2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Asu son zamanlarda pek fotoğraf çekemedim Uzun uğraşlar vermem gerekiyo kımıldamadan yakalamak için. E zaten kaç saat geçiriyoruz akşamdaaaan akşama. Cicili bicili bi çekim şart bu ara :)

Selam kizlar nasilsiniz?
Gecmise bakamadim hic iyi degilim coook uykusuzum((
Gece surekli uyandi sabahta 7 de ayaktaydi bu saate kadar bir kere 30 dk.uyudu baskada yok.

Selam kizlar nasilsiniz?
Gece surekli uyandi sabahta 7 de ayaktaydi bu saate kadar bir kere 30 dk.uyudu baskada yok.

canım uykusuzluk cok zor oluyo..kıyamam barış kuzuma neden bu kadar cok uyanıyo kı

Masallah coooook tatli canim harika bir poz.

Selam kizlar nasilsiniz?

Canım çok teşekkür ederim bizimkide barış gibi çoook uykusuz bir bebek ne sallamakla uyuyor ne yanımda uyuyor acıkıyomu emzirmeye çalışıyorum emmek istemiyo yarım saatte bir uyanıyo sabaha kadar kaç kere kalktığımı umutuyorum artık yat kalk başım dönüyo bütün gece çoğu zamanda uykuya 3 saat falan ara veriyo felaket yani doktorda geç kaldı artık düzenli uyuması lazım dedi ama nerdeee sabır geçecek bugünler bügün elif şafak vardı melekte ilk çocuğunda ne kadar ağır bir depresyon geçirdiğini siyah süt kitabında anlatmış çok zor günler yaşamış peki ikinciyi neden yaptın dediler unutuluyo hepsi hiçbirşey hatırlamıyorum o günlerden yine istiyosun bir çocuk daha dedi iskenderi yeni bitirmiştim şimdi sıra siyah sütte anlayacağın yalnız değiliz herkes bir yerlerde aymı şeyleri yaşıyor ve paylaşıyor geçecek eminim

Aranıza zombi olarak döndüm uyumuyor Arenim ya çok üzülüyorum ... Ama bir kaç gün önceye göre daha rahatız öksürüğü hafifledi burun akıntısı azaldı sürekli ağlamaları da kesildi gibi ... Dişi çıksa da rahat etsek ...
İnşallah çabucak geçer canım ...
Çok güzel bir video izlenilesi..
[video=youtube;Q0uKa7kHIgE]http://www.youtube.com/watch?v=Q0uKa7kHIgE[/video]
Çok güzel yaaa anne de ne dayanıklıymış maşallah ben Aren'i uzaktan görünce bile hüngür hüngür ağlamıştım ...
Evet canım ve babaya benzediğini kv geç söyledi (herhalde yine erken olduğunu düşündü) önce bizi zorla doktora yönlendirdi hasta olmuş çocuk diye dişten olduğunu söyledim şaşırdı bir de
Diş gibi görünüyor canım inşallah rahat çıkarır...
Teşekkür ederiz :)
Eki Görüntüle 986247

Dün gece yine 2 ve 5 arası hiç uyumadı bu hep böyle gidicek galiba
Maşallah tatlıma
Kızlar incinin de kafasında Konak oldu dün yağ sürüp yıkadım taradım ama daha belirgin oldu sanki ne yapmalı her gun mü yapayım bu işlemi önerisi olan ?
Bizde konak yok ama kabuk kabuk oluyordu banyo sonrası hafif bebe yağı sürüyordum banyo öncesinde de nemlendirici bebe sütü çok işe yarıyor

Banada yollayın bu kv den.. oğlan anası olarak bende gelinime bu şekilde davranacağım kızlarınız bize emanet 😃😀😃👶👧

Kader kısmet bu işler valla belli olmaz belki karşılaşırız, annelik duygusunu böyle derin yaşıyoruz kıyamayız ki zaten o da ana kuzusu olacak😍

Herkimse şimdiden çok şanslı olacağı belli😍👏👏👏

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…