Günaydın kızlar
Sabahtan beri oğlumla uğraşıyorum. Dün bahçede oynamıştı eve geldikten 1-2 saat sonra gözünde şişlik vardı azıcık, merhem falan sürdüm gözüne bu sabah kalktım bi de ne göreyim sol göz şişlikten tamamen kapanmış, kulak davul gibi, sol yüz şişmiş çok fena çokHemen antibiyotik başladık, anti alerji ilacı, göz damlası, merhem Allah ne verdiyse. Merhem sürünce patisini sürüp yalıyodu onu bekledim emilsin diye. 2 çocuklu olmak zor valla
Canım gaz ya da diş sancısı olabilir. Ara ara selimde öyle oluyor 10 dk da bir basıyo acı bir çığlık yarım saat kadar sürüyo sonra skainleşiyor
bende diş diye düşünyrrmm canımm. doktorun diş geliyor dediğinin üzerinden 1 buçuk ay geçti nerdeyseee..hala ortada bişey yokk deliriciğimmmmmmmm
geçmiş olsun canımmm..
Cestir ne oldu oğlum sana ari örümcek mı ısırdı acaba kıyamam ya
Kızlar incinin de kafasında Konak oldu dün yağ sürüp yıkadım taradım ama daha belirgin oldu sanki ne yapmalı her gun mü yapayım bu işlemi önerisi olan ?
2 yemek kaşığı yoğurda 1 tatlı kaşığı un eklenerek çırpılır.
1 tatlı kaşığı pirinç
3-4 dilim patates
Bir tutam nane
2-3 kupa su
1 kibrit kutusu tavuk göğüs (6,5 aydan sonra)
1 tatlı kaşığı zeytinyağı
Sağolun kızlar ben de anlamadım Parmiş yaa bakalım tedaviye başladık eğer geçmezse merkezde bir veterinere götürücez hafta sonu.
Canim bizdede var hala..her yikamada zeytinyag surup tariyorum bekliyrz yikiyorz azaldi ...bence bdaki yikamada yine sur zeytinyagi
geçmiş olsun canımmm..
çokkk güzelsinnn sennn.. meleksin bebeksinn herşeysinnnnnnnnnn..
Elosss cok tatlisin kuzum sen yerim isiririm seni pozlara bittm o ayri ;-)
Canım bizde çok çektik şu konaktan artık bitti gibi benim doktor badem yağı sürüp bekletmemizi önerdi bende her banyodan önce sürüp tarakla ters yöne tarayarak yıkadım bitti gibi artık badem yağı dene mutlakaKızlar incinin de kafasında Konak oldu dün yağ sürüp yıkadım taradım ama daha belirgin oldu sanki ne yapmalı her gun mü yapayım bu işlemi önerisi olan ?
ARASTA cestira oldu kiyamam bocek falan isirdi bncede....SULOZUM zayifiz giycez bikinileri gidicez sahillere ohh ;-)
Bacim zayifiz diye sinir oluyolar bize dirennnn sulozum :-D
Ayşe, Cemile, Cücü, Suloz ve fotoğraflarını gördüğüm bebişler çok güzelsiniz! Güleryüzünüzle çok yorgun olduğum bu gece bana çok iyi geldiniz. Suloz çok iyi endamın hayatım, kilo alıp ne yapacaksın, bakımlı kadın seni, benim halim içler acısı. Cücü aynı şeyleri senin için de düşünüyorum. Ayşe düşündüğümden çok daha gençsin, çok çıtır görünüyorsun. Atladığım kimse varsa kusuruma bakmayın kızlar, çok yorgunum. İyi geceler diliyorum sizlere.
Ahh dünüşümm senin gözlerin çok güzel bakıyor bebekimm
Afiyet olsun Barış kuzumaa. Bu kayısı herkese her derde çok iyi geldi. Bizde kabızlıktan kurtulmak için yiyoruz
Kuzum teşekkür eder kurabiye teyzesi
Canım benim teşekkür ederiz, elayıda görelim özledikk
Sorma Angy'm yaa.. Topa tutacaklar nerdeyse bizi
Ne hoşş. Benim kv ile aramda hiçbir problem yok çok şükür. Bu kadar olmasada düşünceli, anlayışlı, karışmaz çok şükür.
Başka yerlerde de böyle kvler olduğunu duymak sevindirici.
Demi Subam yaa. Evet hiç merak etmeyin. Sorun bakalım Duruyla Eylüşe var mı bizden iyi kv
Canım ben önce kahvaltısını, çorbasını, yoğurdunu verip sonra emziriyorum.
Canımm çok teşekkür ederiz. Karıştırmış olman hiç problem değil, sen isimleri karıştırdın ben bazen cinsiyetlerini karıştırıyorum bebeklerin
Canım benim teşekkür ederiz.
Ne güzel fırsat bulmuşsun, fazla açma arayı özlüyoruz seni.
Heracım çok teşekkür ederim güzel iltifatların için. Daha sık gelebilsen keşke, hoş sohbetini arıyoruz.
Ay bende bende
Günaydın canımm inşallah güzel olur
Oo erkencisiniz canım, uyudu mu kuzucuk devril sende hemen.
Ayşecim ek gıdayla ilgili mi değil mi bilmiyorum ama yaklaşık 1.5 aydır bizde öyleyiz. Saat başı olsa şükredicem ben bazen yarım saati bile buluyor uyanma periyodu.Uykuları bir düzene oturana kadar sabredeceğim diye telkin ediyorum artık kendimi.
Evet cücüm oliciğiz çok azimliyim bu konuda hergün gram gram eksiliyor kilolarım ve midem küçülmeye başladı daha çabuk doyuyorum
Ve inş. Cucum demişti derim
Çooook teşekkür ederiz kızımın güzel bakıp güzel gören iyi kalpli teyzeleriİdoş burdan size gülücüklerle teşekkür ediyor Tandoracım inş. işe yarar canım Ayşecim eyvah kv mod başlamış onu yapma şunu yap şunu yapma bunu yap. 2 Hafta kalıcak demiştin di mi. Bu süre zarfında akin olmaya çalış canım, metanetini koru, daralırsan da burdaki boş sayfalar eni bekliyor olacak
Afiyet şeker olsun Selimciğime annesi yine süper menü hazırlamış
Günyaydın Jewaycım oh ne güzel uykunu almışsındır çığlık bence gazdandır canım
Evt evet o benim
Günaydın kızlar
Sabahtan beri oğlumla uğraşıyorum. Dün bahçede oynamıştı eve geldikten 1-2 saat sonra gözünde şişlik vardı azıcık, merhem falan sürdüm gözüne bu sabah kalktım bi de ne göreyim sol göz şişlikten tamamen kapanmış, kulak davul gibi, sol yüz şişmiş çok fena çokHemen antibiyotik başladık, anti alerji ilacı, göz damlası, merhem Allah ne verdiyse. Merhem sürünce patisini sürüp yalıyodu onu bekledim emilsin diye. 2 çocuklu olmak zor valla
Canm teşekkür ederizz
Angy teşekkür ederiz canım pozlar fena daha neler görücizzz bakalım
Canım bizde çok çektik şu konaktan artık bitti gibi benim doktor badem yağı sürüp bekletmemizi önerdi bende her banyodan önce sürüp tarakla ters yöne tarayarak yıkadım bitti gibi artık badem yağı dene mutlaka
Canım tamamen geçene kadar tekrar edebilirsin.Kızlar incinin de kafasında Konak oldu dün yağ sürüp yıkadım taradım ama daha belirgin oldu sanki ne yapmalı her gun mü yapayım bu işlemi önerisi olan ?
Sus kuzum ya dayak yiyeceğizARASTA cestira oldu kiyamam bocek falan isirdi bncede....SULOZUM zayifiz giycez bikinileri gidicez sahillere ohh ;-)
miraba herkeslereee
bugün akşam misafirim var hazırlık yapıyorumm puff ne zor ya
kahve molası verdim sizide özledimm
Canım al benden de o kadar dişler şiş ama gelen eden yok daha buraya ne zaman yazmıştım hatırlarsan baya oldu hep bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?