kız nasıl becerdın o işii yaaa :))masallah oncelıkle nazar degmesınn..yuru bee arastaa.. :))Kızlar inanamıyorum diyetimin 10. günü ve ben bizim tartı eğer kafayı yemediyse 2 kilo verdimAyrıca sütüm de arttı. Emzirdiğim için çok katı bir diyet değil her daim tokum
Aynen öylenizin on iki dışımız de çıktı her ikisi de çıkarken uyku haramdi surekli ağlıyordu çığlık atıyordu tam 3 gun sürüyor kızlar
Kızlar inanamıyorum diyetimin 10. günü ve ben bizim tartı eğer kafayı yemediyse 2 kilo verdimAyrıca sütüm de arttı. Emzirdiğim için çok katı bir diyet değil her daim tokum
tunaydın dıyelım artık teyzelerii :))biz de yorgun bı sabaha uyandık..dunku mısafırımızden gıttıkten sonra ütümü yaptım ,,ama pert olmusum vallahii... :))sımdıde yıne yardırıyorum :)) yardırgül delimavi :))bugun aksam annemlere gıdıcez ankaraya..cok ozledım onları...yazdıkalrınızı daha okuyamadım..hmeen donup onları okumam lazım.. :)) bu pembe sekerıde yemenız ıcın bırakıyorum tatlı,sevecen teyzelerıne :))
tunaydın dıyelım artık teyzelerii :))biz de yorgun bı sabaha uyandık..dunku mısafırımızden gıttıkten sonra ütümü yaptım ,,ama pert olmusum vallahii... :))sımdıde yıne yardırıyorum :)) yardırgül delimavi :))bugun aksam annemlere gıdıcez ankaraya..cok ozledım onları...yazdıkalrınızı daha okuyamadım..hmeen donup onları okumam lazım.. :)) bu pembe sekerıde yemenız ıcın bırakıyorum tatlı,sevecen teyzelerıne :))
NASYA maalesef hemen çıkmıyor.Öncesinde birkaç hafta bu tür sorunlar oluyor. O diş damağın içinde görünüp 2-3 gün içinde bir çıksın, bak gör nasıl rahatlayacaksın.Bizim uykular kademeli olarak iyiye gidiyor (İyi dediğim 3 saate bir kalkıp sallattırıyor). Önce 2-3 saat aralıksız uyanıklık, sonra 1-1.5 saat, son günlerde de 20-30dk içinde uyuyor.Biz sallıyoruz maalesef. Ben de uyku eğitimi verecektim güya. Diş çıkınca bıraktım. Pek cesaret edemiyorum artık. Sabretmek gerçekten zor ve yıpratıcı bir dönem, seni çoook iyi anlıyorum;ama geçeceğini bil.Sonrası inşallah daha rahat olur.Bizim de 2. diş huysuzlukları var. Geçecek diye sabrediyorum.Bir korku filmini bir kez izleyince insan 2.sinde pek korkmuyor
Kızlar inanamıyorum diyetimin 10. günü ve ben bizim tartı eğer kafayı yemediyse 2 kilo verdimAyrıca sütüm de arttı. Emzirdiğim için çok katı bir diyet değil her daim tokum
Aferin diren arastakurtulalaım şu fazlalıklardan artık
Oyyy seni bantını yirim ben çok tatlıcık
Daha once artist ela'ya yorum yazmıştım ama bandını söylemeyi unutmuştum sizin bantlarda cok guzel oluyor :)
ayyyhh tebrik ederimm canımm. bende 4 kilo vermiştim ama geri almışımm..Kızlar inanamıyorum diyetimin 10. günü ve ben bizim tartı eğer kafayı yemediyse 2 kilo verdimAyrıca sütüm de arttı. Emzirdiğim için çok katı bir diyet değil her daim tokum
Canım tişikkir ederim bant takınca kıza benziyo acık malum saç hak getire bantta benım ımalatım çok istediğim gibi bant bulamıyorum öle broş alıp bantlara dikiyorum bende
Kızlar sabah aşıları olduk gayet güzel geçti.. eve geldik bulaşıkları makineye koyarken,önce oyuncağın yere düştüğünü ardından İlker'in acı ağlama sesiyle titreye titreye salona koştum! Yavrum beşiğinden yere düşmüş yüz üstü ben bağırdım telaş edip oda korktu hemen sakinleştirdim şükürler olsun hiçbişey olmadı.
Benimki biraz ihmalkarlık oldu mutfağa giderken içimden dedim düşermi diye ama bir anlık gafletle kemerinide bağlamadım bıraktım öyleşimdi aşıların verdiği halsizlikle uyuyor canımın içii
Kızlar sabah aşıları olduk gayet güzel geçti.. eve geldik bulaşıkları makineye koyarken,önce oyuncağın yere düştüğünü ardından İlker'in acı ağlama sesiyle titreye titreye salona koştum! Yavrum beşiğinden yere düşmüş yüz üstü ben bağırdım telaş edip oda korktu hemen sakinleştirdim şükürler olsun hiçbişey olmadı.
Benimki biraz ihmalkarlık oldu mutfağa giderken içimden dedim düşermi diye ama bir anlık gafletle kemerinide bağlamadım bıraktım öyleşimdi aşıların verdiği halsizlikle uyuyor canımın içii
Selam kizlar nasilsiniz?
Gecmise bakamadim hic iyi degilim coook uykusuzum((
Gece surekli uyandi sabahta 7 de ayaktaydi bu saate kadar bir kere 30 dk.uyudu baskada yok.
Kolay gelsin canım bebekle misafir ağorlamak oldukça zor bir iş valla.miraba herkeslereee
bugün akşam misafirim var hazırlık yapıyorumm puff ne zor ya
kahve molası verdim sizide özledimm
Ah bu kv lerEvet canım ve babaya benzediğini kv geç söyledi (herhalde yine erken olduğunu düşündü) önce bizi zorla doktora yönlendirdi hasta olmuş çocuk diye dişten olduğunu söyledim şaşırdı bir de
Ahahhaha beni de alııııınAllahım sana geliyoruz topikçeeee
Ay ay ayy İdilim ben seni yerim ay yüzlüm, güzeller güzelim benimtunaydın dıyelım artık teyzelerii :))biz de yorgun bı sabaha uyandık..dunku mısafırımızden gıttıkten sonra ütümü yaptım ,,ama pert olmusum vallahii... :))sımdıde yıne yardırıyorum :)) yardırgül delimavi :))bugun aksam annemlere gıdıcez ankaraya..cok ozledım onları...yazdıkalrınızı daha okuyamadım..hmeen donup onları okumam lazım.. :)) bu pembe sekerıde yemenız ıcın bırakıyorum tatlı,sevecen teyzelerıne :))
Evet öle yazıyor bende okudum şimdi ama bikaç yakın arkadaşım ne zaman bal kabağı verse kabız oluyor yinede yanlış yönlendirme olmasın CNm ya bende yaşadığım için zorluğunu biliyorum umarım İşe yarar
Kusura bakmayın kızlar muhabbeti bölüyorum ama bir soru sormak istiyorum sizlere. Aranızda İzmit merkezde oturan var mı, iş için çağırdılar. Bilen birine bir kaç sorum olacaktı bu nedenle soruyorum.
ps. Arasta mesaj kutuna bakar mısın canım?
Harikasın arasta ayy süper ya CNm ilk haftalar hızlı gider o yüzden tartıda bi sorun olduğunu sanmıyorum
Cabuk forma giriceksin sporda yapiyosan onunda etkisi coktur cnm
kız nasıl becerdın o işii yaaa :))masallah oncelıkle nazar degmesınn..yuru bee arastaa.. :))
allah yardımıcmız olsun bu dısler cıkarken...gercekten yıpratıcı ve yorucu zmanalr... bızım ne zman gelecek bakalımm :)
Aferin diren arastakurtulalaım şu fazlalıklardan artık
Oyyy seni bantını yirim ben çok tatlıcık
SUpersin arasta yanındayız ve destekliyoruz arasta :)
ayyyhh tebrik ederimm canımm. bende 4 kilo vermiştim ama geri almışımm..dün tekrar başaldım diyetee.. neler yapıyorsun pekii,, yardımcı olsan bana daa.. ne olurrrrrrrrr:26::26:
pembee şekerr çokk güzelsinnn.. pamuk şeker gibisinn. maşallh
aa süpermiş tebriklerr :) nasıl bi diyetmiş o merak ettimm devamıda çabucak gelsin inşallahh :)
yerimm ben o şekeri maşallahh
annenlere gidiyorsun ne güzel anne evi demek dinlenmek demek benim için
iyi yolculuklar şimdiden.
Barış kuzum neden huzursuzz ki
maşallahhh ya güzell kızzz derinde aynı şekilde malesef :/
off off kıyamam bi anlık işte oluyor
neyse iyiyse problem yok
Teşekkür ederim kızlar desteğinizi ensemde hissediyorumOh ne güzel.sütün artması azalması zaten başlı başına bir karmaşa. Önceden boza içtiğimde çok artardı.Bozaya devam etmeme rağmen o artış olmadı.Kompostoda ve dereotunda da aynı şey oldu.Birkaç gün arttı sonra normale döndü.Plasebo etkisi sanırım. Şu bir gerçek ki bol su, dinlenmek ve mutlaka iyi bir moral şart. Diyetinde neler var, yok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?