Kızlar muhteşem yüzyılı izledim içim şişti çok fenayım
Kızlar muhteşem yüzyılı izledim içim şişti çok fenayım
Saskinlikla okudum vallahi boyle kv can kurban
Mavinin disi cikacak canin barista ayni durumdaydi.
Canım İdoşun şimdiye kadar olan herşeyini ben seçtim. Burda beğendiğim birkaç modeli yazmıştım ama maalesef temin edilemedi. Sonra eşim anakucağı.com da Jane Activa bulmuş işyerindeyken bana sürpriz yapmak için sipariş etmiş. Bi baktım mavi almış hiç içime sinmemişti resmini sitede gördüm. Neyse ki adamlar temin edip yollayamadılar ve para iadesi yaptılar. Sonra eşim taktı mama sandalyesine ve herşeyi sen seçtin bunu da ben seçicem dedi ve gitti Polly yi beğendi, bu yüzden Polly aldık canım ama deseni ben seçtim yoksa yine mavi alcaktı, ben de kırmızı istiyodum yüzümü asınca kırmızı aldık. Ben İda mam yesin diye istiyodum mama sandalyesini ama o uyumak için kullanıyo ek besinle aramız hiç iyi değil. Bu da ispatı
Eki Görüntüle 985111 Eki Görüntüle 985112
Arada tlfndan kaçamak yapıyorum kuzum okumaya çalışıyorumofff alışkanlık olmuş bee nasılsınız diye bakmadan olmuyo evde boş boş otururken veee bu daha 1. Gün
Bugün bizim okulda çoook sevdiğim ve saygı duyduğum bi sınıf öğretmeni usulca yanıma sokulup doğum yapmak üzere olan gelinine nasıl davranması gerektiğini, yükünü hafifletmek istediğini ama onu rahatsız etmekten çok korktuğunu, onun hormonları çok değişken olacağı için herkesi ona kırılmaması için şimdiden seferber ettiğini hatta sıkı durunnnnn!!!!!
Oğluyla sıkı bir konuşma yapıp kızı hiçbir şekilde üzmemesi gerektiğini çok anlayışlı ve fedakar olması gereken bir döneme gireceklerini anlattığını söyledi... Bana gelip başka neler yapabilirim nasıl davranmalıyız diye sordu ben de boynuna atlayıp sana Kv diyebilir miyim diye sormak istedim...
Vallahi ilk okuduğumda ünlüler dünyasından kim olduğunu ben de merak etmiştim, güldürdün beni canım:))
Senin bebişin atarlı atarlı bağırıyormuş ya, bir tanede ben de var, bağırıyor, eline verdiğim herşeyi yere atıyor, pırasa vermiştim bugün, sinirli sinirli kemirdi:)) Ah bir de yalancıktan öksürüyor.
o yalandan öksürme bizde de var, ne de tatlı oluyor ama çikom :) bir de var gücüyle bana saldırıyor ısırmaya çalışıyor :) hee bir de ayak yemeye başladı...napıyor ediyor o ayağına yetişip ısırıyor :) bi de mutlu olup çığlık atıyor :)
Hoş bulduk. İnşallah kısa sürede tamamen geçer. Biz nemlendirici olarak bu akşam Bella Bye başladık.Daha önce Mustela kullandık;ama geçmedi. Bella B sanki daha kötü. Of yine acele ediyorum.Daha bir kez sürdüm, hemen geçmesini bekliyorumAyşe bu arada foton kaçıncı sayfada ? Merak ettim epey :)
Günaydınnnnn bizde erkenciyiz bızdık emiyo.
Kahvaltı yumurta peynir pekmez tereyağ ceviz ıhlamur ile bulamaç birazda buğday ekmek içi
öğlen yoğurt
ikindi çorba tarhana
akşam meyve suyu armut havuç
muhallebi vermicem biraz kabız gibi bidik bidik yapıyor bizde pirinçunu etki ediyorr çok yedirmiyorum
Herdaim Annesütüüüüü ,
Günaydın hepinize
6:30 kalktı derin hanım bugün yine huysuz
Günaydın kızlarrrbu ek gıdaya geçiş uykuyu etkiliedi mi sizde de.resmen saat başı kalkıyor geceleri.doktorumuz 6 gibi yedir yoğurdu demişti ee çiko da 7de uyumak istiyor.acaba gaz mı yapıyor?? Yoksa kakasını yapamadığı için mi huzursuz olabilir acaba ama fitil verdiğimiz gece de saat başı kalktı.
Ahh dünüşümm senin gözlerin çok güzel bakıyor bebekimmahh yarebbimmm damadımaaa bak tatlılığa bakk yirim yirimmmmmdünüşş güzelliğinle göz kamaştırıyosun tatlışşşş maşallah sizeeeeee
Afiyet olsun Barış kuzumaa. Bu kayısı herkese her derde çok iyi geldi. Bizde kabızlıktan kurtulmak için yiyoruzEvet kizlar guzel bir tesaduf oldu.
İdossss seni yerim ben yerimmcok tatlisin.
Arastacim ins bu birkac gunluk sure idosun alismasi icin iyi gelir yoksa yemeyem bebek cok zor(
Ayrica kayisili yogurt onerin icin tesek.
Baris bey yogurdunu afiyetle yedi bugun.
Kuzum teşekkür eder kurabiye teyzesisulozum kuzunu yerim yerim maşallahhh
Canım benim teşekkür ederiz, elayıda görelim özledikkKızlar okuyorum ama pek katılamıyorum mızmızlık üzerimizde yine şuan da beni tekmeliyor mız mızlanıyor ama kararlıyım yazıcam
Suloz maşallah ikinizede ben o çiçek açmış selimi yerim çok tatlı ooooo
Arastacım çok tatlı uyumuş ama ben tatlı tatlı mamalarını yemesini diliyorum mama sandalyelerimiz aynı birebir benimde çok hoşuma gidiyo
Sorma Angy'm yaa.. Topa tutacaklar nerdeyse biziBacim zayifiz diye sinir oluyolar bize dirennnn sulozum :-D
Ne hoşş. Benim kv ile aramda hiçbir problem yok çok şükür. Bu kadar olmasada düşünceli, anlayışlı, karışmaz çok şükür.Bugün bizim okulda çoook sevdiğim ve saygı duyduğum bi sınıf öğretmeni usulca yanıma sokulup doğum yapmak üzere olan gelinine nasıl davranması gerektiğini, yükünü hafifletmek istediğini ama onu rahatsız etmekten çok korktuğunu, onun hormonları çok . değişken olacağı için herkesi ona kırılmaması için şimdiden seferber ettiğini hatta sıkı durunnnnn!!!!!
Oğluyla sıkı bir konuşma yapıp kızı hiçbir şekilde üzmemesi gerektiğini çok anlayışlı ve fedakar olması gereken bir döneme gireceklerini anlattığını söyledi... Bana gelip başka neler yapabilirim nasıl davranmalıyız diye sordu ben de boynuna atlayıp sana Kv diyebilir miyim diye sormak istedim...
Demi Subam yaa. Evet hiç merak etmeyin. Sorun bakalım Duruyla Eylüşe var mı bizden iyi kvHic merak etmeyin kizlariniz gelecekte biz oglan annelerine emanet onlara kendi kizlarimiz gibi davranacagiz.
Canım ben önce kahvaltısını, çorbasını, yoğurdunu verip sonra emziriyorum.Ben daha ek gıda saatlerini oturtamadım.Bu yüzden de hazırladığım meyveler ziyan oluyor.Taze taze vermek gerektiği için 1 saat içinde yemezse maalesef döküyorumGünde 1 kez meyve püresi 2 kez de çorba veriyorum.Saatler oturmadığı için bazen günde 2 kez ek gıdayla kalıyoruz. Saatlerinizi nasıl ayarladınız? Benim oturtamamamın bir sebebi kızımın diş çıkarma döneminde daha da sık emmek istemesi sanırım. Emme öncesi mi sonrası mı veriyorsunuz?Ben çok açken veremiyorum."O meme illa şimdi emilecek anneeeee!" diye dövünüyor Bir de şunu sormak istiyorum: Akşamdan akşama çorba hazırlıyorum. Günde 2 kez çorba içiyor ya, aynı çorbayı içmekten bıkmıyordur değil mi? Anne yüreği işte.
Selim her zamanki gibi çook yakışıklı..Cucu sen de ne çıtı pıtı güzel bi anneymişsin öyle nazar değmesin maşallah
Canımm çok teşekkür ederiz. Karıştırmış olman hiç problem değil, sen isimleri karıştırdın ben bazen cinsiyetlerini karıştırıyorum bebeklerinAyy Sulozcum k.bakma yav sana Cucu dedim..Dün Cucunun da Duru bebekle fotosunu görmüştüm alıntılayamadım hatlar karıştı velhasıl sen de Cucu da çok güzel annişlersiniz..:)
Canım benim teşekkür ederiz.yaakışıklı selim ve onun güzel annesi...çookk tatlısınız ama siz
Heracım çok teşekkür ederim güzel iltifatların için. Daha sık gelebilsen keşke, hoş sohbetini arıyoruz.Ayşe, Cemile, Cücü, Suloz ve fotoğraflarını gördüğüm bebişler çok güzelsiniz! Güleryüzünüzle çok yorgun olduğum bu gece bana çok iyi geldiniz. Suloz çok iyi endamın hayatım, kilo alıp ne yapacaksın, bakımlı kadın seni, benim halim içler acısı. Cücü aynı şeyleri senin için de düşünüyorum. Ayşe düşündüğümden çok daha gençsin, çok çıtır görünüyorsun. Atladığım kimse varsa kusuruma bakmayın kızlar, çok yorgunum. İyi geceler diliyorum sizlere.
Ay bende bendeKızlar muhteşem yüzyılı izledim içim şişti çok fenayım
Günaydın canımm inşallah güzel olurIlk gunaydinnnn bizden olsun cokkkk guzel bi gun olsun ins hepimize
Oo erkencisiniz canım, uyudu mu kuzucuk devril sende hemen.Günaydın hepinize
6:30 kalktı derin hanım bugün yine huysuz
Ayşecim ek gıdayla ilgili mi değil mi bilmiyorum ama yaklaşık 1.5 aydır bizde öyleyiz. Saat başı olsa şükredicem ben bazen yarım saati bile buluyor uyanma periyodu.Günaydın kızlarrrbu ek gıdaya geçiş uykuyu etkiliedi mi sizde de.resmen saat başı kalkıyor geceleri.doktorumuz 6 gibi yedir yoğurdu demişti ee çiko da 7de uyumak istiyor.acaba gaz mı yapıyor?? Yoksa kakasını yapamadığı için mi huzursuz olabilir acaba ama fitil verdiğimiz gece de saat başı kalktı.
Evet cücüm oliciğiz çok azimliyim bu konuda hergün gram gram eksiliyor kilolarım ve midem küçülmeye başladı daha çabuk doyuyorumtütütüüüüüüü maşallah
ama bizde öle olmak istiyoruzzz öhööööööömakarneks güzelleri nolcakkk
bizde öle oliciiğizzzz elbet o günlerde gelicekkk inancımız tam hedefee doğruu
yememmiiiiiiii ben onu
akıllı kız şekerim önce oturmayı öğrenicek sonra hapur hupur yicek şuan test ediyorrr sandalyeyiiidediğim gibi olcakkk demişti dersinn ama
İda ne tatlısın sen maşallah nasıl uyumuş kalmış kıyamam
İdam bu ne masumluk bol bol mamalarını ye uyuma öle.Allahım bende görebilecekmiyim acaba Mertin kendince uyuduğunu😃
Arastacım çok tatlı uyumuş ama ben tatlı tatlı mamalarını yemesini diliyorum mama sandalyelerimiz aynı birebir benimde çok hoşuma gidiyo
oyy idoşş seni ben yiyim olmazmııcanım bizim beyefendide aynı meyveleri ilk etapta sevmişti şimdi onuda yemiyor ama annesinin sütünden vazgeçemiyor tutkunu olmuş :) ara verdiğin çok iyi olmuş ama çokta ara verme minink minik tattır bakalım ne yapıcak
ayyyhhh arastaa sen nasıl dayandın ida bu durumdaykennn.. ye onuu!! ye onuuu! yeee... :)))
Ama ben seni yerim...bu ne guzellik bu ne tatlilikk ;-)
İdoşum tatlım benim sen nasıl güzelsin öyle masum kelebek allahım yarabbimm senin uykunu sevsinlerr
Bu İdoş gerçekten de melek gibi ama yaaa, maşallah kuzuma :) çookk tatlısın sennbu arada gerçekten de polly çok güzel ama dediğin gibi azıcık tuzlu :) iyi bir seçim olmuş :)
inş. canım işe yarar da İdoş yer, çok araştırıyorsun uğraşıyorsun... emeğinin karşılığını alırsın ...
hehe gidince hemen okumaya giriyorum zaten :) yazmaya fırsat olmuyor. ama akşam oğlu geldi elinde tlfn nette geziyo..aaaa dedim açtım bilg.ı ben yokken neler kaynattınız rahatça okudum :) maşallah çeneler de baya bir düşükmüş :) yaa iyi hoş yardımı da dokunuyor ama başladı ilk günden... yoğurduna şeker koysak aslında gazını alır,diyorum şeker yasak. olsun biraz koyalım... uykudan uyandı üşür yelek giydirelim.. ki çikom hiç yelek giymedi biliyor bunu...uykusu yok herhalde uyumayacak o (yahu ben mi bilcem sen mi uykusu olup olmadığını).. ay hapşurdu hasta mı oluyor ateşi mi var (ya diyorum biz hapşurmuyor muyuz arada) olaylar...olaylar
Oyy çok güzel uyumuş ya tam corp diye öpmelik o gıdısı
Afiyet şeker olsun Selimciğime annesi yine süper menü hazırlamışBugün pek ortalarda olamayacağım, dünkü menümüzü yazayım size.
Sabah: yarım yumurta sarısı, 1 tatlı kaşığı labne, 1 çay kaşığı tereyağ, 3 ad. bebe bisküvisi devam sütü ile bulamaç. Kahvaltıdan sonra 1 çay kaşığı pekmez.
Öğle: Kaşarlı domates çorbası.
Akşamüzeri: Kayısı püresi
Akşam: Sütlü pirinçli tarçınlı kaşık maması
Günyaydın Jewaycım oh ne güzel uykunu almışsındır çığlık bence gazdandır canımgünaydınnn kuzucuklar ve anneleriiii.. derininn hanımm bana bu gece kıyak geçtii. 1 kez kalktın sadece. ama uyutana kadar da canım çıktıı. nasıl acı acı çığlık atıyor. sanki sancısı varmış gibii. ama altını açınca nedense hemencecik susuveriyrduu.. çok seviyr çıplak olmayıı.. ama çığlıklarına anlam veremedimmm bi türlüü...
Bacim zayifiz diye sinir oluyolar bize dirennnn sulozum :-D
Günaydın kızlar
Sabahtan beri oğlumla uğraşıyorum. Dün bahçede oynamıştı eve geldikten 1-2 saat sonra gözünde şişlik vardı azıcık, merhem falan sürdüm gözüne bu sabah kalktım bi de ne göreyim sol göz şişlikten tamamen kapanmış, kulak davul gibi, sol yüz şişmiş çok fena çokHemen antibiyotik başladık, anti alerji ilacı, göz damlası, merhem Allah ne verdiyse. Merhem sürünce patisini sürüp yalıyodu onu bekledim emilsin diye. 2 çocuklu olmak zor valla
Ayy çıldırık bende ne diyor bu diyorum oğlum diye başlayınca.Günaydın kızlar
Sabahtan beri oğlumla uğraşıyorum. Dün bahçede oynamıştı eve geldikten 1-2 saat sonra gözünde şişlik vardı azıcık, merhem falan sürdüm gözüne bu sabah kalktım bi de ne göreyim sol göz şişlikten tamamen kapanmış, kulak davul gibi, sol yüz şişmiş çok fena çokHemen antibiyotik başladık, anti alerji ilacı, göz damlası, merhem Allah ne verdiyse. Merhem sürünce patisini sürüp yalıyodu onu bekledim emilsin diye. 2 çocuklu olmak zor valla
Canım gaz ya da diş sancısı olabilir. Ara ara selimde öyle oluyor 10 dk da bir basıyo acı bir çığlık yarım saat kadar sürüyo sonra skainleşiyor.günaydınnn kuzucuklar ve anneleriiii.. derininn hanımm bana bu gece kıyak geçtii. 1 kez kalktın sadece. ama uyutana kadar da canım çıktıı. nasıl acı acı çığlık atıyor. sanki sancısı varmış gibii. ama altını açınca nedense hemencecik susuveriyrduu.. çok seviyr çıplak olmayıı.. ama çığlıklarına anlam veremedimmm bi türlüü...
Ayy ama çok güzel annesiii.. Uyumasada bakmaya doyamaz buna insan
Geçmiş olsun canım kene falan yok dimiİyi idare ediyosun valla zor.
Aman Allahımmmm çok güzelsin sen fıstıkPozlarını yesinler tam katalogluk olmuş çalarım valla bak
Sağolun kızlar kene yok canım Suloz tahminimce bahçede bir böcek ya da örümcekle oynamaya kalktı o da bunu soktu avil verdim uyuyo mışıl mışl şimdi baya uyku yapan bi ilaç.Ayy çıldırık bende ne diyor bu diyorum oğlum diye başlayınca.
Geçmiş olsun oğulcağızına. Kavgaya mı karıştı acaba dışarda
Canım gaz ya da diş sancısı olabilir. Ara ara selimde öyle oluyor 10 dk da bir basıyo acı bir çığlık yarım saat kadar sürüyo sonra skainleşiyor.
Allahım pozlara bak Eloşum seni var ya çok fena ısırasım var Nasya çooook güzel kızın maşallah canım yaaa
Geçmiş olsun canım kene falan yok dimiİyi idare ediyosun valla zor.
Aman Allahımmmm çok güzelsin sen fıstıkPozlarını yesinler tam katalogluk olmuş çalarım valla bak
Ayy çıldırık bende ne diyor bu diyorum oğlum diye başlayınca.
Geçmiş olsun oğulcağızına. Kavgaya mı karıştı acaba dışarda
Canım gaz ya da diş sancısı olabilir. Ara ara selimde öyle oluyor 10 dk da bir basıyo acı bir çığlık yarım saat kadar sürüyo sonra skainleşiyor.
Sağolun kızlar kene yok canım Suloz tahminimce bahçede bir böcek ya da örümcekle oynamaya kalktı o da bunu soktu avil verdim uyuyo mışıl mışl şimdi baya uyku yapan bi ilaç.
Allahım pozlara bak Eloşum seni var ya çok fena ısırasım var Nasya çooook güzel kızın maşallah canım yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?