2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

geçmiş olsun canımmm..

Eki Görüntüle 986247

Dün gece yine 2 ve 5 arası hiç uyumadı bu hep böyle gidicek galiba

çokkk güzelsinnn sennn.. meleksin bebeksinn herşeysinnnnnnnnnn..

Canım gaz ya da diş sancısı olabilir. Ara ara selimde öyle oluyor 10 dk da bir basıyo acı bir çığlık yarım saat kadar sürüyo sonra skainleşiyor

bende diş diye düşünyrrmm canımm. doktorun diş geliyor dediğinin üzerinden 1 buçuk ay geçti nerdeyseee.. hala ortada bişey yokk deliriciğimmmmmmmm

Son düzenleme:
bende diş diye düşünyrrmm canımm. doktorun diş geliyor dediğinin üzerinden 1 buçuk ay geçti nerdeyseee.. hala ortada bişey yokk deliriciğimmmmmmmm

Canım al benden de o kadar dişler şiş ama gelen eden yok daha buraya ne zaman yazmıştım hatırlarsan baya oldu hep bekliyoruz

2 yemek kaşığı yoğurda 1 tatlı kaşığı un eklenerek çırpılır.
1 tatlı kaşığı pirinç
3-4 dilim patates
Bir tutam nane
2-3 kupa su
1 kibrit kutusu tavuk göğüs (6,5 aydan sonra)
1 tatlı kaşığı zeytinyağı

Cestir ne oldu oğlum sana ari örümcek mı ısırdı acaba kıyamam ya

Ela artıst mı olacaksın kiz sen :)) bu ne pozlar oyle bir de gülmüş cok tatlısin cok :))

Ben seni hatırladım Canim , gecmiste de ara sıra yazdığın olmuştu . Cok gecmis olsun şansızlıklar üst üste gelmiş . Hiçbiri atlatilmayacsk seyler degil . En kisa zamanda hersey düzelir umarım

Kızlar incinin de kafasında Konak oldu dün yağ sürüp yıkadım taradım ama daha belirgin oldu sanki ne yapmalı her gun mü yapayım bu işlemi önerisi olan ?

ARASTA cestira oldu kiyamam bocek falan isirdi bncede....SULOZUM zayifiz giycez bikinileri gidicez sahillere ohh ;-)

Kızlar incinin de kafasında Konak oldu dün yağ sürüp yıkadım taradım ama daha belirgin oldu sanki ne yapmalı her gun mü yapayım bu işlemi önerisi olan ?

Canim bizdede var hala..her yikamada zeytinyag surup tariyorum bekliyrz yikiyorz azaldi ...bence bdaki yikamada yine sur zeytinyagi

Bu tarifi beğendim . Biz bunu kendimize patates koymadan üstüne yağ nane yakıp yapıyorduk cok guzel oluyor hatta terbiye yapıp yalanci işkembe Diyordu annem

Sağolun kızlar ben de anlamadım Parmiş yaa bakalım tedaviye başladık eğer geçmezse merkezde bir veterinere götürücez hafta sonu.

Götürün tabi ya iyileşsin kuzum

Canim bizdede var hala..her yikamada zeytinyag surup tariyorum bekliyrz yikiyorz azaldi ...bence bdaki yikamada yine sur zeytinyagi

Ben de ne guzel bak bizde hic olmadı dıyordum cidden can sıkıcı bir durummus kotu görünüyor

geçmiş olsun canımmm..

çokkk güzelsinnn sennn.. meleksin bebeksinn herşeysinnnnnnnnnn..

Canm teşekkür ederizz

Elosss cok tatlisin kuzum sen yerim isiririm seni pozlara bittm o ayri ;-)

Angy teşekkür ederiz canım pozlar fena daha neler görücizzz bakalım

Canım bizde çok çektik şu konaktan artık bitti gibi benim doktor badem yağı sürüp bekletmemizi önerdi bende her banyodan önce sürüp tarakla ters yöne tarayarak yıkadım bitti gibi artık badem yağı dene mutlaka

ARASTA cestira oldu kiyamam bocek falan isirdi bncede....SULOZUM zayifiz giycez bikinileri gidicez sahillere ohh ;-)

Evet canım büyük ihtimal. Çestır çok sosyal bir hayvan inek görünce inekle, eşek görünce eşekle, arı görünce arıyla oynamaya kalkıyo sonra da olan oluyo tabi

Bacim zayifiz diye sinir oluyolar bize dirennnn sulozum :-D

hemde çok sinir oluyoruzzz ama durun siz durun arastayla bi zayıflıcazzz kimsecikler tanıyamıcakk ucuşa gecicez

tşk ederiz canımm :)
ben kendi adımada tişikkür ederim çok iyi niyetli güzel bakmışsın çünkü daha fazlalıklar var göbişteee heracım yaa

ben tişikkür ederim benim zayıf narin dünüşüm tatlımı tatlı damadımın anasıııııı

heralda tatlım rejim bizim işimizz vericiğiz vericiğizz bu kurulara günlerini göstericiğizzz ohh devam kuzum bu yolda yılmak yokk

Eki Görüntüle 986247

Dün gece yine 2 ve 5 arası hiç uyumadı bu hep böyle gidicek galiba

güzellik senii ya eloşum benimm aynayı çatlatıcaksın yavruşumm benimm
valla benim kuzucukta bu aralar öle nasya gece uykuları haram olduu
bigün düzene giricek diye umutla bekliyorumm

canım benim yaa kıyamam oğluşunaa çok gecmiş olsun tatlışımmmm umarım hemencicik iyileşir

Ok tatlım badem yağını yazdım bir kenara

Canım tamamen geçene kadar tekrar edebilirsin.
Sus kuzum ya dayak yiyeceğiz

miraba herkeslereee
bugün akşam misafirim var hazırlık yapıyorumm puff ne zor ya
kahve molası verdim sizide özledimm

Canım al benden de o kadar dişler şiş ama gelen eden yok daha buraya ne zaman yazmıştım hatırlarsan baya oldu hep bekliyoruz

evet canımm ya ikimizinde aynı zamndı işteee. aynı zamnada yazmıştık topice. ben hala el feneiyle bakıyorum bazenn :)) ama gelen giden yok dediğin gibii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…