Canım çok teşekkürler. Nerde bakım kız saç diplerim nerelere geldi
Asuna da sana da kıyamam, çalışan anne olmak çok zor gerçekten çok saygı duyuyorum siz çalışan annelere
Canım birde sen geçenlerde doğumdan sonra bir kez regl olup bir daha olmadığını söylemiştin sanırım.
Sezeryan mıydı doğumun, doğumdan aç ay sonra oldun?
Günoş sen kırmızı başlıklı kız olursan ben de kurt olurum bak ona göre
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır sizi takip ediyorum
Ama huysuz kızım yüzünden bir türlü yazamadım
Bu kadr güzel bilgileri alıpta yazmamak haksızlık olucaktı
Kabul edersiniz ben ve kızımda aranızda olmak istiyoruz
Ismim gizem 6 Eylül doğumlu derin isminde cadı bi kızım var :)
5 aydan beri sadece anne sütü alıyor
Yeni yeni tasmaya başladık hafta sonu çorba denedik 1 kaşık
Şimdi de 3 gün yoğurt veriyorum
Eki Görüntüle 984309 Buda hafta sonu îlk çorba deneyimimiz ☺️
Hosgeldin canimmmmmmm derinimi ve seni kocamanopuyorum.
Kizlar giz benim arkadasim dunya kucuk burda da biraya geldik.
Derinin resmini gorunce hemen tele sarildim
Guzel paylasimlarimiz olsun,derinim saglikla buyusun ins.
Canım ben Funda ile konuştum eve dönmüş ama o kadar zaman evde olmayınca ev evlikten çıkmış şimdi toparlamaya çalışıyomuş, bir de kardeşi geliyormuş. Aramıza dönecekmiş bizi çok özlemiş. Kızlara selam söyle dedi :))
Bende bir kere oldum bir daha olmadım, ara ara kasıklarımda ağrı oluyo ama ne gelen var ne giden. Dr kontrolüne gitmek gerekir mi acaba ya :18:Saçların hiç de tuhaf durmuyo kız ombre modası var tam da öyle gibi olmuş :)
Evet bir kez tam 2 ay sonra oldum canım.
Hosgeldin canimmmmmmm derinimi ve seni kocaman opuyorum.
Teşekkür ederiz canım.Masallah sizeeee
Selim herzaman ki gibi cok tatlisin...
Bende bir kere oldum bir daha olmadım, ara ara kasıklarımda ağrı oluyo ama ne gelen var ne giden. Dr kontrolüne gitmek gerekir mi acaba ya :18:
Tandoracım bence başla artık illaki alışacak canım havucu haşla bence, kabak,brokoli, patates bunları ver bencemerhaba herkese.. kızlar benim yine kafam karışık .. ben İlker e şu ana kadar verdiğim meyve ve yoğurt havucu daha denemedim bile .. siz püre olarak veriyordunuz dimi azcık suda havucu haşlasam ezsem yedirsemmi yoksa suyunumu sıkıp vereyim? birde çorba denemek istiyorum havuç patates pirinç olarak yapsam diyorum ama kabızlığı devam ediyor ama aslında kaka yaptığı zaman gayet yumuşak yapıyor.ama günler geçiyor anca öyle yapıyor oda makatına masaj yaparsam.. kahvaltı hiç vermedim sizce başlayayım mı ? bana bir yardım kızlar :)
Allah iyiliğini versin arasta :18: kıyma bana kıyma
Ay ne güzel olmuş tesadüfe bakGiz daha çok takılsın buralara :)
Benim gitmem gerek yaklaşık 2 haftadır akıntım varNe ara nasıl gidicem bilemiyorum. Benim bir de çok gazım oluyo arada karnımda hareketlenmeler hissediyorum. Yoksa hamilemiyim diye saçmalıyorum Hamile bile olsam bebişin hareketlerini şuan hissetmem imkansız diyip kendimi yatıştırıyorum.
Sanırım bedenin burda ama ruhunu kv teslim aldı
Hay Allah canım yaa hepsinde aynı şeyi yaşarsan yandın Allah kolaylık versin demek babaya benzemiş bu konuda
Günoş sen kırmızı başlıklı kız olursan ben de kurt olurum bak ona göre
Sana katılıyorum jewaycım:129::129:
Ay sen yine moral mi bozmaya geldin zayıf şey :95::120: Ne kadar kızsam da gerçeklerden kaçamıyıciğim Selimin yakışıklılığı zaten herkesçe biliniyo. Sana gelince tam bir güzelliksin canım benim, çıtır anniş:112:
Sen ve tatlı kızın aramıza hoşgeldiniz canım
Ay kıyamam yaa anne kokusunu nasıl da almış hemen
Durusel haftaya da gelmezsen çok fena bozuşucaz zaten. Özledik kız
Ama siz cok guzelsiniz Selim ya bakma bana oyle yiyesim geliyor :)
Derin Hosgeldin Canim ne kadar tatlısin sen oyle :)
Ama biz seni cok özledik ki .
Ben kraft tango aldım n 11 den 190 tl ye ciddi bir kampanya vardı sonra ayse de aldı benim aldığımın kırmızısından o 200 tl ye aldı galiba
Şimdi gördüm canım, alıntılarla birlikte gelmesi ne kötü yaamesajım geldi mi sana :26:
Hahah deliSanırım bedenin burda ama ruhunu kv teslim aldı
Hoşbuldukk alıntılayamadım kusura bakmayın kızlar
demek kızımın adaşı da varmış ne mutlu :)
yaa subacımm ne mutlu oldum ya şaşırdım bende dünya küçük cidden :)
Ayy alemsin kiz ;-) bu kv ler adamin herseyini alir bacim:-D
Şimdi gördüm canım, alıntılarla birlikte gelmesi ne kötü yaa
Hahah deli
Ayy cankuslarim bende cik özledim valla inşallah döneceğim himm kraft bakmsmistim arasta seninki noldu alabildinmi.bana acil şart.
Sen mama yemiyosun ama ben seni yeriiiim.
Canım İdoşun şimdiye kadar olan herşeyini ben seçtim. Burda beğendiğim birkaç modeli yazmıştım ama maalesef temin edilemedi. Sonra eşim anakucağı.com da Jane Activa bulmuş işyerindeyken bana sürpriz yapmak için sipariş etmiş. Bi baktım mavi almış hiç içime sinmemişti resmini sitede gördüm. Neyse ki adamlar temin edip yollayamadılar ve para iadesi yaptılar. Sonra eşim taktı mama sandalyesine ve herşeyi sen seçtin bunu da ben seçicem dedi ve gitti Polly yi beğendi, bu yüzden Polly aldık canım ama deseni ben seçtim yoksa yine mavi alcaktı, ben de kırmızı istiyodum yüzümü asınca kırmızı aldık. Ben İda mam yesin diye istiyodum mama sandalyesini ama o uyumak için kullanıyo ek besinle aramız hiç iyi değil. Bu da ispatı
Eki Görüntüle 985111 Eki Görüntüle 985112
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?