Ahh dünüşümm senin gözlerin çok güzel bakıyor bebekimm
Afiyet olsun Barış kuzumaa. Bu kayısı herkese her derde çok iyi geldi. Bizde kabızlıktan kurtulmak için yiyoruz
Kuzum teşekkür eder kurabiye teyzesi
Canım benim teşekkür ederiz, elayıda görelim özledikk
Sorma Angy'm yaa.. Topa tutacaklar nerdeyse bizi
Ne hoşş. Benim kv ile aramda hiçbir problem yok çok şükür. Bu kadar olmasada düşünceli, anlayışlı, karışmaz çok şükür.
Başka yerlerde de böyle kvler olduğunu duymak sevindirici.
Demi Subam yaa. Evet hiç merak etmeyin. Sorun bakalım Duruyla Eylüşe var mı bizden iyi kv
Canım ben önce kahvaltısını, çorbasını, yoğurdunu verip sonra emziriyorum.
Canımm çok teşekkür ederiz. Karıştırmış olman hiç problem değil, sen isimleri karıştırdın ben bazen cinsiyetlerini karıştırıyorum bebeklerin
Canım benim teşekkür ederiz.
Ne güzel fırsat bulmuşsun, fazla açma arayı özlüyoruz seni.
Heracım çok teşekkür ederim güzel iltifatların için. Daha sık gelebilsen keşke, hoş sohbetini arıyoruz.
Ay bende bende
Günaydın canımm inşallah güzel olur
Oo erkencisiniz canım, uyudu mu kuzucuk devril sende hemen.
Ayşecim ek gıdayla ilgili mi değil mi bilmiyorum ama yaklaşık 1.5 aydır bizde öyleyiz. Saat başı olsa şükredicem ben bazen yarım saati bile buluyor uyanma periyodu.Uykuları bir düzene oturana kadar sabredeceğim diye telkin ediyorum artık kendimi.
Sağ olasın. Bu iyi gelmezse onu da denerim.İnşallah gerek kalmaz.Oyy çok güzel uyumuş ya tam corp diye öpmelik o gıdısı
Sabret canım biz yanındayız :) Kaç gün kalacaktı?
Ellerinden öptüm o ablamızın
çok fenalar çok nerden biliyorlar böyle sinirlenmeyi küçük sıpalar
Asu ayağını tutup yiyemiyor göbek de yok ama başaramıyor bi türlü :) Külotlu çorabı yiyor o da napsın
Ben linoladan çok memnun kaldım canım aklında bulunsun.
Aslında artık çok da küçük olduğumu düşünmüyorum canım ama yaşımdan küçük gösteriyorum
Ama herkesin de düşündüğünden farklı çıktım
Bizim de doktorumuz bir krem ismi verdi istersen kullan dedi ama fazla olmadığı için kullanmıyorum ben... Sen de karamsarlığa kapılma hemen canım geçer inşallah. 2 yaşına kadar geçer diyorlar genelde.... 500. Sayfadaymış canım fotomuz dapek metak edilcek gibi değilimdir gerçi ama
Aranıza zombi olarak döndüm uyumuyor Arenim ya çok üzülüyorum ... Ama bir kaç gün önceye göre daha rahatız öksürüğü hafifledi burun akıntısı azaldı sürekli ağlamaları da kesildi gibi ... Dişi çıksa da rahat etsek ...
İnşallah çabucak geçer canım ...
Çok güzel yaaa anne de ne dayanıklıymış maşallah ben Aren'i uzaktan görünce bile hüngür hüngür ağlamıştım ...
Evet canım ve babaya benzediğini kv geç söyledi (herhalde yine erken olduğunu düşündü) önce bizi zorla doktora yönlendirdi hasta olmuş çocuk diye dişten olduğunu söyledim şaşırdı bir de
Diş gibi görünüyor canım inşallah rahat çıkarır...
Teşekkür ederiz :)
Maşallah tatlıma
Bizde konak yok ama kabuk kabuk oluyordu banyo sonrası hafif bebe yağı sürüyordum banyo öncesinde de nemlendirici bebe sütü çok işe yarıyor
Ben seni hatırladım Canim , gecmiste de ara sıra yazdığın olmuştu . Cok gecmis olsun şansızlıklar üst üste gelmiş . Hiçbiri atlatilmayacsk seyler degil . En kisa zamanda hersey düzelir umarım
Kızlar ilk dişimiz daha damağın içinde beyaz beyaz görünürken huzursuzluk başladı.2-3 gün ne yapacağını bilmez halde hep mızmızdı ve beni hep yanında istiyordu.Ayrıca emmesi de sıklaşmıştı. Geceleri uyutmama bizde de vardı tabii.Sanırım NASYA gece uyanıp 2-3 saat ne yapılırsa yapılsın uyumadığını yazmıştı.Biz de aynı durumdaydık.Uyutana kadar hep ağlıyordu. 2 hafta kadar böyle sürdü. Yanaklarımıza, çenemize saldırması da ayrı tabii (Yapıştı mı kendimizden uzaklaştırmak mümkün de olmuyor)Şimdi 2 . diş damağın içinden bize sırıtıyor. Yine 2-3 gün hep huzursuzdu ve benden ayrılmıyordu.Bugün biraz daha iyi.Yerde kendi kendine yuvarlanıyor. Dişten böyle şeyler oluyor anlayacağınız.Belki yardımı olur diye yazmak istedim. Ha şunları da eklemek isterim. Önceki dr. gece aniden ağlayarak uyanıyorsa diştendir demişti.Yeni doktorumuzun gece saatlerce mutlu bir şekilde oyalanmasını bebeğin hareketli olmasına bağlamıştı.Bizimki pek mutlu değildi o ayrı
Ya kızlar kabız oldu Mavi. Balkabağı ve kuru kayısı haşlayıp verdim. Önerilerinizi bekliyorum.
Bir kasık zeytinyağı biz de kesin çözüm
Yerim ben onu yerim güzel eylüşüm benimeylus ıyı tatlımmm yerde yuvarlanıyo suan :)
Ya kızlar kabız oldu Mavi. Balkabağı ve kuru kayısı haşlayıp verdim. Önerilerinizi bekliyorum.
Yerim ben onu yerim güzel eylüşüm benim
Canım kuru kayısı vermekle iyi yapmışsın ama Balkabağı kabız yapar zaten keşke vermeseydin
Z yağ içirebilirsin bide Popişine sür karın masajı yağ ılık suda oturttur çok faydalı bizde yaşadık çünkü kabızlık Popişi çatlamıştı kuzumuacile gitmiştik bunları önerdi Dr umarım işe yarar CNm ılık suya günde 4-5 kere oturtabilirsin
Kızlar ilk dişimiz daha damağın içinde beyaz beyaz görünürken huzursuzluk başladı.2-3 gün ne yapacağını bilmez halde hep mızmızdı ve beni hep yanında istiyordu.Ayrıca emmesi de sıklaşmıştı. Geceleri uyutmama bizde de vardı tabii.Sanırım NASYA gece uyanıp 2-3 saat ne yapılırsa yapılsın uyumadığını yazmıştı.Biz de aynı durumdaydık.Uyutana kadar hep ağlıyordu. 2 hafta kadar böyle sürdü. Yanaklarımıza, çenemize saldırması da ayrı tabii (Yapıştı mı kendimizden uzaklaştırmak mümkün de olmuyor)Şimdi 2 . diş damağın içinden bize sırıtıyor. Yine 2-3 gün hep huzursuzdu ve benden ayrılmıyordu.Bugün biraz daha iyi.Yerde kendi kendine yuvarlanıyor. Dişten böyle şeyler oluyor anlayacağınız.Belki yardımı olur diye yazmak istedim. Ha şunları da eklemek isterim. Önceki dr. gece aniden ağlayarak uyanıyorsa diştendir demişti.Yeni doktorumuzun gece saatlerce mutlu bir şekilde oyalanmasını bebeğin hareketli olmasına bağlamıştı.Bizimki pek mutlu değildi o ayrı
Neyle birlikte vermeliyim canım?
Neeeee balkabağı kabız mı yapar?? Ama gurme bebekte tam tersi yazıyor😔
Tamam ılık suyu deneyeceğim çok sağol cnm
tunaydın dıyelım artık teyzelerii :))biz de yorgun bı sabaha uyandık..dunku mısafırımızden gıttıkten sonra ütümü yaptım ,,ama pert olmusum vallahii... :))sımdıde yıne yardırıyorum :)) yardırgül delimavi :))bugun aksam annemlere gıdıcez ankaraya..cok ozledım onları...yazdıkalrınızı daha okuyamadım..hmeen donup onları okumam lazım.. :)) bu pembe sekerıde yemenız ıcın bırakıyorum tatlı,sevecen teyzelerıne :))
Kızlar inanamıyorum diyetimin 10. günü ve ben bizim tartı eğer kafayı yemediyse 2 kilo verdimAyrıca sütüm de arttı. Emzirdiğim için çok katı bir diyet değil her daim tokum
Evet canım ben yazmıştım gece uyanıyo bir daha uyuması saatler alıyo benımkinin ciddi şekilde uykuya devam edememe sorunu var ve bu uzun zamandır böyle diş te yok ortada tutup bizi ısırmaya çalışıyor dişini kaşımak için bişeyler istiyor ama çıkmadı henüz çıksada rahatlasak bari ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?