2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Kızlar muhteşem yüzyılı izledim içim şişti çok fenayım

Ablam bende bizde merhameti izledik bende fenalardayım evlilik sözleşmesi yaptılar birbirlerine karışmıcaklarmış. ben çıldırırım kıskançlık tavan yapar.
bendede atarlı gençlik var. akşam üstü 5 lerde uyanınca birdaha yatırmıyorun 9 buçukta gece uykusuna yatırıyorum ııı ııı anneeee diye bağırarak emmeye kalkıyor atarlı👶😀

Günaydınnnnn bizde erkenciyiz bızdık emiyo.
Kahvaltı yumurta peynir pekmez tereyağ ceviz ıhlamur ile bulamaç birazda buğday ekmek içi
öğlen yoğurt
ikindi çorba tarhana
akşam meyve suyu armut havuç
muhallebi vermicem biraz kabız gibi bidik bidik yapıyor bizde pirinçunu etki ediyorr çok yedirmiyorum
Herdaim Annesütüüüüü ,

Günaydın hepinize
6:30 kalktı derin hanım bugün yine huysuz

Son düzenleme:
Günaydın kızlarrr bu ek gıdaya geçiş uykuyu etkiliedi mi sizde de.resmen saat başı kalkıyor geceleri.doktorumuz 6 gibi yedir yoğurdu demişti ee çiko da 7de uyumak istiyor.acaba gaz mı yapıyor?? Yoksa kakasını yapamadığı için mi huzursuz olabilir acaba ama fitil verdiğimiz gece de saat başı kalktı.

Oyy çok güzel uyumuş ya tam corp diye öpmelik o gıdısı

Arada tlfndan kaçamak yapıyorum kuzum okumaya çalışıyorum offf alışkanlık olmuş bee nasılsınız diye bakmadan olmuyo evde boş boş otururken veee bu daha 1. Gün

Sabret canım biz yanındayız :) Kaç gün kalacaktı?

Ellerinden öptüm o ablamızın

çok fenalar çok nerden biliyorlar böyle sinirlenmeyi küçük sıpalar

Asu ayağını tutup yiyemiyor göbek de yok ama başaramıyor bi türlü :) Külotlu çorabı yiyor o da napsın

Ben linoladan çok memnun kaldım canım aklında bulunsun.

Günaydın hepinize

Günaydın günaydın günayydııııın

Bol neşeli gülücüklü bir gün olsun hepimiz için...

ahh yarebbimmm damadımaaa bak tatlılığa bakk yirim yirimmmmmdünüşş güzelliğinle göz kamaştırıyosun tatlışşşş maşallah sizeeeeee
Ahh dünüşümm senin gözlerin çok güzel bakıyor bebekimm
Afiyet olsun Barış kuzumaa. Bu kayısı herkese her derde çok iyi geldi. Bizde kabızlıktan kurtulmak için yiyoruz
sulozum kuzunu yerim yerim maşallahhh
Kuzum teşekkür eder kurabiye teyzesi
Canım benim teşekkür ederiz, elayıda görelim özledikk
Bacim zayifiz diye sinir oluyolar bize dirennnn sulozum :-D
Sorma Angy'm yaa.. Topa tutacaklar nerdeyse bizi
Ne hoşş. Benim kv ile aramda hiçbir problem yok çok şükür. Bu kadar olmasada düşünceli, anlayışlı, karışmaz çok şükür.
Başka yerlerde de böyle kvler olduğunu duymak sevindirici.
Hic merak etmeyin kizlariniz gelecekte biz oglan annelerine emanet onlara kendi kizlarimiz gibi davranacagiz.
Demi Subam yaa. Evet hiç merak etmeyin. Sorun bakalım Duruyla Eylüşe var mı bizden iyi kv
Canım ben önce kahvaltısını, çorbasını, yoğurdunu verip sonra emziriyorum.
Selim her zamanki gibi çook yakışıklı..Cucu sen de ne çıtı pıtı güzel bi anneymişsin öyle nazar değmesin maşallah

Ayy Sulozcum k.bakma yav sana Cucu dedim..Dün Cucunun da Duru bebekle fotosunu görmüştüm alıntılayamadım hatlar karıştı velhasıl sen de Cucu da çok güzel annişlersiniz..:)
Canımm çok teşekkür ederiz. Karıştırmış olman hiç problem değil, sen isimleri karıştırdın ben bazen cinsiyetlerini karıştırıyorum bebeklerin
yaakışıklı selim ve onun güzel annesi...çookk tatlısınız ama siz
Canım benim teşekkür ederiz.
Ne güzel fırsat bulmuşsun, fazla açma arayı özlüyoruz seni.

Heracım çok teşekkür ederim güzel iltifatların için. Daha sık gelebilsen keşke, hoş sohbetini arıyoruz.
Ay bende bende
Ilk gunaydinnnn bizden olsun cokkkk guzel bi gun olsun ins hepimize
Günaydın canımm inşallah güzel olur
Günaydın hepinize
Oo erkencisiniz canım, uyudu mu kuzucuk devril sende hemen.
Ayşecim ek gıdayla ilgili mi değil mi bilmiyorum ama yaklaşık 1.5 aydır bizde öyleyiz. Saat başı olsa şükredicem ben bazen yarım saati bile buluyor uyanma periyodu. Uykuları bir düzene oturana kadar sabredeceğim diye telkin ediyorum artık kendimi.

Son düzenleme:
Bugün pek ortalarda olamayacağım, dünkü menümüzü yazayım size.

Sabah: yarım yumurta sarısı, 1 tatlı kaşığı labne, 1 çay kaşığı tereyağ, 3 ad. bebe bisküvisi devam sütü ile bulamaç. Kahvaltıdan sonra 1 çay kaşığı pekmez.
Öğle: Kaşarlı domates çorbası.
Akşamüzeri: Kayısı püresi
Akşam: Sütlü pirinçli tarçınlı kaşık maması

günaydınnn kuzucuklar ve anneleriiii.. derininn hanımm bana bu gece kıyak geçtii. 1 kez kalktın sadece. ama uyutana kadar da canım çıktıı. nasıl acı acı çığlık atıyor. sanki sancısı varmış gibii. ama altını açınca nedense hemencecik susuveriyrduu.. çok seviyr çıplak olmayıı.. ama çığlıklarına anlam veremedimmm bi türlüü...

Günaydın kızlar

Sabahtan beri oğlumla uğraşıyorum. Dün bahçede oynamıştı eve geldikten 1-2 saat sonra gözünde şişlik vardı azıcık, merhem falan sürdüm gözüne bu sabah kalktım bi de ne göreyim sol göz şişlikten tamamen kapanmış, kulak davul gibi, sol yüz şişmiş çok fena çok Hemen antibiyotik başladık, anti alerji ilacı, göz damlası, merhem Allah ne verdiyse. Merhem sürünce patisini sürüp yalıyodu onu bekledim emilsin diye. 2 çocuklu olmak zor valla

Evet cücüm oliciğiz çok azimliyim bu konuda hergün gram gram eksiliyor kilolarım ve midem küçülmeye başladı daha çabuk doyuyorum
Ve inş. Cucum demişti derim
İda ne tatlısın sen maşallah nasıl uyumuş kalmış kıyamam

İdam bu ne masumluk bol bol mamalarını ye uyuma öle.Allahım bende görebilecekmiyim acaba Mertin kendince uyuduğunu😃

Arastacım çok tatlı uyumuş ama ben tatlı tatlı mamalarını yemesini diliyorum mama sandalyelerimiz aynı birebir benimde çok hoşuma gidiyo

ayyyhhh arastaa sen nasıl dayandın ida bu durumdaykennn.. ye onuu!! ye onuuu! yeee... :)))

Ama ben seni yerim...bu ne guzellik bu ne tatlilikk ;-)
İdoşum tatlım benim sen nasıl güzelsin öyle masum kelebek allahım yarabbimm senin uykunu sevsinlerr

Oyy çok güzel uyumuş ya tam corp diye öpmelik o gıdısı

Çooook teşekkür ederiz kızımın güzel bakıp güzel gören iyi kalpli teyzeleri İdoş burdan size gülücüklerle teşekkür ediyor Tandoracım inş. işe yarar canım Ayşecim eyvah kv mod başlamış onu yapma şunu yap şunu yapma bunu yap. 2 Hafta kalıcak demiştin di mi. Bu süre zarfında akin olmaya çalış canım, metanetini koru, daralırsan da burdaki boş sayfalar eni bekliyor olacak

Afiyet şeker olsun Selimciğime annesi yine süper menü hazırlamış
Günyaydın Jewaycım oh ne güzel uykunu almışsındır çığlık bence gazdandır canım
Bacim zayifiz diye sinir oluyolar bize dirennnn sulozum :-D

Evt evet o benim

Geçmiş olsun canım kene falan yok dimi İyi idare ediyosun valla zor.

Eki Görüntüle 986247

Dün gece yine 2 ve 5 arası hiç uyumadı bu hep böyle gidicek galiba

Aman Allahımmmm çok güzelsin sen fıstık Pozlarını yesinler tam katalogluk olmuş çalarım valla bak

Ayy çıldırık bende ne diyor bu diyorum oğlum diye başlayınca.
Geçmiş olsun oğulcağızına. Kavgaya mı karıştı acaba dışarda
Canım gaz ya da diş sancısı olabilir. Ara ara selimde öyle oluyor 10 dk da bir basıyo acı bir çığlık yarım saat kadar sürüyo sonra skainleşiyor.
Eki Görüntüle 986247

Ayy ama çok güzel annesiii.. Uyumasada bakmaya doyamaz buna insan

Aman Allahımmmm çok güzelsin sen fıstık Pozlarını yesinler tam katalogluk olmuş çalarım valla bak

Sağolun kızlar kene yok canım Suloz tahminimce bahçede bir böcek ya da örümcekle oynamaya kalktı o da bunu soktu avil verdim uyuyo mışıl mışl şimdi baya uyku yapan bi ilaç.

Eki Görüntüle 986247

Allahım pozlara bak Eloşum seni var ya çok fena ısırasım var Nasya çooook güzel kızın maşallah canım yaaa

Sorma canım ne pozlar veriyo çal arkadaşım çalll bende asumu görmek isterim ona göre

Valla canım gece kızıyorum sinirleniyorum sabahta öp kokla doyamıyorum analık zor şey arkadaş

Arastacım geçmiş olsun inşallah hemencik iyileşir oğluşun saol canım yanaklar tam ısırmalık hepsini üst üste koyup yemeli bunların haha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…