Ahh ahhh demek istiyorumBugün bizim okulda çoook sevdiğim ve saygı duyduğum bi sınıf öğretmeni usulca yanıma sokulup doğum yapmak üzere olan gelinine nasıl davranması gerektiğini, yükünü hafifletmek istediğini ama onu rahatsız etmekten çok korktuğunu, onun hormonları çok değişken olacağı için herkesi ona kırılmaması için şimdiden seferber ettiğini hatta sıkı durunnnnn!!!!!
Oğluyla sıkı bir konuşma yapıp kızı hiçbir şekilde üzmemesi gerektiğini çok anlayışlı ve fedakar olması gereken bir döneme gireceklerini anlattığını söyledi... Bana gelip başka neler yapabilirim nasıl davranmalıyız diye sordu ben de boynuna atlayıp sana Kv diyebilir miyim diye sormak istedim...
kızlar bugün ablam geldi ve ben kapı pencere perde ne varsa temizledim mis oldu evim halılarda yıkamaya gitti doğumdan sonra ne iyi oldu ondan yazamadım size
derin ve annesi hoşgeldiniz.
İdam bu ne masumluk bol bol mamalarını ye uyuma öle.
Allahım bende görebilecekmiyim acaba Mertin kendince uyuduğunu😃
Ahh ahhh demek istiyorum
Benden geçti kızıma böylesi gelsin :)))
Bugün bizim okulda çoook sevdiğim ve saygı duyduğum bi sınıf öğretmeni usulca yanıma sokulup doğum yapmak üzere olan gelinine nasıl davranması gerektiğini, yükünü hafifletmek istediğini ama onu rahatsız etmekten çok korktuğunu, onun hormonları çok değişken olacağı için herkesi ona kırılmaması için şimdiden seferber ettiğini hatta sıkı durunnnnn!!!!!
Oğluyla sıkı bir konuşma yapıp kızı hiçbir şekilde üzmemesi gerektiğini çok anlayışlı ve fedakar olması gereken bir döneme gireceklerini anlattığını söyledi... Bana gelip başka neler yapabilirim nasıl davranmalıyız diye sordu ben de boynuna atlayıp sana Kv diyebilir miyim diye sormak istedim...
Bugün bizim okulda çoook sevdiğim ve saygı duyduğum bi sınıf öğretmeni usulca yanıma sokulup doğum yapmak üzere olan gelinine nasıl davranması gerektiğini, yükünü hafifletmek istediğini ama onu rahatsız etmekten çok korktuğunu, onun hormonları çok değişken olacağı için herkesi ona kırılmaması için şimdiden seferber ettiğini hatta sıkı durunnnnn!!!!!
Hoşgeldin canım ben çalıştığım için akşamdan hazırlayıp bırakıyorum çorba için püresini. Taze olsa elbette daha iyi olur ama vaktim yok diyorsan hiç yememesinden iyidir
Canım öncelikle kilo konusunda daha kötüleri de var mesela biz % 19 persentildeyiz durum vahim yaniDermatit konusuna gelince ben düzenli kremini sürüyorum, yün-kadife gibi kumaşlar giydirmiyorum. Çamaşırlarını sabun tozuyla yıkıyorum yumuşatıcı kesinlikle kullanmıyorum. Yüzü ve kulaklarını komple sarmıştı. Şuan bişey yok çok şükür. Banyodan sonra ve yatmadan önce cildini nemlendirmek önemli.
AMİNNNN diyorum bunaBen süpermen olmak istemiyorum. Kırmızı başlıklı kız olayım safça ormanda dolanayım
A-aa idepsize bak sen totosu açık yatıyorünlüler dünyasından kim olduğunu çok merak ettim
Allah kolaylık versin canım bizde burun akıntısı ateş falan yok. Sadece sürekli bağırıyor kızgın kızgın. Atarlı genç modunda hem kemiriyor hem bağırıyor. Sonra da boğazı gıcık yapıp öksürüyor.
Canım İdoşun şimdiye kadar olan herşeyini ben seçtim. Burda beğendiğim birkaç modeli yazmıştım ama maalesef temin edilemedi. Sonra eşim anakucağı.com da Jane Activa bulmuş işyerindeyken bana sürpriz yapmak için sipariş etmiş. Bi baktım mavi almış hiç içime sinmemişti resmini sitede gördüm. Neyse ki adamlar temin edip yollayamadılar ve para iadesi yaptılar. Sonra eşim taktı mama sandalyesine ve herşeyi sen seçtin bunu da ben seçicem dedi ve gitti Polly yi beğendi, bu yüzden Polly aldık canım ama deseni ben seçtim yoksa yine mavi alcaktı, ben de kırmızı istiyodum yüzümü asınca kırmızı aldık. Ben İda mam yesin diye istiyodum mama sandalyesini ama o uyumak için kullanıyo ek besinle aramız hiç iyi değil. Bu da ispatı
Eki Görüntüle 985111 Eki Görüntüle 985112
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır sizi takip ediyorum
Ama huysuz kızım yüzünden bir türlü yazamadım
Bu kadr güzel bilgileri alıpta yazmamak haksızlık olucaktı
Kabul edersiniz ben ve kızımda aranızda olmak istiyoruz
Ismim gizem 6 Eylül doğumlu derin isminde cadı bi kızım var :)
5 aydan beri sadece anne sütü alıyor
Yeni yeni tasmaya başladık hafta sonu çorba denedik 1 kaşık
Şimdi de 3 gün yoğurt veriyorum
Eki Görüntüle 984309 Buda hafta sonu îlk çorba deneyimimiz ☺️
Sulozcum annesinin ek besin topiği var ama ek besini yemeyen bir de bebeği var. Ben ara verdim ek besine mecburen bugün hiçbişey vermedim. Kaşık görünce, elimi görünce, mama biberonunu görünce eliyle itekliyor, kafasını çeviriyor ve çenesini kilitliyor. Çok şükür sütüm şuan için yeterli ama yetmediği zamanlar gelecek ve ben yemek yemekten nefret ettirmek istemiyorum O'nu. Bu yüzden çareyi ara vermekte aradım 1-2 gün sonra yeniden deniycem. Umarım işe yarar
Arasta ne bilim canim bilincalti filan diye dusunulur belki diye utandim
Ang biz uyuyormuyuz ki totoumuz acik kalsin bacim
Gunebakan kenan imirzaliogluydu bacim baya buyuk ask yasamistik
Dislerimiz cikarken cok farkli bir huzursuzlugu olmadi ama oncesinde bizde sogukalginligi gecirmistik.
canım çok geçmiş olsun.ciddi bir orun olmadığına sevindim :)Teşekkürler kızlar eşimin ciddi bi sorunu yok çok şükür rahatladım biraz allah önce sağlık versin hepimize gerisi kolay
hoşgeldin canım :)merhabalar uzun zamandır sessiz takpicinizim e artık katılmak farz oldu hepiniz bebeklerinizi güle güle büyütün ömürleri bereketli saglıkları daim olsun ben ve ogluşumdan size kocaman bir merhaba
ek gıda konusunda ben acıkcası yapıpta ogluma yidirdigim bir sey yok yapışık gezdigimiz için ne yazıkki vakit yok ama bir gün önceden akşamdan yapsam ertesi gün versem nasıl olur sizce
canım atopik dermatit bizde de var ama fazla değil. yüzlü bişey giydirmiyorum ve üstüme fln sürtünmesine izin vermiyorum...hoşgeldin bu arada :)Önce geçmişi okuyup aranıza katılmak niyetindeydim.Bir süre okudum, 400lü sayfalara ancak gelebildim.Her ne kadar doktor ek gıdaya 5. ayda tam olarak başla dese de ben anne sütünden mahrum kalır düşüncesiyle tadımlıkla tam geçiş arasında bir uygulama yaptım. Belki de doktoru dinlesem iyi olurdu; çünkü kızım 50 persentilin altında.Sanırım 40 persentilde.Boyu uzun; ama birkaç aydır kilo hususunda sorun yaşıyoruz.Önce idrar yolu enf. nedeniyle kilo alımı yavaşladı.sonra da bu aylara has azalma başladı.Aslında emmede ve yemede bir sorun yok; ama belki çok hareketli olduğu belki de metabolizma hızı yüksek old. içindir.Besin alerjisi de olabilir; çünkü yoğurt ve tarhana verdiğimde dilinde kızarıklık ve çenesinde kırmızılık oluştu.Bu irmik için de geçerli.Bunlar 2 saat içinde kaybolan belirtiler old. için lütfen bebeğinizin diline ve vücuduna dikkatli bakın.Umarım sorun yaşamazsınız.Bizde bir de bebek egzaması (atopik dermatit) var.Doktor süt alerjisi ihtimali nedeniyle kahvaltıya 1 ay sonra başlatacak.Egzama için Mustela bize çare olmadı.Maalesef 5 gün kortizonlu krem kullandık;ama krem sonrası egzama tekrarlandı.Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.Kilo almasını istiyorum.Dr. devam sütü, kaşık maması, pirinç unu önermiyor.Ben de kullanmıyorum.iştahı yerindeyken neden az kilo aldığını bir çözebilsem... Gece 3 saatte bir emziriyorum.Gerçi 1-2 dk sonra uyuyakalıyor.Dr. bunu önermişti; ama işe yaramadı.Bizden götürüsü de oldu.Kızım kesintisiz 5-6 bazen 7-8 saat uyuyan keyifli bir bebekti. Şimdi 2-3 saatte bir uyanıyor.Aynı saatlerde kalktığı için bunun alışkanlık olduğunu tahmin ediyorum.Egzama için dr. odanın iyi nemlendirilmesi gerektiğini, kremle o alanları iyi nemlendirmemizi, haftada 2 kez yıkamamızı (Günaşırı yıkıyordum), önlük takarken dikkatli olmamızı (Boyun bölgesindeki egzama sebebi bu olabilirmiş) önerdi. Size önerilenler nedir?Yanlış hatırlamıyorsam egzaması olan bebeklerimiz vardı. Bizim bir tane dişşimiz çıktı ve 2.si de çıkmak üzere.Sürekli mızmızlığın ve uyku süremizin bir katili de o minik canavarlarEk gıda olarak meyve ve sebze çorbaları verdiğimi de eklemek isterim.
canım size de geçmiş olsun... evet iyi düşün iyi olsun geçer inş... bizde de hamileyken çikoda böbrek büyümesi var dediler ama şükürler olsun ki son haftalarda normale döndü...Hoşgeldiniz, baya bi zor günler geçiyor. bizde israr yolu enf olduk fakat böbreğine idrar kaçağı var geçicek ama inanıyorum Allah bebişlerimize sağlık versin inşallah. diş mızıklığı bizdede var henüz görünen diş yok ama.
geçmiş olsun
teşekkürler canımAyşecim Çikonla tanışma şerefine nail olmuştuk, şimdi de senle tanıştık. Çok sevindim canım resmini gördüğüme çok güzel bir hatunmuşsun
yaaaa o çatlaklardan fena şekilde bende de varBnmde karnim buyuktu ama 2900 dogdu kizim. Goren bebek iri hefalde diyodu..suyum fazlaymis biraz smdi karnmda catlaklarm o gobekten bana kalan:-(
dişiniz hayırlı olsun canım :)Günaydın kızlar nasılsınız sizin dişler rahat çıkıyor mu ?? Oğlum ilk dişini pıt diye çıkardı ama üç gün sonra öyle bir fasıl yaptı ki anlatmak mümkün değil. Ateş, öksürük ,burun akıntısı ,uykusuz geceler ,sürekli ağlamalar çok fena çokkkkk
yaakışıklı selim ve onun güzel annesi...çookk tatlısınız ama sizBenim kuzummm
hoşgeldin aramıza :)Maşallah canım çookk tatlıymış Derin hanım :) biz de ufaktan bir giriş yaptık ek gıdaya. elma armut avokado ve yoğurtla :)Merhaba arkadaşlar uzun zamandır sizi takip ediyorum
Ama huysuz kızım yüzünden bir türlü yazamadım
Bu kadr güzel bilgileri alıpta yazmamak haksızlık olucaktı
Kabul edersiniz ben ve kızımda aranızda olmak istiyoruz
Ismim gizem 6 Eylül doğumlu derin isminde cadı bi kızım var :)
5 aydan beri sadece anne sütü alıyor
Yeni yeni tasmaya başladık hafta sonu çorba denedik 1 kaşık
Şimdi de 3 gün yoğurt veriyorum
ayy yaaa çookk fena oldumÇok güzel bir video izlenilesi..
[video=youtube;Q0uKa7kHIgE]http://www.youtube.com/watch?v=Q0uKa7kHIgE[/video]
canım ben n11den kraft tango aldım...parme de söylemiş gerçi...o almıştı son ürünü biraz bekledim tekrar indirime girdi.200 e aldım..sen de ara ara bak istersen tekrar girer belki.. çok memnunum..hatta dün babam bizdeydi,çok sağlam bu sandalye ben otursam beni de taşır dedi :)Slm kuzular giremiyorum takip edemiyorum ama aklim hep sizde kardesim gidince donecegim haftaya araniza insallah. yurutec aldik cok mutlu biniyoruz az az yatar vaziyette gitmeye emeklemeye başladık benim size sorum mama sandalyesi lutfen alanlar link fiyat memnuniyet yazar mi çoook öpüyorum sizii ve kuzileri
Bu İdoş gerçekten de melek gibi ama yaaa, maşallah kuzuma :) çookk tatlısın senn
Canım İdoşun şimdiye kadar olan herşeyini ben seçtim. Burda beğendiğim birkaç modeli yazmıştım ama maalesef temin edilemedi. Sonra eşim anakucağı.com da Jane Activa bulmuş işyerindeyken bana sürpriz yapmak için sipariş etmiş. Bi baktım mavi almış hiç içime sinmemişti resmini sitede gördüm. Neyse ki adamlar temin edip yollayamadılar ve para iadesi yaptılar. Sonra eşim taktı mama sandalyesine ve herşeyi sen seçtin bunu da ben seçicem dedi ve gitti Polly yi beğendi, bu yüzden Polly aldık canım ama deseni ben seçtim yoksa yine mavi alcaktı, ben de kırmızı istiyodum yüzümü asınca kırmızı aldık. Ben İda mam yesin diye istiyodum mama sandalyesini ama o uyumak için kullanıyo ek besinle aramız hiç iyi değil. Bu da ispatı
inş. canım işe yarar da İdoş yer, çok araştırıyorsun uğraşıyorsun... emeğinin karşılığını alırsın ...Sulozcum annesinin ek besin topiği var ama ek besini yemeyen bir de bebeği var. Ben ara verdim ek besine mecburen bugün hiçbişey vermedim. Kaşık görünce, elimi görünce, mama biberonunu görünce eliyle itekliyor, kafasını çeviriyor ve çenesini kilitliyor. Çok şükür sütüm şuan için yeterli ama yetmediği zamanlar gelecek ve ben yemek yemekten nefret ettirmek istemiyorum O'nu. Bu yüzden çareyi ara vermekte aradım 1-2 gün sonra yeniden deniycem. Umarım işe yarar
hehe gidince hemen okumaya giriyorum zaten :) yazmaya fırsat olmuyor. ama akşam oğlu geldi elinde tlfn nette geziyo..aaaa dedim açtım bilg.ı ben yokken neler kaynattınız rahatça okudum :) maşallah çeneler de baya bir düşükmüş :) yaa iyi hoş yardımı da dokunuyor ama başladı ilk günden... yoğurduna şeker koysak aslında gazını alır,diyorum şeker yasak. olsun biraz koyalım... uykudan uyandı üşür yelek giydirelim.. ki çikom hiç yelek giymedi biliyor bunu...uykusu yok herhalde uyumayacak o (yahu ben mi bilcem sen mi uykusu olup olmadığını).. ay hapşurdu hasta mı oluyor ateşi mi var (ya diyorum biz hapşurmuyor muyuz arada) olaylar...olaylar...Ahahaha kıyamam yaa gazan mübarek olsun canım. Sen o tuvalete filan gidince yaz , anne terlenişsindir duşa gir de girsin yine yaz. Her fırsatı değerlendir canım
biz de biz de kayınvalidemle başladık ufaktan temizliğe :)kızlar bugün ablam geldi ve ben kapı pencere perde ne varsa temizledim mis oldu evim halılarda yıkamaya gitti doğumdan sonra ne iyi oldu ondan yazamadım size
derin ve annesi hoşgeldiniz.
İdam bu ne masumluk bol bol mamalarını ye uyuma öle.
Allahım bende görebilecekmiyim acaba Mertin kendince uyuduğunu😃
şu anda tam karşımda canımkızz kayınvaliden nerdeeAlptuğ nasıl oldu ?
Vallahi ilk okuduğumda ünlüler dünyasından kim olduğunu ben de merak etmiştim, güldürdün beni canım:))
Senin bebişin atarlı atarlı bağırıyormuş ya, bir tanede ben de var, bağırıyor, eline verdiğim herşeyi yere atıyor, pırasa vermiştim bugün, sinirli sinirli kemirdi:)) Ah bir de yalancıktan öksürüyor.
Ben daha ek gıda saatlerini oturtamadım.Bu yüzden de hazırladığım meyveler ziyan oluyor.Taze taze vermek gerektiği için 1 saat içinde yemezse maalesef döküyorumGünde 1 kez meyve püresi 2 kez de çorba veriyorum.Saatler oturmadığı için bazen günde 2 kez ek gıdayla kalıyoruz. Saatlerinizi nasıl ayarladınız? Benim oturtamamamın bir sebebi kızımın diş çıkarma döneminde daha da sık emmek istemesi sanırım. Emme öncesi mi sonrası mı veriyorsunuz?Ben çok açken veremiyorum."O meme illa şimdi emilecek anneeeee!" diye dövünüyor Bir de şunu sormak istiyorum: Akşamdan akşama çorba hazırlıyorum. Günde 2 kez çorba içiyor ya, aynı çorbayı içmekten bıkmıyordur değil mi? Anne yüreği işte.
Selim her zamanki gibi çook yakışıklı..Cucu sen de ne çıtı pıtı güzel bi anneymişsin öyle nazar değmesin maşallah.(.
Hoşgeldin aramıza canım..Bizim bi günümüz şöyle.
Sabah 7 anne sütü(gece emmeye çok kalkıyor az içiyor ama)-9.30 anne sütü-11.00 meyve püresi-13.30 sebze çorbası-15.30 anne sütü-17.00 yoğurt-ve yine ertesi güne kadar anne sütü...Tabii bu benim planım iştahsız oğlumun yediği bi kaç kaşık zorla..O yüzden bu sıra çoğu zaman karışıyor,öğünlerden sonra yine süt istiyor...Öğlen aç olmasına dikkkat ediyorum yoksa hiç yemez heralde...Akşam öğününde yoğurt da ver canım istersen hen faydalı hem de çeşit artar bıkmaz o da..
Aslında artık çok da küçük olduğumu düşünmüyorum canım ama yaşımdan küçük gösteriyorumAyşe, Cemile, Cücü, Suloz ve fotoğraflarını gördüğüm bebişler çok güzelsiniz! Güleryüzünüzle çok yorgun olduğum bu gece bana çok iyi geldiniz. Suloz çok iyi endamın hayatım, kilo alıp ne yapacaksın, bakımlı kadın seni, benim halim içler acısı. Cücü aynı şeyleri senin için de düşünüyorum. Ayşe düşündüğümden çok daha gençsin, çok çıtır görünüyorsun. Atladığım kimse varsa kusuruma bakmayın kızlar, çok yorgunum. İyi geceler diliyorum sizlere.
Hoş bulduk. İnşallah kısa sürede tamamen geçer. Biz nemlendirici olarak bu akşam Bella Bye başladık.Daha önce Mustela kullandık;ama geçmedi. Bella B sanki daha kötü. Of yine acele ediyorum.Daha bir kez sürdüm, hemen geçmesini bekliyorumAyşe bu arada foton kaçıncı sayfada ? Merak ettim epey :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?