2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Sen mama yemiyosun ama ben seni yeriiiim.
Masum bebeğimm ne güzel uyumuş. Üzülme arastacım ya alışacak inşallah yılmak yok. Diren Arasta

Sulozcum annesinin ek besin topiği var ama ek besini yemeyen bir de bebeği var. Ben ara verdim ek besine mecburen bugün hiçbişey vermedim. Kaşık görünce, elimi görünce, mama biberonunu görünce eliyle itekliyor, kafasını çeviriyor ve çenesini kilitliyor. Çok şükür sütüm şuan için yeterli ama yetmediği zamanlar gelecek ve ben yemek yemekten nefret ettirmek istemiyorum O'nu. Bu yüzden çareyi ara vermekte aradım 1-2 gün sonra yeniden deniycem. Umarım işe yarar

Esın poly almakta haksız sayılmaz çünkü gercekten cok guzel :)

İda'ya gelince ne söylesem eksik kalıyor gibi geliyor melegin vücut bulmuş hali sanki . Ben cok seviyorum ki onu :))

Esın poly almakta haksız sayılmaz çünkü gercekten cok guzel :)

İda'ya gelince ne söylesem eksik kalıyor gibi geliyor melegin vücut bulmuş hali sanki . Ben cok seviyorum ki onu :))

Çok teşekkür ederim canım gerçekten çok güzel ama ben gereksiz pahalı buluyordum. Yani hala da buluyorum senin aldığın hem çok şık hem de fiyat olarak uygundu bence. Bana kalsa ondan alırdım.

yerizzz seniii arastaa tişikkür ederiz bebekimmmmo senin güzelliğinnnnnnnnnnn
aman sen o kuru zayıf şeylere bakmaaaaa canımm hıhhhhhhhhh

tşkler canımmm

duru ve annişi tişikkür eder ve kocaman öper

ahh yarebbimmm damadımaaa bak tatlılığa bakk yirim yirimmmmmdünüşş güzelliğinle göz kamaştırıyosun tatlışşşş maşallah sizeeeeee

çok tatlı annesi minnak derin maşallah
yavaş yavaş alışıcaktır ek gıdaya yılmak yok

Çok güzel bir video izlenilesi..
[video=youtube;Q0uKa7kHIgE]http://www.youtube.com/watch?v=Q0uKa7kHIgE[/video]

ayy çok duygusalll kuzumm ya kıyamam sanaaa

gözüm gönlüm açıldııı valla idoşum idoşum sen benim uyuyan güzelimmisinnyanına kafacığımı koyup uyusammm ayyy arasta maşallah güzellik böle bişeyyy
bu arada mama sandalyen süper canım uyumalık değil yemelik kullanırsınız inşallahhhhhhhhh yakında canım benimmm
çuk beğendimmm desenii falannnnn idoşumda içinde melek gibiiiiiiiii

Evet kizlar guzel bir tesaduf oldu.

İdossss seni yerim ben yerimm cok tatlisin.
Arastacim ins bu birkac gunluk sure idosun alismasi icin iyi gelir yoksa yemeyem bebek cok zor(
Ayrica kayisili yogurt onerin icin tesek.
Baris bey yogurdunu afiyetle yedi bugun.

Canım nasıl bakmıyım baksana hiç doğum yapmış kadına benziyolar mı maşallah diyorum sürekli tabi aman nazar değmesin ama benim de canım öyle olmak istiyo azimliyim başarıcam ama az kaldı
Gel cucu teyzesi gel uyu İdoşla :)) İnşallah dediğin gibi bi gün yemek için de kullanıcaz orda oturmayı çok seviyor çünkü :))
Arada tlfndan kaçamak yapıyorum kuzum okumaya çalışıyorum offf alışkanlık olmuş bee nasılsınız diye bakmadan olmuyo evde boş boş otururken veee bu daha 1. Gün

Ahahaha kıyamam yaa gazan mübarek olsun canım. Sen o tuvalete filan gidince yaz , anne terlenişsindir duşa gir de girsin yine yaz. Her fırsatı değerlendir canım

tütütüüüüüüü maşallah
ama bizde öle olmak istiyoruzzz öhööööööö makarneks güzelleri nolcakkk
bizde öle oliciiğizzzz elbet o günlerde gelicekkk inancımız tam hedefee doğruu
yememmiiiiiiii ben onu
akıllı kız şekerim önce oturmayı öğrenicek sonra hapur hupur yicek şuan test ediyorrr sandalyeyiii dediğim gibi olcakkk demişti dersinn ama

cucu teşekkür ederizz inşallah zamanla alışıcak

İda ne tatlısın sen maşallah nasıl uyumuş kalmış kıyamam
inşallahh alışır şuan sanırım ek gıda ya hazır değilll prenses

kızlar bugün ablam geldi ve ben kapı pencere perde ne varsa temizledim mis oldu evim halılarda yıkamaya gitti doğumdan sonra ne iyi oldu ondan yazamadım size
derin ve annesi hoşgeldiniz.
İdam bu ne masumluk bol bol mamalarını ye uyuma öle.
Allahım bende görebilecekmiyim acaba Mertin kendince uyuduğunu😃

Kızlar okuyorum ama pek katılamıyorum mızmızlık üzerimizde yine şuan da beni tekmeliyor mız mızlanıyor ama kararlıyım yazıcam

Suloz maşallah ikinizede ben o çiçek açmış selimi yerim çok tatlı ooooo

Arastacım çok tatlı uyumuş ama ben tatlı tatlı mamalarını yemesini diliyorum mama sandalyelerimiz aynı birebir benimde çok hoşuma gidiyo

oyy idoşş seni ben yiyim olmazmıı canım bizim beyefendide aynı meyveleri ilk etapta sevmişti şimdi onuda yemiyor ama annesinin sütünden vazgeçemiyor tutkunu olmuş :) ara verdiğin çok iyi olmuş ama çokta ara verme minink minik tattır bakalım ne yapıcak

ayy temizlik kelimesini duyunca içim bi hoş oldu bebekle elimden geldiği süpürüp silip toz almak .. bizde perde kullanmıyoruz camlar buzlu cam işlevi görüyor artık

ayyyhhh arastaa sen nasıl dayandın ida bu durumdaykennn.. ye onuu!! ye onuuu! yeee... :)))

Ama ben seni yerim...bu ne guzellik bu ne tatlilikk ;-)

Kızlar herkese iyi akşamlar. E okullar açıldı ben yine koşturmacadan sık gelemiyorum buraya ama hep okuyorum boş derslerimde falan.
Mavi iki gündür acayip ısırıyor herşeyi hatta elimi kemirdi resmen bugün ☺️😁 can acıtacak derecede ısırdı ve ısırdıkça rahatlıyor yüzünden anlaşılıyor. Ama bi huysuzluk falan yok. Acaba diş mi dedim..
İnşallah pıt diye çıkarır hiç huysuzlanmadan. 🙏

Bugün bizim okulda çoook sevdiğim ve saygı duyduğum bi sınıf öğretmeni usulca yanıma sokulup doğum yapmak üzere olan gelinine nasıl davranması gerektiğini, yükünü hafifletmek istediğini ama onu rahatsız etmekten çok korktuğunu, onun hormonları çok değişken olacağı için herkesi ona kırılmaması için şimdiden seferber ettiğini hatta sıkı durunnnnn!!!!!
Oğluyla sıkı bir konuşma yapıp kızı hiçbir şekilde üzmemesi gerektiğini çok anlayışlı ve fedakar olması gereken bir döneme gireceklerini anlattığını söyledi... Bana gelip başka neler yapabilirim nasıl davranmalıyız diye sordu ben de boynuna atlayıp sana Kv diyebilir miyim diye sormak istedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…