ARASTA cestira oldu kiyamam bocek falan isirdi bncede....SULOZUM zayifiz giycez bikinileri gidicez sahillere ohh ;-)
Canım tamamen geçene kadar tekrar edebilirsin.
Sus kuzum ya dayak yiyeceğiz
Kahve mı aldım da geldim :)
miraba herkeslereee
bugün akşam misafirim var hazırlık yapıyorumm puff ne zor ya
kahve molası verdim sizide özledimm
Sorma canım ne pozlar veriyo çal arkadaşım çalll bende asumu görmek isterim ona göre
Valla canım gece kızıyorum sinirleniyorum sabahta öp kokla doyamıyorum analık zor şey arkadaş
Arastacım geçmiş olsun inşallah hemencik iyileşir oğluşunsaol canım yanaklar tam ısırmalık hepsini üst üste koyup yemeli bunların haha
Bak yaaa inadına çatlatmaya çalışıyoBen vücudu şekle sokan mayo arayışına girdim yaza kadar bulurum
eylüş napıyoooo
eylus ıyı tatlımmm yerde yuvarlanıyo suan :)
Selam kizlar nasilsiniz?
Gecmise bakamadim hic iyi degilim coook uykusuzum((
Gece surekli uyandi sabahta 7 de ayaktaydi bu saate kadar bir kere 30 dk.uyudu baskada yok.
canım uykusuzluk cok zor oluyo..kıyamam barış kuzuma neden bu kadar cok uyanıyo kı
Masallah coooook tatli canim harika bir poz.
Selam kizlar nasilsiniz?
Gecmise bakamadim hic iyi degilim coook uykusuzum((
Gece surekli uyandi sabahta 7 de ayaktaydi bu saate kadar bir kere 30 dk.uyudu baskada yok.
İnşallah çabucak geçer canım ...Ayy canım benim yalnız bırakma beni korkarım :18:
Günaydın canımm. arastanın dediği gibi totoyu ört sen bence de
Seyyahcım geçmiş olsun ya baya ağır geçiyormuş dişler sizde. Allah yardımcın olsun canım, geçecek inşallah
Çok güzel yaaa anne de ne dayanıklıymış maşallah ben Aren'i uzaktan görünce bile hüngür hüngür ağlamıştım ...Çok güzel bir video izlenilesi..
[video=youtube;Q0uKa7kHIgE]http://www.youtube.com/watch?v=Q0uKa7kHIgE[/video]
Evet canım ve babaya benzediğini kv geç söyledi (herhalde yine erken olduğunu düşündü) önce bizi zorla doktora yönlendirdi hasta olmuş çocuk diye dişten olduğunu söyledim şaşırdı bir deHay Allah canım yaa hepsinde aynı şeyi yaşarsan yandın Allah kolaylık versin demek babaya benzemiş bu konuda
Günoş sen kırmızı başlıklı kız olursan ben de kurt olurum bak ona göre
Sana katılıyorum jewaycım:129::129:
Ay sen yine moral mi bozmaya geldin zayıf şey :95::120: Ne kadar kızsam da gerçeklerden kaçamıyıciğim Selimin yakışıklılığı zaten herkesçe biliniyo. Sana gelince tam bir güzelliksin canım benim, çıtır anniş:112:
Sen ve tatlı kızın aramıza hoşgeldiniz canım
Ay kıyamam yaa anne kokusunu nasıl da almış hemen
Durusel haftaya da gelmezsen çok fena bozuşucaz zaten. Özledik kız
Diş gibi görünüyor canım inşallah rahat çıkarır...Kızlar herkese iyi akşamlar. E okullar açıldı ben yine koşturmacadan sık gelemiyorum buraya ama hep okuyorum boş derslerimde falan.
Mavi iki gündür acayip ısırıyor herşeyi hatta elimi kemirdi resmen bugün ☺️😁 can acıtacak derecede ısırdı ve ısırdıkça rahatlıyor yüzünden anlaşılıyor. Ama bi huysuzluk falan yok. Acaba diş mi dedim..
İnşallah pıt diye çıkarır hiç huysuzlanmadan. 🙏
Teşekkür ederiz :)canım çok geçmiş olsun.ciddi bir orun olmadığına sevindim :)
hoşgeldin canım :)
canım atopik dermatit bizde de var ama fazla değil. yüzlü bişey giydirmiyorum ve üstüme fln sürtünmesine izin vermiyorum...hoşgeldin bu arada :)
canım size de geçmiş olsun... evet iyi düşün iyi olsun geçer inş... bizde de hamileyken çikoda böbrek büyümesi var dediler ama şükürler olsun ki son haftalarda normale döndü...
teşekkürler canımbir de evde paspal halimi görsen öyle demezsin ama
yaaaa o çatlaklardan fena şekilde bende de var
dişiniz hayırlı olsun canım :)
yaakışıklı selim ve onun güzel annesi...çookk tatlısınız ama siz
hoşgeldin aramıza :)Maşallah canım çookk tatlıymış Derin hanım :) biz de ufaktan bir giriş yaptık ek gıdaya. elma armut avokado ve yoğurtla :)
ayy yaaa çookk fena oldum
canım ben n11den kraft tango aldım...parme de söylemiş gerçi...o almıştı son ürünü biraz bekledim tekrar indirime girdi.200 e aldım..sen de ara ara bak istersen tekrar girer belki.. çok memnunum..hatta dün babam bizdeydi,çok sağlam bu sandalye ben otursam beni de taşır dedi :)
Bu İdoş gerçekten de melek gibi ama yaaa, maşallah kuzuma :) çookk tatlısın sennbu arada gerçekten de polly çok güzel ama dediğin gibi azıcık tuzlu :) iyi bir seçim olmuş :)
inş. canım işe yarar da İdoş yer, çok araştırıyorsun uğraşıyorsun... emeğinin karşılığını alırsın ...
hehe gidince hemen okumaya giriyorum zaten :) yazmaya fırsat olmuyor. ama akşam oğlu geldi elinde tlfn nette geziyo..aaaa dedim açtım bilg.ı ben yokken neler kaynattınız rahatça okudum :) maşallah çeneler de baya bir düşükmüş :) yaa iyi hoş yardımı da dokunuyor ama başladı ilk günden... yoğurduna şeker koysak aslında gazını alır,diyorum şeker yasak. olsun biraz koyalım... uykudan uyandı üşür yelek giydirelim.. ki çikom hiç yelek giymedi biliyor bunu...uykusu yok herhalde uyumayacak o (yahu ben mi bilcem sen mi uykusu olup olmadığını).. ay hapşurdu hasta mı oluyor ateşi mi var (ya diyorum biz hapşurmuyor muyuz arada) olaylar...olaylar...
biz de biz de kayınvalidemle başladık ufaktan temizliğe :)
şu anda tam karşımda canımAlptuğ'a fitil verdi dün annem gelmişti yaptı rahatladı biraz ama bugün tık yok...yapamadıkça da gece 10 defa uyanıyoruz resmen...
ben de alabilirim canım öyle bir kv...:)
ilerde inş. ben de böyle bir kv olacağım. durmam gereken yeri bileceğim... o yüzden rahat olun kızlar :) annemi de sürekli uyarıyoruz 18 yaşında bir erkek kardeşimiz var... sakın diyoruz bak şuna karışma, böyle yapma ...hani kız kardeşi olan varsa
Maşallah tatlıma
Bizde konak yok ama kabuk kabuk oluyordu banyo sonrası hafif bebe yağı sürüyordum banyo öncesinde de nemlendirici bebe sütü çok işe yarıyorKızlar incinin de kafasında Konak oldu dün yağ sürüp yıkadım taradım ama daha belirgin oldu sanki ne yapmalı her gun mü yapayım bu işlemi önerisi olan ?
önce maşallah diyor vede bu kayınvalidenin gelinini çok merak ediyorum :)
Ah canım Allah kuzularımızın karşısına hep iyi insanlar çıkarsın insallah.Hic merak etmeyin kizlariniz gelecekte biz oglan annelerine emanet onlara kendi kizlarimiz gibi davranacagiz.
Banada yollayın bu kv den.. oğlan anası olarak bende gelinime bu şekilde davranacağım kızlarınız bize emanet 😃😀😃👶👧
canım çok geçmiş olsun.ciddi bir orun olmadığına sevindim :)
hoşgeldin canım :)
canım atopik dermatit bizde de var ama fazla değil. yüzlü bişey giydirmiyorum ve üstüme fln sürtünmesine izin vermiyorum...hoşgeldin bu arada :)
canım size de geçmiş olsun... evet iyi düşün iyi olsun geçer inş... bizde de hamileyken çikoda böbrek büyümesi var dediler ama şükürler olsun ki son haftalarda normale döndü...
teşekkürler canımbir de evde paspal halimi görsen öyle demezsin ama
yaaaa o çatlaklardan fena şekilde bende de var
dişiniz hayırlı olsun canım :)
yaakışıklı selim ve onun güzel annesi...çookk tatlısınız ama siz
hoşgeldin aramıza :)Maşallah canım çookk tatlıymış Derin hanım :) biz de ufaktan bir giriş yaptık ek gıdaya. elma armut avokado ve yoğurtla :)
ayy yaaa çookk fena oldum
canım ben n11den kraft tango aldım...parme de söylemiş gerçi...o almıştı son ürünü biraz bekledim tekrar indirime girdi.200 e aldım..sen de ara ara bak istersen tekrar girer belki.. çok memnunum..hatta dün babam bizdeydi,çok sağlam bu sandalye ben otursam beni de taşır dedi :)
Bu İdoş gerçekten de melek gibi ama yaaa, maşallah kuzuma :) çookk tatlısın sennbu arada gerçekten de polly çok güzel ama dediğin gibi azıcık tuzlu :) iyi bir seçim olmuş :)
inş. canım işe yarar da İdoş yer, çok araştırıyorsun uğraşıyorsun... emeğinin karşılığını alırsın ...
hehe gidince hemen okumaya giriyorum zaten :) yazmaya fırsat olmuyor. ama akşam oğlu geldi elinde tlfn nette geziyo..aaaa dedim açtım bilg.ı ben yokken neler kaynattınız rahatça okudum :) maşallah çeneler de baya bir düşükmüş :) yaa iyi hoş yardımı da dokunuyor ama başladı ilk günden... yoğurduna şeker koysak aslında gazını alır,diyorum şeker yasak. olsun biraz koyalım... uykudan uyandı üşür yelek giydirelim.. ki çikom hiç yelek giymedi biliyor bunu...uykusu yok herhalde uyumayacak o (yahu ben mi bilcem sen mi uykusu olup olmadığını).. ay hapşurdu hasta mı oluyor ateşi mi var (ya diyorum biz hapşurmuyor muyuz arada) olaylar...olaylar...
biz de biz de kayınvalidemle başladık ufaktan temizliğe :)
şu anda tam karşımda canımAlptuğ'a fitil verdi dün annem gelmişti yaptı rahatladı biraz ama bugün tık yok...yapamadıkça da gece 10 defa uyanıyoruz resmen...
ben de alabilirim canım öyle bir kv...:)
ilerde inş. ben de böyle bir kv olacağım. durmam gereken yeri bileceğim... o yüzden rahat olun kızlar :) annemi de sürekli uyarıyoruz 18 yaşında bir erkek kardeşimiz var... sakın diyoruz bak şuna karışma, böyle yapma ...hani kız kardeşi olan varsa
Aglamak istiyorummmm soklardayim...varmiymis boyleleri...allahim bzden gecti kizlarimiza boylelerini nasip et yarabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?