2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Kızlar inanamıyorum diyetimin 10. günü ve ben bizim tartı eğer kafayı yemediyse 2 kilo verdim Ayrıca sütüm de arttı. Emzirdiğim için çok katı bir diyet değil her daim tokum
kız nasıl becerdın o işii yaaa :))masallah oncelıkle nazar degmesınn..yuru bee arastaa.. :))
Aynen öylenizin on iki dışımız de çıktı her ikisi de çıkarken uyku haramdi surekli ağlıyordu çığlık atıyordu tam 3 gun sürüyor kızlar

allah yardımıcmız olsun bu dısler cıkarken...gercekten yıpratıcı ve yorucu zmanalr... bızım ne zman gelecek bakalımm :)

Kızlar inanamıyorum diyetimin 10. günü ve ben bizim tartı eğer kafayı yemediyse 2 kilo verdim Ayrıca sütüm de arttı. Emzirdiğim için çok katı bir diyet değil her daim tokum

Aferin diren arastakurtulalaım şu fazlalıklardan artık

Oyyy seni bantını yirim ben çok tatlıcık

Bırak sen bırak biz Şapur şupur yeriz onu ayy kokoş güzellik ya yerim seniii

Aynen canım o kadar kötü geceler geçirdimki artık bende daha fazla ne olabildir diyorum çook yıpratıcı ama bi çok şeyi atlattık şimdi düşününce aaa o zamanlar şöyleydi falan diyorum bakıyorum geçmiş unutmuşuz bile bunlarda geçecek sabır sabır hepimize

Daha once artist ela'ya yorum yazmıştım ama bandını söylemeyi unutmuştum sizin bantlarda cok guzel oluyor :)

Canım tişikkir ederim bant takınca kıza benziyo acık malum saç hak getire bantta benım ımalatım çok istediğim gibi bant bulamıyorum öle broş alıp bantlara dikiyorum bende

ayyyhh tebrik ederimm canımm. bende 4 kilo vermiştim ama geri almışımm.. dün tekrar başaldım diyetee.. neler yapıyorsun pekii,, yardımcı olsan bana daa.. ne olurrrrrrrrr:26::26:

pembee şekerr çokk güzelsinnn.. pamuk şeker gibisinn. maşallh

Canım tişikkir ederim bant takınca kıza benziyo acık malum saç hak getire bantta benım ımalatım çok istediğim gibi bant bulamıyorum öle broş alıp bantlara dikiyorum bende

Vay sen de arasta gibi tasarımcı ciktin ha :) cok haklisin nasya piyasada cok sıradan hep aynı seyler var en guzeli böyle oluyor ben de etrafta ne görsem bundan inciye bur şey cikar mı diye bakmaya başladım :)

Kızlar sabah aşıları olduk gayet güzel geçti.. eve geldik bulaşıkları makineye koyarken,önce oyuncağın yere düştüğünü ardından İlker'in acı ağlama sesiyle titreye titreye salona koştum! Yavrum beşiğinden yere düşmüş yüz üstü ben bağırdım telaş edip oda korktu hemen sakinleştirdim şükürler olsun hiçbişey olmadı.

Benimki biraz ihmalkarlık oldu mutfağa giderken içimden dedim düşermi diye ama bir anlık gafletle kemerinide bağlamadım bıraktım öyle şimdi aşıların verdiği halsizlikle uyuyor canımın içii

Biz de cok üzüldük Neyseki birşey olmamış unut artık sen de bir daha kemerimiz bırakamazsın annesi artık büyüdüler hareketliler cok

Oyy canım ya kıyamam ama oluyor işte CNm kazalar çok hareketlendiler daha fazla dikkat etmemiz lazım hepimizin gecmiş olsun CNm sende üzme kendini çok şükür iyiymiş kuZucun

Of geçmiş olsun aman canım bende bir an koltukta otururken bırakıyorum ama yanımda otururken bile düşme tehlikesi atlatıyor çok hareketliler aman dikkat çok geçmiş olsun

aa süpermiş tebriklerr :) nasıl bi diyetmiş o merak ettimm devamıda çabucak gelsin inşallahh :)

yerimm ben o şekeri maşallahh
annenlere gidiyorsun ne güzel anne evi demek dinlenmek demek benim için
iyi yolculuklar şimdiden.

Selam kizlar nasilsiniz?
Gecmise bakamadim hic iyi degilim coook uykusuzum((
Gece surekli uyandi sabahta 7 de ayaktaydi bu saate kadar bir kere 30 dk.uyudu baskada yok.

Barış kuzum neden huzursuzz ki

Eki Görüntüle 986247

Dün gece yine 2 ve 5 arası hiç uyumadı bu hep böyle gidicek galiba

maşallahhh ya güzell kızzz derinde aynı şekilde malesef :/

off off kıyamam bi anlık işte oluyor
neyse iyiyse problem yok

şu anda tam karşımda canım Alptuğ'a fitil verdi dün annem gelmişti yaptı rahatladı biraz ama bugün tık yok...yapamadıkça da gece 10 defa uyanıyoruz resmen...

çok sıkıntılı bir dönemmiş ve hala neden geçmedi diye düşünüyorum.. off
bugün sağlık ocağındaki hemşireye söyledim pırasa kabak dene dedi kayısı verdim dedim çok iyi dedi,bir kaç dakika oturt dedi,birde bizim yediklerimizle alakalıda olabilirmiş ki bende kabızlık sorunu yaşıyorum ondanda ona geçebilirmiş.

Oh ne güzel.sütün artması azalması zaten başlı başına bir karmaşa. Önceden boza içtiğimde çok artardı.Bozaya devam etmeme rağmen o artış olmadı.Kompostoda ve dereotunda da aynı şey oldu.Birkaç gün arttı sonra normale döndü.Plasebo etkisi sanırım. Şu bir gerçek ki bol su, dinlenmek ve mutlaka iyi bir moral şart. Diyetinde neler var, yok?

miraba herkeslereee
bugün akşam misafirim var hazırlık yapıyorumm puff ne zor ya
kahve molası verdim sizide özledimm
Kolay gelsin canım bebekle misafir ağorlamak oldukça zor bir iş valla.
Evet canım ve babaya benzediğini kv geç söyledi (herhalde yine erken olduğunu düşündü) önce bizi zorla doktora yönlendirdi hasta olmuş çocuk diye dişten olduğunu söyledim şaşırdı bir de
Ah bu kv ler
Allahım sana geliyoruz topikçeeee
Ahahhaha beni de alııııın
Ay ay ayy İdilim ben seni yerim ay yüzlüm, güzeller güzelim benim Delimavi mama sandalyesi de orjinalmiş ahşap filan ne iş

Evet cücüm haklı İdoşu da kabız yaptı hep hatta ben ishalken balkabağı vermiştim bu yüzden

Kusura bakmayın kızlar muhabbeti bölüyorum ama bir soru sormak istiyorum sizlere. Aranızda İzmit merkezde oturan var mı, iş için çağırdılar. Bilen birine bir kaç sorum olacaktı bu nedenle soruyorum.
ps. Arasta mesaj kutuna bakar mısın canım?

Med ve cezir orali idi ama o da Coktandir girmiyor ozel mesaj at bakalım belki görür

Harikasın arasta ayy süper ya CNm ilk haftalar hızlı gider o yüzden tartıda bi sorun olduğunu sanmıyorum
Cabuk forma giriceksin sporda yapiyosan onunda etkisi coktur cnm

Aferin diren arastakurtulalaım şu fazlalıklardan artık

Oyyy seni bantını yirim ben çok tatlıcık

SUpersin arasta yanındayız ve destekliyoruz arasta :)

Teşekkür ederim kızlar desteğinizi ensemde hissediyorum Şekeri kestim kızlar çok aşırı tüketiyodum. Çayı bile 4 şeekrli içiyodum, yarım kilo tatlı hak getire, çikolata o bu filan Bugünkü menüm :

Sabah : 1 dilim peynir, 3 siyah 3 yeşil zeytin, tereyağ, 1 çay kaşığı pekmez, koca bir tabak roka salatası, 1 yumurta, 1 bardak portakal suyu ya da süt, 2 dilim tam tahıllı ekmek, 3 tane ceviz.
Öğün arası: 1 dilim tam tahıllı ekmek, bir parça peynir, 3 tane badem.
Öğlen:1 kase tavuklu şehriye çorbası, 1 dilim ekmek, 1 tane muz, 3 tane fındık.
Öğün arası: 1kase yoğurt, 1 elma.
Akşam:3 tane köfte, 1 tabak kereviz yemeği, 1 dilim ekmek.
Akşam 9 civarı:1 kase yoğurt.

Ek olarak en az 4 litre su :))

Canım benim çok üzüldüm Allahtan bişey olmamış. Kıyamam yaa buraya yazmadım ama ben de düşürdüm geçen haftalardan birinde ne hissettiğini çok iyi anlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…