2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Cucu makarneks deme kuzum öğürucem artik :-D hamur yiyoruz kocam 82 kilo oldu ben hla ayni bnde var bi tuhaflik ;-)
Metabolizman hızlı çalışıyo demek ne yesen yakıyo bide bence az yiyorsun eziriyosunda

Gidicek tabi CNm yaza kadar forma gireriz inş

Ben piliç çevirme aldırdım öğlen yanına da bişeyler ekliyorum işte Yemek yer televizyon izleriz işte yeniyıla giriş. Bu sene atraksiyon neyim yok

Canim avakadoyu nasil veriyorsun

Ayy topiğin nerdeyse hepsinin bebekleri renkli gözlü :)) İdoşunkiler de mavi. Bu sene renkli gözlü kız senesi midir nedir
Bizim küçük hanım anasına inat gıttıkce koyulasıyor gözlerii..yaa benım tarafımda mavı ve yesıl goz harıcınde kımse yokk.babatarafına cekmıs gıcık herhalde..oysakı renklı goz olayına kesın olur dıyordum ama... (
İdoş da günaydın diyor teyzeleri :))
gunaydın tombalak pamukum benım..Masallah..teyzesı yesınn yesın bıtırsın onuu... :))
Eki Görüntüle 915051

İmdaaaaatt diye bağırcam valla artık mız mız mız sabah sabah heyy diş çıkacakan çık beni delirtmeee
önce gaz agrıları,sımdı diş agrıları,bakalım sırada hangı agrılar bekleyecek bızlerı :))hepsının ustunden gelırız bız!!ANAYIZ BIZ..2013 AGUZSTOS ANASI..o sıcakta karınımızda tasıdık yaa :))
Yılbaşı hazırlığı yapıyorum ama sanki sıradan bir günmüş gibi geliyor yaşlanıyo muyuz ne

gozumuz almıyo artık oyle seylerı arastacım.en ufak bı sessızlıkte yataga kıvrılıvermek gelıyo ıcımden..onu yapayım bunu yapayımm :) gectı artıkk..gıt markete cerez al hepsını ayrı tabaga koyki masa kalabalık dursun,bıtarafta da cıps-cıps sosu..ıkı uc cesıtte salata mıkrodalgadda kek tamam :))

Canım senin kızın o kadar güzel ki ister mavi ister siyah ister kahve olsun güzelliğinden hiç bişey değişmez. Maşallah minik kuzuma. Dediğin gibi anneyiz herşeye katlanıcaz. Kızımla yeni bir yıla gireceğim için çok mutluyum ama enerjim hiç kalmadı bikaç gündür. Bi uyusam 36 saat uyurum kalkmadan Ohh sen bana pratik şeyler yazmışsın öyle yapayım bari. Ayranla da kafayı çekip uyurum sonra

Canim öyle deme o kadar guzel ki kızın masallah . İnci de uzunca süre çağla yeşili gözleri vardı cok mutlu olmuştum hatta adı gibi gözleri diye simdi kahve oldu ama o kadar guzel ki parlak parlak kocaman hic birşeye değişmem onun o bakışlarını :)

Ayranla da kafayı çekip uyurum sonra cumlene bayıldımm :)) tesekkur ederız arasta teyzesı :))

sana da tesekkur ederız parme teyzesii :))annem bana hamıle ıken babannem dua etmıs karagozlu bı torunum olsun dıyee..torunlarının hıc bırısı kara gözlu degıl..zmanında onunla dalga gecmısler gök gözlu dıye :)babnnemın ıstegı cıka cıka İDİL de cıktı..ben oyle bı dua etmmeme ragmen :))esımın tarafındada hıc renklı goz yok..bı okadar de asıklar renklı goze :))

Daha önce giremedim kızlar, geçmişi de okuyamadım. Hepinize bebişlerinizle mutlu, sağlıklı ve neşeli yıllar diliyorum, herşey gönlünüzce olsun!

2014 ün ilk gününden herkese merhaba. 2013 bize çok güzel bir hediye verdi 2014te daha ne istenir ki. İyi dileklerde bulunmak gerekirse
eğer ben herkesin evine huzur diliyorum. Çünkü huzur varsa herşey tamam demektir, huzur tüm iyi dilekleri kapsar.

Huzurlu yıllar kızlar

Daha önce giremedim kızlar, geçmişi de okuyamadım. Hepinize bebişlerinizle mutlu, sağlıklı ve neşeli yıllar diliyorum, herşey gönlünüzce olsun!

Amin canım teşekkürler senin de herşey gönlünce olsun

En son canım sıkılıyor diye yazmıştım ama balkondan atlamadım, yemek yaptım:)) Doyurulacak çocuklar, koca vardı, balkondan atlamaya bile zaman yoktu. Sonra bir daha giremedim ama gece saat 24.00' ı 4 geçe yeni yılınızı kutlamayı başardım. Geçen yılbaşı kızkardeşlerim eşleriyle gelmişlerdi, yemek yemiş, muhabbet etmiş ve tabu oynayarak çok eğlenmiştik. Hırs yapmıştı herkes. Bu sene yemekten sonra bana ve eşime rehavet çöktü, gözler kapanmaya başladı ve oğlum da gece emmeye kalkacağı için saat ikide yattım. Tabu oynayamadık, fındık fıstık bile yemedik. Neyse bir yılı daha geride bıraktık. Dilerim bu yıl hepimiz ve çocuklarımız için sağlıklı ve şansla dolu geçer.

Ay canım yaaa cidden şimdi giriş saatine baktım da 12 yi 4 geçe girmişsin.Bizi ailenden saymış ve unutmamışsın çok teşekkürler canım yaa. İnşallah bu yıl ve her yıl herşey gönlünce olur. Bizim yılbaşı da eşim hasta olduğu için evde ve durağan geçti ama olsun kızım vardı herşey onunla güzel durağanlık bile :))

Güzel dileklerinin hepsi sizede uğrasın cnm mutlu sağlıklı huzurlu yıllar :)
Kesinlikle CNm huzur varsa gerisi zaten tamam ozaman bende size sağlıklı ve huzurlu bir yıl yetmez bir ömür diliyorum kuzum
Sıradan ama hayatımın en anlamlı yeniyılıydı Kızımın varlığı bütün sıkıcı anlara değer Rabbim hepsine uzun sağlıklı hep gülümsedikleri bi ömür versin :)
İşte bunlar da benim canlarım :))

Eki Görüntüle 915866
Ayy bunlar can içidir yaa kukuletalı panpalar çok güzelsiniz :)

Bu arada bugün 2. Kez yoğurt tattırdım bu sefer inek sütüyle mayaladım nasıl yalana yalana yedi ve çok sevdi Bitincede ağladı kuzum keçi sütüne göre daha tatlı oldu bu yoğurt mayasınıda az koydum bundan sonra bu tatlı mayayla devam ederim

Canim cok saol bide tadi nasil acaba 4 aylikken versrm bisey olurmu son olarak ne kadarini veriyoruz tammi

Canım alerji gelişir gelişmez mi bu bilemeyiz bu yüzden çok az tattırıcaz ilk başta. Bişey olur olmaz mı diye hiç bişeyin garantisi yok. Biçok sitede 4-6 ay arası önerilmiş bi yiyecek olduğunu söyleyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…