2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Ahh ahhh demek istiyorum
Benden geçti kızıma böylesi gelsin :)))

Cok iyi yapmissin canim mis gibi olmustur evin.
Bizimde boyle bir temzlige ihtiyacimiz var bakalim ne zaman nasip olur.
Aynen katiliyorum gende barisin kendince uyudugu gunleri girmeyi cok arzu ediyorum.

Saskinlikla okudum vallahi boyle kv can kurban
Mavinin disi cikacak canin barista ayni durumdaydi.

önce maşallah diyor vede bu kayınvalidenin gelinini çok merak ediyorum :)

Banada yollayın bu kv den.. oğlan anası olarak bende gelinime bu şekilde davranacağım kızlarınız bize emanet 😃😀😃👶👧

Ben daha ek gıda saatlerini oturtamadım.Bu yüzden de hazırladığım meyveler ziyan oluyor.Taze taze vermek gerektiği için 1 saat içinde yemezse maalesef döküyorum Günde 1 kez meyve püresi 2 kez de çorba veriyorum.Saatler oturmadığı için bazen günde 2 kez ek gıdayla kalıyoruz. Saatlerinizi nasıl ayarladınız? Benim oturtamamamın bir sebebi kızımın diş çıkarma döneminde daha da sık emmek istemesi sanırım. Emme öncesi mi sonrası mı veriyorsunuz?Ben çok açken veremiyorum."O meme illa şimdi emilecek anneeeee!" diye dövünüyor Bir de şunu sormak istiyorum: Akşamdan akşama çorba hazırlıyorum. Günde 2 kez çorba içiyor ya, aynı çorbayı içmekten bıkmıyordur değil mi? Anne yüreği işte.

Vallahi ilk okuduğumda ünlüler dünyasından kim olduğunu ben de merak etmiştim, güldürdün beni canım:))
Senin bebişin atarlı atarlı bağırıyormuş ya, bir tanede ben de var, bağırıyor, eline verdiğim herşeyi yere atıyor, pırasa vermiştim bugün, sinirli sinirli kemirdi:)) Ah bir de yalancıktan öksürüyor.

İdoşum tatlım benim sen nasıl güzelsin öyle masum kelebek allahım yarabbimm senin uykunu sevsinlerr

Selim her zamanki gibi çook yakışıklı..Cucu sen de ne çıtı pıtı güzel bi anneymişsin öyle nazar değmesin maşallah

Derin bebek ve annesi hoşgeldiniz..)

Kuzum aynen biz ya işe yarar ara vermen umarım..Hiç istemediğim şey oldu yemek zamanı savaşmakTam 3 ay emmemek için direnen,göbeğimi çatlatan oğlan gitti şimdi ek besine hayır emmeye sonuna kadar eveet diyor..gördüğü anda bi çığlıklar,gülücükler,saldırmalar valla şaşkınlıklar içindeyim..Napcazz ya..Sütüm var ama o da artık beslemiyor sanırım kilo alamıyor..Olmaz böyyle alışmaları lazım ek besine.(.

Ne diyeyim sezilerim Kenan demişti, doğru çıktı canım:))

Teşekkürler kızlar eşimin ciddi bi sorunu yok çok şükür rahatladım biraz allah önce sağlık versin hepimize gerisi kolay
canım çok geçmiş olsun.ciddi bir orun olmadığına sevindim :)

hoşgeldin canım :)

canım atopik dermatit bizde de var ama fazla değil. yüzlü bişey giydirmiyorum ve üstüme fln sürtünmesine izin vermiyorum...hoşgeldin bu arada :)

canım size de geçmiş olsun... evet iyi düşün iyi olsun geçer inş... bizde de hamileyken çikoda böbrek büyümesi var dediler ama şükürler olsun ki son haftalarda normale döndü...

Ayşecim Çikonla tanışma şerefine nail olmuştuk, şimdi de senle tanıştık. Çok sevindim canım resmini gördüğüme çok güzel bir hatunmuşsun
teşekkürler canım bir de evde paspal halimi görsen öyle demezsin ama

Bnmde karnim buyuktu ama 2900 dogdu kizim. Goren bebek iri hefalde diyodu..suyum fazlaymis biraz smdi karnmda catlaklarm o gobekten bana kalan:-(
yaaaa o çatlaklardan fena şekilde bende de var

dişiniz hayırlı olsun canım :)

yaakışıklı selim ve onun güzel annesi...çookk tatlısınız ama siz

hoşgeldin aramıza :)Maşallah canım çookk tatlıymış Derin hanım :) biz de ufaktan bir giriş yaptık ek gıdaya. elma armut avokado ve yoğurtla :)

Çok güzel bir video izlenilesi..
[video=youtube;Q0uKa7kHIgE]http://www.youtube.com/watch?v=Q0uKa7kHIgE[/video]
ayy yaaa çookk fena oldum

canım ben n11den kraft tango aldım...parme de söylemiş gerçi...o almıştı son ürünü biraz bekledim tekrar indirime girdi.200 e aldım..sen de ara ara bak istersen tekrar girer belki.. çok memnunum..hatta dün babam bizdeydi,çok sağlam bu sandalye ben otursam beni de taşır dedi :)

Bu İdoş gerçekten de melek gibi ama yaaa, maşallah kuzuma :) çookk tatlısın senn bu arada gerçekten de polly çok güzel ama dediğin gibi azıcık tuzlu :) iyi bir seçim olmuş :)

inş. canım işe yarar da İdoş yer, çok araştırıyorsun uğraşıyorsun... emeğinin karşılığını alırsın ...

Ahahaha kıyamam yaa gazan mübarek olsun canım. Sen o tuvalete filan gidince yaz , anne terlenişsindir duşa gir de girsin yine yaz. Her fırsatı değerlendir canım
hehe gidince hemen okumaya giriyorum zaten :) yazmaya fırsat olmuyor. ama akşam oğlu geldi elinde tlfn nette geziyo..aaaa dedim açtım bilg.ı ben yokken neler kaynattınız rahatça okudum :) maşallah çeneler de baya bir düşükmüş :) yaa iyi hoş yardımı da dokunuyor ama başladı ilk günden... yoğurduna şeker koysak aslında gazını alır,diyorum şeker yasak. olsun biraz koyalım... uykudan uyandı üşür yelek giydirelim.. ki çikom hiç yelek giymedi biliyor bunu...uykusu yok herhalde uyumayacak o (yahu ben mi bilcem sen mi uykusu olup olmadığını).. ay hapşurdu hasta mı oluyor ateşi mi var (ya diyorum biz hapşurmuyor muyuz arada) olaylar...olaylar...

biz de biz de kayınvalidemle başladık ufaktan temizliğe :)

kızz kayınvaliden nerdee Alptuğ nasıl oldu ?
şu anda tam karşımda canım Alptuğ'a fitil verdi dün annem gelmişti yaptı rahatladı biraz ama bugün tık yok...yapamadıkça da gece 10 defa uyanıyoruz resmen...

ben de alabilirim canım öyle bir kv...:)
ilerde inş. ben de böyle bir kv olacağım. durmam gereken yeri bileceğim... o yüzden rahat olun kızlar :) annemi de sürekli uyarıyoruz 18 yaşında bir erkek kardeşimiz var... sakın diyoruz bak şuna karışma, böyle yapma ...hani kız kardeşi olan varsa

o yalandan öksürme bizde de var, ne de tatlı oluyor ama çikom :) bir de var gücüyle bana saldırıyor ısırmaya çalışıyor :) hee bir de ayak yemeye başladı...napıyor ediyor o ayağına yetişip ısırıyor :) bi de mutlu olup çığlık atıyor :)

Hoşgeldin aramıza canım..Bizim bi günümüz şöyle.

Sabah 7 anne sütü(gece emmeye çok kalkıyor az içiyor ama)-9.30 anne sütü-11.00 meyve püresi-13.30 sebze çorbası-15.30 anne sütü-17.00 yoğurt-ve yine ertesi güne kadar anne sütü...Tabii bu benim planım iştahsız oğlumun yediği bi kaç kaşık zorla..O yüzden bu sıra çoğu zaman karışıyor,öğünlerden sonra yine süt istiyor...Öğlen aç olmasına dikkkat ediyorum yoksa hiç yemez heralde...Akşam öğününde yoğurt da ver canım istersen hen faydalı hem de çeşit artar bıkmaz o da..

Aglamak istiyorummmm soklardayim...varmiymis boyleleri...allahim bzden gecti kizlarimiza boylelerini nasip et yarabbim

Selim her zamanki gibi çook yakışıklı..Cucu sen de ne çıtı pıtı güzel bi anneymişsin öyle nazar değmesin maşallah.(.

Ayy Sulozcum k.bakma yav sana Cucu dedim..Dün Cucunun da Duru bebekle fotosunu görmüştüm alıntılayamadım hatlar karıştı velhasıl sen de Cucu da çok güzel annişlersiniz..:)

Ayşe, Cemile, Cücü, Suloz ve fotoğraflarını gördüğüm bebişler çok güzelsiniz! Güleryüzünüzle çok yorgun olduğum bu gece bana çok iyi geldiniz. Suloz çok iyi endamın hayatım, kilo alıp ne yapacaksın, bakımlı kadın seni, benim halim içler acısı. Cücü aynı şeyleri senin için de düşünüyorum. Ayşe düşündüğümden çok daha gençsin, çok çıtır görünüyorsun. Atladığım kimse varsa kusuruma bakmayın kızlar, çok yorgunum. İyi geceler diliyorum sizlere.

Son düzenleme:

Hoş bulduk. Yoğurt şu an maalesef veremiyorum.Bir ara verdim ve dilinde kırmızı lekeler oluştu.Dr. süt alerjisi olabileceğini söyledi.Beklemedeyiz. Birkaç hafta sonra tekrar deneyeceğim.İnşallah alerji yoktur. İrmik ve tarhanada da aynı sorunu yaşadım.Bir de kavanoz maması alıp deneyeyim dedim, hanımefendi ona da reaksiyon gösterdi.Çok narin çoook İnşallah tüm bunlar birkaç ay sonra geçer.

Hoş bulduk. İnşallah kısa sürede tamamen geçer. Biz nemlendirici olarak bu akşam Bella Bye başladık.Daha önce Mustela kullandık;ama geçmedi. Bella B sanki daha kötü. Of yine acele ediyorum.Daha bir kez sürdüm, hemen geçmesini bekliyorum Ayşe bu arada foton kaçıncı sayfada ? Merak ettim epey :)

Son düzenleme:
Aslında artık çok da küçük olduğumu düşünmüyorum canım ama yaşımdan küçük gösteriyorum
Ama herkesin de düşündüğünden farklı çıktım

Bizim de doktorumuz bir krem ismi verdi istersen kullan dedi ama fazla olmadığı için kullanmıyorum ben... Sen de karamsarlığa kapılma hemen canım geçer inşallah. 2 yaşına kadar geçer diyorlar genelde.... 500. Sayfadaymış canım fotomuz da pek metak edilcek gibi değilimdir gerçi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…