Kusura bakmayın kızlar muhabbeti bölüyorum ama bir soru sormak istiyorum sizlere. Aranızda İzmit merkezde oturan var mı, iş için çağırdılar. Bilen birine bir kaç sorum olacaktı bu nedenle soruyorum.
ps. Arasta mesaj kutuna bakar mısın canım?
Med ve cezir orali idi ama o da Coktandir girmiyor ozel mesaj at bakalım belki görür
selam güzel bebeklerin güzel anneleri... uzun zamandır cepten girdiğim için ve ve ordan yazmaktan nefret ettiğim için yazamadım... hemen kafamdakileri sorup çıkıcam: şimdi benim kızım altıay bir haftalık oldu. hala sırt üstünden yüz üstüne yada tam tersine dönemiyoruz.... bebekleri birbiriyle kıyaslamak doğru değil ama annelik işte.... dişlerimizde de b gelişme yok. ve desteksiz oturamıyoruz... normalmi :) dermişim.
ek gıdaya geçişe gelince de 6 ayını doldurduktan sonra çalışmaya başlayacağım için 5 ay bittikten sonra elma suyu yoğurt gibi başlamıştık. ama araya hastalık girdi emmedi bile. hatta ilaç içireceğimi zannediyordu her kaşığı dudalarına değdirdiğimde bizde geri anne sütüne döndük. şimdi tekrar başlıyorum vermeye ek gıdayı ama severek yediği iki üç şey var. mesela onun için sebze çorbası yaptım yemedi. bizim tarhanadan yedi. onun için hazırladığım hiç bir şeyi yemiyor. sofradan tattırdıklarımı yiyor. ne yapıcamı bilemedim....
abimizde de özel hazırladıklarımı yemezdi (tuzsuz-salçasız vb) bende zarlı olacak diye bizim soframızdan bişey vermezdim...6 yaşına geldi hala iştahsız hala yemiyor.
akıl verin bana napayım ben???
selam güzel bebeklerin güzel anneleri... uzun zamandır cepten girdiğim için ve ve ordan yazma ktan nefret ettiğim için yazamadım... hemen kafamdakileri sorup çıkıcam: şimdi benim kızım altıay bir haftalık oldu. hala sırt üstünden yüz üstüne yada tam tersine dönemiyoruz.... bebekleri birbiriyle kıyaslamak doğru değil ama annelik işte.... dişlerimizde de b gelişme yok. ve desteksiz oturamıyoruz... normalmi :) dermişim.
ek gıdaya geçişe gelince de 6 ayını doldurduktan sonra çalışmaya başlayacağım için 5 ay bittikten sonra elma suyu yoğurt gibi başlamıştık. ama araya hastalık girdi emmedi bile. hatta ilaç içireceğimi zannediyordu her kaşığı dudalarına değdirdiğimde bizde geri anne sütüne döndük. şimdi tekrar başlıyorum vermeye ek gıdayı ama severek yediği iki üç şey var. mesela onun için sebze çorbası yaptım yemedi. bizim tarhanadan yedi. onun için hazırladığım hiç bir şeyi yemiyor. sofradan tattırdıklarımı yiyor. ne yapıcamı bilemedim....
abimizde de özel hazırladıklarımı yemezdi (tuzsuz-salçasız vb) bende zarlı olacak diye bizim soframızdan bişey vermezdim...6 yaşına geldi hala iştahsız hala yemiyor.
akıl verin bana napayım ben???
Biz de cok üzüldükNeyseki birşey olmamış unut artık sen de bir daha kemerimiz bırakamazsın annesi artık büyüdüler hareketliler cok
Oyy canım ya kıyamam ama oluyor işte CNm kazalar çok hareketlendiler daha fazla dikkat etmemiz lazım hepimizin gecmiş olsun CNm sende üzme kendini çok şükür iyiymiş kuZucun
Of geçmiş olsun aman canım bende bir an koltukta otururken bırakıyorum ama yanımda otururken bile düşme tehlikesi atlatıyor çok hareketliler aman dikkat çok geçmiş olsun
aa süpermiş tebriklerr :) nasıl bi diyetmiş o merak ettimm devamıda çabucak gelsin inşallahh :)
yerimm ben o şekeri maşallahh
annenlere gidiyorsun ne güzel anne evi demek dinlenmek demek benim için
iyi yolculuklar şimdiden.
Barış kuzum neden huzursuzz ki
maşallahhh ya güzell kızzz derinde aynı şekilde malesef :/
off off kıyamam bi anlık işte oluyor
neyse iyiyse problem yok
Teşekkür ederim kızlar desteğinizi ensemde hissediyorumŞekeri kestim kızlar çok aşırı tüketiyodum. Çayı bile 4 şeekrli içiyodum, yarım kilo tatlı hak getire, çikolata o bu filan Bugünkü menüm :
Sabah : 1 dilim peynir, 3 siyah 3 yeşil zeytin, tereyağ, 1 çay kaşığı pekmez, koca bir tabak roka salatası, 1 yumurta, 1 bardak portakal suyu ya da süt, 2 dilim tam tahıllı ekmek, 3 tane ceviz.
Öğün arası: 1 dilim tam tahıllı ekmek, bir parça peynir, 3 tane badem.
Öğlen:1 kase tavuklu şehriye çorbası, 1 dilim ekmek, 1 tane muz, 3 tane fındık.
Öğün arası: 1kase yoğurt, 1 elma.
Akşam:3 tane köfte, 1 tabak kereviz yemeği, 1 dilim ekmek.
Akşam 9 civarı:1 kase yoğurt.
Ek olarak en az 4 litre su :))
Canım benim çok üzüldüm Allahtan bişey olmamış. Kıyamam yaa buraya yazmadım ama ben de düşürdüm geçen haftalardan birinde ne hissettiğini çok iyi anlıyorum
Kızlar sabah aşıları olduk gayet güzel geçti.. eve geldik bulaşıkları makineye koyarken,önce oyuncağın yere düştüğünü ardından İlker'in acı ağlama sesiyle titreye titreye salona koştum! Yavrum beşiğinden yere düşmüş yüz üstü ben bağırdım telaş edip oda korktu hemen sakinleştirdim şükürler olsun hiçbişey olmadı.
Benimki biraz ihmalkarlık oldu mutfağa giderken içimden dedim düşermi diye ama bir anlık gafletle kemerinide bağlamadım bıraktım öyleşimdi aşıların verdiği halsizlikle uyuyor canımın içii
Kızlar inanamıyorum diyetimin 10. günü ve ben bizim tartı eğer kafayı yemediyse 2 kilo verdimAyrıca sütüm de arttı. Emzirdiğim için çok katı bir diyet değil her daim tokum
tunaydın dıyelım artık teyzelerii :))biz de yorgun bı sabaha uyandık..dunku mısafırımızden gıttıkten sonra ütümü yaptım ,,ama pert olmusum vallahii... :))sımdıde yıne yardırıyorum :)) yardırgül delimavi :))bugun aksam annemlere gıdıcez ankaraya..cok ozledım onları...yazdıkalrınızı daha okuyamadım..hmeen donup onları okumam lazım.. :)) bu pembe sekerıde yemenız ıcın bırakıyorum tatlı,sevecen teyzelerıne :))
Kızlar sabah aşıları olduk gayet güzel geçti.. eve geldik bulaşıkları makineye koyarken,önce oyuncağın yere düştüğünü ardından İlker'in acı ağlama sesiyle titreye titreye salona koştum! Yavrum beşiğinden yere düşmüş yüz üstü ben bağırdım telaş edip oda korktu hemen sakinleştirdim şükürler olsun hiçbişey olmadı.
Benimki biraz ihmalkarlık oldu mutfağa giderken içimden dedim düşermi diye ama bir anlık gafletle kemerinide bağlamadım bıraktım öyleşimdi aşıların verdiği halsizlikle uyuyor canımın içii
geçmişolsun canımmm.. ama üzülme bncee bebğini düşürmeden büyüten olamayacak maaleseff.. ilker iyyise eğer problem yok üzme kendinii. hem bunların hepsi deneyimm deneyimmm.. :)
Vallahi bravoTebrik ederim canım kalan kiloların da gider yaza kadar... Süt problemim var benim bu ara abur cuburda cozuttum bu yüzden
Tamamdır annesi çekilebilirsinBu tatlı minik şekeri biz yer yer bitiririz İyi yolculuklar sana şimdiden ve kolay gelsin
Geçmiş olsun canım bir anlık bişey... düşüyorlar elimizde olmuyor bazen. Çok yüksekten düşmedi dimi?
Kızlar eloşun kakası çok kuru yapıyor ama zorlanıyor kuru kayısı aldım gün kurusu suda haşlayıp tel süzgeçtenmi geçireyim siz nasıl verdiniz
Kızlar eloşun kakası çok kuru yapıyor ama zorlanıyor kuru kayısı aldım gün kurusu suda haşlayıp tel süzgeçtenmi geçireyim siz nasıl verdiniz
Kızlar inanamıyorum diyetimin 10. günü ve ben bizim tartı eğer kafayı yemediyse 2 kilo verdimAyrıca sütüm de arttı. Emzirdiğim için çok katı bir diyet değil her daim tokum
çok zor bir deneyim oldu benim içiniyi şükürler olsun uyuttum yine :S
bu beşik canım http://mcdn01.gittigidiyor.net/rw/cimri/159/159491_200-200.jpg yüzü kızarmıştı hafiften ama bişey yok şimdi
nasya'cım ben blendırdan geçirdim ama sen yapabilirsen çatalla ez bende bundan sonra öyle yapıcam demir değeri açısından sabah hemşirede öyle yap dedi.
İlk yaptığında catalla ezdim olmadı blenderdan geçirdim
Bugun 15-20 dk Hasladim cam rendede ezdim kolayca ayrıldı kabuğunu attım .
Benm bugun acayip icim skılıyo :-( ama nedenimde yok depresyondamiyim neyim :-(
TONDORA gecms olsun cnm bisey olmamis sukur...duse kalka buyucek bu minikler ama insan korkmadan edemiyo..DELIMAVI cok tatli idilcik masallah allah nazardan saklasin..ARASTA 2 kilo gtmis bile azmine hayran kaldm bacim ha gayret yaza tig gibi giriceksn...baskaaaa unuttigum atladgm bsey yokyltr umarim
Merhaba arkadaşlar.Sabahtan beri bağlantı yok giremedim.Diyette neler yapıyorsun?
Canım ben sabırsız davranıp hemen sordum ne yapıyorsun diye.Zaten yazmışsın.Hadi bakalım Allah kolaylık versin.Gidişat süper.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?