2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Çok şanslısın maşallah... Gerçi benimki de çok fena sayılmaz hakkını yemeyeyim şimdi (benden daha çok lohusa depresyonuna girdiğini saymazsak☺️☺️☺&#65039

Sağ olasın. Bu iyi gelmezse onu da denerim.İnşallah gerek kalmaz.

Kendine gerçekten büyük haksızlık etmişsin. Övüldüğün kadar varmışsın. size.

Canim incinin bası da kabuk kabuk buna zaten Konak denmiyor mü yoksa konak başka birşey mı ?

Ben seni hatırladım Canim , gecmiste de ara sıra yazdığın olmuştu . Cok gecmis olsun şansızlıklar üst üste gelmiş . Hiçbiri atlatilmayacsk seyler degil . En kisa zamanda hersey düzelir umarım

Çok teşekkür ederim. Dediğin gibi kısa sürer inşallah.

Kızlar ilk dişimiz daha damağın içinde beyaz beyaz görünürken huzursuzluk başladı.2-3 gün ne yapacağını bilmez halde hep mızmızdı ve beni hep yanında istiyordu.Ayrıca emmesi de sıklaşmıştı. Geceleri uyutmama bizde de vardı tabii.Sanırım NASYA gece uyanıp 2-3 saat ne yapılırsa yapılsın uyumadığını yazmıştı.Biz de aynı durumdaydık.Uyutana kadar hep ağlıyordu. 2 hafta kadar böyle sürdü. Yanaklarımıza, çenemize saldırması da ayrı tabii (Yapıştı mı kendimizden uzaklaştırmak mümkün de olmuyor )Şimdi 2 . diş damağın içinden bize sırıtıyor. Yine 2-3 gün hep huzursuzdu ve benden ayrılmıyordu.Bugün biraz daha iyi.Yerde kendi kendine yuvarlanıyor. Dişten böyle şeyler oluyor anlayacağınız.Belki yardımı olur diye yazmak istedim. Ha şunları da eklemek isterim. Önceki dr. gece aniden ağlayarak uyanıyorsa diştendir demişti.Yeni doktorumuzun gece saatlerce mutlu bir şekilde oyalanmasını bebeğin hareketli olmasına bağlamıştı.Bizimki pek mutlu değildi o ayrı

Aynen öylenizin on iki dışımız de çıktı her ikisi de çıkarken uyku haramdi surekli ağlıyordu çığlık atıyordu tam 3 gun sürüyor kızlar

eylus ıyı tatlımmm yerde yuvarlanıyo suan :)
Yerim ben onu yerim güzel eylüşüm benim
Ya kızlar kabız oldu Mavi. Balkabağı ve kuru kayısı haşlayıp verdim. Önerilerinizi bekliyorum.

Canım kuru kayısı vermekle iyi yapmışsın ama Balkabağı kabız yapar zaten keşke vermeseydin
Z yağ içirebilirsin bide Popişine sür karın masajı yağ ılık suda oturttur çok faydalı bizde yaşadık çünkü kabızlık Popişi çatlamıştı kuzumu acile gitmiştik bunları önerdi Dr umarım işe yarar CNm ılık suya günde 4-5 kere oturtabilirsin

Neeeee balkabağı kabız mı yapar?? Ama gurme bebekte tam tersi yazıyor😔
Tamam ılık suyu deneyeceğim çok sağol cnm

Kızlar inanamıyorum diyetimin 10. günü ve ben bizim tartı eğer kafayı yemediyse 2 kilo verdim Ayrıca sütüm de arttı. Emzirdiğim için çok katı bir diyet değil her daim tokum

Son düzenleme:

Evet canım ben yazmıştım gece uyanıyo bir daha uyuması saatler alıyo benımkinin ciddi şekilde uykuya devam edememe sorunu var ve bu uzun zamandır böyle diş te yok ortada tutup bizi ısırmaya çalışıyor dişini kaşımak için bişeyler istiyor ama çıkmadı henüz çıksada rahatlasak bari ya

tunaydın dıyelım artık teyzelerii :))biz de yorgun bı sabaha uyandık..dunku mısafırımızden gıttıkten sonra ütümü yaptım ,,ama pert olmusum vallahii... :))sımdıde yıne yardırıyorum :)) yardırgül delimavi :))bugun aksam annemlere gıdıcez ankaraya..cok ozledım onları...yazdıkalrınızı daha okuyamadım..hmeen donup onları okumam lazım.. :)) bu pembe sekerıde yemenız ıcın bırakıyorum tatlı,sevecen teyzelerıne :))

Eklentiler

• $IMG_2474.webp
    14 KB · Görüntüleme: 33
Neeeee balkabağı kabız mı yapar?? Ama gurme bebekte tam tersi yazıyor😔
Tamam ılık suyu deneyeceğim çok sağol cnm

Evet öle yazıyor bende okudum şimdi ama bikaç yakın arkadaşım ne zaman bal kabağı verse kabız oluyor yinede yanlış yönlendirme olmasın CNm ya bende yaşadığım için zorluğunu biliyorum umarım İşe yarar

O sekeri bırakıyorsan sorun yok gidebilirsin :) güzelliğe bak ya bu kızlar da pek bir suslu Canim :)

Kızlar inanamıyorum diyetimin 10. günü ve ben bizim tartı eğer kafayı yemediyse 2 kilo verdim Ayrıca sütüm de arttı. Emzirdiğim için çok katı bir diyet değil her daim tokum

Harikasın arasta ayy süper ya CNm ilk haftalar hızlı gider o yüzden tartıda bi sorun olduğunu sanmıyorum
Cabuk forma giriceksin sporda yapiyosan onunda etkisi coktur cnm

NASYA maalesef hemen çıkmıyor.Öncesinde birkaç hafta bu tür sorunlar oluyor. O diş damağın içinde görünüp 2-3 gün içinde bir çıksın, bak gör nasıl rahatlayacaksın.Bizim uykular kademeli olarak iyiye gidiyor (İyi dediğim 3 saate bir kalkıp sallattırıyor). Önce 2-3 saat aralıksız uyanıklık, sonra 1-1.5 saat, son günlerde de 20-30dk içinde uyuyor.Biz sallıyoruz maalesef. Ben de uyku eğitimi verecektim güya. Diş çıkınca bıraktım. Pek cesaret edemiyorum artık. Sabretmek gerçekten zor ve yıpratıcı bir dönem, seni çoook iyi anlıyorum;ama geçeceğini bil.Sonrası inşallah daha rahat olur.Bizim de 2. diş huysuzlukları var. Geçecek diye sabrediyorum.Bir korku filmini bir kez izleyince insan 2.sinde pek korkmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…