Sen mama yemiyosun ama ben seni yeriiiim.
Masum bebeğimm ne güzel uyumuş. Üzülme arastacım ya alışacak inşallah yılmak yok. Diren Arasta
Canım İdoşun şimdiye kadar olan herşeyini ben seçtim. Burda beğendiğim birkaç modeli yazmıştım ama maalesef temin edilemedi. Sonra eşim anakucağı.com da Jane Activa bulmuş işyerindeyken bana sürpriz yapmak için sipariş etmiş. Bi baktım mavi almış hiç içime sinmemişti resmini sitede gördüm. Neyse ki adamlar temin edip yollayamadılar ve para iadesi yaptılar. Sonra eşim taktı mama sandalyesine ve herşeyi sen seçtin bunu da ben seçicem dedi ve gitti Polly yi beğendi, bu yüzden Polly aldık canım ama deseni ben seçtim yoksa yine mavi alcaktı, ben de kırmızı istiyodum yüzümü asınca kırmızı aldık. Ben İda mam yesin diye istiyodum mama sandalyesini ama o uyumak için kullanıyo ek besinle aramız hiç iyi değil. Bu da ispatı
Eki Görüntüle 985111 Eki Görüntüle 985112
Esın poly almakta haksız sayılmaz çünkü gercekten cok guzel :)
İda'ya gelince ne söylesem eksik kalıyor gibi geliyor melegin vücut bulmuş hali sanki . Ben cok seviyorum ki onu :))
Pek istekli görünmüyo gibi canım kv. gerçekten de. Keşke sağlam bir bakıcı bulsan da ona bıraksan kreşler alana kadarFirma da ne güzel esnek saatler vermiş böyle yer kolay bulunmaz bir çözüm bulup çalış bence.
Ah canım ah o ağız kilitleme olayı bizde de var neler çekiyorum neler
Valla iyi ki istemişsin ben de bayıldım
Ayy boklu popişine bakmıyo bi de adammm diyo hee ne ilginç bi başlangıç yapmış ahahah keşke o anı çekebilme şansınız olsaydı
Nice 7 aylara ersin Selimciğim
Oh maşallah afiyet olsun hepsini silsin süpürsün. İdoş gibi yaptırıp yaptırıp döktürmesin (gerçi abimiz baya afiyetle yiyor onları ya neyse)
Canım hiç korkma ben de kastım kastım geldi geçti bile)
Menüler süper kızlar afiyet bal olsun tospiklerime. Ben de menü yazıyorum yazıyorum ama hangilerini yedi diye sorsanız ahahahBizim hala favori yiyeceğimiz anne sütü. İdoş bir tiryaki
Allahımmmm Rapunzelim gelmiş, narin prensesim gelmiş, güzeller güzeli arkadaşım gelmiş daha ne isterimİkinizi de üst üste koyar yerim zaten rejimdeyim açıııım ona göre
Olsun doya doya baktık fina mı
Ay ne güzel hazırlanmışlar yaa çok hoşuma gitti. Oldukça eğlenceli geçmiş belli :))
Gazan mübarek olsun canım
Canım her şey iyi hoş da eşine noldu yaa verdiğin sevindirici haberleri aldı götürdü benden şimdi. Nesi varmış canım:26: Çok geçmiş olsun(
Canım ayrı ayrı versen daha iyi olur sanki irmik hariç ben hepsini deneye deneye gittim.
Oğluşunla beraber hoşgeldin canım aramıza
Ne çok aksilik olmuş üst üste canımHoşgeldin aramıza inşallah tüm sorunlarınız çözülür. Bu sorunları yaşayan arkadaşlar eminim yardımcı olacaklardır bu konuda :))
Kız Cucum ne diyolar bunlar ahahahha ay beni orta yerimden çatlatçaklar zaten tatlısızım ühühühü yazık bana
Geldim ki
cemileyd--- cucu-- kurabiyemm--- aysee bebişlerinizee maşallhdiyorummm.. çokk güzellerr. bu ağustos bebişlerinde var bişeylerr yaaa hepsii çok şeker hepsi çokk tatlıııı..(başka atladıklarım varsa kusura bakmasınlar ne olurr :) )
Evet canım inş öyledir..
Biz yeriz canım değiştirmeyim o zaman arkasında omlet tarifi var:))Böyle antik kuntik işlerle uğraşırsam o olur işte
Saol canım arastanın tarifi aklımdaydı bi de portakallı kerevizini de denicem bakalım
Öğlen saat 2ye kadar ek gıdaldan hariç 150cc içiyor canım ben 3buçukta geliyorum sonra da süte ağırlık veriyoruz..biberon sıkıntısı yaşadık önce şimdi onu sulukla çözdük..geçecek canım inş ama üzülüyorum işte..
Yapmadık canım haklısın ondan da olabilir iyi aklıma getirdin
Duru ve annesi çook güzeller maşallah..
Geçmiş olsun canım neyse ki bişey çıkmamış ben de tam tersi kuzu eti daha iyidir diye düşünüyordum neden asla dedi ki dr..
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır sizi takip ediyorum
Ama huysuz kızım yüzünden bir türlü yazamadım
Bu kadr güzel bilgileri alıpta yazmamak haksızlık olucaktı
Kabul edersiniz ben ve kızımda aranızda olmak istiyoruz
Ismim gizem 6 Eylül doğumlu derin isminde cadı bi kızım var :)
5 aydan beri sadece anne sütü alıyor
Yeni yeni tasmaya başladık hafta sonu çorba denedik 1 kaşık
Şimdi de 3 gün yoğurt veriyorum
Eki Görüntüle 984309 Buda hafta sonu îlk çorba deneyimimiz ☺️
Çok güzel bir video izlenilesi..
[video=youtube;Q0uKa7kHIgE]http://www.youtube.com/watch?v=Q0uKa7kHIgE[/video]
Canım İdoşun şimdiye kadar olan herşeyini ben seçtim. Burda beğendiğim birkaç modeli yazmıştım ama maalesef temin edilemedi. Sonra eşim anakucağı.com da Jane Activa bulmuş işyerindeyken bana sürpriz yapmak için sipariş etmiş. Bi baktım mavi almış hiç içime sinmemişti resmini sitede gördüm. Neyse ki adamlar temin edip yollayamadılar ve para iadesi yaptılar. Sonra eşim taktı mama sandalyesine ve herşeyi sen seçtin bunu da ben seçicem dedi ve gitti Polly yi beğendi, bu yüzden Polly aldık canım ama deseni ben seçtim yoksa yine mavi alcaktı, ben de kırmızı istiyodum yüzümü asınca kırmızı aldık. Ben İda mam yesin diye istiyodum mama sandalyesini ama o uyumak için kullanıyo ek besinle aramız hiç iyi değil. Bu da ispatı
Sanırım bedenin burda ama ruhunu kv teslim aldı
Canım nasıl bakmıyım baksana hiç doğum yapmış kadına benziyolar mı maşallahyerizzz seniii arastaa tişikkür ederiz bebekimmmmo senin güzelliğinnnnnnnnnnn
aman sen o kuru zayıf şeylere bakmaaaaa canımm hıhhhhhhhhh
gözüm gönlüm açıldııı valla idoşum idoşum sen benim uyuyan güzelimmisinnyanına kafacığımı koyup uyusammm ayyy arasta maşallah güzellik böle bişeyyy
bu arada mama sandalyen süper canım uyumalık değil yemelik kullanırsınız inşallahhhhhhhhh yakında canım benimmm
çuk beğendimmm desenii falannnnn idoşumda içinde melek gibiiiiiiiii
Arada tlfndan kaçamak yapıyorum kuzum okumaya çalışıyorumofff alışkanlık olmuş bee nasılsınız diye bakmadan olmuyo evde boş boş otururken veee bu daha 1. Gün
Canım nasıl bakmıyım baksana hiç doğum yapmış kadına benziyolar mı maşallahdiyorum sürekli tabi aman nazar değmesin ama benim de canım öyle olmak istiyo azimliyim başarıcam ama az kaldı
Gel cucu teyzesi gel uyu İdoşla :)) İnşallah dediğin gibi bi gün yemek için de kullanıcaz orda oturmayı çok seviyor çünkü :))
Ahahaha kıyamam yaa gazan mübarek olsun canım. Sen o tuvalete filan gidince yaz , anne terlenişsindir duşa gir de girsin yine yaz. Her fırsatı değerlendir canım
Sulozcum annesinin ek besin topiği var ama ek besini yemeyen bir de bebeği var. Ben ara verdim ek besine mecburen bugün hiçbişey vermedim. Kaşık görünce, elimi görünce, mama biberonunu görünce eliyle itekliyor, kafasını çeviriyor ve çenesini kilitliyor. Çok şükür sütüm şuan için yeterli ama yetmediği zamanlar gelecek ve ben yemek yemekten nefret ettirmek istemiyorum O'nu. Bu yüzden çareyi ara vermekte aradım 1-2 gün sonra yeniden deniycem. Umarım işe yarar
kızlar bugün ablam geldi ve ben kapı pencere perde ne varsa temizledim mis oldu evim halılarda yıkamaya gitti doğumdan sonra ne iyi oldu ondan yazamadım size
derin ve annesi hoşgeldiniz.
İdam bu ne masumluk bol bol mamalarını ye uyuma öle.
Allahım bende görebilecekmiyim acaba Mertin kendince uyuduğunu😃
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?