Daha yeni başlamışsınız ek gıdaya. Alışması için biraz zaman tanı.
İnşallah zamanla daha severek yer mamalarını :)
Çok güzel bir video izlenilesi..
[video=youtube;Q0uKa7kHIgE]http://www.youtube.com/watch?v=Q0uKa7kHIgE[/video]
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır sizi takip ediyorum
Ama huysuz kızım yüzünden bir türlü yazamadım
Bu kadr güzel bilgileri alıpta yazmamak haksızlık olucaktı
Kabul edersiniz ben ve kızımda aranızda olmak istiyoruz
Ismim gizem 6 Eylül doğumlu derin isminde cadı bi kızım var :)
5 aydan beri sadece anne sütü alıyor
Yeni yeni tasmaya başladık hafta sonu çorba denedik 1 kaşık
Şimdi de 3 gün yoğurt veriyorum
Eki Görüntüle 984309 Buda hafta sonu îlk çorba deneyimimiz ☺️
Evet çok güzel :)İnşallahhh :))
Ben bu videoyu dün izledim nasıl güzel Kıyamam hiç
Teşekkür ederiz. Bizde seni yeriz şekerim ama ne biz senin ne sen bizim karnımızı doyurursun bu ebatlaCok tatlisinz sekerim ana ogul yerim szi :-D
Arasta ne bilim canim bilincalti filan diye dusunulur belki diye utandim
Ang biz uyuyormuyuz ki totoumuz acik kalsin bacim
Gunebakan kenan imirzaliogluydu bacim baya buyuk ask yasamistik
Dislerimiz cikarken cok farkli bir huzursuzlugu olmadi ama oncesinde bizde sogukalginligi gecirmistik.
Slm kuzular giremiyorum takip edemiyorum ama aklim hep sizde kardesim gidince donecegim haftaya araniza insallah. yurutec aldik cok mutlu biniyoruz az az yatar vaziyette gitmeye emeklemeye başladık benim size sorum mama sandalyesi lutfen alanlar link fiyat memnuniyet yazar mi çoook öpüyorum sizii ve kuzileri
Hay Allah canım yaa hepsinde aynı şeyi yaşarsan yandın Allah kolaylık versin demek babaya benzemiş bu konudaArasta diş böyle yaparmış canım doktorumuza danıştık ... Eşim de böyle çıkarmış dişlerini babasına çekmiş oğlum ...
AMİNNNN diyorum bunaBen süpermen olmak istemiyorum. Kırmızı başlıklı kız olayım safça ormanda dolanayım
Sana katılıyorum jewaycım:129::129:cemileyd--- cucu-- kurabiyemm--- aysee bebişlerinizee maşallhdiyorummm.. çokk güzellerr. bu ağustos bebişlerinde var bişeylerr yaaa hepsii çok şeker hepsi çokk tatlıııı..(başka atladıklarım varsa kusura bakmasınlar ne olurr :) )
Ay sen yine moral mi bozmaya geldin zayıf şey :95::120: Ne kadar kızsam da gerçeklerden kaçamıyıciğim Selimin yakışıklılığı zaten herkesçe biliniyo. Sana gelince tam bir güzelliksin canım benim, çıtır anniş
Sen ve tatlı kızın aramıza hoşgeldiniz canımMerhaba arkadaşlar uzun zamandır sizi takip ediyorum
Ay kıyamam yaa anne kokusunu nasıl da almış hemenÇok güzel bir video izlenilesi..
Slm kuzular giremiyorum takip edemiyorum ama aklim hep sizde kardesim gidince donecegim haftaya araniza insallah. yurutec aldik cok mutlu biniyoruz az az yatar vaziyette gitmeye emeklemeye başladık benim size sorum mama sandalyesi lutfen alanlar link fiyat memnuniyet yazar mi çoook öpüyorum sizii ve kuzileri
ooo dualara bak senn!!!valla sarkı sankı benım ıcın..bugun mısafır gelıyo...ve ben temızlık,pasta börek,alısverış.utu ve sıze vakıt ayırmam gerekıyoo.en onemlıside kuzuma :))HEPSINE YETISEBILMEM ICINDE GERCEKTEN SÜPERMEN OLMAM GEREKIYOO..tesekkurler arstacımGünaydın kızlarAnne olmak yetmez, yetrmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen Her işe yetişebildiğiniz ve kendinize de zaman ayırabildiğiniz bir gün olsun
[video=youtube;EgqFJpHCY7E]http://www.youtube.com/watch?v=EgqFJpHCY7E#t=243[/video]
fundanın keyfı yerınde... :)) bende cok ozledım fundayı..Kizlar bu arada fundadan haber varmi...bikac hafta once annelerine gidicekti hla topige gelmedi merak ettim ardayla fundayi
masallahhh kuzuyaa :))yerım senın o gulen gözlerini...masalllahhh
hosgeldın arkadasım..ıkıncı derınımız geldı topıgımıze.. :))bu donemde sabır sabır sabır ... bi parcada benden gelsın :))Merhaba arkadaşlar uzun zamandır sizi takip ediyorum
ooo dualara bak senn!!!valla sarkı sankı benım ıcın..bugun mısafır gelıyo...ve ben temızlık,pasta börek,alısverış.utu ve sıze vakıt ayırmam gerekıyoo.en onemlıside kuzuma :))HEPSINE YETISEBILMEM ICINDE GERCEKTEN SÜPERMEN OLMAM GEREKIYOO..tesekkurler arstacım
Canım çok teşekkürler. Nerde bakım kız saç diplerim nerelere geldiDünya tatlısı Selim ve onun güzel annesi maşallahNe güzel oturmuş öyle tatlı kuzu Ayrıca seni çok bakımlı gördüm bebeyim
ama ama bu çok duygusalsabahları bazen memeden ayrılmak istemiyor Asu ve insanın içi acıyor
Parmecim teşekkür ederim arkadaşım, sen güzel yüreğinle gözlerinle çok güzel bakıyosunAma siz cok guzelsiniz Selim ya bakma bana oyle yiyesim geliyor :)
Kuzum benim güzel sözlerin için teşekkürler. Bende mutlu değilim böyle olmaktan ama yapiciik bişey yok malesefAy sen yine moral mi bozmaya geldin zayıf şey :95::120: Ne kadar kızsam da gerçeklerden kaçamıyıciğim Selimin yakışıklılığı zaten herkesçe biliniyo. Sana gelince tam bir güzelliksin canım benim, çıtır anniş:112:
Canım 6 ayı doldurmuş olmanız lazım demi. Yavaştan başlamalısın bence öğünlere.merhaba herkese.. kızlar benim yine kafam karışık .. ben İlker e şu ana kadar verdiğim meyve ve yoğurt havucu daha denemedim bile .. siz püre olarak veriyordunuz dimi azcık suda havucu haşlasam ezsem yedirsemmi yoksa suyunumu sıkıp vereyim? birde çorba denemek istiyorum havuç patates pirinç olarak yapsam diyorum ama kabızlığı devam ediyor ama aslında kaka yaptığı zaman gayet yumuşak yapıyor.ama günler geçiyor anca öyle yapıyor oda makatına masaj yaparsam.. kahvaltı hiç vermedim sizce başlayayım mı ? bana bir yardım kızlar :)
Teşekkür eder delimavi teyzesimasallahhh kuzuyaa :))yerım senın o gulen gözlerini...masalllahhh
merhaba canımm...canım ben duduklunün buhar haznesınde haslayıp ıcıne ıkı damla zeytınyagı ılave edıyorum..Sonrada cam rendede rendeleyıp,oyle yedırmıstım...corbayıda havuc patates soğan irmik koymustum..prınce baslamadık daha :)merhaba herkese.. kızlar benim yine kafam karışık .. ben İlker e şu ana kadar verdiğim meyve ve yoğurt havucu daha denemedim bile .. siz püre olarak veriyordunuz dimi azcık suda havucu haşlasam ezsem yedirsemmi yoksa suyunumu sıkıp vereyim? birde çorba denemek istiyorum havuç patates pirinç olarak yapsam diyorum ama kabızlığı devam ediyor ama aslında kaka yaptığı zaman gayet yumuşak yapıyor.ama günler geçiyor anca öyle yapıyor oda makatına masaj yaparsam.. kahvaltı hiç vermedim sizce başlayayım mı ? bana bir yardım kızlar :)
Teşekkür ederiz canım. Emzirme dönemi geçsin sıkı bir diyetle sende verirsin kilolarını üzülme. Bende kilo alma derdindeyimvalla canımm sendeee selimdee çokkk güzell görünüyrsunn.. genee bunalımlara girdimm şu 85 kiloluk halimleee.. ben şu çileli başımı alıpda nerelere gidemmmm
Bende çok duygulandım canım dün izlediğimdeowwww!aglattın benı sulozcum yaaa.kendımı orda hıssettım...(
Canım 6 ayı doldurmuş olmanız lazım demi. Yavaştan başlamalısın bence öğünlere.
evet cnm 16 ağustos. hep kilolu diye ek gıdaya başlayamadım tam olarak.ama vermesemde alışamıcak aynen
selim ve sende çok tatlısınız yinee
merhaba canımm...canım ben duduklunün buhar haznesınde haslayıp ıcıne ıkı damla zeytınyagı ılave edıyorum..Sonrada cam rendede rendeleyıp,oyle yedırmıstım...corbayıda havuc patates soğan irmik koymustum..prınce baslamadık daha :)
benim düdüklüde buhar haznesi yok onun için dedim sudamı haşlayıp versem diye :26: kabızlığı nedeniyle patates ve irmik düşündürüyor . sağol cnm önerin için
Canım 6 ayı doldurmuş olmanız lazım demi. Yavaştan başlamalısın bence öğünlere.
evet cnm 16 ağustos. hep kilolu diye ek gıdaya başlayamadım tam olarak.ama vermesemde alışamıcak aynen
selim ve sende çok tatlısınız yinee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?