarında hepsi aynı tepkiyi veriyor endişelenme elbet bir gün beğendiği bişeyler olacak :)

ama ama bu çok duygusal sabahları bazen memeden ayrılmak istemiyor Asu ve insanın içi acıyor

Ang Hoşbuldukk :))
Günebakan teşekkür ederiz Hoşbuldukk evet sanırım her bebek aynı
Alışacaklar

Canım ben Funda ile konuştum eve dönmüş ama o kadar zaman evde olmayınca ev evlikten çıkmış şimdi toparlamaya çalışıyomuş, bir de kardeşi geliyormuş. Aramıza dönecekmiş bizi çok özlemiş. Kızlara selam söyle dedi :))

Ama siz cok guzelsiniz Selim ya bakma bana oyle yiyesim geliyor :)

Derin Hosgeldin Canim ne kadar tatlısin sen oyle :)

Ama biz seni cok özledik ki .

Ben kraft tango aldım n 11 den 190 tl ye ciddi bir kampanya vardı sonra ayse de aldı benim aldığımın kırmızısından o 200 tl ye aldı galiba

Arasta diş böyle yaparmış canım doktorumuza danıştık ... Eşim de böyle çıkarmış dişlerini babasına çekmiş oğlum ...
Hay Allah canım yaa hepsinde aynı şeyi yaşarsan yandın Allah kolaylık versin demek babaya benzemiş bu konuda
AMİNNNN diyorum buna Ben süpermen olmak istemiyorum. Kırmızı başlıklı kız olayım safça ormanda dolanayım

Günoş sen kırmızı başlıklı kız olursan ben de kurt olurum bak ona göre

Sana katılıyorum jewaycım:129::129:
Ay sen yine moral mi bozmaya geldin zayıf şey :95::120: Ne kadar kızsam da gerçeklerden kaçamıyıciğim Selimin yakışıklılığı zaten herkesçe biliniyo. Sana gelince tam bir güzelliksin canım benim, çıtır anniş:112:
Sen ve tatlı kızın aramıza hoşgeldiniz canım
Ay kıyamam yaa anne kokusunu nasıl da almış hemen

Durusel haftaya da gelmezsen çok fena bozuşucaz zaten. Özledik kız

merhaba herkese.. kızlar benim yine kafam karışık .. ben İlker e şu ana kadar verdiğim meyve ve yoğurt havucu daha denemedim bile .. siz püre olarak veriyordunuz dimi azcık suda havucu haşlasam ezsem yedirsemmi yoksa suyunumu sıkıp vereyim? birde çorba denemek istiyorum havuç patates pirinç olarak yapsam diyorum ama kabızlığı devam ediyor ama aslında kaka yaptığı zaman gayet yumuşak yapıyor.ama günler geçiyor anca öyle yapıyor oda makatına masaj yaparsam.. kahvaltı hiç vermedim sizce başlayayım mı ? bana bir yardım kızlar :)

ooo dualara bak senn!!!valla sarkı sankı benım ıcın..bugun mısafır gelıyo...ve ben temızlık,pasta börek,alısverış.utu ve sıze vakıt ayırmam gerekıyoo.en onemlıside kuzuma :))HEPSINE YETISEBILMEM ICINDE GERCEKTEN SÜPERMEN OLMAM GEREKIYOO..tesekkurler arstacım
Kizlar bu arada fundadan haber varmi...bikac hafta once annelerine gidicekti hla topige gelmedi merak ettim ardayla fundayi
fundanın keyfı yerınde... :)) bende cok ozledım fundayı..
masallahhh kuzuyaa :))yerım senın o gulen gözlerini...masalllahhh
hosgeldın arkadasım..ıkıncı derınımız geldı topıgımıze.. :))bu donemde sabır sabır sabır ... bi parcada benden gelsın :))

http://www.youtube.com/watch?v=BtpD2_S1iY0

Rica ederim kuzum da ne çektin yav misafirlerden. Hadi kolay gelsin canım benim

Canım çok teşekkürler. Nerde bakım kız saç diplerim nerelere geldi
Asuna da sana da kıyamam, çalışan anne olmak çok zor gerçekten çok saygı duyuyorum siz çalışan annelere

Canım birde sen geçenlerde doğumdan sonra bir kez regl olup bir daha olmadığını söylemiştin sanırım.
Sezeryan mıydı doğumun, doğumdan aç ay sonra oldun?
Ama siz cok guzelsiniz Selim ya bakma bana oyle yiyesim geliyor :)
Parmecim teşekkür ederim arkadaşım, sen güzel yüreğinle gözlerinle çok güzel bakıyosun
Kuzum benim güzel sözlerin için teşekkürler. Bende mutlu değilim böyle olmaktan ama yapiciik bişey yok malesef
Sende çıtır olacaksın yaza beslenme programına tam gaz devam
Canım 6 ayı doldurmuş olmanız lazım demi. Yavaştan başlamalısın bence öğünlere.
masallahhh kuzuyaa :))yerım senın o gulen gözlerini...masalllahhh
Teşekkür eder delimavi teyzesi

valla canımm sendeee selimdee çokkk güzell görünüyrsunn.. genee bunalımlara girdimm şu 85 kiloluk halimleee.. ben şu çileli başımı alıpda nerelere gidemmmm

hoşgeldinizz canımm.. DERİNimee adaş mı gelmişşş hoşgelmişşş.. derinimm de öpüyorr deriniii..
ne güzel olduu bölee yaaa

merhaba canımm...canım ben duduklunün buhar haznesınde haslayıp ıcıne ıkı damla zeytınyagı ılave edıyorum..Sonrada cam rendede rendeleyıp,oyle yedırmıstım...corbayıda havuc patates soğan irmik koymustum..prınce baslamadık daha :)

owwww!aglattın benı sulozcum yaaa.kendımı orda hıssettım... (

valla canımm sendeee selimdee çokkk güzell görünüyrsunn.. genee bunalımlara girdimm şu 85 kiloluk halimleee.. ben şu çileli başımı alıpda nerelere gidemmmm
Teşekkür ederiz canım. Emzirme dönemi geçsin sıkı bir diyetle sende verirsin kilolarını üzülme. Bende kilo alma derdindeyim

owwww!aglattın benı sulozcum yaaa.kendımı orda hıssettım... (
Bende çok duygulandım canım dün izlediğimde

Teşekkür ederiz canım. Çok mu ileri kilosu? 6 Aydan sonra sadec anne sütü yetmemeye başlıyor, çok vermesen bile biraz biraz başla aç kalmasın kuzucuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…